Gelijk spel
Daar beide partijen (Rohmer&deruiter - FC Binnenboys) aan beide kanten te weinig spelers had, hebben zij er een klein partijtje van gemaakt. Ik wil allen bedanken dat ik naar huis mocht want ik was behoorlijk ziek.
geplaatst door frits op 26/02/2018 09:460 reacties
Verslagen maken
De twee verslagen van de wedstrijden op vrijdagavond, worden nu wat later gemaakt. De reden is dat ik zaterdag overdag een toernooi moet fluiten en ook in avond een toernooi moet fluiten, dus er even geen tijd er voor en zal dat wel zondag worden. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 23/02/2018 09:460 reacties
Twee sportieve wedstrijden op de vrijdagavond
Wij als scheidsrechter beginnen maar eerst met een compliment te geven, voor allebei de wedstrijden die zeker erg spannend waren in de 1e helft en werd de beslissing pas voor beide in de 2e helft een feit. Ik denk dan ook gezien de stand van beide teams op de ranglijst dit wel terecht is, want KUUB kan nog met twee wedstrijden voor de boeg op 29/3 kampioen worden als zij de twee wedstrijden winnen. Wat Dynamo Spartak betreft die kan niet meer eerste worden, maar als zij nog alle wedstrijden weten te winnen kunnen zij nog op een keurige 3e plaats eindigen. Het is zelfs zo als zij alle wedstrijden (7x) zouden winnen, dan zij zelfs nog een bedreiging voor de nummer 1 en 2 maar deze kans is wel heel klein.

De wedstrijd (KUUB - Boulevardboys) werd dus een wedstrijd met twee gelijke krachten in de 1e helft en wist Boulevardboys zelfs in de 4e minuut te scoren door Huib (0 - 1) en wist Yoel als doelman in de 14e m de gelijkmaker te scoren (1 - 1) en in de 23e m natuurlijk weer Niels met een heel fraai doelpunt (1 - 2). In de 2e helft ging Jobbe het doel verdedigen en had met enkele fraaie reddingen, een belangrijk deel in de overwinning. In deze helft bleek de klasse van Pascal en zijn team even te sterk voor Boulevardboys en was het Huib die nog (1x) wist te scoren en daar bleef het bij. Voor KUUB scoorde nog Eraldo en Rob beide (1x) en Yoel nog (2x) dus een hattrick, zodat de wedstrijd met een (6 - 2) stand werd geŽindigd.

De wedstrijd (Team V - Rohmer&deruiter) werd een even beeld van de andere wedstrijd, ook met twee gelijke krachten en werd er zo een beetje redelijk gelijk om en om gescoord. Team V voelde echt wel goed maar hadden de pech dat Roel in een behoorlijke vorm verkeerd, want hij scoorde meteen al in de 4e en 10e minuut (0 - 2). Team V kwam goed terug in de 11e m door Alexis (1 - 2) - Tom 16e m (1 - 3) - Bart in de 20 m (2 - 4) en Coen ook altijd goed voor een doelpuntje (3 - 4). Met deze stand begon de 2e helft en scoorde Tom als eerste in de 35e m (3 - 5) - Roel weer met een hattrick 41e m (3 - 6) en Alexis met zijn 2e 45e m (4 - 6) en Roel vond het nog niet genoeg en scoorde zijn 4e in de 49e m (4 - 7) wat de eindstand is geworden.

Toch maar even gauw de verslagen gemaakt, want ik moet om 11.00 uur fluiten. Nogmaals fijn weekend voor allen.

geplaatst door frits op 24/02/2018 09:460 reacties
Een leuke wedstrijd met veel inzet
Een prettige wedstrijd om te fluiten, want voor de overtredingen moest haast niet gefloten te worden. Dat betekend dan ook dat wij over een uitermate sportieve wedstrijd kunnen spreken. Je kon ook niet praten over de krachtverhouding want daar was zeker in de 2e helft totaal geen sprake van en had Dynamo Spartak, het geluk een beet je mee want NL Architects wist met enkele goede kansen (2x) de de paal te raken. Dynamo heeft door een goede 1e helft te spelen wel er voor gezorgd om deze overwinning te behalen, moet er wel bij verteld worden dat zij nog eens het geluk hadden van een eigen doelpunt van Architects. Er is dan ook totaal niets aan af te dwingen, dat zij deze helft met (6 - 1) stand wisten af te sluiten. Het score verloop van deze helft ging als volgt en het snelste doelpunt ooit werd gescoord in 20 seconden door Floris (0 - 1). Hij scoorde nog twee doelpunten dus een zuivere hattrick en Louis en Tomas beide (1x) en voor Architects Floris (1x) en had Camiel de pech om de bal van richting te veranderen en zo een eigen doelpunt te scoren. In de 2e helft ging Architects een stuk beter voetballen en kreeg Dynamo het een stuk moeilijker, want nu scoorde Architects als eerste in de 32e m door Camiel (2 - 6) en in de 40e m Josť (3 - 6). In de 41e m Tomas (3 - 7) en in de 48e m Ciaran met het mooiste doelpunt vanaf zeker 35 meter (4 - 7). Gezien de vele kansen van Architects en de pech met een eigen doelpunt, denk ik dat een gelijk spel zeker wel terecht was geweest ondanks de verdiende overwinning. Allemaal goed gevoetbald maar Lennard door diverse goede assists en Camiel door zijn geweldige inzet, vielen even wat meer op.
geplaatst door frits op 22/02/2018 09:450 reacties
De Toekomst verliest verrassend
Het blijkt wel weer als je op de 1e plaats staat, dat dit niet al te makkelijk is om deze positie te behouden. Er is natuurlijk nog niets verloren want de Toekomst staat nog steeds verdiend boven aan en natuurlijk is het altijd verrassend, als je punten gaat verliezen van een team dat enkele plaatsen lager staat. En in dit geval is het Deluka Sporting die daar zorgde en blijft het weer behoorlijk spannend voor de eerste plaats. Het blijft stuivertje wisselen want voor deze wedstrijd had de Toekomst een betere positie, maar nu staat OTH er iets beter voor dus het blijft spannend in de B poule voor de 1e plaats. Nu even over de wedstrijd en had ik al eerder geschreven dat Wouter er alles aan doet om een sterk team te krijgen en dat is aardig gelukt. Een compliment van de scheidsrechter voor deze spannende wedstrijd en ondanks een beetje gemopper, is het toch een sportieve wedstrijd geworden. Eigenlijk ging de wedstrijd tot het einde redelijk gelijk op en sprong Deluka wat zuiniger met de kansen om en werd de wedstrijd met een klein verschil van twee doelpunten afgesloten. In de 1e helft een wat sterker Deluka en zij scooorde dan ook als eerste in de 2e en 8e minuut door Erik en Wouter (0 - 2). De Toekomst ging wat beter draaien en dat werd beloont met een doelpunt in de 20e m door Sam (1 - 2). Maar Rick nam daar geen genoegen mee en scoorde in de 24e m de (1 - 3) en met deze stand begon dan ook de 2e helft. In deze helft scoorde nog voor de Toekomst Illias en Mohamed beide (1x) en voor Deluka nog Michael (1x) en Rick nog (2x) dus een hattrick, zodat de wedstrijd met een (4 - 6 stand werd geŽindigd.

geplaatst door frits op 22/02/2018 09:450 reacties
MVSA concurent voor de 1e plaats
Natuurlijk weten wij allang dat Jacob een sterk team heeft en dat bewijst wel de verdiende stand op de 2e plaats en kon het wel eens spannend worden voor de kop positie. Dat beide boven aan staan is zeker terecht maar Jacob krijgt geen kans om via KUUB, de 1e plaats over te nemen want zij ontmoeten elkaar niet meer. In ieder geval heeft MVSA de eerste wedstrijd gewonnen en KUUB de 2e wedstrijd, dus het wordt spannend en de druk wordt groot voor KUUB want zij kunnen zich geen misstap permitteren. Terug op de wedstrijd en dan hebben wij het over Nunc Athletic die niet zo draait, en blijven ook met een hoop pech te maken hebben. Want volgens de scheidsrechter vind hij dat Johan met zijn team echt niet zo slecht voetbal, want in deze wedstrijd creŽerde zij echt veel kansen en hadden zij zeker 4 of 5 doelpunten meer kunnen maken en vind hij de grote uitslag wel een beetje geflatteerd. In ieder geval een compliment van de scheidsrechter voor deze uitermate sportieve wedstrijd en heeft deze dan ook met veel plezier gefloten. In de 1e helft scoorde alleen MVSA en dat waren Boy en Max beide (1x) en Jacob (2x), zodat de 2e helft met een (0 - 4) stand begon. Voor Nunc scoorde Rutger Ralph en Dave alle (1x) en voor MVSA Ricardo en Boy beide 1x) - Jacob nog (1x) dus een hattrick - Joris (2x) - en Max ook nog (2x) dus ook een hattrick, zodat de wedstrijd met een (3 - 11) stand werd geŽindigd.
geplaatst door frits op 20/02/2018 09:450 reacties
Kostbaar punten verlies voor De Architecten Cie
En daar zorgde AS Berlage voor die opeens een stuk beter gaat voetballen, na de overwinning voor deze wedstrijd. Zij wisten in de 2e helft na een achterstand van (2 - 0) een gelijk spel af te dwingen van (4 - 4). Cie begon dan ook heel sterk in de 1e helft en werden er diverse kansen door beide teams gecreeerd en was Cie wat zorgvuldiger met het afwerken van de kansen, zodat deze helft met een (2 - 0) stand werd afgesloten. Het duurde toch wel vrij lang voor er werd gescoord en dat gebeurde in de 12e en 15e minuut door Johan en Abdi en beide door een assist van Lars. In de 2e helft werd de voorsprong vergroot in de 31e m door JŁrgen (3 - 0) en weer door een assist van Lars. Berlage begon te draaien en wist Ibrahim in de 32e m te scoren (3 - 1) en Johan in de 38e m (4 - 1) en lukte het Cie om niet meer te scoren. En dat deed Berlage wel door Ibrahim nog (2x) dus een zuivere hattrick (4 - 3) en Johan weer (4 - 4). Fijne en een sportieve wedstrijd met een goede sfeer, maar deze werd een klein beetje verpest door de mededeling van Berlage dat zij waarschijnlijk volgend seizoen stoppen wegens te kort aan spelers. Allemaal goed gevoetbald maar Lars vind ik de man van de wedstrijd, door diverse assists en een geweldige inzet.
geplaatst door frits op 20/02/2018 09:450 reacties
jammer maar weer een wedstrijd die niet gespeeld kan worden.
De griep is de vijand geworden van de Architecten want ook deze wedstrijd (Team V - FC Binnenboys) kan wegens diverse griepgevallen bij Binnenboys niet gespeeld worden. Helaas is er geen ruimte en tijd meer om de wedstrijd opnieuw te laten spelen. Dus Team V wint reglementair met (5 - 0).
geplaatst door frits op 16/02/2018 09:450 reacties
Wedstrijd kon niet gespeeld worden
De wedstrijd (Urban United XL - Rohmer&deruiter) gaat niet door wegens een griep van vele spelers bij Urban United XL. Daar er geen ruimte meer is kan de wedstrijd niet meer opnieuw aangesteld worden, dus Rohmer wint reglementair met (0 - 5).
geplaatst door frits op 15/02/2018 09:450 reacties
MVSA op de 2e plaats
Een fijne wedstrijd en heel sportief en dat betekend voor mij zelf, dat ik weer met veel plezier een verslag probeer te maken en mij meteen een stuk beter voel. Want een verslag maken van een wedstrijd waar niets op aan te merken is, schrijft een stuk makkelijker en dan hebben wij het over de wedstrijd (Studioninedots - Nunc Athletic) en beide teams gingen gelijk op. En dat bewijst wel de uitslag van de 1e helft die met een (2 - 2) stand werd afgesloten en was het score als volgt, in de 8e en 15e minuut Metin en Johan (1 - 1) en in de 21e m Thomas en Dave via een hoekschop (2 - 2). In de 2e helft weer Metin in de 28e m (2 - 3) en Nunc die de laatste tijd met veel pech te maken heeft, had hier weer mee te maken en scoorde in de 32e m een eigen doelpunt (2 - 4). In dezelfde minuut scoorde Tomas weer (2 - 5 en Michiel verkleinde de achterstand in de 33e m (3 - 5) en in de 39e en 43e m (2x) Roeland (3 - 7) en de 45e en 47e m Spike en Michiel zodat de wedstrijd eindigde met toch wel een iets te grote uitslag (4 - 8). Want ondanks de verdiende overwinning, kreeg Nunc echt genoeg kansen maar wisten deze niet te benutten. Bedankt voor de fijne wedstrijd en staat Studio nu op de 2e plaats, dus het kon wel eens spannend worden want er is genoeg concurentie.
geplaatst door frits op 14/02/2018 09:450 reacties
Een persoonlijk bericht
Ik moet dit even kwijt want ik zit met een hoop onbegrip en ontevredenheid over mijzelf en ga zo langzamerhand aan mij zelf twijfelen of ik wel met de Archicup door moet gaan, want dat is alweer de zoveelste wedstrijd met wat ongenoegen. De wedstrijd op dinsdag is weer een wedstrijd dat ik met een heel ontevreden gevoel naar huis ga en vraag mij dan weer af, legt het nou aan mij want ik begin zo langzamerhand jaloers te worden op mijn zoon Frits en schoonzoon Ruud. Want zij hebben namelijk bijna nooit geen problemen, dus ga ik toch de richting naar mijzelf op en vraag dan ook aan allen als jullie niet tevreden zijn maak het kenbaar zo dat ik weet waar ik aan toe ben. Misschien ben ik wel te fanatiek en wil alles zo goed mogelijk hebben en als dat niet mogelijk is, dan wordt dit toch een probleem. En nogmaals de tijd die ik gebruik voor de Archicup zal nooit teveel zijn want de Archicup betekend heel veel voor mij, maar als het niet meer gaat dan zal ik het zeker gaan missen maar ik wil geen plaag worden voor allen. Voor alle zekerheid wil ik wel even vermelden dat allen een hoop betekenen voor mij en er geen uitzonderingen zijn, want allen zie ik echt als een vriend. Sorry voor dit bericht maar ik moet het even kwijt en wil echt niet stoppen, want ik vind het altijd nog een eer om voor al die fijne mensen dit te organiseren.
geplaatst door frits op 14/02/2018 09:440 reacties
Weer een sportieve wedstrijd
Scheidsrechter Ruud was zeer tevreden over deze nette en sportieve wedstrijd en vind het ook onbegrijpelijk, dat het met Royal HaskoningDHV maar niet wil lukken. Natuurlijk hadden zij dan ook nog eens de pech dat KJ'15 de laatste wedstrijden behoorlijke in vorm zijn en dan moet er wel bij vermeld worden door de scheidsrechter, dat Royal in deze wedstrijd nog eens de dubbele pech hadden om (5x) de paal en lat te raken en met een beetje geluk had er wel eens een andere stand kunnen staan. Inmiddels staat KJ'15 op de 4e plaats en kan Sies met zijn team, met nog 4 wedstrijden te gaan wel eens in de top drie eindigen en na een moeizame start vind ik dit wel een prestatie. Om op de wedstrijd terug te komen wordt het wel erg moeilijk om hier over een verslag te maken, want Royal wist in de 1e helft niet te scoren en dat deed KJ'15 wel de 4e - 5e - 11e en 24e minuut door Dion - Luk - Daan en weer Dion (0 -4). In de 2e helft scoorde nog Luc (1x) en Daan nog (2x) dus een hattrick en Keith wist de hatelijke nul weg te werken in de 49e m (1 - 7). Bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 14/02/2018 09:440 reacties
Een goed begin met een mindere 2e helft
Dat gebeurde in de wedstrijd (OTH - Dynamo Spartak) en ben ik vol lof over de 1e helft, met goed voetbal veel snelheid en vooral sportief. Zo een helft kun je alleen maar van dromen en beide teams waren zeker even sterk en dat bewees wel de uitslag van de 1e helft die met een (5 - 5) stand werd afgesloten. Dus een compliment voor deze helft is zeker op zijn plaats, maar de 2e helft zorgde er voor dat het toch een mindere wedstrijd is geworden. De reden is te hard en minder sportief tegen elkaar en dat vind ik heel jammer, na zo een fijne 1e helft. Het scoren in de 1e helft ging als volgt in de 5e en 6e Louis en Ralf (1 -1) - in de 12e en 13e m Louis en Paul (2 -2) - in de 16e m scoorde Bastiaan en weer Paul (3 - 3) - in de 17e en in de 22e en Floris en weer Ralf (4 - 4) - en beide in de 24e m Tim en Maarten (5 - 5). Over de 2e helft is weinig te schrijven en vermeld gewoon de doelpunten makers van OTH en dat zijn Ralf (2x) en Paul (3x) en voor Dynamo Thomas - Floris en Louis alle (1x) en Tim (2x) wat een fraaie stand van (10 - 10) is geworden. Op het einde van deze wedstrijd moest ik helaas een speler van OTH weg sturen na een zware overtreding en wangedrag en na de wedstrijd werd er hevig gediscuteerd door spelers van Dynamo over de uitslag, maar wisten niet precies wie er gescoord hadden en dat deed mij wel heel erg pijn. Uiteindelijk komt het hier op neer dat ik mijn werk niet goed doe en dat er geen vertrouwen meer is aan het bij houden van de doelpunten. Wij zullen het maar op emotie houden en zal ik het maar niet over mijn emotie hebben.

geplaatst door frits op 13/02/2018 09:440 reacties
Het wordt spannend in de B poule op de 1e plaats
Daar er bijna geen concurentie meer is zal het kampioenschap in de B poule beslist worden, door de Toekomst en OTH want zij zijn niet meer in te halen en theoretisch is het zo als OTH de drie wedstrijd wint komen zij gelijk te staan en zal het doelgemiddelde beslissend kunnen zijn. Ondanks dat OTH nu het voordeel van een doelpunt heeft en als de toestand zo blijft, zal het zeker spannend worden en komen zij volgend seizoen elkaar weer tegen in de A poule. In ieder geval wensen wij beide teams veel geluk toe, want beide verdienen om kampioen te worden en zal er toch nog enkele wedstrijden gewonnen moeten worden. De wedstrijd tegen Urban United XL moesten zij zonder wissel spelen, de bekende griep had enkele spelers geveld en wisten zij toch de volle winst binnen te halen. Met Urban wil het maar niet lukken en toch spelen zij niet slecht, maar de geluks factor laat het team in de steek en dat heb je toch altijd een beetje nodig. De 1e helft werd dan ook met 3 punten verschil afgesloten en ging het scoren als volgt, in de 8e -10e - 13e en 16e minuut Chris - Wouter -Doede -Chris weer (4 -0) en nu Urban in de in de 18e en 20e m Peter en Jelle (4 -2) en Doede met zijn 2e in de 21e m (5 - 2). In de 2e helft scoorde weer Peter en Jelle en voor OTH Maarten (1x) en Doede met een zuivere hattrick, zodat de wedstrijd met een (9 - 4) stand werd afgesloten. Compliment van de scheidsrechter voor deze nette en sportieve wedstrijd. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 09/02/2018 09:440 reacties
Niet gespeelde wedstrijd
De wedstrijd 9-2-2018 (MVSA Architects - Boulevardboys) kon niet gespeeld worden, wegens diverse griep gevallen bij Boulevardboys. Daar er geen ruimte meer is om een nieuwe datum te zoeken, krijgt MVSA een reglementaire (5 - 0) uitslag toegewezen.
geplaatst door frits op 09/02/2018 09:440 reacties
De Toekomst zeer sterk
Dat is ook weer een wedstrijd dat je bij je eigen denkt, hoe kan dat nou want als de 1e helft maar met een (0 - 1) stand wordt afgesloten kon het wel eens een spannende wedstrijd worden. En dan gebeurt het ongelofelijke de wedstrijd eindigde met zo een groot verschil, dat als je dat aan iemand verteld dan gelooft hij het niet. Wij hebben het dan over de wedstrijd (NL Architects - De Toekomst) die ondanks het grote verschil, er een geweldige sportieve wedstrijd van hebben gemaakt en is er zeker in de 1e helft geen enkele keer voor een overtreding gefloten. Dan weet ik tenminste waar ik het voor doe en er een heleboel tijd insteek, maar geloof mij maar dat ik dit ook te danken heb aan mijn vrouw Yvonne die hier volledig aan meewerkt. Ik wil dan ook alle bedanken voor deze fijne wedstrijd en heb dan ook met heel veel plezier de wedstrijd gefloten. Het ene doelpunt werd al snel gescoord door Illias in de 5e m en heeft de Toekomst weer een hoop te danken aan Brian die met enkele fraaie reddingen voor deze stand zorgde, want Architects kreeg nog enkele goed kansen om deze helft met een voorsprong af te sluiten. Architects wist verder niet meer te scoren en dat deed de Toekomst wel met een assist door Illias nog (2x) - Omar (2x) en nog twee keer een zuivere assist door Marc (3x) en Sam nog even (4x) wat een eindstand van (1 -13) is geworden. Veel mooie doelpunten maar het mooiste was van Sam zijn 2e doelpunt, want hij scoorde deze met een fraaie lob vanaf 35 meter. De Toekomst heeft in ieder geval zijn doelgemiddelde behoorlijk opgevijzeld en nogmaals bedankt voor deze fijne wedstrijd, die ik zeker als voorbeeld wil stellen.
geplaatst door Frits op 08/02/2018 09:440 reacties
Een nipte overwinning
Eerst maar beginnen met en groot compliment te geven, voor deze uitermate spannende wedstrijd die niet alleen gevuld werd met knap voetbal maar zij zorgde er ook voor dat sportiviteit op de eerste plaats bleef staan. Scheidsrechter Frits J.r vind gezien het knappe voetbal en evenveel kansen dat een gelijk spel zeker redelijk was geweest. De wedstrijd werd dan ook pas in de 45e minuut beslist en werden er nog genoeg kansen gecreŽerd, om de wedstrijd met een gelijk spel te laten eindigen. Wij hebben het dan ook over de wedstrijd (Rohmer&deruiter - Deluka Sporting) en is Deluka na 5 wedstrijden achter elkaar te hebben verloren, aan een behoorlijk herstel bezig en winnen nu alweer hun 2e wedstrijd. Dat is zeker aan Wouter te danken die constant bezig is met nieuwe spelers aan te trekken en wordt het wel eens tijd om met dit team eens een keer mee te doen aan een van mijn toernooien. In deze wedstrijd waren twee topscoorders even bezig en wisten zij samen 10 doelpunten te scoren, 4 voor Roel Verweij en 6 voor Bas Groot en vind de scheidsrechter, dat allen goed hebben gevoetbald hebben maar dat zij de mannen van de wedstrijd zijn geworden. Het score verloop in de 1e helft ging als volgt voor Rohmer 10e - 15e en 16e en 20e m - Tom (1x) en Roel (3x) en voor Deluka Bas (3x) zodat de 1e helft met een (4 - 3 stand werd afgesloten. In de 2e helft voor Rohmer Roel en Bart nog (1x) en voor Deluka Nick (1x) en Bas weer (3x) wat een eindstand van (6 - 7 is geworden.
geplaatst door frits op 07/02/2018 09:430 reacties
Twee wedstrijden met een verrassende uitslag
Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd (KUUB - Architecten Cie) die ik zelf heb gefloten, deze was niet al te makkelijk en dat is wel normaal als deze om de 1e plaats gaat. Veel goed voetbal van beide kanten met een hoog tempo en denk ik, dat het spelen met wissels wel heel erg belangrijk voor deze wedstrijd was. Want het tempo was enorm en dat hielden beide teams vol tot het einde en ondanks de stevigheid, bleef het behoorlijk sportief en vind ik een groot compliment zeker op zijn plaats. Het is dan ook heel jammer dat 3 minuten voor tijd de wedstrijd even stil werd gelegd, wegens een behoorlijke onenigheid wat de oorzaak was. De wedstrijd is in ieder geval uitgespeeld en wil ik zelf sorry zeggen als ik een doelpunt onterecht heb goed gekeurd voor Cie, maar ik zag wel degelijk dat de bal los was voor hij over de doellijn werd gewerkt. Maar de reactie op de bank deed mij heel erg pijn en ga voor mijzelf even nadenken of het wel degelijk aan mijzelf legt en ik nog wel geschikt ben om de wedstrijden voor de Archicup te fluiten. Ik ga echt niet zo gauw de boel in de steek laten, maar dit moet echt niet te veel gebeuren en wil ik zelf geen plaag worden voor de teams. Zo nu even over het voetbal en beide teams speelde goed en creŽerden evenveel kansen en dat was de oorzaak dat de 1e helft met een (1 - 1) stand werd geŽindigd en werd er gescoord in de 5e m Abdi en Lucas in de 13e m. In de 2e helft 31e m Rob en Ronald 32e en 34e m Jurgen (2 - 3) en in de 41e en 48e m Eraldo en Yoel (4 - 3). Veel succes voor beide teams en ga ik er maar vanuit dat dit een vergissing is geweest.

De tweede wedstrijd (Nunc Athletic - AS Berlage) gefloten door scheidsrechter Ruud werd zonder meer een aantrekkelijke wedstrijd met leuk voet voetbal en wat natuurlijk ook heel belangrijk is de sportiviteit was fantastisch. De scheidsrechter geeft hier dan ook een groot compliment voor en heeft met veel plezier deze wedstrijd gefloten. In een eerder verslag schreef ik al dat Berlage voor verrassingen gaat zorgen en Sander met zijn team hebben dat in deze wedstrijd even bewezen. Zij kwamen met drie wissels naar de wedstrijd en Nunc moest dat geluk ontberen wat zij moesten zonder wissels spelen. En dan hadden zij nog eens de pech dat Berlage in een geweldige vorm verkeerde en dat dan de 2e helft zonder wissels bijzonder zwaar gaat worden. Toch gezien de uitslag in de 1e helft was het zeker niet te voorspellen, wie deze wedstrijd zou winnen want er was weinig kracht verschil. Beide teams scoorde al heel snel en als eerste scoorde in de 5e minuut Berlage door Wouter en in de 7e m Johan (1 - 1) en werd weer pas in de 19e m gescoorde door Sander en in de 20e m Michiel (2 - 2). Met deze stand begon de 2e helft en wist Nunc niet meer te scoren en denkt de scheidsrechter om zonder wissels te spelen, dat dit ten koste van de 2e helft is geworden en de moeheid teveel in de benen zat. Toch duurde het vrij lang voor Berlage wist te scoren en dat gebeurde pas in de 41e - 43e en 48e m door Job - Wouter weer en Paul zodat de wedstrijd met een te grote uitslag met (2 - 5) werd geŽindigd. Scheidsrechter denkt als Nunc wissels had gehad dat de wedstrijd zeker met een andere uitslag was geŽindigd. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 06/02/2018 09:430 reacties
Uitgestelde wedstrijd
De wedstrijd (Team V - Dynamo Spartak) die gespeeld zou worden op 31/1 in de Oostenburghal, kon niet gespeeld worden door dat Dynamo geen spelers genoeg had. Enkele zieken en geblesseerde en wat natuurlijk een goede reden is, Jochem kon ook niet om dat hij vader is geworden van dochter Sofia. Voor Jochem en zijn vrouw een grote felicitatie, met heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor Sofia.

De wedstrijd wordt nu gespeeld op donderdag 1 maart in Sporthal Zuid hal 3 18.00 uur.
geplaatst door frits op 02/02/2018 09:430 reacties
Een echte wedstrijd met veel strijd
Wij kunnen dan echt wel over een goed voetballende wedstrijd spreken en zeker in de 1e helft waren de twee teams even sterk. Dat bewijst wel de stand in de 2e helft tot de 34e minuut, want de wedstrijd bleef gelijk op gaan en werd er zelfs twee keer in een minuut door beide teams gescoord. De 2e helft werd wel wat steviger en werd er dan ook voor elke meter gevochten en tot de 46e m was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Het score verloop was dan ook ongelofelijk, want vooral in de 2e helft werd er dan ook vaak om en om gescoord. Ondanks de geweldige inzet was de wedstrijd heel sportief en ondanks de verdiende overwinning denk ik dat een gelijk spel misschien wel terecht was geweest. In de 1e helft werd er al vrij snel gescoord in de 5e m door Luc en Dion in de 15e m die een gestopte bal van Daan fraai afrondde (0 -2). In de 16e m stopte Sies een bal met de borst voor open doel en scoorde Thomas met een fraaie punter in de 24e m de (1 - 2). Met deze stand begon de 2e helft en werd er twee keer gescoord in de 26e m door Dion en Thomas (2 - 3) en in de 29e m weer Dion (1x) dus een hattrick - (2 - 4). In de 32e -33e en 34 m - Jurgen - Rolf en Pim (4 - 5). In de 46e m Luc (4 -6) en weer (2x) in de 47e m door Kamil en weer Luc ook met een hattrick, zodat de wedstrijd met een (5 - 7) stand werd geŽindigd. Studio had wat pech en wist dan ook in deze helft twee keer de paal te raken. Allemaal goed gevoetbald maar Thomas viel even wat meer op, door diverse fraaie reddingen. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 02/02/2018 09:430 reacties
Wat een geweldige sportieve wedstrijd
Daar zorgde voor (Urban United XL - FC Binnenboys) die een dijk van een wedstrijd speelde met een geweldige inzet en gezien de hele wedstrijd uitermate sportief. Twee gelijke teams die met heel veel respect tegen elkaar voetbalde en was het ook voor mijzelf, weer een fijn ervaring om deze wedstrijd te mogen fluiten. Ook in deze wedstrijd was het wel erg prettig dat Binnenboys een wissel had, maar daar tegen had Urban helaas geen wissel en denk ik toch dat het verlies er mee te maken had. De wedstrijd begon dan ook met even veel kansen voor beide teams en werd het scoren beperkt, door dat beide doelmannen Danny en Stijn in en behoorlijke vorm verkeerde. Het is natuurlijk altijd jammer als je een goede wedstrijd speelt, dat je de wedstrijd verliest door een eigen doelpunt en dat overkwam Urban. Het is in ieder geval een behoorlijk compliment waard, voor deze wedstrijd die eigenlijk al beslist werd in de 1e helft. Deze werd dan ook met een klein verschil geŽindigd, in het voordeel voor Binnenboys want zij wisten in de 2e helft niet meer te scoren. Het score verloop was als volgt en scoorde gast speler Koen in de 5e minuut de (0 - 1) en een eigen doelpunt in de 11e m (0 - 2). In de 12e m moest ik echt wel even klappen, want Wiebo maakte tijdens een duel een koprol en leek het wel een 18 jarig zo soepel ging dat eventjes. In de 17e m Daniel (1 - 2) en Koen weer 20e m (1 - 3) en een familie actie in de 23e m want Dick zorgde met een fraaie assist dan broertje Steven met een schitterende kopbal voor de (1 - 4) zorgde. In de 2e helft scoorde alleen nog Tijl in de 48e m, zodat de wedstrijd met een (2 - 4) stand werd geŽindigd. Allemaal goed gevoetbald maar de man van de wedstrijd is toch Wiebo geworden en niet alleen door zijn koprol, maar zijn inzet was formidabel met nog enkele kansen om te scoren en denk ik dat een gelijk spel zeker terecht was geweest.
geplaatst door Frits op 01/02/2018 09:430 reacties
De Toekomst wint met een klein verschil
Zelf had ik de eer om de wedstrijd (OTH - De Toekomst) te mogen fluiten en dat was niet zo maar een wedstrijd, want dit was een rechtstreeks duel om de eerste plaats. Wat de wedstrijd betreft was dit toch wel een top wedstrijd wat het voetballen betreft en vooral de sportiviteit tegen over elkaar was heel goed. De inzet kon niet beter en werd er met een geweldig hoog tempo gevoetbald en denk ik gezien de 1e en 2e helft, dat een gelijk spel waarschijnlijk terecht was geweest. In de 1e helft was de Toekomst wat beter met afwerken van de kansen en wisten zij deze helft met een (0 - 2) stand af te sluiten en als OTH de gehele wedstrijd gevoetbald had, zoals in het laatste kwartier had een gelijk spel zeker de mogelijkheid geweest. Maar er waren twee goede doelmannen Leon en Brian maar wat Brian in de 2e helft liet zien, is deze overwinning toch weer voor een groot aan deel aan hem te danken. Wat de wedstrijd voor mijzelf betreft schrijf ik dit verslag met gemengde gevoelens en na 12 fantastische wedstrijden, is deze toch wat minder geworden en de reden is dat ik zelfs dreigde te stoppen met de wedstrijd. Want na twee keer gewaarschuwd te hebben voor een paar pittige overtredingen (zonder meer niet moedwillig) en 5 of 6 keer gewaarschuwd te hebben voor het commentaar op mijn beslissingen was ik het echt zat. Wat ik veel erger vond dat ik iemand waarschuwde voor te stevig voetbal, dit gewoon negeerde en zonder mij aan te kijken wegliep en dat deed mij behoorlijk pijn. In de 1e helft scoorde Toekomst door Illias en Justin en in de 2e helft Sam en voor OTH Doede en Floris (2 -3). Jammer want voor 12 fijne wedstrijden met veel plezier een verslag te hebben gemaakt in 2018, is dit verslag van de 13e wedstrijd met wat minder plezier gemaakt. Toch wens ik beide veel succes met deze spannende race voor het kampioenschap.
geplaatst door frits op 30/01/2018 09:420 reacties
Boulevardboys wint door de 1e helft
De tegenstander Royal HaskoningDHV die nog steeds niet draait zo als het hoort, kon in de 1e helft niet voorkomen dat Boulevardboys deze helft al met een (0 - 4) wist af te sluiten. Natuurlijk blijft Boulevardboys een team dat de laatste tijd toch wel voor een paar verrassingen heeft gezorgd, dus is het geen schande om daar van te verliezen. Maar in deze wedstrijd bleek toch dat Royal echt wel kan voetballen en ondanks dat zij de wedstrijd hebben verloren, werd het toch met een stand van (3 - 5) stand in de 2e helft wel even spannend. Zij kregen dan ook nog enkele kansen om de stand nog wat te verkleinen, maar dat lukte niet en konden dan ook deze nederlaag niet voorkomen. Natuurlijk nog even een compliment voor wouter die er alles aan doet, om zijn team steeds voltallig te krijgen en steeds nieuwe spelers betekend wel dat deze eerst moeten wennen. Van de scheidsrechter een groot compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd. en heeft deze dan ook met veel plezier gefloten. Dus in de 1e helft scoorde alleen Boulevardboys en dat waren Roy en Huib beide (1x) en Robert (2x) zodat de 2e helft met (0 - 4) stand begon. In deze helft werd er gescoord in de 31e m Robert met een hattrick en voor Royal in de 28e - 33e en 39e m (3 - 5) en verder Huib nog (1x) en Roy (2x) wat een eindstand van (3 - 8) is geworden.
geplaatst door frits op 30/01/2018 09:420 reacties
Zomer toernooi
In de loop van het seizoen 2017 - 2018 is er al diverse keren gevraag, hoe zit het nou met het zomer toernooi. Maar gezien de laatste twee seizoenen werd er ook om gevraagd, maar waren de aanmeldingen bijzonder schaars dus kon het ook niet door gaan. Jammer maar als er dan nog eens betaald moet worden voor de velden, die nodig zijn voor het toernooi dan is het wel erg zuur dat je voor de velden moet betalen en er is geen toernooi. Wij willen het best nog een keer proberen want wij missen ook de gezelligheid, want dat was het zeker. Dus wij vragen aan alle teams als er interesse is om je even aan te melden en alleen bij Frits (scheidsrechter67@zonnet.nl) want die gaat dan de teams noteren en de planning voor het toernooi zal zijn eind mei - begin juni. Wacht niet te lang want wij moeten ook de velden bijtijds kunnen huren. Minimaal 10 tot 12 teams moeten er zijn om het toernooi door te laten gaan.

Voor alle zekerheid nog even het zomer toernooi en weer zal het wel niet door gaan, want op het bericht van begin januari is nog geen enkel team wat heeft gereageerd. Wij wachten nog even af en ieder moet er wel rekening mee houden dat er ook tijd nodig is om de velden te huren.
geplaatst door frits op 08/01/2018 09:422 reacties
Verandering van datum
De wedstrijd (Rohmer@deruiter - FC Binnenboys) die gespeeld zou worden op donderdag 25-1-2017 in de Oostenburghal, wordt nu gespeeld op maandag 26 februari in Sporthal Zuid hal 3 18.00 uur.
geplaatst door frits op 26/01/2018 09:420 reacties
KUUB op de 1e plaats
Het kan niet op wat knappe wedstrijden betreft en dan hebben wij het over de wedstrijd (KUUB - AS Berlage) die zonder meer bij de top drie thuis hoort, wat geweldige wedstrijden betreft en niet alleen het knappe voetbal maar de snelheid was ook formidabel. Het werd wel een wat te stevige wedstrijd, maar de sportiviteit bleef op de 1e plaats staan en moest ik wel even heel veel de benen strekken om maar zo kort mogelijk bij elke aanval aanwezig te zijn. Nu ga ik toch wel even merken dat de jaartjes gaan tellen en ga nu even proberen een verslag te maken.De nummer een KUUB tegen de nummer laatst AS Berlage en dat werd geen gemakkelijke klus voor de nummer een, want Berlage speelde een wedstrijd om van te smullen en dat de hele wedstrijd door. Want als zij dat kleine beetje geluk hadden gehad wat altijd nodig is, hen niet in de steek hadden gelaten dan hadden zij zeker voor een verrassing gezorgd en had een gelijk spel zeker terecht geweest. En dat had zeker knap geweest wan Pascal heeft zonder meer een een sterk team en zij staan dan ook volkomen terecht op de 1e plaats, met allemaal knappe voetballers en een goed keepende Bas. Dus Sander ik denk dat jij met je team de laatste 5 wedstrijden weleens voor een paar verrassingen kan zorgen. Zoals gezegd een spannende wedstrijd en dat bewees wel de uitslag van de 1e helft (2 - 2) en werd er al in de 1e m gescoord door Lucas en het 2e doelpunt in de 14e m scoorde Pascal, door een geweldige combinatie met Jobbe en Yoel en nu was het de beurt voor Berlage en die begonnen meteen al in de 6e m (2x) op de paal te schieten en hun inzet werd beloont in de 16e en 21e m door Job en Moussa. In de 2e helft al in de 27e m weer door Lucas en in de 32e m Wouter (3 - 3) en de pech met een eigen doelpunt in de 39e m (4 - 3). Bedank voor de goede wedstrijd met een fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 26/01/2018 09:570 reacties
Een goede wedstrijd wat te stevig met een hele spannende 2e helft
De wedstrijd (MVSA Architects - De Architecten Cie) werd een wedstrijd die rechtstreeks om de 1e plaats ging en leek het er op dat de 1e helft al beslissend was voor de overwinning. Maar gezien de 2e helft leek het toch niet zo een eenvoudige klus te zijn en werd het toch een benauwde overwinning voor Cie, die dan meteen ook op de 1e plaats staat. Wij kunnen dan ook best over een wat stevige wedstrijd praten zeker in de 2e helft en heb dan ook strak gefloten en daar waren de heren het wel over eens. Maar ondanks dat bleef het toch een sportieve wedstrijd en met vaak goed voetbal en met een geweldige inzet is een compliment zeker op zijn plaats. In de 1e helft werd MVSA dan ook echt verrast door het goede voetbal van Cie en werd er binnen 5 minuten (3x) gescoord, in de 2e minuut Yoel - 3e m Abdi en 4e m Johan (1 - 2). In de 12e en 13e m Jurgen en Lars door een assist van Abdi (1 - 4 en weer Jurgen 17e m (1 - 5). In de 21e m Boy door een 3 man actie met Niels en Max (2 - 5, zodat deze helft met een (2 - 5) stand werd afgesloten. De 2e helft begon met een heel sterk MVSA en scoorde in de 35e en 37e m door Max en Pascal (4 - 5) en John de doelman in de 39e m (4 - 6). MVSA scoorde nog (2x) door Boy en Max en Abdi door eerst de paal te raken en via de doelman het winnende doelpunt maakte ((6 - 7) want hij raakte Louis zijn hand die helaas moest uitvallen. Ik hoop dat de blessure mee valt en wens hem sterkte daar mee. Natuurlijk een verdiende overwinning, maar ik denk dat een gelijk spel zeker terecht was geweest. Cie op de 1e plaats, maar er is nog genoeg concurrentie. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 24/01/2018 09:560 reacties
En gelijk opgaande wedstrijd tot de 36e minuut.
Wij hebben het over de wedstrijd (Nunc Athletic - KJ'15) die voor een geweldig wedstrijd hebben gezorgd, met alleen maar goed voetbal en ook met een uitermate sportieve instelling. De scheidsrechter heeft dan ook met heel veel plezier gefloten en kan dan ook alleen maar een geweldig groot compliment geven voor deze fijne wedstrijd. De 1e helft is dan ook een regelrechte derby geworden met twee even sterke teams en dat bewijst wel het score verloop. Het werd in ieder geval een spannende 1e helft die dan ook met een terechte stand van (4 - 4) werd afgesloten. Het scoren ging al heel snel en scoorde als eerste KJ'15 door Vincent in de 2e m (0 - 1) en 3 minuten later Ralph met de (1 - 1). het werd even aftasten en scoorde weer KJ'15 als eerste in de 9e m door Sies (1 - 2) en weer 2 minuten later Haidar (2 - 2). Nu was het Nunc die als eerste scoorde weer door Haidar in de 16e m (3 - 2) en Vincent 18e m met enkele fraaie kapbewegingen (3 - 3) en Haidar in dezelfde minuut met een zuivere hattrick ook 18e m (4 - 3) en Luc 22e m de (4 - 4). In de 2e helft hetzelfde verhaal 27e m Daan - 30e m Johan - 32e m Dion en 36e m Michiel (6 - 6). Nunc wist niet meer te scoren en dat deed KJ'15 wel door weer Dion en Daan, wat een eindstand van (6 - 8) is geworden. Verdiend maar een gelijk spel had zeker de juiste verhouding geweest en allemaal goed gevoetbald, maar de man van de wedstrijd is Vincent geworden.
geplaatst door frits op 23/01/2018 09:560 reacties
Deluka Sporting zorgt voor een grote verrassing
Het wil maar niet lukken met Deluka en toch voetballen zij niet echt slecht en dat begon Wouter te vervelen en begon even de voetbalmarkt te verkennen. Ik weet niet hoe hij het heeft gedaan (misschien met een klein contract) wist hij toch even diverse goed voetballers te regelen en dat kwam in deze wedstrijd wel ten goede, want van het vaste team was zeker 90 procent afwezig. Net nieuwe wedstrijd kaarten gemaakt dus er is weer werk aan de winkel en de nieuwe spelers waren zeker de moeite waard. Eerst meer een compliment geven voor deze fijne en sportieve wedstrijd en heb deze dan ook met heel veel plezier gefloten. In de 1e helft was het kracht verschil niet zo heel groot en scoorde als eerste NL Architects al in de 4e m door Eric door een fraaie assist van Ciaran (1 - 0) en had Architects toch veel moeite om te scoren en de reden is Gen de doelman die in een grote vorm verkeerde. Architects scoorde dan ook pas in de 17e - 18e en 19e m door Rick - Didier en Kjell alle (1x) zodat de 1e helft met een (1 - 3) stand werd afgesloten. Verder scoorde in de 2e helft Eric weer door een strafschop (2 - 3) en was het Deluka die verder alleen scoorde door Rick nog (1x) en Noah (2x) wat een eindstand van (2 - 6) is geworden. De man van de wedstrijd is geworden Eric door zijn goede voetbal en tomeloze inzet.
geplaatst door frits op 23/01/2018 09:560 reacties
Een gelijk opgaande wedstrijd tot de 41e minuut
Wij hebben het dan ook over de wedstrijd (Studionindots - Boulevardboys) die met veel goed voetbal een leuke en een hele sportieve wedstrijd hebben gespeeld. Beide teams speelde snel en de kansen waren zeker in deze helft op gelijke hoogte en dat bewijst de 1e helft wel want deze werd maar met een klein verschil afgesloten. De snelheid van de wedstrijd zorgde er ook voor dat de voetballers blij waren dat er een wissel op de bank zat en dat was echt wel nodig met deze geweldige inzet. Ik begin eerst maar met een groot compliment te geven voor allen en heb dan ook met veel plezier de wedstrijd gefloten. Het wachten was dan ook wie het eerste zou scoren en dat was Studioninedots pas in de 11e m door Kamil (1 - 0) en in de 20e m zeer fraai Huib (1 - 1) en weer Kamil door een assist van Metin in de 21e scoorde hij in een keer de (2 - 1). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en was het Boulevardboys die nu als eerste scoorde door Roel met een geweldige actie in de 31e m (2 - 2, maar dat was van korte duur want Thomas in de 32e m de (3 - 2) en wist Boulevardboys niet meer te scoren. Dat deed Studio nog wel door Daniel en Kamil met een hattrick zodat de wedstrijd met een iets te groot verschil (5 - 2) werd geŽindigd. Allemaal goed gevoetbald maar Kamil viel toch ietsje meer op en wens allen een fijn weekend toe.
geplaatst door frits op 19/01/2018 09:560 reacties
Een fijne wedstrijd met een nare blessure
Altijd naar als je een fijne wedstrijd mag fluiten, die dan ook met veel sportiviteit werd gespeeld en er gebeurd 8 minuten voor tijd een nare blessure (gelukkig niet door een overtreding) verpest dat toch wel een beetje de wedstrijd. Pim als je wat weet na het ziekenhuis, laat even wat van je horen en wens je veel sterkte toe met een snelle genezing. De wedstrijd (Urban United XL - Dynamo Spartak) valt weer onder de categorie uitstekend die dan ook met veel plezier werd gefloten en dan ook niet anders, want met het uitvallen van Pim bood Bas spontaan aan om even mee te doen want Urban had geen wissels. De wedstrijd had twee gezichten want ondanks dat Urban echt wel veel kansen kreeg, lukte er bijna niets en Dynamo speelde een sterke wedstrijd. De 1e helft werd dan ook met een ruime voorsprong (0 - 5) afgesloten want Dynamo scoorde (4x) en Urban scoorde (1x) wel met een eigen doelpunt. Floris met een schitterende omhaal (1x) en een nieuwe speler Nick met een zuivere hattrick (3x). In de 2e helft scoorde Billy (1x) - Louis (1x) en Floris ook met een hattrick nog (2x) wat en eindstand van (1 - 8) is geworden. Nogmaals een compliment voor allen met een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door Frits op 18/01/2018 09:560 reacties
Een moeizame overwinning met veel geluk
Natuurlijk is het moeilijk als je boven aan staat, want iedereen wil van je winnen en is er altijd wel een wedstrijd bij dat je net door het oog van de naald kruipt. Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - De Toekomst) die daar zeker een voor beeld van is, want Toekomst heeft dan wel gewonnen maar ik denk dat dit niet helemaal op zijn plaats is en had het zeker een gelijk spel moeten worden. Ik heb dan ook met bewondering naar Team V gekeken want wat hebben zij een dijk van een wedstrijd gespeeld, maar wat heb je daar aan als je dan onverdiend de wedstrijd verliest. Team V die de laatste 6 wedstrijden heeft gewonnen, mag je nu best als een goed team betitelen en dat heeft heel wat benauwde momenten opgeleverd voor de Toekomst. In de 1e helft startte Team V heel sterk met goed voetbal en wisten zij in de 9e - 11e en 15e minuut te scoren door Ruben - Nacho en Andreas, dankzij 3 assists van Inigo (3 - 0) en wist Toekomst met veel pijn en moeite te scoren in de 16e en 19e m door Marc en Tim (3 - 2) en hebben zij veel te danken aan hun doelman Brian die zeker in deze helft 4 zekere doelpunten wist te voor komen. In de 2e helft wist Team V niet meer te scoren en je raad het al, weer die duivelse Brian die een regel recht plaag voor Team V is geworden. Voor Toekomst scoorde nog Justin en Sam zodat de wedstrijd met (3 - 4) stand werd afgesloten. Compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd.
geplaatst door frits op 18/01/2018 09:560 reacties
De Architecten Cie en OTH blijven aan de top
De Architecten Cie wint de wedstrijd door een sterke 1e helft met een sterk Royal Haskoning in de 2e helft en was OTH veel te sterk voor Deluka Sporting. De twee Fritsen hebben weer twee fantastische wedstrijden mogen fluiten, met veel sportiviteit dus een groot compliment voor beide wedstrijden is zeker op zijn plaats. Het wordt dan ook voor ons inclusief Ruud zo langzamerhand een eer om de wedstrijden te mogen fluiten en dat doen wij dan ook met heel veel plezier. In ieder geval zorgen de teams nu er voor, als wij een wedstrijd hebben gefloten dat wij alweer meteen naar de volgende wedstrijd kijken.

Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd in de Hogendorphal waarin OTH in een behoorlijke vorm verkeerde en daar werd Deluka Sporting meteen de de dupe van. Wat Deluka betreft is het onbegrijpelijk dat zij de laatste 7 wedstrijden hebben verloren, want zo slecht spelen zij niet eens. Natuurlijk is deze verloren wedstrijd tegen OTH wel erg groot en toch wist Peter als eerste te scoren al in de 1e minuut, maar daar bleeft het bij en wisten zij verder in deze wedstrijd niet meer te scoren. Voor OTH scoorde in de 2e - 4e - 5e en 20e minuut door Doede die een groot aandeel in deze overwinning had - Maarten - Christiaan en Adan zodat de 1e helft met (1 - 4) stand werd afgesloten. Moet wel even vermeld worden dat Deluka best wat kansen kreeg maar Leon wist met enkele fraaie reddingen verder het doel schoon te houden. In de 2e helft werd er dus alleen door OTH gescoord en dat waren Jobbe en Adan beide (1x) en Doede nog even (5x), zodat de wedstrijd met een wel verdiende maar een te grote uitslag van (1 - 11) werd geŽindigd. De twee uitschieters waren natuurlijk Doede en Adan door zijn geweldige inzet en 4 fraaie assists.

De tweede wedstrijd in de Oostenburghal speelde de Architecten Cie in de 1e helft een sterke wedstrijd met veel goed voetbal maar door de geweldige inzet van van Royal HaskoningDHV werd de 1e helft maar met een (0 - 3) stand afgesloten.en dat had veel hoger kunnen zijn. Ook voor Wouter en zijn team valt het dit seizoen niet mee en een van de redenen is zeker de vele wissels van nieuwe spelers (moet nu al voor de 3e keer weer nieuwe wedstrijd kaarten maken) en wil hem een groot compliment geven voor het vele werk, om steeds maar weer met een voltallig team te komen. In de 1e helft lukte het niet om te scoren en dat deed Cie wel in de 6e - 7e en 23e minuut door Lars - John de doelman en weer Lars (een familie gelegenheid) en moet er wel even vermeldt worden dat Royal de pech had om 2x keer de paal te raken en John weer in een top vorm verkeerde. In de 2e helft die dan met een (0 - 3) stand begon kreeg Cie het toch een stuk moeilijker, want Royal ging een stuk beter spelen en had nu ook weer de pech om een keer de paal te raken en als zij in de 1e helft ook zo hadden gevoetbald had er best eens moeilijk kunnen worden voor Cie. In deze helft scoorde Wouter twee fraaie doelpunten en natuurlijk weer Ronald die ook twee keer wist te scoren, wat een eindstand van (2 - 5) is geworden.
geplaatst door frits op 16/01/2018 09:550 reacties
NL Architects met een verrassende overwinning
Ja en dat mag je best zo noemen want als je de eerste overwinning pakt, met heel goed voetbal kan dat weleens de ommekeer betekenen. Want als zij zo blijven voetballen zal menige tegenstander in de laatste 7 wedstrijden het niet al te makkelijk krijgen. En dat heeft Rohmer&deruiter al gemerkt want ondanks dat zij een redelijke wedstrijd speelde en dat hebben zij zeker bewezen in de 1e helft, die maar met (0 - 1) werd afgesloten en dat had net zo goed anders om kunnen zijn. Het doelpunt werd dan ook pas in de 18e m gescoord door Eric die een groot aandeel in de overwinning zou krijgen en wat de 2e helft betreft kan je best over een verrassing spreken. Al heel snel scoorde Rohmer in de 33e m de gelijkmaker door Chris (1 - 1), maar dat was van korte duur want in de 35e - 36e - 37e -39e en 42e minuut scoorde Eric - (1x) - Ciaran (2x) en Shaya een zuivere hattrick (3x) en was de stand opeens (1 - 7). Rohmer verhoogde het tempo en scoorde vanaf de 44e m weer door Chris (2x) door (2x) een knappe assist van Noud, dus ook een zuiver hattrick en Bart (1x) zodat de wedstrijd met een (4 - 7) stand werd geŽindigd. Ik denk als Rohmer eerder had gaan voetballen zoals de laatste 6 minuten, was de wedstrijd zeker met een andere stand geŽindigd. Alweer een fijne wedstrijd met veel sportiviteit, dus een groot compliment voor allen is zeker op zijn plaats. Allen goed gevoetbald maar Chris en Shaya vielen even wat meer op. Fijn weekend en tot de volgende keer
geplaatst door frits op 12/01/2018 09:550 reacties
Een bericht voor de belangstellende
Er bestaan toch nog wonderen want na een zware operatie en een hele slechte nacht (de drain was gaan lekken) dus veel bloed verlies, rekende ik nergens meer op dat zij de volgende dag naar huis mocht. Maar ik kreeg wel een heel aangenaam telefoontje om 11.00 uur, dat ik haar om 11.30 uur mocht ophalen dus ik denk wel dat er geen betere verrassing had kunnen zijn. Wel vreemd als je vrouw 6 maanden krom heeft gelopen, dat zij weer redelijk recht kan lopen en meteen een stukje groter is geworden. Heel veel dank voor de belangstelling en ik zie het leven weer een stukje vrolijker tegemoet. Het gaat zo goed met haar dat ik vanavond een uurtje weg mag, zodat ik alsnog de wedstrijd in de Oostenburghal kan fluiten die ik in de eerste instantie had afgezegd, wegens de thuis komst van mijn vrouw.
geplaatst door frits op 11/01/2018 09:552 reacties
KUUB in een super vorm
Voor mijzelf ben ik heel tevreden dat ik alsnog de wedstrijd (Nunc Athletic - KUUB) toch heb gefloten, want deze zou ik niet fluiten wegens de thuiskomst van mijn vrouw uit het ziekenhuis. Maar alles was perfect met haar dus kon even een uurtje weg. Super blij en komt daar nog eens bij dat ik een verslag mag maken van een super wedstrijd, die straalde alleen al uit wat de sportiviteit betreft dus de donderdag wordt nu mijn geluksdag. Over de wedstrijd dat was er weer een met twee verschillende helften de 1e was redelijk gelijk wat de kracht betreft, want deze werd met met een (0 - 2) stand afgesloten. Wat de kansen betreft dat ging redelijk gelijk op en was het KUUB die scoorde in de 4e en 11e m door Joel (2x). Wat er in de 2e helft gebeurde was onbegrijpelijk maar ondanks enkele goede kansen wist Nunc maar (1x) te scoren door Johan in de 44e m. Wat KUUB betreft denk ik toch dat zij in een behoorlijke vorm zijn en in deze helft heel goed verzorgd voetbalde en natuurlijk niet voor niets weer de nummer een zijn. Het score verloop was als volgt in de 26e en 30e m Noel met een hattrick en Rob met het mooiste doelpunt, want hij plukte een verre assist van Noel in een keer uit de lucht en scoorde rechtstreeks op een hele fraaie manier. Noel nog (2x) dus totaal (5x) en de altijd hardwerkende Niels plukte ook (1x) zijn verdiende doelpunt even mee. Een verdiende uitslag van (1 - 7) maar gezien het voetbal is deze uitslag wel erg groot uitgevallen. Het wordt spannend in de top want theoretisch hebben nog 4 teams kans op de titel en vind ik toch dat Noel de man van de wedstrijd is geworden. Allen nog bedankt voor de fijne wedstrijd en ik zie dit als een cadeau voor mijn vrouw. Fijn weekend en tot de volgende keer.
geplaatst door frits op 11/01/2018 09:550 reacties
MVSA weer koploper
Op de eerste plaats wil ik beide teams bedanken voor hun begrip, dat als ik een bericht zou krijgen tijdens het fluiten uit het ziekenhuis wegens de operatie van mijn vrouw dat ik de wedstrijd meteen zou verlaten. Ik zou in de eerste instantie geen verslag maken, maar na het goede nieuws dat de operatie op een geweldige manier was geslaagd ben ik dat toch maar gaan doen. En als je een verslag kan maken over een sportieve wedstrijd, is het helemaal prettig om dit te mogen schrijven. Dus Sander en Jacob nogmaals bedank voor jullie geweldige medewerking en geef dan ook meteen een behoorlijk compliment voor deze wedstrijd. Ook deze wedstrijd heeft weer twee verschillende helften met in de 1e een heel sterk MVSA en in de 2e helft een herboren Berlage en als zij zo ook in de 1e helft hadden gespeeld, had de uitslag zeker niet zo groot uitgevallen. Het score verloop in de 1e helft begon vrij snel in de 6e m door Joris - 10e en 18e m Pascal en Roy en in de 22e en 23e m Joris nog (2x) met een zuivere hattrick en in de 24e m Cristan (1x) zodat de 1e helft met een (5 - 1) stand werd afgesloten. Dus in de 2e helft twee zuivere hattricks door Max en Wouter, wat een eindstand van (8 - 4) is geworden. Allemaal goed gevoetbald maar Louise de doelman had een groot aandeel in deze overwinning, vooral in de 1e helft met vele fraaie reddingen.
geplaatst door frits op 10/01/2018 09:540 reacties
Een fantastische start voor 2018
Twee wedstrijden op de dinsdagavond zorgde er voor, dat wij als scheidsrechters een hele fijne avond hadden met twee uitermate sportieve wedstrijden. Er gebeurde zo weinig dat er maar weinig gefloten moest worden voor overtredingen en werd er met veel respect tegen elkaar gevoetbald. De wedstrijd in de Hogendorphal onder leiding van Ruud werd een regel rechte triller, en werd er maar met een klein verschil gewonnen en was een gelijk spel zeker terecht geweest. De wedstrijd in de Oostenburghal werd een verrassende 1e helft, met zeker twee gelijk teams die dan ook met een beetje geluk met een (3 - 1) stand werd afgesloten. De 2e helft werd heel anders en die eindigde eigenlijk met een te groot verschil wat de stand betreft.

Eerst maar begingen met de wedstrijd (FC Binnenboys - Dynamo Spartak) die met twee gelijke teams aan de 1e helft begonnen en werden er meteen al van beide kansen diverse kansen gecreŽerd. Maar door het goede keeperswerk van Stijn en Thomas duurde het wel even voor er werd gescoord. Moet er wel even apart bij vermeld worden dat Thomas in de 1e helft niet alleen goed keepte, maar speelde enkele keren met fraaie bewegingen de bal naar zijn spelers. het scoren duurde wel even werd er pas in de 14e m gescoord door Frits (1 - 0) en over pech gesproken Floris wist met twee doelrijpe kansen in de 15e en 16e m de paal te raken. Daarbij wist Louis vanaf eigen helft op een open doel ook de paal te raken en Binnenboys deed het wat beter om in de 23e en 24e m te scoren door weer Frits en Steven (3 - 0) en ook in de 24e m scoorde Floris door een fraaie assist van Jochem de (3 - 1). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en scoorde verder Louis (1x) - Luc (2x) en Marc (1x) en Frits met een hattrick nog (1x). de wedstrijd eindigde dan ook met een te groot verschil (7 - 2). Alle bedankt vaar de twee fijne wedstrijden.

De 2e wedstrijd (KJ'15 - Boulevardboys) is meer dan een spannende wedstrijd geworden en werd deze super topper met een gelijke stand, pas in de laatste minuten beslist en met een beetje geluk had deze wedstrijd in een terechte gelijke stand geŽindigd. Heel veel plus punten van de scheidsrechter en als ik het goed heb begrepen, deed Arvid ook weer mee na een lange blessure tijd en dat doet mij goed want het is altijd prettig om naar zo een goede voetballer te kijken. Met KJ'15 wil het maar niet lukken en wat de laatste 3 wedstrijden betreft voetballen zij echt niet zo slecht en wordt er maar met kleine verschillen verloren, dus gaan wij er vanuit dat het kleine beetje geluk gewoon ontbreekt en zeker ook in deze wedstrijd. de 1e helft ging dan ook gelijk op en dat geld voor de hele wedstrijd, want krachtverschil was er niet. In de 1e helft scoorde voor KJ'15 in de 7e - 11e en 20e m Daan - Rolf en Ronaldo en voor Boulevardboys in de 18e en 21e m Koen en Arvid (3 - 2). In de 2e helft voor KJ''15 43e m Luc en in de 33e - 36e en 46e m weer Koen (1x) en (2x) Michael (4 - 5). Met vermelding dat in de laatste minuut Thomas de doelman met een schitterende Lob de paal wist te raken dus weer pech.

Mochten er wat fouten in zitten vergeef het mij maar, want ik ben vanuit het ziekenhuis naar huis gegaan om deze verslagen even gauw te maken. Ik ga er nu weer snel naar toe want als het goed is wordt zij om 14.00 uur gelukkig geopereerd en nu maar hopen dat het goed gaat.
geplaatst door frits op 09/01/2018 09:540 reacties
Geplande competitie 2017 -2018
De competitie en de bekerwedstrijden staan in zijn geheel op de site en ben tevreden op een gedeelte na en dat is de laatste week in februari en de 1e week van maart, waar de wachttijden van de volgende wedstrijd 3 tot 4 weken kunnen duren. De reden is de krokus vakantie en zijn er diverse activiteiten voor de kinderen in de sporthallen, zodat er geen uren gehuurd kunnen worden. Gelukkig wordt er over het algemeen veel gevoetbald, vooral in het begin van de competitie zodat alle teams de eerste maanden vrij veel kunnen voetballen. Ik wilde dit toch even vermelden zodat de teams weten wat de oorzaak is van de langere wachttijden in deze periode. Wij wensen alle teams een heel fijn seizoen toe met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 13/08/2017 09:540 reacties
Nieuwjaar wens.
Met nog 3 wedstrijden deze week voor de boeg, willen wij Danny Edwards - Frank van de Volder en de scheidsrechters Frits - Frits J.r en Ruud alle teams en kantoren, fijne feestdagen toe wensen met heel veel plezier. En natuurlijk niet te vergeten met de families van de teams er bij, heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor 2018 en dat geld natuurlijk voor vele jaren.

Voor mijzelf spreek ik de wens uit dat wij nog vele jaren voor de Archicup mogen werken, maar daar moet je natuurlijk ook een hoop geluk bij hebben. Maar dat geld natuurlijk voor iedereen.
geplaatst door frits op 19/12/2017 09:541 reacties
Een eindeloze wedstrijd
Wat een heerlijke dag voor mijzelf want op de eerste plaats, kreeg ik wel een heel goed bericht dat het hart van mijn vrouw in een goede conditie is en dat zij na 6 maanden op 10 januari eindelijk geopereerd mag worden aan een stenoze in haar rug. Dus ik ging in ieder geval de laatste wedstrijd van dit jaar met een fijn gevoel fluiten en dat werd nog een stuk beter na deze wedstrijd, want er werd niet alleen goed gevoetbald maar voor de sportiviteit kan ik geen genoeg complimenten geven. Ik denk dat er twee of drie keer voor een lichte overtreding is gefloten en wil iedereen met grote dank een pluim geven voor deze fijne wedstrijd. Wij hebben het over de wedstrijd (Urban United XL - De Toekomst) en het hoogte punt van deze wedstrijd is wel het volgende, in de 2e helft werd Danny de doelman volop in zijn gezicht geraakt (bloedneus) en viel er een doelpunt. Enkel minuten later keurde ik het doelpunt alsnog af en kreeg van de Toekomst zonder morren de goedkeuring en dat zegt genoeg over de sportiviteit. In de 1e helft was er geen kracht verschil en werd deze maar met een (0 - 1) stand afgesloten en daar zorgde Illias voor in de 14e m. In de 2e helft werd er al in de 27e m gescoord door de altijd hardwerken Wiebo, door een fraaie assist van Peter (1 - 1) en in de 29e m Marc (1 - 2). In de 35e en 38e m weer Illias en Nizar met fraai schot (1 - 4) en DaniŽl ook altijd goed voor een doelpunt in de 39e m ((2 - 4) wat de eindstand is geworden. Nogmaals mijn dank voor deze fijne wedstrijd met een prettig weekend voor alle en Adam het was weer perfect.
geplaatst door frits op 22/12/2017 09:542 reacties
OTH wint in de 2e helft
Maar dat ging zeker in de 1e helft tegen Rohmer&deruiter niet al te makkelijk, want Rohmer speelde een dijk van een wedstrijd en denkt scheidsrechter Ruud dat de stand in de 1e helft volkomen terecht is. En dat Rohmer sterk speelde is wel bewezen want tot de 18e minuut was de stand in het voordeel van OTH (0 - 2) en daar zorgde gast speler Rutger voor in de 2e en 10e m. Wat er in de laatste 6 minuten van deze helft gebeurde is wel een hele knappe prestatie, maar Rohmer onder aanvoering van Chris gooide er een schepje boven en scoorde vanaf de 19e tot de 24e m (3x) door Ruben en (2x) Koen (3 - 2). Het leek de stand van de 1e helft te worden, maar er is ook nog eens een Paul die al vaak voor een verrassing zorgde en scoorde even in de laatste minuut de (3 - 3). Het leek wel of Rohmer het nog steeds niet wilde geloven en daar hadden zij zeker last van, want zij wisten in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed OTH wel door alweer Rutger (2x) en Adan in de laatste minuut de (3 - 6). Een verdiende overwinning maar de scheidsrechter vind de uitslag wel erg groot uitgevallen, gezien de 1e helft. Compliment voor de wedstrijd met over het algemeen goed voetbal en vooral de sportiviteit. Twee uitschieters en dat waren Chris en Rutger met een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 19/12/2017 04:250 reacties
Op de helft van de competitie
Het gaat weer hard en het aantal wedstrijden 79 betekend dat wij al over de helft van de competitie zitten. Het leek mij leuk om de sportiviteit - beste doelman - beste speler en de topscoorders in de A en B poule bekend te maken. In ieder geval gaan wij nog even een kleine 3 weken voetballen en vanaf 22 december t/m 8 januari wordt er niet meer gevoetbald wegens de feest dagen. Wat de sportiviteit betreft is dat op een enkele wedstrijd na op een heel hoog niveau en vind dat dit in de 2e helft 100 procent moet worden en weet ik zeker dat dit gaat lukken. In ieder geval zal ik in de laatste week van de competitie het bovenste wat de prestatie betreft vermelden.
geplaatst door Frits op 05/12/2017 10:090 reacties
Voor alle teams
In overleg met Danny Edwards heb ik met droefheid en spijt besloten om geen verslagen meer te maken, van de wedstrijden die met gele kaarten en onsportief gedrag de wedstrijd verpesten. Het gaat niet speciaal over de gele kaarten maar de hardheid en de onderlinge verstand houding en het commentaar op de beslissingen en dat ik nog even de wedstrijd moest staken zodat de teams weer wat rustiger werden zorgen er zeker voor dat er geen verslag komt. De reden is als ik een verslag naar waarheid moet maken, dat dit alleen maar ten kosten van de Archicup gaat want zij staan zonder meer goed aangeschreven en dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Dan de vele uren die ik nodig heb om de verslagen te maken, ga ik niet gebruiken als een team of teams de wedstrijd verpesten want dat vind ik zonde van de tijd. Nogmaals sorry en als ik een verslag maak wil ik dit wel naar waarheid kunnen schrijven en dat gaat niet als de wedstrijd niet zo prettig is geweest.
geplaatst door frits op 16/11/2017 10:092 reacties
De inzet van deze wedstrijd de 3e plaats
De wedstrijd (Team V - Deluka Sporting) was zonder meer een fijne en een hele sportieve wedstrijd en had de doelman Martijn het wel erg moeilijk, want hij moest een keus maken in welk team hij mee zou spelen. De reden is dat hij in beide teams mee speelt en altijd zijn best doet, om met beide teams een wedstrijd te winnen. Een beslissing hoefde hij niet te nemen, want ik hoorde van Wouter dat hij een behoorlijke blessure heeft en wens hem een spoedige genezing toe en dat ik hem weer gauw mag fluiten. Wat de wedstrijd betreft wil ik eerst Coen een compliment geven, want wegens een kerst borrel had hij te weinig spelers en wilde eerst afschrijven. Maar hij trommelde toch een team bij elkaar en wat voor een team, want door een (5 - 0) overwinning pakte zij eventjes de 3e plaats. Toch is deze verdiende uitslag wel een beetje te hoog, gezien de stand van de 1e helft die maar met een (1 - 0) stand werd afgesloten (gescoord door Alexis in de 23e minuut) terwijl Deluka zelfs wat meer kansen kreeg. In de 2e helft lukte het Deluka weer niet om te scoren en kreeg toch net zoveel kansen als Team V en die benutte de kansen wel door de twee Inigo's, die beide (2x) wisten te scoren. Bedankt voor deze prettige wedstrijd met vaak heel goed voetbal en zien wij elkaar weer in januari.
geplaatst door frits op 20/12/2017 10:010 reacties
Voorlopig overzicht sportiviteit - doelman - spelers en topscoorder
Daar wij al over de helft van de competitie zijn, ga ik een tussenstand vermelden waarin prijzen zijn te behalen. Wij beginnen eerst met de sportiviteit prijs en zoals het er nu uitziet, kan je nu weer over (op een enkele kleinigheden na) tot nu toe over een sportief seizoen 2017 - 2018 spreken en de voorlopige stand ziet er als volgt uit. De echte beslissingen vallen pas als het seizoen is afgelopen, tot alle hetzelfde aantal wedstrijden heeft gespeeld dus (18x).

Sportiefste team.

FC Binnenboys - Boulevardboys ----- de Architecten Cie 10 gespeeld (100) punten.
KUUB - De Toekomst 10 gespeeld (99) punten.
KJ'15 10 gespeeld (98) punten.
AS Berlage 10 gespeeld (97) punten.
Nunc Athletic ----- Deluka Sporting ----- Team V 9 gespeeld (90) punten.
MVSA Architects ----- Studioninedots 9 gespeeld (88) punten.
Royal HaskoningDHV 9 gespeeld (86) punten.
NL Architects ----- OTH ----- Rohmer&deruiter 8 gespeeld (80) punten.
Dynamo Spartak ----- Urban United XL 7 gespeeld (70) punten.

Beste doelman

John van Hoften 10 gespeeld (90) punten en Thomas Joosten 8 gespeeld 70 punten. De rest van de doelmannen staan te veel achter met de punten, dus het is wel haast zeker dat de strijd voor de 1e plaats tussen John en Thomas gaat.

De beste speler.

Steven Sablerolle 10 gespeeld 90 punten FC Binnenboys ----- Dick Sablerolle 8 gespeeld 78 punten FC Binnenboys - Lucas Piseti 7 gespeeld 70 punten KUUB ----- Illias El-Harak 8 gespeeld 70 punten De Toekomst ----- Jacob Sanders 8 gespeeld 69 punten MVSA Architects ----- Roel Verweij 7 gespeeld 67 punten Rohmer&deruiter ----- rest volgt met 9 punten minder en zelfs meer.

Beste topscoorder.

Poule A.

Ronald Moestoredjo 17 doelpunten De Architecten Cie ----- Lucas Piseti 16 doelpunten KUUB ----- Dion Spike 14 doelpunten KJ'15. Rest volgt met 2 en nog mindere doelpunten.

Poule B.

Illias El-Harak 20 doelpunten De Toekomst ----- Roel Verweij 19 doelpunten Rohmer&deruiter ----- Paul Ederer 16 doelpunten OTH. Rest volg met 2 punten minder en zelfs meer.

Daar er nog twee wedstrijden in de B poule gespeeld moeten worden, kan er misschien nog wat veranderd worden.geplaatst door frits op 18/12/2017 10:010 reacties
Een fijne en een sportieve wedstrijd
En daar zorgde (NL Architects - FC Binnenboys) voor en zij maakten er zo een goede wedstrijd van, dat het eigenlijk niet te geloven is dat zij zo laag staan. De gehele wedstrijd werd er goed gevoetbald en was het heel prettig om deze wedstrijd te mogen fluiten en wat de sportiviteit betreft, die was op een enkel klein dingetje (vermoeidheid was de oorzaak) in een woord geweldig. Wat NL Architects betreft is het ongelofelijk dat zij nog geen punten hebben, want wat het voetbal betreft dat is gewoon goed en denk dat er ook een beet geluk aan ontbreekt. Want gezien de 1e helft ging het er op lijken dat Architects zijn 1e overwinning zou halen, want zij speelde dan ook wat beter als Binnenboys en scoorde zij al in de 3e minuut door Bas (1 - 0) en wist Binnenboys pas in de 15e m te scoren door Frits (1 - 1) - 16e m Maarten - 17e m weer Frits (2 - 2). En zag je in de laatste 5 minuten van deze helft een heel sterk Architects want zij scoorde in de 21e - 23 e en 24e m door Ciaran (1x) en (2x) Floris (5 - 2) en Steven ook in de 24e m (5 - 3). Ja en dan komt de 2e helft en die was heel verrassend want Architects wist niet meer te scoren en dat deed Binnenboys wel al heel snel door Dick die de 1e helft op doel had gestaan (en even wilde laten zien dat hij ook kan voetballen) want hij scoorde al in de 26e m zeer fraai en ook in de 33e m en Frits met een hattrick in de 45e m zodat de wedstrijd met een heel verassende uitslag van (6 - 5) werd geŽindigd. Moet er wel bij verteld worden dat Architects nog diverse goede kansen kreeg, maar broertje Steven ging even het doel verders verdedigen en met vele fraaie reddingen had hij een groot aandeel in de overwinning. Compliment voor allen met een fijn weekend toegewenst.


geplaatst door frits op 14/12/2017 10:000 reacties
KUUB op de 1e plaats
Zij speelde tegen KJ'15 en was de krachtverhouding redelijk gelijk en dat bewees de stand wel in de 1e helft (2 - 2). Het score verloop ging als volgt in de 5e - 9e - 16e en 21e minuut scoorde Dion - Rob - Rinaldo en weer Rob. In de 2e helft scoorde alleen KUUB door Joel en Rob met een hattrick zodat de wedstrijd met een (2 - 4) stand werd geŽindigd. De verrassing in deze wedstrijd was het weer zien na lange tijd van Quincy en dat was een leuk moment. Een redelijk einde en daar wil ik het op houden en het korte verslag heeft wel degelijk een rede, maar ik wil niet dat alle hier de dupe van zijn om geen verslag te maken.
geplaatst door frits op 13/12/2017 10:000 reacties
De Toekomst weer in vorm
Zij moesten spelen tegen Dynamo Spartak en zij wilde wel even bewijzen dat de verloren wedstrijd tegen FC Binnenboys, wel echt een vergissing was. Dat was geen eenvoudige klus want als Dynamo het op zijn heupen heeft, dan kunnen zij echt wel voetballen en dat hebben zij wel bewezen door enkele wedstrijden met grote cijfers te winnen. Maar daar kon je niets van merken in de 1e helft want deze werd met een groot verschil in het nadeel afgesloten. Toch kregen zij genoeg kansen en als deze allemaal benut waren, dan had ik nog niet geweten wie deze wedstrijd zou winnen. En als zij gespeeld hadden zoals in de 2e helft had het best wel eens moeilijk kunnen worden voor de Toekomst en dan hadden zij nog eens de pech dat Brian de doelman in eeen super vorm verkeerde. Op een klein dingetje na is het dan ook een fijne wedstrijd geworden met vooral in de 2e helft twee goed voetballende teams en ook hier was de sportiviteit geweldig. Over de 1e helft is niet zoveel te schrijven en was er maar een team die heel zuinig met de kansen om sprong en had Illias een nieuwe speler mee genomen Enes, die zonder meer een geweldige versterking voor het team is. De 1e helft werd dan ook met ruime voorsprong (5 - 1) afgesloten en werd er gescoord door Jochem (1x) en Marc - Illias - en Adam alle (1x) en Enes (2x). De 2e helft ging gelijk op en scoorde Illias die behoorlijk in vorm was nog even (3x) - Marc nog (2x) en Enes ook nog (1x) dus alle drie een hattrick. Voor Dynamo scoorde nog Thomas (1x) die eerst het doel had verdedigd, Floris en Mikel beide (2x) en vind ik gezien de 2e helft dat de wedstrijd met een te groot verschil (11 - 6) werd afgesloten maar zonder meer verdiend.
geplaatst door frits op 12/12/2017 10:000 reacties
De Architecten Cie verliest kostbare punten
En daar zorgde Boulevardboys voor die een taale tegen stander bleek te zijn en in een behoorlijke vorm verkeerde, maar dat bleek Cie ook te zijn en dat bewijst het gelijke spel wel. Volgens de scheidsrechter deden de twee teams totaal niets voor elkaar onder en maakte beide er wel een hele spannende wedstrijd van. Goed voetbal van beide kanten en wat de sportiviteit betreft, die kon niet beter dus een groot compliment is zeker op zijn plaats. Zowel in de 1e en 2e helft kregen beide genoeg kansen en dat de wedstrijd pas in de laatste minuut voor een gelijk spel zorgde, zegt genoeg wat de krachtverhouding betreft en volgens de scheidsrechter is het gelijke spel zeker terecht. In de 1e helft scoorde als eerst Boulevardboys door Bennie in de 15e en in de 16e m Michael (1 - 1) en nu scoorde Boulevardboys als eerste in de 20e m door Ronald en in de 23e m Bart (2 - 2), wat de stand van de 1e helft is geworden. De 2e helft werd exact een kopie van de 1e en werd er ook om en om gescoord en scoorde nu Cie als eerste weer Michael in de 30e en in de 34e m Tim (3 - 3) verder scoorde voor Boulevardboys Hafid (1x) en Roel (3x) en voor Cie John de doelman (1x) en Ronald weer (3x) wat een eindstand van (7 - 7) is geworden. Beide teams hebben een topscoorder in het team en staan op de 1e plaats, voor Cie Ronald met 17 en Roel met 19 doelpunten.
geplaatst door frits op 12/12/2017 10:000 reacties
--alleen de 50 meest recente berichten worden getoond--
  last update: 26 april 2018  22:25  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,108
ARCHICUP Content Managing Systeem