Boulevardboys — UN Studio 1

Altijd fijn om maar meteen een compliment tegeven voor deze goed voetballende wedstrijd, met veel sportiviteit. In ieder geval een fijne 1e helft met weinig overtredingen en door de spanning, werd er in de 2e helft wat meer overtredingen gemaakt. Voor Boulevardboys was de inzet de 1e plaats en dat koste heel wat moeite. De 1e helft werd met een klein verschil (2 – 1) afgesloten en scoorde in de 5e minuut Marco en Roel in de 15e en 23e m. In de 2e helft Thomas (2x) en (1x) onbekend – Reinier (1x) en Roel (2x) dus een hattrick. Tom was goed voor (3x) een assist, met vermelding het laatste fraaie doelpunt van Roel, door een fraaie assist van Tom. Ondanks de verdiende overwinning had een gelijk spel wel terecht geweest.