Een hele sterke 1e helft met en mindere 2e helft
Scheidsrechter Ruud begint eerst maar met een groot compliment te geven, voor deze fijne en vooral goed voetballende wedstrijd. Heel sportief met in de 1e helft een heel sterk FC Binnenboys en met een 2e helft een heel goed voetballend NL Architects, die net een doelpuntje te kort kwamen voor een terecht gelijkspel. De 1e helft werd dan ook voor Binnenboys die met heel goed voetbal, deze helft met een terechte stand van (5 - 2) wisten af te sluiten. Het score verloop in deze helft was het toch Architects die al in de 4e m door Maarten scoorde (0 - 1) en dat was even schrikken, maar Binnenboys werd wakker en scoorde in de 7 - 8 - 9 - 10 en 12e minuut, door Dick en Frits gooide er even een zuivere hattrick tegen aan en Dick met zijn 2e en in de 24e m ook Ciaran zodat de 1e helft met een terechte (5 - 2) stand werd afgesloten. Binnenboys had zeker al zijn krachten verbruikt want zij wisten in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed Architects wel en scoorde nog door Jose en Mark en was de tijd te kort om er nog een gelijk uit te halen. De wedstrijd eindigde met een verdiende (5 - 4) stand, maar nogmaals had een gelijk spel volgens de scheidsrechter wel terecht geweest.
geplaatst door frits op 16/09/2017 11:240 reacties
Afzeggen van Wantedstyle
Vandaag zondag 24/8 dus zijn wij weer 4 dagen verder na het bedanken van Wantedstyle en hoop vandaag alles rond te hebben. Het is niet alleen het programma wat mijn grootste zorg was, maar ik moet weer allemaal nieuwe wedstrijd kaarten maken t/m november. Gelukkig heb ik daar nog een week voor om in ieder geval de kaartjes voor de maand september in orde te maken. Maandag morgen wordt het programma op de site totaal vernieuwd en ontdek je een foutje, graag even een melding zodat dat ik dit meteen kan veranderen.

Om nog even terug te komen op de veel te late afzegging van Wantedstyle door Haris Arabi, ben ik te weten gekomen dat hij het al een maand wist dat er geen genoeg spelers waren voor het team. En dat neem ik hem erg kwalijk en is dit een smet op zijn algehele kampioenschap 2013 - 2014.

geplaatst door frits op 24/08/2014 11:230 reacties
Twee uitgestelde wedstrijden
De wedstrijd (LEVS - Rohmer&deruiter) die gespeeld zou worden op 6/12 in de Oostenburghal, kon niet gespeeld worden door dat LEVS met zieke en geblesseerde spelers te maken had.

De wedstrijd (Rohmer&deruiter - OTH) die gespeeld zou worden op 16/12 ook in de Oostenburghal, kan niet gespeeld worden door dezelfde reden met de andere wedstrijd zodat er ook geen genoeg spelers voor OTH beschikbaar waren.

Ik ben druk bezig voor andere datums en hoop op 6 januari in de Oostenburghal voor beide teams. Lukt het niet dan wordt het pas in gespeeld op 10 april in Sporthal Zuid. Zodra ik de definitieve datum weet, wordt dat zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
geplaatst door frits op 15/12/2016 11:210 reacties
Gele kaarten
Als er tijdens een wedstrijd van beide teams tegelijk een gele kaart krijgen, dan vervalt de regel als het complete team scoord en er zit een speler met een gele kaart van de tegen partij op de bank dan mag de gestrafte speler meteen weer mee doen aan de wedstrijd. Dus nogmaals als er van beide teams een gestrafte speler op de bank zit, dan vervalt de regel als het complete team scoort zodat de gestrafte speler weer mee mag doen. Heel irriterend vond ik dat een speler van MVSA Johan ging discuseren met mij over deze regel en dat ik totaal fout had gehandeld. Het zijn puur de regels van de KNVB en anders is het niet.
geplaatst door frits op 30/09/2015 11:130 reacties
Een verzoek van Frits
Ik doe een dringend verzoek aan alle teams om het onderlinge bekvechten niet meer te doen, en wat rustiger te spelen want aan gele kaarten geven heb ik een hekel. Je mag best een keer commentaar geven op mij maar een keer is genoeg en dat zal je toch moeten accepteren. Ook wordt ik heel moe van het commentaar op een beslissing, is het niet met woorden dan maar met een handgebaar. Praat ik niet eens over de nare blikken, die naar mij toegeworpen wordt als er iemand het niet eens is met een beslissing. Ik heb hu al tegen twee teams gezegd ik geef geen gele kaarten meer (nu al 5 in een maand) en dat is veel en zelfs gedreigd heb met de wedstrijd te stoppen en ook met de Archicup. Ik schrok zelf van mijn eigen maar al het gebeuren demotiveerd
mIj heel erg en als ik stop, zal mij dit heel erg zeer doen want de Archicup is mijn lust en leven en de tijd die ik er in steek is heel wat en daar heb geen enkel probleem mee. Maar als het plezier weg is dan is er maar een mogelijkheid, want ik wil niet steeds met een nare bui thuis komen. De woorde van Ronald Hageman dat zeker 99 procent mijn werk waardeert geloof ik ook wel, maar nogmaals als er geen plezier meer is dan wordt het wel heel moeilijk. Dan komt er nog eens bij dat ik mij ga afvragen of ik nog wel geschikt ben om de wedstrijden van de Archicup te mogen fluiten. Dit gebeuren gaat maar om een kleine percentage maar het is helemaal niet nodig, om dit voor een heleboel teams te verpesten.
geplaatst door frits op 01/10/2015 11:130 reacties
topscoorderslijst
Op de eerste plaats begrijp ik niet waarom er nog steeds 5 elftallen zijn die niet even meewerken om de juiste namen van de spelers even door te geven. Als je mee wilt doen aan de topscoorderslijst dan willen wij wel graag weten wie er gescoord hebben. Het is nu zo als er iemand scoort dan moet de scoorder de naam opgeven en dan zal de scheidsrechter de naam noteren en zoals ik al eerder heb vermeld, gaat dit helaas ten koste van de speeltijd.
Zorg in ieder geval dat je dan een lijstje hebt voor de scheidsrechter met uitgetypte namen.
geplaatst door frits op 11/09/2008 10:400 reacties
spelersnamen
Ik doe nogmaals een dringend beroep op een ieder, om even mee te werken en de spelersnamen van het elftal door te zenden naar scheidsrechter@archicup.nl. Tot nu toe hebben nog enkele elftallen niet gereageerd. Het gaat zeker om de elftallen die voor het eerst met een scheidsrechter komen te voetballen. Op dit moment (29/8) hebben wij de namen nog nodig van 7 elftallen. Als de volgende elftallen nog even de namen willen opgeven, dan ben ik iedereen erg dankbaar. M+G - SeARCH - Zwart&Jansma - OZP Indoor - United Netbusters - Dynamo Spatak en F.C Uytenhaak.
geplaatst door frits op 11/08/2008 10:340 reacties
Namen opgeven topscoorders:
Daar wij 12/9 met de competitie starten doe ik nogmaals een beroep op een ieder zijn medewerking om a.u.b. de namen op te geven van de volgende elftallen. En dat zijn: M+G - Search - Zwart & Jansma - OZP INdoor - Inited Netbusters - Dynamo Spartak en FC Uytenhaak. Ik hoop dat er nog wat tijd over is om de namen even door te sturen, want de namen tijdens de wedstrijd invullen is niet te doen en dit gaat alleen maar ten koste van de speeltijd. Ik reken op een ieder zijn medewerking. Bedankt alvast.
geplaatst door frits op 02/09/2008 10:340 reacties
Een doelrijpe wedstrijd
En daar zorgde voor (Nunc Athletic - De Toekomst) die dan weer voor een leuke en een hele sportieve wedstrijd hebben gezorgd. Nunc in vorm en de Toekomst weer met diverse nieuwe spelers. Maar de vorm zal zeker weer terug komen, zoals wij dat gewend zijn. De 1e helft werd afgesloten met een (5 - 1) stand voor Nunc Jasper (1x) - Ralph en Rutger beide (2x). In de 2e helft Teun als doelman (1x) en Jan (2x). Voor Nunc Ralph nog (2x) en Rutger in samenwerking met broer Jasper ook (2x), dus beide met hattrick.
geplaatst door Frits op 09/09/2019 18:300 reacties
Veranderingen
Even op letten want er zijn enkele datums en sporthallen veranderd. Voor alle zekerheid de datums die nu zijn vermeld zijn voor 95 procent zeker.
geplaatst door frits op 17/06/2018 10:430 reacties
Een wedstrijd die beslist werd in de 2e helft
Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - NL Architects) natuurlijk met een steeds beter voetballend Team V en mag Coen best trots zijn op zijn team. En dan Architects die na deze wedstrijd volgens mij geheel onterecht onder aan staan, want ondanks dat zij hebben verloren ook een geweldige partij hebben gevoetbald. De oorzaak kan ook zijn dat Eric weer twee nieuwe spelers heeft aangetrokken Robin en Onur scoorde meteen het enigste doelpunt en liet zo zijn waarde zien. Zelf weet ik hoe ik moet beginnen want ik kan geen genoeg compliment geven voor deze goede en snelle wedstrijd en vooral sportief. Ik wil wel deze wedstrijd vermelden als de meest geraakte paal en doellat en dat over kwam 5 tot 6 keer Architects en zeker 3 keer Team V. Ik heb het al vermeld maar ik denk dat Coen met zijn team volgend seizoen wel eens voor een verrassing kunnen zorgen en als Architects zo blijft voetballen dat het een veel beter seizoen gaat worden. In de 1e helft wist Architects niet te scoren en Team V deed dat wel door Mark (2x). De 2e helft begon dan ook met een (0 - 2) stand en scoorde Mark als eerst (1x) dus een hattrick en Andreas zeer verrassend ook (2x) wat een eindstand van (1 - 5) is geworden en natuurlijk verdiend maar wel wat geflatteerd gezien het goede voetbal van Architects. Er waren toch twee uitschieters en dat waren Mark voor zijn inzet en enkele assists en ondanks niet gescoord ook Jose wegens zijn geweldige inzet. Bedankt voor de fijne wedstrijd en voor allen fijne paasdagen toegewenst en ook veel succes met de beker wedstrijden.
geplaatst door Frits op 30/03/2018 12:070 reacties
Een dijk van een wedstrijd
Wij hebben het over de wedstrijd (Rohmer&deruiter - Dynamo Spartak) en als ik altijd zulke wedstrijd mag fluiten, denk ik dat ik tot mijn 90e kan blijven fluiten. Want ik denk dat ik twee of drie keer heb gefloten voor enkele lichte overtredingen en wat de sportiviteit betreft, die kon niet beter en dat begon dit al in het begin van wedstrijd want Rohmer had op dit moment maar 4 spelers en heel spontaan begon Dynamo ook met 4 spelers. En dan vind ik wel dat Dynamo een heel sterke 1e helft speelde en dat deed Rohmer in de 2e helft en vind ik de uitslag onbegrijpelijk, want Rhomer speelde nog eens zonder wissels. Moet wel even vermeld worden dat Roel in een geweldige vorm verkeerde en even (6x) wist te scoren. In de 1e helft scoorde Dynamo als eerste in de 1e - 4e en 9e minuut door Mikel - Jochem en Floris (3 - 0) en Roel (2x) in de 14e en 17e m (3 - 2) wat de stand van de 1e helft is geworden. In de 2e helft scoorde Dynamo niet meer en dat deed Roel wel nog even (4x) en een 2e Roel (1x) zodat de wedstrijd met een (6 - 4) stand werd afgesloten. Allemaal goed gevoetbald maar als (6x) scoort mag je best de man van de wedstrijd genoemd worden.
geplaatst door frits op 27/03/2018 12:070 reacties
Een geweldige wedstrijd
En daar zorgde voor (Royal HaskoningDHV - KUUB) en werd hier een wedstrijd gespeeld vol elan met veel snelheid en over het algemeen heel goed voetbal van beide teams. De sportiviteit was formidabel en gezien de 1e helft kon je niet het grote verschil op de rang lijst zien en had de kampioen KUUB het niet al te makkelijk, want Wouter speelde met zijn team een van de beste wedstrijden en was de routine van KUUB de doorslag in de 2e helft voor de overwinning. In ieder geval weet ik zeker als Wouter dit team bij elkaar houdt en goed zijn ingespeeld, dat zij een leuk seizoen (2018 - 2019) mee gaan maken en dat wordt hem van harte gegund want hij doet er genoeg aan om een leuk en voetballend team bij elkaar te krijgen. In ieder geval wist Pascal de laatste wedstrijd ook te winnen en bewees hier weer mee dat zij de echte kampioen zijn geworden. In de 1e helft had KUUB het echt niet zo makkelijk want deze helft werd maar met een (1 - 1) stand afgesloten, dat werd wel bereikt door een eigen doelpunt van KUUB en was Joel de enigste die wist te scoren in de 15e minuut. Door de tegenstand in 2e helft van Royal werd er pas in de 35e m gescoord door Niels en in de 38e m scoorde Pascal en Adriaan (2 - 3). Joel en Jobbe scoorde beide nog 1x) zodat de wedstrijd met een (2 - 5) stand werd geeindigd. Compliment voor allen en bedankt voor de fijne wedstrijd met een prettige Pasen toegewenst.
geplaatst door frits op 29/03/2018 12:070 reacties
Twee verschillende wedstrijden
Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd (Studioninedots - MVSA Architects) en was de inzet voor MVSA de beker voor de 2e plaats. Ik vond de wedstrijd vrij sportief ondanks dat het wat te stevig was, maar dat was aan beide kanten en heb geen enkele keer voor een moedwillige nare overtreding moeten fluiten. Er werd ook van beide kanten behoorlijk gevoetbald en was Studio een gelijkwaardige tegenstander, zodat het scoren om en om gebeurde en werd de 1e helft met klein verschil afgesloten. Max was de eerste die al in de 4e minuut de (0 - 1) scoorde en Spike zorgde in de 29e m voor de (1 - 1) en Max weer in de 24e m zorgde er voor dat de 1e helft met een (1 - 2) stand werd afgesloten. Al heel snel scoorde Max in de 30e m een hattrick (1 - 3). Gewoon een fijne wedstrijd tot ik een strafschop gaf wegens hens en werd ik toch wel een beetje bang door de manier waarop Max naar mij toe kwam rennen en mij even op een nare manier vertelde dat dit geen strafschop was. Ik had hen meteen geel moeten geven maar ik dacht dat is emotie, maar na de wedstrijd begon hij weer en dat was ik al gewend. Want in de vorige wedstrijd kreeg ik zoveel commentaar van MVSA dat ik gewoon de wedstrijd even heb gestaakt, want toen waren zij het ook al niet eens met een beslissing. Verder werd er nog gescoord door Kamil (strafschop) 40e m en Jurgen 44e m (3 - 3).

De 2e wedstrijd (Urban United XL - OTH) werd zonder meer een nette en een hele sportieve wedstrijd en dat maakte een boel goed bij mij, want deze heb ik met heel veel plezier gefloten en kon al vrij snel de andere wedstrijd vergeten. Het is alleen jammer dat de uitslag met een te groot verschil werd afgesloten en dat verdiend Urban niet, want uit eindelijk hebben zij echt niet zo een slecht team. Natuurlijk is het verschil op de ranglijst erg groot want als je tegen de kampioen moet spelen, weet je dat het moeilijk wordt maar toch vind ik de verdiende uitslag wel erg groot. Voor OTH was dit de laatste wedstrijd en gaan zij zich op de beker wedstrijden richten en Urban moet nog een inhaal wedstrijd spelen. Dan had Urban nog eens de pech dat Leon de doelman in een geweldige vorm verkeerde, en hun topscoorder Paul even (8x) scoorde. Dan hadden zij ook nog eens de pech dat het Peter ondanks geweldig goed voetbal, niet zo lukte want hij scoorde nu (2x) maar ik denk dat hij wel zeker (8x) had moeten scoren maar het zat dus echt niet mee. De 1e helft werd dan ook al met een groot verschil (1 - 6) afgesloten en voor Urban scoorde alleen Peter en voor OTH Adan en Christiaan beide (1x) en Paul gewoon even (4x). In de 2e helft scoorde voor Urban Daniel (2x) en Peter weer (1x) en voor OTH scoorde nog Wouter (1x) - Adan nog (2x) en Paul weer even (4x) wat een uitslag van (4 - 13) is geworden. Natuurlijk is Paul de man van de wedstrijd geworden en niet te vergeten Leon de doelman met vermelding dat hij in de 38e m een onmogelijk bal stopte en deze draaide richting zijn doel en volgens mij maakte even een koprol en wist op een miraculeuze de bal voor de 2e keer uit het open doel te slaan. Allen bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 28/03/2018 12:060 reacties
Beker wedstrijden
De beker wedstrijden waren allemaal correct, dus dat houdt in dat het beker programma inclusief de kampioenen wedstrijd definitief zijn. De kampioenen wedstrijd heeft als inzet de super finale, dus de winnaar plaats zich rechtstreeks voor deze finale. Mocht de winnaar zich ook plaatsen voor de beker finale, dan speelt automatisch de nemer twee van de beker wedstrijden ook de super finale.

Helaas moet er twee teams afvallen want er zijn 8 wedstrijden in de achtste finale en dat betekend dat twee verliezende teams met het slechtste doelgemiddelde, helaas niet mee kunnen doen in de 2e ronde van de beker. In ieder geval wensen wij alle teams veel succes toe met veel plezier.

Ten slot de wedstrijden duren 40 minuten en de reden is dat er een beslissing moet zijn, dus bij gelijk spel moeten er 3 penalty's genomen worden, dat kan soms lang duren en dan is een uur te kort.
geplaatst door frits op 28/03/2018 12:060 reacties
De nieuwe beker wedstrijden
Toch maar even na het verslag de beker wedstrijden in orde gemaakt en het systeem kruislings gebruikt. Alleen moet de teams goed opletten dat het niet ingevuld wat de volgorde van de A en B poule betreft. En dat heeft te maken dat ik de teams geen twee wedstrijden in een week wil laten voetballen. Zoals je kan zien spelen de eerst twee wedstrijden pas in de 2e week enzovoort. Ik weet bijna zeker dat de wedstrijden goed zijn ingevuld, maar ga zaterdag nog eens alles op mijn gemak de wedstrijden controleren en als er iets niet goed is dan worden de teams meteen gewaarschuwd
geplaatst door frits op 23/03/2018 12:060 reacties
Boulevardboys wint in de 2e helft
De tegenstander was Nunc Athletic die het maar niet lukt om de punten mee naar huis te nemen en wil de vorm maar niet terug keren. Voor beide was dit de laatste wedstrijd van de competitie en gaan wij er maar vanuit dat Johan en zijn team wel weer voor een verrassing kunnen zorgen met de beker wedstrijden. In ieder geval vond de scheidsrechter dat het ook een hele prettige wedstrijd is geworden en vooral uiterst sportief. Ook in deze wedstrijd was er weer een team dat geen wissels had en dat was Boelevardboys. Zo als gewoonlijk begon Nunc goed en kregen zij meteen al diverse kansen, maar het lukte niet om te scoren en dat deed Boulevardboys wel in de 9e en 11e minuut door (2x) Bart, maar het lukte Nunc al heel snel in de 13e en 20e m te scoren door Rutger en Johan (2 - 2). Het leek de stand van de 1e helft te worden, maar in de 23e en 24e m scoorde Huib en Bennie de (2 - 4). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en scoorde Boelevardboys nu als eerste in de 26e - 32e - 35e en 36e m weer door Bennie (2x) dus een hattrick - Huib en Bart beide nog (1x) dus Bart ook een hattrick en voor Nunc in de 42e - 44 en 49e m Martijn en weer Johan en Rutger alle (1x) zodat de wedstrijd met een (5 - 8) stand werd afgesloten. De scheidsrechter vond beide doelmannen Ed en Gerben de mannen van de wedstrijd.
geplaatst door frits op 27/03/2018 12:060 reacties
Alweer een hele sportieve wedstrijd
En daar hebben (Dynamo Spartak - Rohmer&deruiter) voor gezorgd en beide waren met de 15e wedstrijd bezig, en gezien de stand op de ranglijst was er dan ook weinig kracht verschil met beide teams . Dat werd zeker bewezen in de 1e helft die terecht met een gelijke stand werd afgesloten en bleek Rohmer in de 2e helft iets meer in huis te hebben en heeft zonder meer de overwinning verdiend. Eerst een groot compliment van de scheidsrecht geven, want hij vond het een fijne wedstrijd om te fluiten en was deze nog eens super sportief. Door deze overwinning blijft Rohmer op de 3e plaats staan en kunnen zij wel over een geslaagd seizoen spreken en zullen zij zeker een geduchte tegenstander zijn tijdens de beker wedstrijden. In de 1e helft werd er dan ook om en om gescoord en scoorde als eerste Dynamo in de 6 en 8e minuut door Mikel en Sam en in de 10 en 15e m (2x) Roel (2 - 2) en in de 16 en 18e m Roel met een zuiver hattrick en Arvid (2 - 4). En Sam scoorde gewoon nog even in de 20 en 24 m ook met een zuivere hattrick, zodat deze helft met een (4 - 4) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde alleen nog Sam zijn 4e doelpunt en voor Rohmer scoorde nog (1x) door Arvid - Roel en Koen beide nog (2x) wat een eindstand van (5 - 9) is geworden en misschien wel een beetje geflatteerd. Alle goed gevoetbald maar Sam (4x) en Roel (5x) val je toch wel iets meer op. Roel staat stevig op de 1e plaats met 34 doelpunten op de topscoorder lijst. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 23/03/2018 12:060 reacties
Beker uitreiken voor de Toekomst
Er is nog geen gelegenheid geweest om de beker voor de 2e plaats uit te reiken aan de Toekomst, omdat zij al uitgespeeld waren en moesten wachten op de wedstrijd van OTH. Dus Brian ik wil deze cup op de 1e wedstrijd van de beker uitreiken en hoop dat je team dan compleet is, want dan kunnen wij ook een foto maken en deze op de site plaatsen.
geplaatst door frits op 23/03/2018 12:050 reacties
Beker wedstrijden
Willen de teams goed opletten aankomende weekend staat het volledige beker programma op de site. Ik kan niet langer wachten en ga vanavond de wedstrijden invullen. Vrijdag avond wordt er nog een wedstrijd gespeeld in de Hogendorphal en dat betekend dat ik de wedstrijden ga invullen, van uit de stand van de A en B poule zoals die vanavond is. Toch goed opletten want de volgorde van de wedstrijden, kan ik niet aanhouden wegens het feit dat er nog 3 inhaal wedstrijden zijn in de eerste week van april en wil de teams geen twee wedstrijden in een week laten spelen. Dus de teams die in de eerste week van het beker gebeuren nog moeten voetballen, gaan dan in de 2e week van de beker de wedstrijden spelen. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende week, want dan is het zeker te laat voor de teams als zij toch de spelers moeten regelen. Dus met nadruk kijk het weekend goed de wedstrijden na want de volgorde van de poule's kan ik niet aanhouden, en een mooi voorbeeld heb ik al dat de teams van de kampioenen wedstrijd op 3 april in de 2e week hun wedstrijd spelen en dat wordt kruislings gedaan (dat geld voor alle wedstrijden) zodat de teams niet twee keer tegen elkaar spelen. Ik probeer vanavond al de wedstrijden in te vullen, zodat een ieder op zijn gemak de wedstrijden kunnen bekijken. Fijn weekend voor allen en kom je er niet uit even bellen en dan leg nog even de situatie uit.
geplaatst door frits op 21/03/2018 12:050 reacties
Een echte kampioenen wedstrijd
Dat OTH kampioen is geworden was te verwachten, maar moet wel even vermeld worden dat Team V geen makkelijke tegenstander is geweest. Zij waren in iedere geval goed voor bereid en hadden eventjes 4 wissels spelers op de bank. OTH had ook niet te klagen want zij zaten ook met 3 wissels spelers en denk dat dit voor beide teams wel nodig was, want deze wedstrijd met een heel hoog tempo gevoetbald. Over het algemeen werd er door beide teams gezien de hele wedstrijd goed gevoetbald en werden er door beide teams veel kansen gecreeerd en weet ik het zeker dat Leon weer goud waard was, want in de 2e helft wist hij enkele doelrijpe kansen onschadelijk te maken. Van mijn kant een groot compliment voor deze wedstrijd en was de sportiviteit optimaal en wil ik OTH nog even extra feliciteren met hun kampioen schap. De inzet was van beide zo geweldig en wat ik al schreef werd er nog eens door allen goed gevoetbald, dus de beste voetballer geld voor allen. Het score verloop in de 1e helft was vrij snel want al in de 4e minuut scoorde Adan en in de 7e m Andreas (1 - 1). In de 10e en en 11e m Doede en Ralf (1 - 3) en in de 16e m Mark met een mooi doelpunt en in de 17 en 20e m weer Adan en Doede zodat deze helft met een (2 - 5) stand werd afgesloten. In de 2e helft werd er ook snel gescoord in de 28 en 29e m weer door Mark en Paul met zijn verdiende doelpunt (3 - 6). En vrij laat werd er nog gescoord in de 48 en 49 m door weer Paul en Ruben zodat de wedstrijd met een (4 - 7) stand werd geeindigd. Nogmaals een compliment voor deze fijne wedstrijd.geplaatst door frits op 22/03/2018 12:050 reacties
Twee wedstrijden en allebei heel sportief
Twee wedstrijden op de woensdag in de Oostenburghal en kunnen wij zeker vast stellen, dat door beide wedstrijden redelijk werd gevoetbald werd en vooral de sportiviteit was geweldig en liet MVSA even zien dat zij zonder meer recht hebben op de 2e plaats, zodat Jacob en zijn team op de laatste wedstrijd weer een mooie beker in ontvangst mogen nemen. Urban United XL liet even zien dat zij echt wel kunnen voetballen en gewoon even de 3 punten mee naar huis hebben genomen.

Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd (Urban United XL - NL Architects) met in de 1e helft een goed voetballend Architects en was het niet zo makkelijk voor Urban om deze helft met een (2 - 1) stand af te sluiten. Want Architects kreeg toch behoorlijk wat kansen om voor een andere stand te zorgen, maar Danny de doelman wilde daar niet aan meewerken. Het was dan ook terecht dat Architects als eerste scoorde in de 13e minuut door Maarten, maar Peter nam daar geen genoegen mee en na een prachtige solo scoorde hij in de 16e m de (1 - 1). Jelle door een prachtige assist van Thijl in de 24e m zorgde er voor dat de 2e helft met een (2 -1) stand kon beginnen. In deze helft werd Urban te sterk voor Architects want zij wisten nog (1x) te scoren door Ciaran en Urban scoorde nog even (4x) door Sam en Jelle beide (x) en Bas gelukkig weer terug en volledig hersteld, liet meteen zien dat hij het scoren nog niet was verleerd en deed even (2x) zodat de wedstrijd met een (6 - 2) stand werd geŽindigd.

De 2e wedstrijd (Royal HaskoningDHV - MVSA Architects) was voor MVSA de inzet het winnen van de wedstrijd, om op woensdag 28 maart in de Oostenburghal de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen, maar dan moet er wel een gelijk spel of even gewonnen worden. Natuurlijk had MVSA wat goed te maken na de laatste wedstrijd en wilde zij even bewijzen dat de verloren wedstrijd, hier voor wel even een vergissing was. Wat Royal betreft het wil maar niet lukken ondanks de geweldige inzet van Wouter, want hij is constant bezig om met nieuwe spelers het team te versterken en heeft zonder meer enkele goede spelers er bij gekregen. Het heeft natuurlijk zijn tijd nodig en had Wouter natuurlijk de pech om nu tegen MVSA te spelen, in een geweldig vorm verkeerde. In de 1e helft wist Royal (1x) te scoren door Keith met een heel fraai doelpunt en MVSA even (5x) door Thomas en Jacob beide (1x) en Max was niet meer te houden want hij scoorde gewoon even een zuiver hattrick (1 - 5) wat de stand van de 1e helft is geworden. In de 2e helft scoorde Royal weer (1x) door Geert en voor MVSA Ricardo Thomas en Joris alle (1x) en weer Max (2x) zodat de wedstrijd met een (2 - 10) stand werd geŽindigd.

Tot slot houdt de beker wedstrijden goed in de gaten want sommige wedstrijden moeten op een ander datum gespeeld worden, om niet (2x) in de week te spelen. Hou er rekening mee dat ik pas op 27 maart het definitieve beker programma helemaal rond heb. Ik probeer wel in ieder geval de ingelaste wedstrijden die nog gespeeld moeten worden in de 1e week van de beker, dat deze in de 2e week van de beker gespeeld worden.

geplaatst door frits op 21/03/2018 12:050 reacties
De Architecten Cie op de 2e plaats
Om te beginnen krijgt deze wedstrijd (Studioninedots - de Architecten Cie) alleen maar complimenten van de scheidsrechter, voor deze nette en vooral sportieve wedstrijd. De inzet van deze wedstrijd was de 2e plaats voor Cie en die hebben zij weten te behouden. Of zij op deze plaats zullen eindigen hangt helemaal van MVSA Architect, die nu op de 3e plaats staat en nog twee wedstrijden moet voetballen terwijl Cie is uitgespeeld. Dus het blijft spannend om de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen en dat zou wel eens op de laatste wedstrijd van MVSA kunnen zijn 28 maart, maar dan moeten zij wel de laatste twee wedstrijden winnen. In ieder geval blijft het spannend wie de beker voor de 2e plaats in ontvangst mag nemen. Wat de wedstrijd betreft deze ging in de 1e helft redelijk gelijk op en het score verloop ging als volgt, als eerste scoorde Studio al in de 6e minuut door Kamil en in de 8e m Jurgen (1 - 1). In de 10e en 14e m Johan en Ronald als doelman (1 - 3) en Thomas in de 16e m zorgde er voor dat de 1e helft met een (2 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft een iets sterker Cie en wist Studio nog een keer te scoren door weer Thomas en voor Cie scoorde nog Jarno (1x) en Jurgen nog (2x) dus een hattrick, wat een eindstand van (3 - 6) is geworden.
geplaatst door Frits op 20/03/2018 12:050 reacties
Een leuke en een sportieve wedstrijd
Dat sportiviteit niet altijd beloont wordt, is in deze wedstrijd wel duidelijk en wat de wedstrijd betreft kan ik alleen maar complimenten geven voor deze fijne met heel veel sportiviteit. Het begon al in het begin van de wedstrijd (FC Binnenboys - Deluka Sporting) en had Binnenboys een speler te kort, maar heel spontaan bood Bas zich aan om bij hun mee te doen. Twee teams die niet zoveel in kracht verschilde hadden wel als inzet de 3e plaats, want bij winst van Deluka zouden zij deze over nemen. Het werd een echte wedstrijd en van beide kanten werden er diverse goede kansen gecreŽerd en was het Deluka die als eerste scoorde door Rick en voor Binnenboys de gehuurde Bas zodat de 1e helft met een (1 - 1) stand werd afgesloten. Het doelpunt van Bas tegen zijn eigen team bleek later toch voor een gelijk spel te zorgen en bleef Binnenboys netjes op de 3e plaats staan. In de 2e helft ging het weer gelijk op en nu scoorde Binnenboys als eerste in de 38e en 39e m door Joric en Heijme en in de 43e m weer Bas na een terug ketsend schot op de paal van Rick (3 - 2). Luc in de 46e m en weer Bas 47e m en Casper 48e m wat een (4 - 4) eindstand is geworden. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt maar Bas scoorde (3x) en toch geen hattrick. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 20/03/2018 12:050 reacties
Verandering van 1e ronde beker wedstrijden
Daar de kans groot is dat de kampioenen na hun wedstrijd, meteen weer tegen elkaar moeten heb ik in overleg met Danny besloten om de wedstrijden kruislings in te vullen. Dus een klein voorbeeld is A 1 tegen B 2 en B 1 tegen A 2. Ook zal ik er rekening mee houden dat de teams geen twee wedstrijden in een week moeten voetballen. Dus de kampioenen spelen dan in de 2e week van het beker gebeuren. En dat geld ook voor de twee wedstrijden die later ingelast zijn, in de 1e week van april om ook in de 2e week hun beker wedstrijd te laten spelen. Dus met nadruk kijk goed de bekerwedstrijden na wanneer je moet spelen en deze zal ik in de laatste week van maart zo snel mogelijk op de site zetten.
geplaatst door frits op 20/03/2018 12:040 reacties
Kampioenschap in de B poule
Ondanks dat de Toekomst al is uitgespeeld en de laatste wedstrijd heeft verloren, is het nog even afwachten voor de kampioen bekend is. OTH heeft natuurlijk de beste papieren en om kampioen te worden, zal donderdag 22 maart de wedstrijd in de Oostenburghal gewonnen moeten worden om zich kampioen te kunnen noemen. Mocht het donderdag niet lukken dan hebben zij nog alle kans om op 28 maart ook in de Oostenburghal, om alsnog kampioen te kunne worden. Maar zelf denk ik dat de laatste avond niet nodig zal zijn en wens ik Maarten en zijn team veel succes toe.
geplaatst door frits op 20/03/2018 12:040 reacties
Alweer een ongelofelijke uitslag
KJ'15 die de laatste wedstrijd voor een stunt zorgde en overtuigend met (7 -2) van de nummer twee won, speelde toen een van zijn beste wedstrijden. Dat zou voor AS Berlage wel eens een enorme klus worden om KJ'15 van een overwinning af te houden, maar voetbal is een sport die niet te voor spellen is endat bleek maar weer in deze wedstrijd. Op papier zou je zeggen dat moet een makkie worden voor KJ'15, maar wat blijkt Berlage bleek in een geweldige vorm te verkeren en zou een taaie tegenstander worden. In ieder geval vond ik het een fijne wedstrijd met vaak heel goed voetbal en vooral heel sportief, dus een groot compliment is zeker op zijn plaats. Uiteindelijk kreeg ik nog een fijne mededeling van Berlage dat zij druk bezig zijn om enkele spelers nieuwe spelers te regelen en dat het 90 procent zeker is dat zij blijven voetballen in het het seizoen (2018 -2019). Tevens moesten wij afscheid nemen van Job en Sander die nu hun laatste wedstrijd hebben gespeeld en wens ik beide veel succes en geluk toe en hoop ik hen in de toekomst nog een keer te mogen begroeten. In de 1e helft was er weinig verschil wat de teams betreft en kregen beide even veel kansen en werd de 1e helft met een klein verschil afgesloten. Het score verloop ging als volgt in de 9e en 15e minuut scoorde Gert en Sander (0 - 2) en in de 21e m Daan - 23e m Bejamin door een fraaie assist van Wouter en in de 24e Sies met een heel fraai doelpunt vanaf de midden lijn, zodat deze helft met een (2 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde enkelt nog Berlage door weer Gert en Sander, wat een eindstand van (2 - 5) is geworden. Bedankt voor de fijne wedstrijd met een prettig weekend voor allen toegewenst.
geplaatst door frits op 16/03/2018 12:040 reacties
Wedstrijd wordt niet gespeeld
Helaas maar de wedstrijd (Dynamo Spartak - OTH) kan niet gespeeld worden. Er kan ook geen andere datum geregeld worden en de reden is dat de teams al elke week een wedstrijd moeten voetballen en de bekerwedstrijden ook op 4 April al beginnen.

De situatie is nu zo geworden dat OTH op 22 maart alleen bij winst kampioen kunnen worden en mocht dat niet lukken, door een gelijk spel of verlies, dan hebben zij nog altijd de kans om op 28 maart kampioen te worden en dat kan ook alleen bij winst. Veel succes en een fijn weekend toegewenst.

geplaatst door frits op 16/03/2018 12:040 reacties
KUUB Kampioen in de A poule
Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en ik durf best te zeggen, dat jullie dit kampioenschap zonder meer hebben verdiend. Uiteindelijk waren jullie vooral in het 2e gedeelte de meest constante ploeg, want vanaf 1 december wisten jullie even 7 wedstrijden te winnen. Om op de wedstrijd terug te komen hadden jullie aan Studioninedots als tegen stander een fantastisch team om tegen te voetballen en gezien de uitslag van de 1e helft (1 - 0), kunnen wij best over twee gelijke teams spreken en had je van te voren nooit kunnen voorspellen dat de uitslag (4 - 0) zou worden. Ja dan even over deze goed voetballende wedstrijd met een heel hoog niveau wat de sportiviteit betreft, kan ik geen genoeg complimenten geven en was dit zelfs een eer om dit te mogen fluiten. Dan heb ik het al gezegd tijdens de uitreiking maar in 19 jaar fluiten valt deze wedstrijd zonder meer bij de toppers en misschien wel een van de beste. In ieder geval allemaal goed gevoetbald met twee uitstekende doelmannen Bas en Vincent, vooral in de 1e helft en heeft de routine in het voor deel van KUUB voor deze overwinning gezorgd. In de 1e helft viel het enigen doelpunt al in de 4e minuut door Rob en heeft hij natuurlijk met zijn 2e doelpunt in de 36e m een groot aandeel in deze overwinning. Verder scoorde nog voor KUUB in de 44e en 47e m Lucas en Jobbe, met vermelding dat het doelpunt van Lucas zeker vanaf 40 meter werd gescoord. Nogmaals bedankt voor deze geweldige wedstrijd en worden de foto's later op de site gezet. KUUB gaat dus de kampioenen wedstrijd op 3 april spelen in de Oostenburghal. Fijn weekend voor allen.

geplaatst door frits op 15/03/2018 12:040 reacties
Rohmer&deruiter netjes op de 3e plaats
De 2e wedstrijd die ik moest fluiten was een evenbeeld van de 1e wedstrijd en net zo sportief, en werd eigenlijk ook deze wedstrijd in de 1e helft beslist ondanks dat deze maar met 3 doelpunten verschil werd afgesloten. Er werd dan ook heel sportief gevoetbald en ondanks dat Deluka Sporting wat sterker was en beter in de afwerking, werd de wedstrijd eigenlijk pas beslist in de laatste 5 minuten en vind ik toch gezien de wedstrijd dat de uitslag wel erg hoog is uitgevallen. In de 1e helft was het scoren als volgt en was het Deluka die al in de 3e minuut scoorde door Erik en in de 5e m ook een Erik voor Architects (1 - 1). Pech voor Architects want in de 7e m scoorde zij een eigen doelpunt (2 - 1) en in de 16e en 17e m Wouter en en weer Erik (4 - 1). De 1e helft werd een familie gelegenheid de broertjes Erik en Wouter waren de enige die in deze helft scoorde. In de 2e helft werd er nog gescoorde door Architects in de 28e - 38e en 42e m door Maarten (1x) en Eric met een hattrick nog (2x). Voor Deluka in de 36e m Felix en was de stand (5 - 4). Nu scoorde alleen nog Deluka in de laatste 6 minuten door Erik (1x) dus een hattrick - Jetze en Wouter beide (1x) en Rick nog (2x), zodat de wedstrijd met een (10 - 4) stand werd afgesloten. Voor alle een compliment met deze fijne wedstrijd en heb dan ook beide wedstrijden met veel plezier gefloten
geplaatst door frits op 14/03/2018 12:030 reacties
Een verrassende nederlaag
Dit is dan ook onbegrijpelijk dat de Toekomst die lange tijd op de 1e plaats heeft gestaan, twee wedstrijden even verliest en het ligt echt niet aan het voetbal want zij hebben toch een redelijk team. Zij weten kansen genoeg te creŽren maar de afwerking, is niet zo als het hoort en hebben vaak met een heleboel pech te maken. En dit keer hadden zij ook de pech dat Rohmer&deruiter in een behoorlijke vorm verkeerde. Maar eerst even een staaltje sportiviteit van de kant van de Toekomst, want Rohmer had een speler te kort en ondanks de belangen voor de Toekomst boden zij spontaan aan om ook met een speler minder te gaan starten en dat is alleen al een groot compliment waard. Ook de wedstrijd bleef tot het einde bijzonder sportief en is het afwachten wat OTH gaat doen in de komende 3 wedstrijden, want zij moeten dan ook 6 punten halen om kampioen te worden in de B poule. Nogmaals een fijne wedstrijd en was het heel jammer dat Tom in de 1e helft wegens een blessure moest uitvallen en dat geld ook voor Tim die in de 42e m moest uitvallen en hopen wij maar dat de blessures niet al te ernstig zijn. De 1e helft was al beslissend voor deze wedstrijd die al met een (4 - 1) stand werd afgesloten. Het was dan ook de Toekomst die al in de 4e m scoorde door Marc (0 - 1) en wist Rohmer even (4x) te scoren door Peter en Raymond beide (1x) en Roel (2x). In de 2e helft wist Rohmer niet meer te scoren en de Toekomst deed dat nog (1x) weer door Marc, zodat de wedstrijd met een (4 - 2) stand werd geŽindigd.
geplaatst door frits op 14/03/2018 12:030 reacties
De Architecten Cie op de 2e plaats
Om deze plaats te bereiken moesten zij even winnen en dat is een klus geweest, daar zeg je u tegen. Want hun tegenstander Nunc Athletic speelde een van zijn beste wedstrijden en hadden zoals gewoonlijk weer een boel pech, met enkele zekere doelpunten die op open doel maar net naast werden geschoten. Het is dan ook een wedstrijd geworden die eigenlijk met een gelijk spel zeker had moeten eindigen en gezien de stand in de 1e helft van (4 - 4), had dat zeker terecht geweest want beide teams speelde een gelijk waardige wedstrijd tot het einde. Ook zelden dat ik een wedstrijd met 3 doelpunten van (2x) dertig en (1x) 40 meter heb gezien en een doelman die gewoon een zuivere hattrick in de 2e helft scoorde. Het score verloop in de 1e helft ging als volgt 9e en 13e minuut Johan vanaf 30 meter en de dame Myrusha (1-1) - 14e - 15e en 17e m Rutger - Jasper en JŁrgen (3 - 2) en in de 22e - 23e en 24e m Abdi weer Rutger ook vanaf 30 meter en Myrusha met een fraaie kopbal (4 - 4). In de 2e helft werd er ook om en om gescoord en scoorde voor Nunc Jasper en Rutger met een hattrick en Ralph (2x). Voor Cie scoorde nog Abdi en JŁrgen beide (1x) en Ronald als doelman (3x) dus een zuivere hattrick met vermelding dat het 3e doelpunt zeker vanaf 40 meter werd gescoord. Allemaal een compliment voor deze sportieve wedstrijd en is Ronald als doelman en voetballer, met nog diverse assists toch de man van de wedstrijd geworden. Nogmaals een gelijkspel was zeker terecht geweest want het laatste doelpunt van Ronald viel pas in 48 minuut. Cie heeft nog een kleine kans door deze overwinning op de 1e of de 2e plaats.
geplaatst door frits op 13/03/2018 12:030 reacties
Kampioenschap in de B poule
In de B poule blijft het ongewoon spannend wie er kampioen gaat worden en dat moet nog even wachten, want de reden is dat OTH twee wedstrijden minder heeft gespeeld als de koploper de Toekomst. Woensdag 14 maart zal Toekomst er alles aan doen om te winnen en dan is het nog afwachten wat OTH in de komende 3 wedstrijden gaat doen. Dus er is alles nog mogelijk en is natuurlijk de druk voor OTH erg groot, want zij kunnen geen enkele misstap maken. Dat geld natuurlijk ook voor de Toekomst want die moet ten alle tijden de laatste wedstrijd winnen om het spannend te houden. Het gaat maar om een puntje dus het is allemaal erg krap en dit kampioenschap gaat hoofdzakelijk tussen de Toekomst en OTH. Ook veel succes voor beide teams toegewenst en natuurlijk ook met een fijn weekend.
geplaatst door frits op 10/03/2018 12:030 reacties
Kampioenen wedstrijd
Aankomende donderdag 15 maart kan in de Oostenburghal KUUB alleen bij winst kampioen worden in de A klasse. Wij rekenen op een sportieve wedstrijd en hopelijk met weinig commentaar als men het niet eens is met een beslissing. Ik hoef dat eigenlijk niet te vermelden, maar ga er maar van uit als ik een beslissing neem dat dit ten alle tijden in alle eerlijkheid doe. Commentaar mag er best zijn want de emotie speelt altijd een grote rol en zeker als er een kampioenschap op het spel staat. Wij wensen natuurlijk MVSA heel veel succes toe en dat geld natuurlijk ook voor de tegenstander Studioninedots. Ik hoop dat het team van Pascal compleet is, zodat een ieder op het te behalen kampioenschap op de foto komt te staan. Fijn weekend en nogmaals veel succes toegewenst.
geplaatst door frits op 10/03/2018 12:030 reacties
Twee verschillende wedstrijden
De eerste wedstrijd (Urban United XL - Team V) werd en hele aantrekkelijke wedstrijd, met leuk voetbal en zonder meer twee gelijkwaardige teams. En denk ik dat de uitslag (4 - 4) een volkomen terechte stand is geworden, gezien de vele kansen van beide teams.

De andere wedstrijd (Dynamo Spartak - NL Architects) zal een probleem worden om hier een verslag van te maken en dat heeft gewoon met de uitslag van (15 - 2) te maken. Dus hier kunnen wij niet over twee gelijke teams spreken, maar in ieder geval wat ik het belangrijkste vind dat beide wedstrijden zonder meer heel sportief zijn gebleven.

De wedstrijd die ik zelf heb gefloten is een wedstrijd geworden die vanaf het begin gewoon spannend is gebleven en zorgde voor veel verrassingen, met diverse fraaie momenten wat de kansen betreft. Een groot verschil wat de stand betreft en dat is Urban United XL die de laatste 5 wedstrijden geen punt wist te behalen en nu op eens heel verrassend een goede wedstrijd speelde en Team V die verrassend op de de de derde plaats staat kon niet verhinderen dat Urban een punt mee naar huis mocht nemen. Beide teams moesten zonder wissels spelen, want Urban had de pech dat Wiebo al heel snel moest uitvallen en niet meer mee kon doen. Ik hoop dat het mee valt want Wiebo gaat volgende week donderdag even een weekje skiŽn. Allemaal goed gevoetbald en ondanks dat Jelle een zuivere hattrick scoorde in de 2e helft waren er geen uitschieters. In de 1e helft een sterk Team V en wist Urban toch als eerste te scoren door Peter in de 4e minuut (hij had wel de pech om met enkele zeer fraaie bewegingen op een ongelofelijke manier net naast te schieten). Team V wist in deze helft (3x) te scoren door Ruben (1x) die steeds beter gaat spelen en Nacho (2x) zodat de 2e helft met een (1 - 3) begon. In deze helft was het nu Urban die (3x) wist te scoren door Jelle en voor Team V Balthazar (1x).

Ja en dan de wedstrijd (Dynamo Spartak - NL Architects) met de ongelofelijke uitslag, die wel op een hele vreemde manier de sportiviteit liet zien en dat was het volgende. Dynamo had geen spelers genoeg en moest met 4 spelers beginnen en Architects vond het zo sportief (ondanks de wissels) die zij wel hadden ook maar met 4 spelers te beginnen en dat bewijst wel de geweldige sportiviteit van Architects. En ondanks dat zij binnen de korstte keren een achterstand hadden van (5 - 0) bleven zij gewoon ook met een man minder voetballen. Zo een staaltje van sportiviteit is wel heel bijzonder en een extra compliment voor Architects is zeker op zijn plaats. In de 1e helft wist Architects dus niet te scoren en eindigde deze dan ook met een (7 - 0) stand. Het score verloop was als volgt vanaf de 1e t/m de 24 e minuut Niek (4x) en Floris - Menno en Leonard alle (1x). In de 2e helft wist met twee voltallige teams wist Architects (2x) te scoren door Martien en Haidar en voor Dynamo scoorde nog Menno nog (1x) dus een hattrick - Floris ook nog (2x) ook een hattrick - Niek nog (4x) dus twee keer een zuivere hattrick en Louis met het mooiste doelpunt vanaf zeker 30 meter (1x). Voor allen een fijn weekend toegewenst, met vermelding dat Floris koploper is bij de topscoorders is 28 doelpunten.
geplaatst door frits op 09/03/2018 12:020 reacties
Een ongelofelijke uitslag
Op een klein mening verschil na in de 2e helft (het niet eens zijn met een beslissing) blijf ik het een geweldige wedstrijd vinden met vooral in de 1e helft, twee gelijkwaardige teams die een goede partij voetbal lieten zien. Daarom vind ik het onbegrijpelijk dat met een achterstand van (2 - 5) in de 40e minuut, de wedstrijd even gestaakt moest worden wegens het vele commentaar over een niet gegeven strafschop. Gelukkig kon ik de wedstrijd verder laten uitspelen en houdt het maar weer op de emotie, want als je als nummer twee een wedstrijd verliest met (2 - 7) kan ik de teleurstelling best begrijpen. Daarom blijf ik er bij dat het toch een goede wedstrijd was, met natuurlijk wel een hele verrassende uitslag. Ondanks dat ik ook de uitslag erg hoog vind, want MVSA heeft toch wel een sterk team is het geen schande dat zij van KJ'15 hebben verloren. Want ik schreef al eerder dat zij in een geweldige vorm verkeren en dan had MVSA nog eens de pech dat Thomas de doelman in een geweldige vorm verkeerde en zeker in de 2e helft 6 tot 7 zekere doelpunten wist te voorkomen. Dat de 1e helft maar met een (0 - 1) stand werd afgesloten, had net zo goed andersom kunnen zijn en was het Daan die door een geweldige combinatie met Sies en Rolf in de 23e m scoorde. In de 2e helft scoorde voor MVSA Boy en Jacob beide (1x) en voor KJ'15 Gianni (1x) - Daan nog (2x) dus een hattrick en Sies nog even (3x) met een zuivere hattrik en nogmaals vind ik de uitslag wel erg hoog uitgevallen, ondanks dat deze natuurlijk is verdiend. Door deze verrassende uitslag kan KUUB op 15 maart kampioen worden en heeft MVSA het in eigen hand om op 28/3 de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen.
geplaatst door frits op 07/03/2018 12:020 reacties
Een fijne wedstrijd en heel sportief
Wij hebben het over een dijk van een wedstrijd en daar zorgde (OTH - FC Binnenboys) voor en had OTH alle belang in een overwinning, want mochten zij de laatste 3 wedstrijden winnen dan worden zij de kampioen in de B klasse. Natuurlijk hebben zij een grote concurent en dat is de Toekomst want als zij hun laatste wedstrijd winnen, dan kan OTH zich geen misstap veroorloven. Dat het altijd moeilijk is om met die druk om te gaan blijkt wel in deze wedstrijd, want hun tegenstander speelde een hele goede 1e helft. En gezien de kansen voor Binnenboys bij een stand van (3 - 3), hadden zij zeker de leiding kunnen nemen maar door enkele goede reddingen van Leon lukte dat niet. De 1e helft werd dan ook in de laatste 3 minuten beslist en dat geld ook voor de 2e helft, want de wedstrijd werd ook pas in de laatste 4 minuten beslist. Het score verloop in de 1e helft was dan ook vooral in het begin erg spannend en wist OTH als eerste te scoren in de 7e m door Paul, met zijn 101 doelpunt, want hij had in de laatste wedstrijd hier voor al zijn 100e doelpunt gescoord en dat had ik helemaal vergeten te vermelden (sorry Paul). Philip in de 10e m de (2 - 0) en in de 14e en 15e m Ruud en Luc (2 - 2) en in de 16e en 18e m weer Philip en Ruud (3 - 3). OTH scoorde nog (2x) door Doede en Philip met een hattrick zodat deze helft met een (5 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde nog voor Binnenboys Dick in de 40e m (5 -4) en daar bleef het bij. Voor OTH scoorde nog Philip zijn 4e en Paul nog (2x) dus ook een hattrick wat een stand van (8 - 4) is geworden. Verdiend maar toch een beetje geflatteerd, allemaal goed gevoetbald maar Paul en Philip samen goed voor 7 doelpunten vielen natuurlijk ietsje meer op.
geplaatst door frits op 06/03/2018 12:020 reacties
Uitgestelde wedstrijd
De wedstrijd (Studionindots - Royal HaskoningDHV) die gespeeld zou worden op 8 maart in de Oostenburghal, kan niet gespeeld worden. Er wordt naar een andere datum gezocht.

Deze wedstrijd wordt nu gespeeld op dinsdag 3 april in de Hogendorphal 2 18.00 uur. Op de site is de datum al veranderd.
Rekening is voor Royal Haskoning.
geplaatst door frits op 05/03/2018 12:020 reacties
Een wedstrijd om de 3e plaats
Het werd in ieder geval een leuke wedstrijd met veel spanning en zorgde de 1e helft er voor, dat er twee fijne teams aan het voetballen waren en zonder meer even sterk waren. Dat bewijst wel de terechte uitslag van (2 - 2) in deze helft en om te beginnen, maar eerst een compliment te geven voor deze vooral sportieve wedstrijd en werd er met veel inzet tot het einde gevoetbald. Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - Dynamo Spartak) die als inzet hadden het bereiken van de 3e plaats en deze spannende wedstrijd, werd eigenlijk pas op het einde van de wedstrijd beslist. De 1e helft begon al heel snel met het scoren en dat was Coen in de 4e m door een assist van Ruben (1 - 0) en in de 14e m Floris door een fraaie combinatie met Lennard en Louis (1 - 1). Ruben in de 17e m (2 - 1) en in de 18e m weer Floris en weer door Lennard en Louis (2 - 2). in de 2e helft werd er ook om en om gescoord en dat ging als volgt 34e en 41e m Onno en weer Ruben (4 - 2). Brooklyn 42e m en Mark 43e m (5 - 3) en vervolgens Louis als doelman in de 45e m (5 - 4) door weer een assist van Lennard, Mark met zijn 2e 47e m en Floris als laatste met een hattrick 50e m zodat de wedstrijd met een (6 - 5) stand werd geŽindigd. Verdiend gewonnen maar ik denk dat een gelijk spel, misschien wel de juiste verhouding had geweest. Allemaal goed gevoetbald maar Lennard viel even wat meer op, niet gescoord maar had een aandeel in de meeste doelpunten. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 02/03/2018 12:020 reacties
Gelijk spel
Daar beide partijen (Rohmer&deruiter - FC Binnenboys) aan beide kanten te weinig spelers had, hebben zij er een klein partijtje van gemaakt. Ik wil allen bedanken dat ik naar huis mocht want ik was behoorlijk ziek.
geplaatst door frits op 26/02/2018 09:460 reacties
Verslagen maken
De twee verslagen van de wedstrijden op vrijdagavond, worden nu wat later gemaakt. De reden is dat ik zaterdag overdag een toernooi moet fluiten en ook in avond een toernooi moet fluiten, dus er even geen tijd er voor en zal dat wel zondag worden. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 23/02/2018 09:460 reacties
Twee sportieve wedstrijden op de vrijdagavond
Wij als scheidsrechter beginnen maar eerst met een compliment te geven, voor allebei de wedstrijden die zeker erg spannend waren in de 1e helft en werd de beslissing pas voor beide in de 2e helft een feit. Ik denk dan ook gezien de stand van beide teams op de ranglijst dit wel terecht is, want KUUB kan nog met twee wedstrijden voor de boeg op 29/3 kampioen worden als zij de twee wedstrijden winnen. Wat Dynamo Spartak betreft die kan niet meer eerste worden, maar als zij nog alle wedstrijden weten te winnen kunnen zij nog op een keurige 3e plaats eindigen. Het is zelfs zo als zij alle wedstrijden (7x) zouden winnen, dan zij zelfs nog een bedreiging voor de nummer 1 en 2 maar deze kans is wel heel klein.

De wedstrijd (KUUB - Boulevardboys) werd dus een wedstrijd met twee gelijke krachten in de 1e helft en wist Boulevardboys zelfs in de 4e minuut te scoren door Huib (0 - 1) en wist Yoel als doelman in de 14e m de gelijkmaker te scoren (1 - 1) en in de 23e m natuurlijk weer Niels met een heel fraai doelpunt (1 - 2). In de 2e helft ging Jobbe het doel verdedigen en had met enkele fraaie reddingen, een belangrijk deel in de overwinning. In deze helft bleek de klasse van Pascal en zijn team even te sterk voor Boulevardboys en was het Huib die nog (1x) wist te scoren en daar bleef het bij. Voor KUUB scoorde nog Eraldo en Rob beide (1x) en Yoel nog (2x) dus een hattrick, zodat de wedstrijd met een (6 - 2) stand werd geŽindigd.

De wedstrijd (Team V - Rohmer&deruiter) werd een even beeld van de andere wedstrijd, ook met twee gelijke krachten en werd er zo een beetje redelijk gelijk om en om gescoord. Team V voelde echt wel goed maar hadden de pech dat Roel in een behoorlijke vorm verkeerd, want hij scoorde meteen al in de 4e en 10e minuut (0 - 2). Team V kwam goed terug in de 11e m door Alexis (1 - 2) - Tom 16e m (1 - 3) - Bart in de 20 m (2 - 4) en Coen ook altijd goed voor een doelpuntje (3 - 4). Met deze stand begon de 2e helft en scoorde Tom als eerste in de 35e m (3 - 5) - Roel weer met een hattrick 41e m (3 - 6) en Alexis met zijn 2e 45e m (4 - 6) en Roel vond het nog niet genoeg en scoorde zijn 4e in de 49e m (4 - 7) wat de eindstand is geworden.

Toch maar even gauw de verslagen gemaakt, want ik moet om 11.00 uur fluiten. Nogmaals fijn weekend voor allen.

geplaatst door frits op 24/02/2018 09:460 reacties
Een leuke wedstrijd met veel inzet
Een prettige wedstrijd om te fluiten, want voor de overtredingen moest haast niet gefloten te worden. Dat betekend dan ook dat wij over een uitermate sportieve wedstrijd kunnen spreken. Je kon ook niet praten over de krachtverhouding want daar was zeker in de 2e helft totaal geen sprake van en had Dynamo Spartak, het geluk een beet je mee want NL Architects wist met enkele goede kansen (2x) de de paal te raken. Dynamo heeft door een goede 1e helft te spelen wel er voor gezorgd om deze overwinning te behalen, moet er wel bij verteld worden dat zij nog eens het geluk hadden van een eigen doelpunt van Architects. Er is dan ook totaal niets aan af te dwingen, dat zij deze helft met (6 - 1) stand wisten af te sluiten. Het score verloop van deze helft ging als volgt en het snelste doelpunt ooit werd gescoord in 20 seconden door Floris (0 - 1). Hij scoorde nog twee doelpunten dus een zuivere hattrick en Louis en Tomas beide (1x) en voor Architects Floris (1x) en had Camiel de pech om de bal van richting te veranderen en zo een eigen doelpunt te scoren. In de 2e helft ging Architects een stuk beter voetballen en kreeg Dynamo het een stuk moeilijker, want nu scoorde Architects als eerste in de 32e m door Camiel (2 - 6) en in de 40e m Josť (3 - 6). In de 41e m Tomas (3 - 7) en in de 48e m Ciaran met het mooiste doelpunt vanaf zeker 35 meter (4 - 7). Gezien de vele kansen van Architects en de pech met een eigen doelpunt, denk ik dat een gelijk spel zeker wel terecht was geweest ondanks de verdiende overwinning. Allemaal goed gevoetbald maar Lennard door diverse goede assists en Camiel door zijn geweldige inzet, vielen even wat meer op.
geplaatst door frits op 22/02/2018 09:450 reacties
De Toekomst verliest verrassend
Het blijkt wel weer als je op de 1e plaats staat, dat dit niet al te makkelijk is om deze positie te behouden. Er is natuurlijk nog niets verloren want de Toekomst staat nog steeds verdiend boven aan en natuurlijk is het altijd verrassend, als je punten gaat verliezen van een team dat enkele plaatsen lager staat. En in dit geval is het Deluka Sporting die daar zorgde en blijft het weer behoorlijk spannend voor de eerste plaats. Het blijft stuivertje wisselen want voor deze wedstrijd had de Toekomst een betere positie, maar nu staat OTH er iets beter voor dus het blijft spannend in de B poule voor de 1e plaats. Nu even over de wedstrijd en had ik al eerder geschreven dat Wouter er alles aan doet om een sterk team te krijgen en dat is aardig gelukt. Een compliment van de scheidsrechter voor deze spannende wedstrijd en ondanks een beetje gemopper, is het toch een sportieve wedstrijd geworden. Eigenlijk ging de wedstrijd tot het einde redelijk gelijk op en sprong Deluka wat zuiniger met de kansen om en werd de wedstrijd met een klein verschil van twee doelpunten afgesloten. In de 1e helft een wat sterker Deluka en zij scooorde dan ook als eerste in de 2e en 8e minuut door Erik en Wouter (0 - 2). De Toekomst ging wat beter draaien en dat werd beloont met een doelpunt in de 20e m door Sam (1 - 2). Maar Rick nam daar geen genoegen mee en scoorde in de 24e m de (1 - 3) en met deze stand begon dan ook de 2e helft. In deze helft scoorde nog voor de Toekomst Illias en Mohamed beide (1x) en voor Deluka nog Michael (1x) en Rick nog (2x) dus een hattrick, zodat de wedstrijd met een (4 - 6 stand werd geŽindigd.

geplaatst door frits op 22/02/2018 09:450 reacties
MVSA concurent voor de 1e plaats
Natuurlijk weten wij allang dat Jacob een sterk team heeft en dat bewijst wel de verdiende stand op de 2e plaats en kon het wel eens spannend worden voor de kop positie. Dat beide boven aan staan is zeker terecht maar Jacob krijgt geen kans om via KUUB, de 1e plaats over te nemen want zij ontmoeten elkaar niet meer. In ieder geval heeft MVSA de eerste wedstrijd gewonnen en KUUB de 2e wedstrijd, dus het wordt spannend en de druk wordt groot voor KUUB want zij kunnen zich geen misstap permitteren. Terug op de wedstrijd en dan hebben wij het over Nunc Athletic die niet zo draait, en blijven ook met een hoop pech te maken hebben. Want volgens de scheidsrechter vind hij dat Johan met zijn team echt niet zo slecht voetbal, want in deze wedstrijd creŽerde zij echt veel kansen en hadden zij zeker 4 of 5 doelpunten meer kunnen maken en vind hij de grote uitslag wel een beetje geflatteerd. In ieder geval een compliment van de scheidsrechter voor deze uitermate sportieve wedstrijd en heeft deze dan ook met veel plezier gefloten. In de 1e helft scoorde alleen MVSA en dat waren Boy en Max beide (1x) en Jacob (2x), zodat de 2e helft met een (0 - 4) stand begon. Voor Nunc scoorde Rutger Ralph en Dave alle (1x) en voor MVSA Ricardo en Boy beide 1x) - Jacob nog (1x) dus een hattrick - Joris (2x) - en Max ook nog (2x) dus ook een hattrick, zodat de wedstrijd met een (3 - 11) stand werd geŽindigd.
geplaatst door frits op 20/02/2018 09:450 reacties
Kostbaar punten verlies voor De Architecten Cie
En daar zorgde AS Berlage voor die opeens een stuk beter gaat voetballen, na de overwinning voor deze wedstrijd. Zij wisten in de 2e helft na een achterstand van (2 - 0) een gelijk spel af te dwingen van (4 - 4). Cie begon dan ook heel sterk in de 1e helft en werden er diverse kansen door beide teams gecreeerd en was Cie wat zorgvuldiger met het afwerken van de kansen, zodat deze helft met een (2 - 0) stand werd afgesloten. Het duurde toch wel vrij lang voor er werd gescoord en dat gebeurde in de 12e en 15e minuut door Johan en Abdi en beide door een assist van Lars. In de 2e helft werd de voorsprong vergroot in de 31e m door JŁrgen (3 - 0) en weer door een assist van Lars. Berlage begon te draaien en wist Ibrahim in de 32e m te scoren (3 - 1) en Johan in de 38e m (4 - 1) en lukte het Cie om niet meer te scoren. En dat deed Berlage wel door Ibrahim nog (2x) dus een zuivere hattrick (4 - 3) en Johan weer (4 - 4). Fijne en een sportieve wedstrijd met een goede sfeer, maar deze werd een klein beetje verpest door de mededeling van Berlage dat zij waarschijnlijk volgend seizoen stoppen wegens te kort aan spelers. Allemaal goed gevoetbald maar Lars vind ik de man van de wedstrijd, door diverse assists en een geweldige inzet.
geplaatst door frits op 20/02/2018 09:450 reacties
jammer maar weer een wedstrijd die niet gespeeld kan worden.
De griep is de vijand geworden van de Architecten want ook deze wedstrijd (Team V - FC Binnenboys) kan wegens diverse griepgevallen bij Binnenboys niet gespeeld worden. Helaas is er geen ruimte en tijd meer om de wedstrijd opnieuw te laten spelen. Dus Team V wint reglementair met (5 - 0).
geplaatst door frits op 16/02/2018 09:450 reacties
Wedstrijd kon niet gespeeld worden
De wedstrijd (Urban United XL - Rohmer&deruiter) gaat niet door wegens een griep van vele spelers bij Urban United XL. Daar er geen ruimte meer is kan de wedstrijd niet meer opnieuw aangesteld worden, dus Rohmer wint reglementair met (0 - 5).
geplaatst door frits op 15/02/2018 09:450 reacties
MVSA op de 2e plaats
Een fijne wedstrijd en heel sportief en dat betekend voor mij zelf, dat ik weer met veel plezier een verslag probeer te maken en mij meteen een stuk beter voel. Want een verslag maken van een wedstrijd waar niets op aan te merken is, schrijft een stuk makkelijker en dan hebben wij het over de wedstrijd (Studioninedots - Nunc Athletic) en beide teams gingen gelijk op. En dat bewijst wel de uitslag van de 1e helft die met een (2 - 2) stand werd afgesloten en was het score als volgt, in de 8e en 15e minuut Metin en Johan (1 - 1) en in de 21e m Thomas en Dave via een hoekschop (2 - 2). In de 2e helft weer Metin in de 28e m (2 - 3) en Nunc die de laatste tijd met veel pech te maken heeft, had hier weer mee te maken en scoorde in de 32e m een eigen doelpunt (2 - 4). In dezelfde minuut scoorde Tomas weer (2 - 5 en Michiel verkleinde de achterstand in de 33e m (3 - 5) en in de 39e en 43e m (2x) Roeland (3 - 7) en de 45e en 47e m Spike en Michiel zodat de wedstrijd eindigde met toch wel een iets te grote uitslag (4 - 8). Want ondanks de verdiende overwinning, kreeg Nunc echt genoeg kansen maar wisten deze niet te benutten. Bedankt voor de fijne wedstrijd en staat Studio nu op de 2e plaats, dus het kon wel eens spannend worden want er is genoeg concurentie.
geplaatst door frits op 14/02/2018 09:450 reacties
Een persoonlijk bericht
Ik moet dit even kwijt want ik zit met een hoop onbegrip en ontevredenheid over mijzelf en ga zo langzamerhand aan mij zelf twijfelen of ik wel met de Archicup door moet gaan, want dat is alweer de zoveelste wedstrijd met wat ongenoegen. De wedstrijd op dinsdag is weer een wedstrijd dat ik met een heel ontevreden gevoel naar huis ga en vraag mij dan weer af, legt het nou aan mij want ik begin zo langzamerhand jaloers te worden op mijn zoon Frits en schoonzoon Ruud. Want zij hebben namelijk bijna nooit geen problemen, dus ga ik toch de richting naar mijzelf op en vraag dan ook aan allen als jullie niet tevreden zijn maak het kenbaar zo dat ik weet waar ik aan toe ben. Misschien ben ik wel te fanatiek en wil alles zo goed mogelijk hebben en als dat niet mogelijk is, dan wordt dit toch een probleem. En nogmaals de tijd die ik gebruik voor de Archicup zal nooit teveel zijn want de Archicup betekend heel veel voor mij, maar als het niet meer gaat dan zal ik het zeker gaan missen maar ik wil geen plaag worden voor allen. Voor alle zekerheid wil ik wel even vermelden dat allen een hoop betekenen voor mij en er geen uitzonderingen zijn, want allen zie ik echt als een vriend. Sorry voor dit bericht maar ik moet het even kwijt en wil echt niet stoppen, want ik vind het altijd nog een eer om voor al die fijne mensen dit te organiseren.
geplaatst door frits op 14/02/2018 09:440 reacties
--alleen de 50 meest recente berichten worden getoond--
  last update: 26 mei 2020  10:25  |  copyright © 1999-2020 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,063
ARCHICUP Content Managing Systeem