De Architecten Cie stevig op de 2e plaats
Dat was geen eenvoudige overwinning op KJ'15 want beide teams speelde een goede wedstrijd en gezien de kleine stand van de 1e helft, was er weinig kracht verschil en werd er maar een keer gescoord door Cie in de 10e minuut en dat was een knap voetballende dame Myrasha (0 - 1). Deze stand had net zo goed andersom kunnen zijn want KJ kreeg genoeg kansen, maar de goed keepende John verrichte een paar knappe reddingen. Dan had KJ nog eens de pech om in deze helft met twee zekere doelpunten de paal te raken. Goed voetbal en vooral in de 2e helft werd er ook met een hoog tempo gespeeld en was het weer wachten (gezien de kansen aan beide zijde) wie het eerste zou scoren en dat was Cie weer in de 30e m door Jurgen - 32e m Rolf en weer Jurgen 34e m (1 - 3) en dat had veel hoger kunnen zijn maar ook Thomas verrichte vele fraaie reddingen. KJ maakte het weer spannend en scoorde in de 43e m door Dirk maar Jurgen met een zuivere hattrick 43e m (2 - 4). Het werd nog spannender want Thomas de doelman scoorde in de 47e m de (3 - 4) en KJ had de pech om in 48e weer op de paal te schieten. Zelf denk ik dat een gelijk spel zeker terecht was geweest. Allemaal goed gevoetbald met een geweldige inzet en heel sportief.
geplaatst door frits op 30/11/2017 10:130 reacties
Dynamo Spartak nadert de 3e plaats
Ondanks de overwinning van Dynamo heb ik twee gelijke teams gezien die voor het grootste gedeelte van de wedstrijd, totaal niets voor elkaar onder deden. De tegenstander Deluka Sporting kampt met hetzelfde probleem om een wedstrijd te moeten winnen en schreef ik al eerder, dat het echt niet zo een slecht team is want er spelen genoeg goede voetballers in het team. En hier is ook hetzelfde probleem in de 1e helft weten zij altijd wel te scoren en in de 2e helft weten zij vaak niet meer te scoren en hadden natuurlijk nog eens een tegenstander van formaat, want Dynamo pakte even uit 5 wedstrijden 12 punten met een doelgemiddelde van 36 voor en 17 tegen en dat is even 19 doelpunten in de plus. Dus om te verliezen van zo een tegenstander is helemaal geen schande en bewees Deluka wel dat zij ondanks het verlies wel kunnen voetballen, want de 1e helft wedstrijd werd maar met een punt verschil afgesloten en kregen toch genoeg kansen en ook in de 2e helft genoeg kansen om zeker een puntje mee naar huis te nemen. In de 1e helft scoorde als eerste Peter in de 3e m en Mikel 9e m (1 - 1) en weer als eerste Peter 18e m - Bastiaan heel fraai 22e m en altijd Jobbe 24e m zodat deze helft met een (3 - 2) stand werd afgesloten. In de 2e scoorde enkel nog Dynamo door Mikel zijn 2e en Louis (1x) wat een eindstand van (5 -2) is geworden. Fijne en een sportieve wedstrijd.
geplaatst door frits op 28/11/2017 10:120 reacties
Boulevardboys in vorm
En dat ondervond AS Berlage die eigenlijk dit seizoen nog steeds naar de vorm zoekt en is het eigenlijk onbegrijpelijk dat zij op een plaats staan die veel te laag is, want zo een slecht team heeft Sander niet en begrijpt het zelf ook niet en hebben trouwens enkele wedstrijden met veel pech verloren. Maar wat er in deze wedstrijd met Berlage aan de hand was is ook onbegrijpelijk, want gezien de competitie wisten zij altijd wel enkele doelpunten te scoren maar dat lukte nu helemaal niet. Dan komt er nog eens bij dat Boulevardboys steeds beter gaat spelen en een topscoorder Roel die altijd wel goed is voor enkele doelpunten in zijn team heeft en niet voor niets op de 1e plaats van de topscorerslijst staat. Toch zoals gewoonlijk speelt Berlage altijd een goede 1e helft, maar wist ondanks enkele kansen niet te scoren en werd de 1e helft maar met een (1 - 0) stand afgesloten en dat deed Koen in de 15e minuut. In de 2e helft scoorde Roel weer (2x) en werd het 2e doelpunt door Vincent op een geweldige wijze voor bereid om even 4 spelers te passeren, met fraaie assist op Roel. Huib en Bennie beide (1x) zodat de wedstrijd met een te groot verschil werd geŽindigd (5 - 0), maar zeker verdiend. Compliment van de scheidsrechter voor deze sportieve wedstrijd.
geplaatst door frits op 28/11/2017 10:114 reacties
KUUB in de top drie
De wedstrijd (KUUB - Royal HaskoningDHV) is voor beide teams belangrijk, want KUUB kan met winst op de 3e plaats komen en Royal wil wel eens bewijzen dat zij toch echt wel een paar plaatsjes hoger behoren te staan. Dus het kon wel eens een spannende wedstrijd worden en zou ik eigenlijk willen zeggen, dat Royal best voor een verrassing zou kunnen zorgen. Maar dat wilde niet lukken en hadden zij zeker de pech om zonder een wissel te moeten voetballen en om dat de wedstrijd super snel was, kon je in de 2e helft merken dat zonder wissels dit niet vol te houden was. Eerst maar een dik compliment geven voor deze goed voetballende wedstrijd die ook zonder meer super sportief was. De wedstrijd begon goed en wist KUUB als eerste te scoren in de 6e minuut door Joel en in de 9e m Royal door Geert K (1 - 1). Royal wist helaas ondanks nog enkele kansen niet meer te scoren en dat deed KUUB wel door Jobbe (1x) en Lucas (2x) zodat deze helft met een (4 - 1) stand werd geŽindigd. In de 2e helft hetzelfde beeld Royal scoorde nog (1x) door Geert F en voor KUUB Lucas nog (1x) en Jobbe (2x) dus beide een hattrick (7 - 2) en met deze stand vind ik de uitslag gezien het voetbal wel erg groot uitgevallen. Fijn weekend en ook bedankt voor de fijne wedstrijd.

Goed opgelet Jobbe even te snel het verslag gemaakt (zal de leeftijd wel zijn) in ieder geval bedankt.
geplaatst door frits op 24/11/2017 10:111 reacties
Team V nadert de top
Maar dat was niet zo eenvoudig want dan moesten zij eerst even winnen van NL Architectsen die vechten nog steeds voor hun eerste overwinning. Want als je Architects ziet voetballen dan vind je het onbegrijpelijk dat zij nog geen wedstrijd hebben gewonnen en dat kon je weer zien in de 1e helft, want Team V wist met veel moeite deze helft met een (0 - 1) stand af te sluiten. Het ene doelpunt werd al heel snel in de 4e minuut gescoord door een nieuwe speler Andreas en wat de de kansen verder betreft denk ik dat deze gelijk waren en was de doelman van Taem V Jesper in deze helft niet te passeren en had zodoende een groot aandeel in deze overwinning. In de 2e helft scoorde Team V weer als eerste in de 32e en 35e m door Ingino R en Nacho (3 - 0) en leek er niets aan de hand te zijn, maar Architects ging steeds beter spelen en denk ik dat Team V een beetje geluk heeft gehad dat Architects pas in de 41e en 45e m scoorde door Josť en Eric (2 - 3). In de laatste minuten kregen zij nog enkel kansen maar die werden niet benut. Een groot compliment voor deze leuke en sportieve wedstrijd en uitschieters waren er niet, want allen hebben goed gevoetbald. Sorry dat ik zo weinig gelopen heb maar door een rug blessure was dit niet mogelijk en bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 22/11/2017 10:110 reacties
MVSA Architects in een geweldige vorm
En dat is gewoon een fijt want als je met een groot verschil van Studioninedots weet te winnen, dan moet je toch wel wat in je mars hebben. Want uiteindelijk wist Studio uit de laatste 4 wedstrijden even 12 punten te pakken en dat is natuurlijk een behoorlijke prestatie, dus het zou wel eens spannend kunnen worden maar dat viel even tegen. Het is dan ook onbegrijpelijk dat in de 1e helft niets bij studio lukte en bij MVSA wel, want binnen 9 minuten scoorde MVSA even (4x) in de 1e - 5e - 6e en 9e minuut door Jacob - Max - Jacob en weer Max (4 - 0). Studio kreeg echt wel kansen maar het zat niet mee en de enkele kansen die zij kregen, werden keurig door Pascal geblokkeerd zodat Studio in deze helft niet wist te scoren. En dat deed MVSA wel door Jacob nog een keer in de 16e m met een zuivere hattrick, zodat deze helft met een (5 - 0) stand werd afgesloten. In de 2e helft ging Studio beter voetballen en wisten zij de hatelijke nul weg te werken in de 36e m door Dannis met een fraai schot (5 - 1) en wisten zij niet meer te scoren. Dat deed MVSA nog wel in de 46e en 49e door Roy in de 46e en 49e m en zorgde zo voor een (7 - 1) overwinning en ik vind dat ondanks de dik verdiende overwinning, de uitslag wel erg groot uitgevallen. In ieder geval een hele
sportieve wedstrijd met over het algeheel goed voetbal. Allemaal een compliment en de uitschieters zijn Jacob en Max met enkele fraaie assists Roy en Metin door hun geweldige inzet. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 21/11/2017 10:110 reacties
Weer twee fijne wedstrijden
Zowel in de Oostenburghal en in de Hogendorphal kunnen wij weer over een paar leuke wedstrijden spreken, die wij als scheidsrechters Frits en Ruud met veel plezier hebben gefloten. Beide waren een voorbeeld wat de sportiviteit betreft en werd er met veel respect tegen elkaar gevoetbald en over het algemeen goed voetbal, met een geweldige inzet. In de A poule twee teams die gezien het voetbal veel hoger horen te staan en de B poule de nummer 3 tegen de nummer 6 die met een klein verschil werd afgesloten. Dus eerst maar een compliment voor beide wedstrijden en hopen wij als scheidsrechters, nog veel van deze leuke wedstrijden te mogen fluiten.

Eerst maar beginnen met de wedstrijd in de Hogendorphal (Deluka Sporting - Rohmer&deruiter) en kunnen wij best stellen dat het met Deluka in de laatste wedstrijden niet gaat zo als wij normaal van het team gewend zijn. Maar in deze wedstrijd lieten zij wel weer even zien dat zij het voetballen niet verleerd zijn en had Rohmer het niet makkelijk om even te winnen, want volgens de scheidsrechter had een gelijk spel zeker een terechte verhouding geweest ondanks de verdiende overwinning van Rohmer. In ieder geval bleef het een spannende wedstrijd tot het einde en gezien de uitslag van de 1e helft, was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Het score verloop van deze helft was als volgt in de 5e minuut scoorde Jetze de (1 - 0) en met nog 3 minuten te spelen leek dit de stand van de 1e helft te worden,maar Peter en Roel wisten beide (1x) te scoren (1 - 2) en met deze stand begon dan ook de 2e helft. In de 2e helft scoorde Deluka nog (2x) door Jesper en voor Rohmer Bart (1x) en Roel met een hattrick nog (2x) zodat de wedstrijd met een (3 - 5) stand werd geŽindigd. Roel de man van de wedstrijd en staat met 19 doelpunten op de 1e plaats.

De 2e wedstrijd in de Oostenburghal (Boulevardboys - Nunc Athletic) zou een kopie kunnen zijn van de eerste wedstrijd, want met Nunc wil het ook niet altijd lukken en zijn wij toch even wat anders gewend van Johan en zijn team. Maar het leek wel of zij even iedereen willen laten zien dat het ook anders kan en het begon al met een oogverblindend nieuw tenue, met de kleur oranje en wilde zij wel even laten zien dat zij het beter doen als het Nederlandse team. Ook deze wedstrijd met goed voetbal bleef tot het einde heel spannend en heb ik het geluk gehad om voor diverse mooie doelpunten te mogen fluiten. Met extra vermelding de twee doelpunten van Rutger die eigenlijk onmogelijk ingeschoten konden worden, maar die hij even snoeihard van de zijkant gewoon in de kruising plaatste. Wat de 1e helft betreft vind ik de uitslag wel erg royaal (2 - 4) want aan beide kanten evenveel kansen, maar Eddy de doelman wilde daar niet aan meewerken. Het score verloop Rutger 2e minuut - Huib 3e m - Jasper 6e en 11e m - Bart 20e en weer Rutger 21e m (echte jagers). In de 2e helft scoorde nog Koen en Bart beide (1x) en Jasper met een hattrick nog (1x) wat een eindstand van ( 4 - 5) is geworden. En ook ik ben van mening dat een gelijk spel zeker terecht was geweest, want beide verdiende om te winnen. Voor allen een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 18/11/2017 10:110 reacties
Een sportieve wedstrijd
Twee teams die met een geweldige inzet voor een fijne en een goed voetballende wedstrijd hebben gezorgd en wat de sportiviteit betreft die kon gewoon niet beter en schrijf dit natuurlijk met heel veel plezier. Wel een vermoeiende wedstrijd want Urban United XL moest het zonder wissels doen en NL Architects had de luxe om met een wissel te kunnen starten en hadden de pech dat Ciaran al snel in de 2e helft moest uitvallen, dus werd de wedstrijd zonder wissels verder uitgespeeld. En dat kon je merken want door de vermoeidheid gebeurde er toch enkele kleine ongelukjes, die gelukkig verder geen blessure veroorzaakte. Dus een groot compliment voor beide teams is zeker op zijn plaats. Gezien de inzet en het goed voetbal is het onbegrijpelijk dat beide teams onderaan staan, dus zullen wij het hier maar ophouden dat sommige wedstrijd met een beetje pech werden verloren. De 1e helft liet dan ook twee gelijkwaardige teams zin en werd deze met een terechte gelijke stand afgesloten. Het score verloop was als volgt in de 9e en 18e m door DaniŽl en Ciaran (1 - 1) en in de 22e en 23e m door Josť en weer DaniŽl (2 - 2). In de 2e helft scoorde nog voor Architects Maarten en Floris beide (1x) en kreeg Urban de smaakte pakken en scoorde nog (5x) door Danny eerst gekeept en liet zien dat hij ook kan voetballen (1x) - Peter zeer fraai ook (1x) en Jelle met een zuivere hattrick (3x) zodat de wedstrijd toch met een te groot verschil van (4 - 7) eindigde. Allemaal goed gevoetbald maar Jelle (3x) en Daniel die eerst voetbalde (2x) met enkel assists en als doelman met enkele fraaie reddingen zijn zij de mannen van de wedstrijd geworden. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 16/11/2017 10:100 reacties
Een fantastische wedstrijd
Met deze wedstrijd (KUUB - Studionindots) kunnen wij alleen maar over een dijk van een wedstrijd praten, want scheidsrechter Ruud kan geen genoeg complimenten geven voor deze geweldige wedstrijd. Heel goed voetbal met een tomelose inzet en vooral de sportiviteit sierde deze wedstrijd. Voetbal met een hoog tempo dat tot het einde werd volgehouden en was het maar goed dat beide teams 3 wissels hadden, want dat was zeker wel nodig. De inzet was wel dat KUUB met winst de 3e plaats kon overnemen en Studioninedots met winst gelijk kon komen met KUUB. Dus reden genoeg voor beide om de 3 punten mee naar huis te nemen en dat beide dit wilde, kon je wel merken aan de vele kansen die werden gecreeerd. Dat beide niets voor elkaar onder deden bewijst de uitslag van de 1e helft al, die maar met een klein verschil werd afgesloten. Als eerste scoorde Studio in de 13e minuut door Thomas (1 - 0) en in de 17e m Lucas (1 - 1). Met nog twee minuten te spelen leek dit de stand van de 1e helft te worden, maar Metin dacht daar anders over en scoorde de (1 - 2). In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en scoorde weer als eerste Studio door Spike in de 33e m (1 - 3) en in de 40e m Joel (2 - 3) en weer Lucas in de 42e m (3 - 3) wat zeker een terechte stand was geweest. Maar Spike had de smaak te pakken en scoorde weer in de 44e m de beslissing (3 - 4). Nogmaals een compliment van de scheidsrechter.

geplaatst door frits op 14/11/2017 10:100 reacties
Een moeilijke wedstrijd voor Team V
En dat is het zeker als je tegen de koploper OTH moet spelen, want het verschil met de stand op de ranglijst is behoorlijk groot. Maar met winst van de laatste wedstrijd zal Team V zeker met een geweldige inzet, proberen een puntje te pakken en zo willen laten zien dat zij best wel een paar plaatsen hoger horen te staan. Voor de wedstrijd had ik al de bovenste 3 regels geschreven en blijft voetbal een sport met veel verrassingen. Het werd toch een beladen wedstrijd en soms wat te stevig, zodat ik even moest dreigen om geel te gaan geven en was het niet nodig om dat te doen in de 1e helft. Maar helaas in de 2 helft moest ik al vrij snel aan beide zijde geel trekken en dat heeft geholpen en heb na de wedstrijd de teams een groot compliment gegeven voor deze fijne 2e helft. Het maakte in ieder geval een hoop goed voor de wedstrijd en kunnen wij stellen dat de wedstrijd vrij sportief is gebleven. Ondanks dat OTH al in de 5e minuut al scoorde door Floris (1 - 0) kreeg Team V binnen 10 minuten al 3 tot 4 kansen, maar wisten deze niet te benutten. Met nog 4 minuten te gaan lukte het Team V om te scoren in de 21 - 22e en 24e m te scoren door Ruben - Inigo G en Inigo R zodat de 1e helft met (1 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde weer Inigo 37e m (1 - 4) en voor OTH 39e en 42e m door Paul en Maarten (3 - 4), met nog een paar goede kansen maar die werden niet benut. Jammer voor het geel, maar vind het toch een goede wedstrijd.
geplaatst door frits op 14/11/2017 10:100 reacties
Een moeilijke wedstrijd voor Dynamo Spartak
En dat zou best eens waar kunnen zijn, want als je tegen de koploper moet voetballen De Toekomst die maar een wedstrijd heeft verloren en zelf maar een wedstrijd heeft gewonnen. Dus het kracht verschil is waarschijnlijk wel erg groot gezien de stand op de ranglijst, maar voetbal blijft toch een verrassende sport. En dat is het zeker geworden want het werd niet zo maar een wedstrijdje en gezien de 1e helft die maar met een (0 - 1) stand werd afgesloten, heeft Toekomst wel degelijk geluk gehad want als de kansen van Dynamo waren benut had de uitslag zo maar anders om kunnen zijn en zelfs met een iets hogere stand. Wat de wedstrijd betreft heb ik alleen maar een grote waardering voor deze fijne en sportieve wedstrijd, met over het algemeen goed voetbal. De 1e helft werd dan ook heel spannnend en werd er gescoord door Tim in de 8e minuut en daar bleef het bij en dat Dynamo niet wist te scoren, is een groot gedeelte te danken aan Bryan de doelman. In de 2e helft leek het er op dat Toekomst met grote cijfers wist te winnen, want na het scoren van Rogier in de 29e m (1 - 1) scoorde Toekomst in de 30 - 31 - 33e en 38e m door Omar - Tim nog (2x) en Ilias (1 - 5). Maar puur op karakter scoorde Dynamo in de 39 - 45 - 46 en 48e m door Sybren - Jochem en (2x) Rogier (5 - 5) wat een terechte stand zou zijn. Maar Ilias in de laatste minuut zorgde voor de moeizame overwinning (5 - 6) dus kunnen wij best over een spannende 2e helft spreken. Bedankt voor de prettige wedstrijd.
geplaatst door frits op 13/11/2017 10:100 reacties
FC Binnenboys verrassend winnaar
En dat is het zeker want van de laatste twee verloren wedstrijden, werd er maar met een of twee doelpunten verloren en mag best vermeld worden dat er ook de nodige pech bij kwam. Maar Raymond en het team bleven er in geloven dat het echt wel een keer gaat lukken en dat gebeurde tegen Deluka Sporting. Voor Deluka was winst belangrijk want de inzet was de 3e plaats, dus dat was zeker de moeite waard. Het werd in ieder geval een leuke wedstrijd met vooral in de 1e helft twee gelijkwaardige teams. Ondanks dat deze helft met een (0 - 3) stand werd afgesloten, was de stand tot de 23e minuut nog steeds (0 - 1) gescoord door Steven al in de 1e m en kreeg Deluka de kans voor open doel de (1 - 1) te scoren en dat lukte op een onbegrijpelijke manier niet. Ja en wat er nu gebeurde is dat binnen een minuut Binnenboys (2x) wist te scoren door Ruud en Dick. In de 2e helft scoorde beide teams nog (1x) voor Deluka een nieuwe speler Frank in de 30e en weer Dick in de 43e m, zodat de wedstrijd met een (1 - 4) stand werd geŽindigd. Nogmaals een prettige wedstrijd die met veel inzet en plezier werd gespeeld. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 10/11/2017 10:100 reacties
Een geweldige wedstrijd
Deze wedstrijd had alles om voor een goede wedstrijd te zorgen en om te beginnen werd er met een heel hoog tempo gespeeld en tot het einde werd er goed gevoetbald met een geweldige sportiviteit. De inzet van deze wedstrijd voor KJ'15 was het halen van de 3e plaats en AS Berlage vecht nog steeds voor zijn 2e overwinning. En dat is ook onbegrijpelijk en zelf kunnen zij hier ook geen verklaring voor geven, dat zij gewoon een goede wedstrijd spelen en dat in de 2e helft op het einde gewoon niets meer lukt. Gelukkig blijven zij heel sportief voetballen en gaan zij er vanuit dat het echt wel een keer weer gaat lukken en daar ben ik ook van overtuigd, want aan het voetballen ligt het niet. Zoals ik al vermelde heb ik ook een fijn wedstrijd mogen fluiten, ondanks dat er even een klein mening verschilletje was maar dat was gelukkig gauw opgelost. Het bewijs was er weer want Berlage starte goed en wist de 1e helft met een kleine voorsprong af te sluiten en in de 2e helft ondanks een paar goede kansen, wisten zij niet meer te scoren. Het score verloop was als volgt in de 4e en 6e m Moussa en Rolf (1 - 1) en Sander in de 19e m de (2 - 1) en met deze stand begon de 2e helft. Voor KJ'15 scoorde nog Daan - Dirk met een fraai doelpunt dankzij Dion en Dion zelf en zij zorgde voor een uitslag van (2 - 4). Wat de beste speler betreft vind ik dat alle spelers deze eer toe komt.
geplaatst door frits op 09/11/2017 10:100 reacties
De Toekomst op de 1e plaats
Een wedstrijd met de nummers 2 en 3 tegen elkaar zal altijd wel meer spanning op brengen en dat is in deze wedstrijd wel gebleken, want dat is het zeker geworden en dan hebben wij het dan ook over de wedstrijd (De Toekomst - Rhomer&deruiter) die er meer dan een spannende wedstrijd van hebben gemaakt. Een geweldige wedstrijd met twee gelijke teams, heel goed voetbal met veel fraaie doelpunten en wat de sportiviteit betreft die kon niet beter. De 1e helft begon al met een behoorlijk tempo en was het wachten op wie het als eerste zou scoren en dat was de Toekomst. Maar dat gebeurde pas in de 10e en 15e m door Marc en Justin en in de 19e m door (wie anders) Roel (2 - 1) en werd er verder in deze helft niet meer gescoord. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en scoorde weer als eerste de Toekomst in de 35e m weer Justin en in de 40e m Peter (3 - 2). Verder scoorde Rohmer niet meer en dat deed de Toekomst wel door Justin nog (2x), dus een hattrick zodat de wedstrijd met een (5 - 2) stand werd geŽindigd. Nogmaals een hele prettige wedstrijd en met heel veel plezier gefloten.
geplaatst door frits op 08/11/2017 10:100 reacties
Team V in een geweldige vorm
Ik had het al eerder vermeld dat Team V steeds beter gaat spelen en dat lieten zij even zien tegen Urban United XL, die in de 1e helft al moest onder vinden dat Team V een tikkeltje beter speelde als zijzelf. Op een paar stevige overtredingen na (zonder meer geen moedwillige) is het een hele nette en een sportieve wedstrijd geworden en viel de beslissing eigenlijk al in de 1e helft. Team V heeft ook nog eens diverse doelmannen Ruben - Inigo R en Nacho en allen wisten met vele fraaie reddingen, zo mee te werken aan de overwinning. Het score verloop in de 1e helft was als 1e Urban in de 3e m (0 - 1) door Tijl en in de 5e - 18e en 20e m door Ruben (1x) en Inigo D (2x) door een fraaie assist van Ruben, zodat de 2e helft met een (3 - 1) moest beginnen. In de 2e helft Nacho nu als voetballer in de 28e m (4 - 1) - 32e m Tuur (4 - 2) - 45e m weer Nacho (5 - 2) - 46e m Tuur met zijn 2e (5 - 3) en Coen in de 47e m die beloont werd voor zijn harde werken, zorgde voor de eindstand van (6 - 3). Fijne wedstrijd om te fluiten.
geplaatst door frits op 07/11/2017 10:090 reacties
De Architecten Cie in vorm
Het goede voetbal van Cie was vooral te zien in de laatste twee wedstrijden, dus is het niet zo verwonderlijk dat zij nu op de 1e plaats staan. Maar dat vergoed toch niet de grote overwinning in deze wedstrijd op Nunc Athletic, want ondanks dat zij niet zo goed draaien zo als wij gewend zijn, blijft het toch een sterk team en denkt de scheidsrechter dat zij wel een hele slechte dag hadden in deze wedstrijd. Hij vind ook ondanks de verdiende overwinning dat de uitslag wel erg groot is uitgevallen, maar dat zal wel aan de geweldige vorm liggen op dit moment van Cie en lukte bijna alles wat de kansen betreft. De slechte dag van Nunc was de oorzaak dat zij maar (1x) in de 1e helft wisten te scoren, door Jasper met een fraai doelpunt. Dan heeft Nunc nog eens de pech dat Cie een goed voetballende doelman John heeft, die deze wedstrijd even ging voetballen en gewoon (4x) wist te scoren. Verder scoorde nog Abdi (1x) - JŁrgen (2x) en Lars wilde niet onder doen voor zijn broer (3x), zodat wedstrijd met een (10 - 1) stand werd afgesloten. Compliment voor allen van de scheidsrechter dat ondanks de uitslag de wedstrijd heel sportief is gebleven.
geplaatst door frits op 07/11/2017 10:090 reacties
OTH blijft ongeslagen op de 1e plaats
Het lijkt makkelijk als je moet voetballen tegen de voor laatste FC Binnenboys en denk je even de 3 punten binnen te halen, maar niets is minder waar want Binnenboys speelde een van zijn beste wedstrijden. Het is dan ook onbegrijpelijk dat Binnenboys maar 3 punten heeft en gezien de meeste wedstrijden die ik heb gefloten, is het bijna altijd de 2e helft die er voor zorgt dat zij vaak met een te groot verschil verliezen. Ook weer in deze wedstrijd verliezen zij weer de wedstrijd in de 2e helft, terwijl zij toch diverse goede voetballer hebben rondlopen. In ieder geval een groot compliment van de scheidsrechter voor deze ook goed voetballende wedstrijd met veel sportiviteit. Twee gelijke teams in de 1e helft en had OTH het niet makkelijk en wist Binnenboys als 1e te scoren door de altijd goed voetballende Steven in de 12e m, maar OTH heeft dat natuurlijk ook en een daar van is Paul die dan ook voor de gelijkmaker zorgde in de 15e m (1 - 1) en kreeg Binnenboys toch echt wel de kans om meer te scoren. Maar daar wilde Leon de doelman niet aan meewerken en gebeurde het weer Binnenboys wist niet meer te scoren en OTH lukte dat nog (2x) Floris en Adan zodat de wedstrijd met een (1 - 3) stand werd afgesloten. Ook hier voor allen een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 03/11/2017 10:090 reacties
Een fantastiche wedstrijd
En daar zorgde (Royal HaskoningDHV - Studioninedots) voor die meer dan een goed voetballende wedstrijd lieten zien en wat de sportiviteit betreft die kon gewoon niet beter. Twee teams die niets voor elkaar onder deden zorgde er voor dat de 1e helft met een terechte (2 - 2) stand werd afgesloten. De inzet was formidabel en golfde de kansen op en neer en was het jammer dat Vincent in de 18e m geblesseerd het doel moest verlaten en deze taak werd voortreffelijk over genomen door Omar. Het score verloop in deze helft was als volgt Stijn in de 4e m - Metin 8e m - Thomas 12e m en weer Stijn in de 16e m. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en duurde het even voor er werd gescoord, want beide doelmannen waren ook in goed een goede vorm. Weer scoorde Royal als 1e in de 33e m door Stijn met een hattrick (3 - 2) en Thomas ook met een hattrick in de 35e en 40e m (3 - 4) - Metin met zijn 2e inde 44e m (3 - 5) Ebrahim in de 45e m (4 - 5) en ondanks nog enkel kansen wisten zij niet meer te scoren. Ik denk ondanks de verdiende overwinning, dat Studio een klein beetje meer geluk heeft gehad want beide verdiende om te winnen. Met heel veel plezier dit verslag gemaakt en voor allen een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 03/11/2017 10:090 reacties
MVSA Architects in een geweldige vorm
In ieder geval heeft MVSA laten zien dat zij niet voor niets boven aan staan, maar gezien de 1e helft tegen KJ '15 die maar met een (1 - 2) stand werd afgesloten zou je dit niet zeggen. Het werd dan ook een stevige wedstrijd met in het begin van de 1e helft een beetje gezeur onder elkaar. Toch is het een sportieve wedstrijd geworden met veel goed voetbal en was MVSA in de 2e helft de wat betere ploeg. En de geweldige in zet van beide teams was de oorzaak, dat beide met winst koploper konden worden en heb ik dan ook verder een fijne wedstrijd mogen fluiten. Dus een groot compliment is zeker op zijn plaats en vind ik gezien de gehele wedstrijd, dat de dik verdiende overwinning met een te groot verschil is geŽindigd. In de 1e helft scoorde MVSA als eerste door een nieuwe speler Niels in de 4e minuut en Daan 7e m (1 - 1) en weer Niels 16e m (1 - 2) en met deze stand begon dan ook de 2e helft. KJ'15 wist verder ondanks diverse kansen nog maar (2x) te scoren door Sies en Dion en MVSA nog even (7x) door Jacob met het mooiste doelpunt en Kay beide (1x) - Niels nog (2x) en Boy goed warm gedraaid (3x) dus een zuiver hattrick. De wedstrijd eindigde dan ook met een (3 - 9) stand, allemaal goed gevoetbald maar Niels en Boy vielen even iets meer op. Veel succes en tot de volgende keer en Dirk bedankt voor je fijne woorden.
geplaatst door frits op 02/11/2017 10:090 reacties
De Architecten Cie op de 1e plaats
En dat werd geen eenvoudige klus want AS Berlage speelde een van zijn beste wedstrijden en had een gelijk spel zeker terecht geweest, ondanks de verdiende overwinning van Cie. Scheidsrechter vond het een kanjer van een wedstrijd en vind het onbegrijpelijk dat Berlage, tot 5 minuten voor het einde een hele goede wedstrijd speelde en ondanks dat zij nog een keer wisten te scoren in de 50e m leek het kaarsje in de laatste 5 minuten uitgebrand. In ieder geval heel sportief en een groot compliment van de scheidsrechter, die dan ook weer met heel veel plezier heeft gefloten. In de 1e helft scoorde als Berlage in de 1e m door Job en voor Cie Jurgen in de 11e en 13e m (1 - 2). Berlage deed het even iets beter en scoorde weer (2x) in de 17e en 19e m door Sander (3 - 2) en dat had veel hoger kunnen zijn gezien de vele kansen maar John de doelman wilde hier niet aan meewerken. In de 2e helft begon Cie beter te draaien en scoorde in de 31e - 48e en 49 m door John en Maarten (2x) en Sander in de 50e m met een hattrick, zodat de wedstrijd met een (4 - 5) stand werd geŽindigd.
geplaatst door frits op 31/10/2017 15:500 reacties
KUUB op de 1e plaats
Dat was gezien de 1e helft tegen Boulevardboys niet zo een makkelijke klus, want zeker in deze helft waren beide even sterk en creeerde zij net zoveel kansen. Dat deze helft maar met een (1 - 1) stand werd afgesloten in zuiver aan beide doelmannen Gen en nieuwe doelman Bart te danken, want zij verkeerde in een geweldige vorm. De inzet van deze wedstrijd was de 1e plaats en dat kon je wel merken, want het voetbal was eerste klas met een geweldige sportiviteit. Uitschieters waren er niet want iedereen voetbalde goed en was het heel prettig om deze wedstrijd te mogen fluiten. In de 1e helft scoorde als eerste Boulevardboys 14e m Bart en de 18e m Rob. In de 2e helft scoorde nu als eerste KUUB in de 31e en 32e m door Joel en Lucas (1 - 3), Maxime 41e m (2 - 3) en in de 43e m schoot Boulevardboys op een meter voor open doel nog even op de paal. In de 48e m scoorde Eraldo de (2 - 4) en ondanks nog enkele kansen voor Boulevardboys (weer de keeper) werd dit de uitslag. Complimenten voor deze wedstrijd.
geplaatst door frits op 31/10/2017 15:490 reacties
De Toekomst op de 1e plaats
Ook deze wedstrijd tegen Deluka Sporting werd wel heel verrassend een goed voetballende wedstrijd met heel veel sportiviteit. Want dankzij de geweldige hulp van de Toekomst kon de wedstrijd door gaan met hetzelfde aantal spelers (4x), want Deluka had maar 3 spelers en ondanks dat de Toekomst zelf geen wissels had boden zij meteen aan om een speler van hun zelf bij Deluka te laten voetballen. Dus hier is zeker een dik compliment van de scheidsrechter op zijn plaats en heeft dan ook met veel plezier de wedstrijd gefloten. De 1e helft waren de twee teams aan elkaar gewaagt, want er was weinig kracht verschil en deze werd dan ook maar met een klein verschil met (1 - 2) stand afgesloten. Het score verloop was als volgt in de 2e en 8e minuut Tim (lange tijd weggeweest) maar liet even zien dat hij het voetballen nog niet was verleerd en ook in de 8e m Peter. In de 2e helft bleek De toekomst toch wel wat sterker en scoorde nog (6x) door Tim weer (2x) en Marc had zeker goed getraind even (4x) en voor Deluka Jetze ook (2x) want een eindstand van (3 - 8) is geworden. Ook hier voor allen een fijn weekend.
geplaatst door frits op 28/10/2017 15:480 reacties
Tijd verandering
Het schijn dat de tijd van de wedstrijd (KJ'15 - De Architecten Cie) verkeerd is door gegeven. Deze stond op de site om 19.00 uur en dat moet zijn 18.00 uur in Sporthal Zuid hal B1.
geplaatst door frits op 29/10/2017 15:480 reacties
Rohmer&deruiter op de 3e plaats
Voetbal blijft verassend en zeker wat de uitslagen betreft, want Rohmer kon de 3e plaats bereiken maar moest eerst even winnen Van Urban United XL die de laatste wedstrijd met grote cijfers wist te winnen. Eerst even een compliment over deze fijne en sportieve wedstrijden en liet Rohmer even zien dat zij wel degelijk van plan waren om de 3e plaats te bereiken. Want het 1e doelpunt viel al in 40 seconden door Koen - Roel 8e en Raymond met nieuwe schoenen 11e m (3 - 0) en Wiebo 12e m (3 - 1) en Roel nog even een zuivere hattrick, zodat de 2e helft met (5 - 1) stand begon. Voor Urban wist Tuur nog (4x) te scoren, maar Koen nog (2x) en Roel gewoon nog even (4x) door een geweldigen samen werking wat de assists betreft, zorgde er voor dat de wedstrijd met een veel te groot verschil van (11 - 5) werd geŽindigd. Allemaal goed gevoetbald maar Tuur - Koen en Ronald vielen even wat meer op. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 27/10/2017 15:480 reacties
Een wedstrijd voor de 2e plaats
Maar eerst moest Nunc Athletic even winnen van Studioniedots en als zij het op hun heupen hebben, dan kunnen zij ook een aardig potje voetballen. Eerst maar over de wedstrijd die redelijk sportief was met in de 1e helft een sterk Nunc en de 2e helft met een heel sterk Studionindots. Zeker in de 1e helft een fijne wedstrijd en dat werd een stuk minder in de 2e helft wegens de vele reacties en commentaar op mijn beslissingen van Studio. Dit gaat vervelend worden want dat is niet de 1e keer en zal dat toch moeten veranderen en ga er dan ook vanuit na een gesprek met Vincent, dat de volgende wedstrijd een stuk beter wordt. In de 1e helft scoorde Nunc in de 9e en 11e minuut door Johan door goed voorbereidend werk van Ralph en Jasper door een assist van Rutger (2 - 0) en DaniŽl 10e m (2 -1). Rutger 14e m met een fraai schot zorgde er voor dat de 2e helft met een (3 - 1) stand begon en daar kwam de verrassing, Nunc wist niet meer te scoren en dat deed Studio wel door Kamil en Niek beide (2x) zodat de wedstrijd met een verrassend uitslag van (5 - 3) werd geŽindigd. Jammer met wat er in de 2e helft gebeurde, vind ik het toch een goede wedstrijd.
geplaatst door frits op 26/10/2017 15:480 reacties
Een eigen doelpunt beslist de wedstrijd
En dat is altijd geen pretje want een gelijk spel was terecht geweest, want wat de kracht betreft bleef deze gelijk tot het einde van de wedstrijd. In ieder geval kunnen wij praten over een leuke en een goed voetballende wedstrijd, met veel sportiviteit en kreeg de wedstrijd in de laatste 10 minuten een iets andere sfeer en de reden was dat de wedstrijd iets te hard werd en dat is natuurlijk erg jammer. Gelukkig heb ik geen echte moedwillige harde overtredingen kunnen constateren , en was de ene overtreding het gevolg van emotie en had dit in ieder geval geen vervolg. Dus blijf ik het toch een fijne wedstrijd vinden en wij hebben het dan over de wedstrijd (FC Binnenboys - Team V) en had Team V het geluk aan het eigen doelpunt van Binnenboys en zo de drie punten mee naar huis konden nemen. In de 1 helft scoorde als eerste Team V door Inigo 12 e m en in de 15e en 20e m Joris en Luc (1 - 2) en in de 2e helft scoorde nu als eerste Binnenboys door Steven in de 32e m en Team V in de 36e en 40e m beide Inigo dus een zuivere hattrick (3 - 3) en met het eigen doelpunt eindigde de wedstrijd met een (3 - 4) stand. En Steven gewoon door gaan op de oude voet, zoals ik van jou gewend ben. Nogmaals een compliment voor de geweldige inzet voor allen en voor beide tot de volgende wedstrijd.
geplaatst door frits op 26/10/2017 15:470 reacties
KJ'15 op een gedeelde 2e plaats
KJ'15 wilde even laten zien dat de laatste verloren wedstrijd een vergissing was en bij Royal HaskoningDHV wil het maar niet lukken ondanks dat zij toch redelijk voetballen. In ieder geval werd er toch sportief gevoetbald en was het weer jammer, dat er soms om een onterechte overtreding werd gevraagd en waren er weer enkele personen die het niet eens waren met enkele beslissingen. Helaas moest ik weer even optreden en vond ook dat er soms veel te stevig werd gevoetbald, maar alles bij elkaar houd ik het maar op een misverstand. In de 1e helft was er weinig krachtverschil en deze had zeker met een redelijk stand van (1 - 2) afgesloten, maar Royal had de pech dat zij een eigen doelpunt scoorde zodat de 2e helft met (1 - 3) stand begon. Voor Royal scoorde Riccardo en voor KJ'15 Dirk en een nieuwe speler Vincent en duurde het toch vrij lang voor er weer gescoord werd en dat was in de 35e en 42e m door Dion en Ramon (1 - 5). Toch kwam Royal goed terug en scoorde in de 43e en 44e m (2x) Keith (3 - 5) en werd het nog even spannend. Maar Royal wist niet meer te scoren en dat KJ'15 wel door Vincent nog (2x) dus een hattrick en Dion nog (3x) met een zuivere hattrick (3 - 10) dankzij diverse assists van Dirk en gezien het spel van beide teams vind ik de uitslag wel erg groot uitgevallen.
geplaatst door frits op 24/10/2017 15:470 reacties
De wedstrijden worden steeds beter en sportiever
En dat hebben de twee wedstrijden vrijdagavond wel even bewezen, met een uitzonderlijke spannende wedstrijd in de Hogendorphal. Het gaat er zo langzamerhand naar uitzien dat er steeds meer met plezier wordt gevoetbald en vooral de sportiviteit staat wel op een heel hoog niveau. Dat is niet alleen een goede reclame voor de Archicup want deze competitie staat goed aangeschreven en dat merk ik vaak aan de mensen langs de lijn, die vaak denken dat ik een 3e of 2e klasse KNVB wedstrijd aan het fluiten ben. Voor Danny Edwards de oprichter van de Archicup is dat natuurlijk een fijn gehoor, want achter de schermen doet hij ook een hoop werk en dan wij als scheidsrechters Frits J.R - Ruud en mijzelf, vinden het ook steeds fijner om de wedstrijden van de Archicup te mogen fluiten. Dat betekend natuurlijk ook een groot compliment voor alle teams die er voor zorgen, dat er met heel veel plezier voor de Archicup gewerkt kan worden.

Nu even de wedstrijden en beginnen wij met de wedstrijd (De Toekomst -NL Architects) ook weer een wedstrijd met twee totaal verschillende helften, met in de 1e twee gelijkwaardige teams met een Architects die toch wel wat meer kansen kreeg en zeker de pech hadden dat Brian de doelman en een bloedvorm verkeerde en zeker 4 tot 5 doelpunten wist te voorkomen. Dat de 1e helft met een klein verschil van (1 - 0) werd afgesloten, is toch wel met een beetje geluk tot stand gekomen. Omar scoorde vrij laat in de 22e m en wat er nu weer in de 2e helft gebeurde, is weer niet te begrijpen. de Toekomst scoorde even vanaf de 31e t/m de 44e m even (6x) door Illias (1x) - Omar nog (2x) dus een hattrick en Marc nog (3x) met een zuivere hattrik en Architects werd toch beloont voor zijn harde werken en scoorde in de 45 en 49e m door Eric en Ciaran zodat de wedstrijd met een te groot verschil van (7 -2) werd geŽindigd. De Toekomst keurig op de 2e plaats en alle goed gevoetbald. Maar de plaag voor Architects, Brian mag best de man van de wedstrijd genoemd worden. Fijne wedstrijd en een extra compliment voor de sportiviteit.

Ja en nu gaan wij even praten over de wedstrijd (Boulevardboys - MVSA Architects) die volgens scheidsrechter Ruud geen genoeg complimenten kan krijgen, voor deze fantastische goed voetballende wedstrijd met twee gelijk waardige teams die tot het einde voor een hele spannende wedstrijd hebben gezorgd. Ook hier maar eerst een groot compliment geven voor de sportiviteit en wat de wedstrijd betreft kon je wel zien, dat beide in de top mee draaien de nummer 1 tegen de nummer 4. Ook uniek vind ik dat de 1e helft met een gelijke stand eindigde en dat geld ook voor de 2e helft en denkt de scheidsrechter dat dit wel terecht is. Ook hier allemaal goed gevoetbald maar door het uitstekende keeperswerk van Pascal en Gerben hebben zij een groot aandeel in deze stand. In de 1e helft werd er pas in de 9e en 17e m gescoord door Koen en Max (1 - 1) en in de 24e m weer Max en een nieuwe speler Bart (2 - 2). Hetzelfde spelbeeld in de 2e helft eerst weer Bart 24e m (3 - 2) en Jacob met een hele belangrijke 47e m (3 - 3). MVSA blijft toch koploper met een wedstrijd minder en Boulevardboys netjes op een gedeelde 2e plaats. Ook hier een extra compliment voor de sportiviteit. Voor allen een heel fijn weekend.
geplaatst door frits op 21/10/2017 15:470 reacties
Uitgestelde wedstrijd
Het betreft de wedstrijd (Dynamo Spartak - OTH) die gespeeld zou worden op 24/10, de wedstrijd wordt nu gespeeld op vrijdag 16/3 18.00 uur in de Hogendorphal.
geplaatst door frits op 24/10/2017 15:470 reacties
KUUB wint verrassend
In ieder geval kunnen wij over een kanjer van een wedstrijd praten en werd er van beide zijde goed voetbal gespeeld. Zonder meer een hele sportieve wedstrijd en ook hier weer gezien de stand van de 1e helft (4 -2) en al heel snel in de 2e helft (6 - 2), vind ik de eind uitslag onbegrijpelijk want in de laatste 10 minuten werd even (6x) gescoord door KUUB. In ieder geval werd ik weer voor de 2e keer in een maand het slachtoffer van een voetballer die mij niet zag staan en weer kermend op de grond lag, de eerste keer een lichte kneuzing van de schouder en voor de verandering nu mijn linker enkel. Natuurlijk ging dat niet expres maar het wordt wel een gevaarlijk hobby om de wedstrijden te fluiten. Het gaat weer goed dus weer even de wedstrijd wat het scoren in de 1e helft betreft en dat ging als volgt de dame Myrasha 1e m en in de 8e en 10e m Lucas (2x) - (1 -2) en in de 12e - 15e en 18e m Ronald (2x) en Lars (1x) zodat de 2e helft met een (4 - 2) stand begon. In deze helft was het weer Cie die als eerste scoorde in de 36e en 40e m door John de doelman en Abdi (6 - 2) en dat bleef zo tot de 43 m, dus niets aan de hand. Maar het wonder gebeurde en wist KUUB binnen de laatste 7 minuten (6x) te scoren door Lucas nog (1x) dus een hattrick - Rob (2x) en Joel in de laatste 4 minuten even een zuivere hattrick (3x) wat een eindstand van (8 - 6) is geworden. Allemaal goed gevoetbald en wil ik Jeroen en zijn vrouw van harte feliciteren want zij zijn de trotse ouders van een zoon geworden. Heel veel gezondheid en geluk toegewenst voor de kleine met een hele mooie toekomst.
geplaatst door frits op 19/10/2017 15:471 reacties
Uitgestelde wedstrijd 18/10
De wedstrijd (Deluka Sporting - Rohmer&deruiter) die gespeeld zou worden op 18/10, wordt nu gespeeld op vrijdag 17/11 in de Hogendorphal 18.00 uur hal 2. Op de site is de datum al veranderd.
geplaatst door frits op 19/10/2017 15:470 reacties
Bedanking voor de teams
Dus op de eerste plaats wil ik de teams die hun medeleven hebben getoond wegens mijn vrouw Yvonne heel hartelijk bedanken. Dan ook de teams die meteen reageerde om zonder scheidsrechter te gaan voetballen, wegens mijn vrouw dat zij dit geen enkel probleem vonden en ook daar voor mijn grote dank. Gelukkig was het niet nodig om zonder scheidsrechter te spelen en kon er wat geregeld worden. Graag zou ik willen mededelen dat de operatie geslaagd was, bijna de hele dag in het ziekenhuis geweest kwam er een arts naar mij toe en wilde mij spreken. Ik hoef niet te vertellen hoe ik mij op dat moment voelde en kreeg de mededeling, dat de operatie niet kon door gaan wegens hartritme storing van het hart. Moest wel even een traantje wegwerken maar gelukkig gaat het weer wat beter en moet zij pas 30 oktober bij de cardioloog komen en gaan zij kijken of er dan wel geopereerd mag worden. Maar gelukkig kan ik dan ook weer op alle teams een beroep doen, indien het nodig mocht zijn om zonder scheidsrechter een wedstrijd te moeten spelen. Toch zal ik het steeds proberen om een ander mijn wedstrijden te laten fluiten. Nogmaals heel veel dank ook namens Yvonne en is zij diep onder de indruk, wegens de geweldige hulp.
geplaatst door frits op 19/10/2017 15:462 reacties
Weer een verrassende uitslag
Het lijkt een mode te worden dat een wedstrijd gewoon weer uit twee verschillende helften bestaat, met in de 1e helft een sterk en een goed voetballend AS Berlage en in de 2e helft, was het Nunc Athletic die deze helft op zijn naam kan schrijven. In ieder geval volgens de scheidsrechter een uitmuntende wedstrijd met heel veel sportiviteit, dus een dik compliment is dat zeker waard. Berlage die de laatste wedstrijden met veel pech speelde, liet even in de 1e helft zien dat zij wel degelijk kunnen voetballen en wisten (4x) te scoren door Job en Nunc (2x) door Jasper en Dave (4 -2) en met deze stand begon de 2e helft. Berlage had wel de pech om zonder wissels te moet spelen en toch wisten zij als 1e te scoren in de 31e m door Wouter (5 - 2) en leek het wel moeilijk te worden voor Nunc. Wat de oorzaak was (scheidsrechter denkt geen wissels) wisten zij verder niet meer te scoren en dat deed Nunc wel door Johan - Ralph en Rutger alle (1x) en Jasper nog (3x) totaal (4x) wat een eindstand van (5 - 8) is geworden. Uitschieters beide doelmannen Ed en Dauwe en natuurlijk beide top schutters. Nogmaals een leuke en een fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 18/10/2017 15:460 reacties
Uitgestelde wedstrijd
De wedstrijd (Deluka Sporting - NL Architects) die gespeeld zou worden op 10-10-2017 in de Oostenburghal, kan niet gespeeld worden wegens een verkeerde planning van Architect. Er wordt naar een andere datum gezocht en zodra ik dat weet wordt het op de site gezet.

De nieuwe datum wordt 14 maart Sporthal Zuid hal 2 19.00 uur.
geplaatst door frits op 10/10/2017 15:460 reacties
Alweer twee verrassende uitslagen
Het lijkt een mode te worden wat de wedstrijden betreft, want weer na twee geweldige 1e helften werden beide wedstrijden puur beslist in de 2e helft. Zowel Frits J.r en ik kunnen gewoon niet genoeg complimenten geven voor de 1e helft, want er werd gevoetbald op een hoog niveau met veel snelheid en buiten gewoon sportief. Dat compliment geld natuurlijk voorde hele wedstrijd, maar werd het kracht verschil wel erg groot in de 2e helft en dat geld zeker voor mijn wedstrijd. De grootste verrassing is wel dat beide teams die op de laatste plaats stonden, allebei wisten te winnen.

Wij beginnen met de wedstrijd (KJ'15 - Studioninedots) die met de 1e helft veel indruk maakte op de scheidsrechter en vind het dan ook onbegrijpelijk dat de 1e helft met een (1 - 1) stand werd afgesloten Sies in de 14e m en Jurgen 16e m en dat KJ'15 niet meer wist te scoren in de 2e helft. Studio deed dat wel door Kamil - Pim (strafschop) en Thomas, zodat de wedstrijd met een (1 - 4) stand werd afgesloten. De meest opvallende spelers waren gelegenheid doelman Omar die het uitstekend deed en Thomas die ondanks het verlies weer vele fraaie reddingen verrichte.

De 2e wedstrijd (Urban United XL - FC Binnenboys) is een kopie van de 1e wedstrijd wat de 1e helft betreft. In deze wedstrijd werd een partij voetbal gespeeld in een woord geweldig en vooral in de 1e helft was het fantastisch. Beide teams even sterk en kreeg de verliezende partij meer kansen, maar hadden de pech dat ook gelegenheid Wiebo zeker 5 doelpunten wist te voorkomen in een geweldige vorm. Deze helft werd dan ook met een (2 - 1) stand afgesloten en scoorde in de 8e en 17e m Tuur en Jelle en Joris 22e m. In de 2e helft scoorde Binnenboys niet meer en voor Urban Billy - Daniel en Peter alle (1x) - Jelle met een hattrick (2x) en Tuur met een zuivere hattrick (3x) zodat de wedstrijd met een te groot verschil van (1 - 10) werd geŽindigd.
geplaatst door frits op 17/10/2017 15:460 reacties
Het wil maar niet lukken met Team V
Natuurlijk hadden zij ook nog eens de pech dat Dynamo Spartak in een super vorm verkeerde, want zij staan niet voor niets op een gedeeld 2e plaats met het beste doelgemiddelde. maar ondanks dat deze wedstrijd met groot verschil eindigde werd het een uitermate sportieve wedstrijd. Het goede voetbal van Dynamo zorgde er voor dat de 1e helft met een (5 - 0) stand werd afgesloten. De tegenstand van Team V was toch in het begin redelijk, want pas in de 10e en 11e m scoorde Didi (2x) en vanaf de 19e t/m de 24e m scoorde Floris een zuivere hattrick. In de 2e helft wist Ruben de hatelijke nul weg te werken en scoorde (1x) - Tomas - Lennard en Didi alle (1x), dus Didi ook een hattrick en Floris nog (2x) totaal (5x), zodat de wedstrijd met een (10 - 1) stand werd geŽindigd. Floris wordt een directe concurrent voor de eerste plaats op de topscoorderslijst, met een compliment voor deze nette wedstrijd. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 13/10/2017 15:450 reacties
Een onvoorstelbare uitslag
Dat gebeurde met de wedstrijd (Boulevardboys - Royal HaskoningDHV) en is het onbegrijpelijk wat er met Royal aan de hand is, want zij kunnen beter voetballen en dat hebben zij vorig seizoen bewezen. Het is dan ook heel moeilijk om hier een verslag van te maken gezien de grote uitslag, maar ondanks het grote verschil is het een uitermate sportieve wedstrijd geworden en heb ik maar een paar keer moeten fluiten voor enkele lichte overtredingen. De 1e helft werd al met een (1 - 6) stand afgesloten Ebrahim (1x) - Robert en Benny beide (1x) en broertje Barry even (4x) keer. In de 2e helft scoorde voor Royal twee nieuwe spelers Keanu (1x) en Adriaan (2x) en voor Boelevardboys scoorde Benny en Jos beide (1x) en Roel die eerst drie kwart van de wedstrijd op doel stond(alweer uitstekend) scoorde in de laatste 15 minuten even een zuivere hattrick (3x). De wedstrijd eindigde dan ook met een veel te grote uitslag van (4 - 11) en nogmaals klasse dat deze zo sportief is gebleven en vind ik dat Robert zeker de man van de wedstrijd genoemd mag worden, want ondanks dat hij maar een keer scoorde zorgde hij voor (4) assists en natuurlijk ook Barry met (4) fraaie treffers. Tevens wil ik Jos Bokma heel veel succes toewensen, want hij gaat ons voor 9 maanden verlaten en heeft wel beloofd om in het nieuwe seizoen er weer bij te zijn. Jos ik ben blij dat ik je heb leren kennen en vond het altijd een eer om jou te mogen fluiten.
geplaatst door frits op 12/10/2017 15:450 reacties
Twee wedstrijden om de bovenste plaats
Ik had de eer om twee wedstrijden belangrijke te mogen fluiten, want in de A poule speelde de nummer 1 tegen de nummer twee die een wedstrijd minder heeft gespeeld en hebben beide nog geen verlies punten. In de B poule spelen de nummers 1 en 2 tegen elkaar, met hetzelfde aantal punten en wedstrijden en heeft de nummer 1 een iets beter doelgemiddelde. Zelf had ik er al rekening mee gehouden, dat dit niet al te makkelijk zou zijn.

En dat bleek wel meteen in de eerste wedstrijd (De Arcitecten Cie - MVSA Architects) die kwa voetbal op een hoog pijl stond en ook nog eens met een heel hoog tempo werd gespeeld. Buiten alles om en een wat mindere 2e helft blijf ik er toch bij dat de wedstrijd zeker sportief is geworden. Het is dan ook jammer dat in de 2e helft veel reacties op mijn beslissingen waren en wat ik veel erger vind de enkele onderlinge discussies. De twee gele kaarten aan beide zijde een en de wedstrijd even stil leggen, om met de aanvoerders te praten dat dit niet zo verder kan had succes zodat de wedstrijd wat rustiger werd en blijf ik het alsnog een goede wedstrijd vinden. De 1e helft werd met een klein verschil afgesloten en scoorde als eerste Joris 3e m en Abdi 5 en 7e m (2 -1) - in de 9e m Ricardo en Max met een schitterende lob 21e m (2 - 3) en met deze stand begon de 2e helft. Al snel scoorde Max in de 28e en 37e m met een hattrick (2 - 5) - Michael scoorde nog (1x) en Joris met zijn 2e, zodat de wedstrijd met een (3 - 6) stand werd geŽindigd.

De 2e wedstrijd werd ook een strijd om de 1e plaats en werd er ook vooral in de 1e helft heel goed gevoetbald, met twee gelijke teams en was er totaal geen kracht verschil. Soms vond ik het iets te hard maar over het algemeen werd er heel sportief gevoetbald en vond ik het onbegrijpelijk dat er opeens in de 2e helft heel veel kracht verschil was en had OTH natuurlijk het geluk dat zij een speler hadden die eventjes (6x) wist te scoren. Dat de wedstrijd spannend zou worden was wel zeker, want de inzet was om alleen koploper te worden omdat beide teams hetzelfde aantal punten hadden. Ook deze spannende 1e helft werd maar met een klein verschil afgegesloten en kregen beide teams evenveel kansen en de reden van de kleine scoren is dat beide doelmannen Bryan en Leon in een geweldige vorm verkeerde. In de 1e helft scoorden als eerste Doede 5e en Adam 12e m door een perfecte verre gooi 35 meter van de doelman heel fraai wist te scoren (1 - 1) en Paul 18 e m (2 - 1). In de 2e helft scoorde nog voor Toekomst Illias - Jimi en Marc alle (1x) en voor OTH Philip (1x) en Paul nog (5x) en scoorde de eerste al binnen 30 seconden, wat een eindstand van (4 - 8) is geworden. Man van de wedstrijd natuurlijk Paul en vind de verdiende uitslag gezien de 1e helft, wel met een te groot verschil.
geplaatst door frits op 10/10/2017 15:450 reacties
De competitie gaat hard
En dat kunnen wij wel stellen want vanaf 5 september zijn er alweer even 32 wedstrijden gepeeld. En op een paar misverstandjes kunnen wij nu al stellen, dat deze wedstrijden op uiterst sportieve manier zijn gespeeld. Dat is niet alleen heel prettig voor iedereen, maar voor mijzelf zit ik weer met heel veel plezier de verslagen te maken. Dat plezier geld natuurlijk ook voor Ruud en Frits Junior, want ook zij gaan altijd met veel plezier naar de wedstrijden en hoor altijd met hun verslag (geweldig weer een hele sportieve wedstrijd). Mijn grootste wens is natuurlijk dat dit zo blijft en de vele tijd die ik hier in steek, blijf ik dan ook met veel plezier doen. Alvast allen bedankt voor de geweldige medewerking om de start van dit seizoen, al een geweldig succes te noemen. Tevens wil ik allen nog eens extra bedanken voor het begrip om de wedstrijd verslagen soms kort te maken, wegens de omstandigheden met mijn vrouw en zal blij zijn als de operatie achter de rug is en wij weer een andere tijd tegemoet kunnen gaan. Tot slot wil ik alle die gereageerd op mijn bericht over mijn vrouw, heel hartelijk bedanken voor hun medeleven.
geplaatst door frits op 06/10/2017 15:450 reacties
Een verrassende overwinning
Het lijkt er zo langzaam maar zeker op dat de meeste wedstrijden met twee verschillende helften te maken hebben, want dat was er ook weer een en dan hebben wij het over (AS Berlage - KUUB) want ook deze helft werd maar met een klein verschil geŽindigd. In een ieder geval weer een fijne wedstrijd (heel sportief) met over het algemeen vrij goed voetbal en ook in deze weinig kracht verschil. Het score verloop ging als volgt KUUB in de 8e - 11e en 12e minuut door Lucas - Eraldo en Niels en wisten zij (2x) de paal en (1x) de lat te raken. Voor Berlage in de 13e en 14e m Wouter en Gert wat een stand van (2 - 3) betekende. In de 2e helft kreeg Berlage genoeg kansen maar wisten maar (1x) te scoren door Paul met een hele fraaie treffer en hadden ook de pech om de paal enkele keren te raken. Voor KUUB Jobbe en Rob beide (1x) en Lucas met een hattrick nog (2x), wat een eindstand van (3 - 7) s geworden. Een compliment met een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 06/10/2017 15:450 reacties
Een geweldige wedstrijd met een kanjer van een 1e helft
Wij hebben het over de wedstrijd (FC Binnenboys - Rohmer&deruiter) die voor een uitermate spannende 1e helft hebben gezorgd, met heel goed voetbal en nog eens op een geweldige sportieve manier tegen elkaar hebben gespeeld. Het is dan ook onbegrijpelijk dat Binnenboys in de 2e helft op eens een stuk minder gingen voetballen en de grote uitslag een echte verrassing is, want de 1e helft werd maar met een klein verschil geŽindigd. Eerst maar een groot compliment voor deze wedstrijd die met heel veel plezier werd gespeeld. In deze helft scoorde als eerste Binnenboys in de 6e m door Luc (1 - 0) - 11e m Noud met een fraai hakje (1 - 1) - 13e m Steven (2 - 1) - en in de 19e en 22e m Ronald en Chris (2 - 3). In de 2e helft scoorde voor Binnenboys Luc en steven beide (1x) en voor Rohmer Noud met een hattrick nog (2x) en Roel die de 1e helft op doel stond en dat uitstekend deed, ging in de 2e helft even voetballen en scoorde ook met een zuiver hattrick even (4x) zodat de wedstrijd met een veel te grote wel verdiende uitslag met (9 - 4) werd geŽindigd. Uitschieters natuurlijk Noud en Roel en niet alleen het scoren maar beide zorgde ook nog eens voor enkele assists.
geplaatst door frits op 05/10/2017 15:440 reacties
Twee sportieve wedstrijden met leuk voetbal
Wij beginnen het eerst met de wedstrijd (Dynamo Spartak - Urban United XL) Dynamo met 3 punten en Urban nog puntloos en die wil zeker zijn eerste overwinning binnen halen. Maar ook deze wedstrijd met twee verschillende helften, waarvan de 1e die maar met een (2 - 1) stand werd afgesloten lukte er verders niets meer bij Urban in de 2e helft. In ieder geval werd het een hele sportieve wedstrijd en vooral in de 1e helft werd er nog redelijk gevoetbald. In de 1e helft scoorde voor Urban in de 22e m Bas en nog een eigen doelpunt en voor Dynamo Didi in de 24e m. In de2e helft wist Urban nog een keer te scoren door Wiebo en daar bleef het bij. Dynamo ging stads beter spelen en scoorde nog even (7x) door Jochem (1x) - Rogier (2x) en Jobbe kreeg het op zijn heupen en scoorde even (4x) zodat de wedstrijd met wel een te groot verschil (9 - 2) eindigde. Wat er aan de hand is met Urban is onbegrijpelijk want zij hebben wel degelijk goed gevoetbald en regio kansen gecreeerd, maar het wil maar niet lukken met het scoren en denk ik dat echt wel een keer gaat lukken en mogen wij Jobbe best de man wedstrijd noemen. Compliment voor de wedstrijd.

De 2e wedstrijd (Boulevardboys - Studioninedots) werd een wedstrijd met beide teams, die onderaan staan dus wat de kracht verhouding betreft is er weinig verschil. En dat werd wel even bewezen in deze wedstrijd die door twee goed voetballende teams werd gespeeld en tot het eind met een heel hoog tempo. In deze wedstrijd een uitstekende 1e helft die ook met een klein verschil eindigde, maar in de 2e helft een iets beter Boulevardboys. Ook hier kunnen wij praten over een uitermate sportieve wedstrijd en werd er tot het einde goed gevoetbald, dus hier natuurlijk ook een groot compliment. In de 1e helft weer er om en om gescoord en als eerste scoorde Studio in al in de 2e m door Metin en in de 6e m Robert (1 - 1) en Koen een minuut later (die een grote rol zou spelen) (2 - 1). Thomas 9e m de (2 - 2) - Koen met een zuivere hattrick 10e en 17e m (4 - 2) en dit leek de stand van de 1e helft te worden, maar met nog een minuut te gaan Kamil met een fraaie treffer (4 - 3). Studio scoorde nog een keer in de 2e helft door weer Kamil en Boulevardboys dat dat nog (3x) door Bennie - Robert en Koen met zijn 4e, wat een eindstand van (7 - 4) is geworden.

geplaatst door frits op 04/10/2017 15:440 reacties
Een ongelofelijke uitslag
En dat is het zeker want als de wedstrijd (KJ'15 - Nunc Athletic) met een klein verschil wordt afgesloten in de 1e helft, is dat zeker niet te begrijpen. Beide teams stonden gelijk 3 gespeeld 4 punten, dus dat kon best wel eens een spannende wedstrijd worden maar dat viel even tegen. Eerst maar even over de wedstrijd met in de 1e helft twee gelijk opgaande teams die in het voordeel van KJ'15 (2 -1) werd afgesloten. Niets dan lof voor de geweldige sportiviteit met heel veel waardering van mijzelf, is dat zeker een dik compliment waard. Het score verloop in de 1e helft gebeurde al heel snel in de 3e en 5e m door Dion en Daan en Rutger in de 20e m en werd de 2e helft een heel andere wedstrijd met een heel sterk KJ'15 en een Nunc die echt wel kansen kreeg maar deze niet wisten te benutten. Nunc scoorde nog (2x) door weer Rutger en Haidar en voor KJ'15 scoorde nog Daan en Rolf beide (1x) - Sies (2x) en Dion nog (5x) en dat betekende een uitslag van (11 - 3). Uitschieter is natuurlijk Dion maar het voorbereidende werk van het team hebben er voor gezorgd dat allen die eer toe komt. Ondanks de verdiende overwinning vind ik toch gezien de 1e helft de uitslag met een te groot verschil.
geplaatst door frits op 03/10/2017 15:440 reacties
Verslagen maken
Helaas moet ik jullie teleurstellen wat het verslag maken van de wedstrijden betreft. Door nare omstandigheden van mijn vrouw die eigenlijk niets meer kan doen, zal ik het huishouden moeten regelen en dat zal een ieder wel begrijpen. Wij zitten op een operatie te wachten en dat zal misschien in de 3e week van oktober zijn en dan nog de revalidatie die enkele weken met wat geluk zal duren. Ik zal mijn uiterste best doen om in ieder geval met een heel kort verslag, de doelpunten makers te vermelden en als dat ook niet lukt dan zal ik in ieder geval de site invullen zodat de teams weten waar zij aan toe zijn. Gelukkig kan ik wel de wedstrijden blijven fluiten en de gegevens natuurlijk bij houden. Sorry maar mijn vrouw gaat ten alle tijd voor en als de kans er is om een verslag te maken zal ik dat zeker doen.
geplaatst door frits op 28/09/2017 15:436 reacties
Verandering van hal
Na de zoveelste controle zag ik dat op 16/2 de wedstrijd (Team V Concrete) was aangesteld in de Hogendorphal. Dat was fout want deze wedstrijd wordt om 18.00 uur ook op 16/2 in de Oostenburghal gespeeld.

Een dringend verzoek aan alle teams kijk goed de datums en hallen na, want er zijn ook enkele hallen veranderd. Mocht je een fout ontdekken meld het a.u.b. even zodat ik dat meteen kan veranderen.

Ik blijf ook maar een mens en ik moet toch altijd eventjes 175 avonden vlekkeloos invullen en geloof mij maar dat dit een hoop werk is. En natuurlijk ben ik ook niet meer de jongste, dus een beetje steun is altijd welkom. Zelf denk ik dat de datums nu allemaal goed zijn en heb vandaag 12/8 voor de zoveelste keer alles gecontroleerd. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 12/08/2017 15:420 reacties
Verkeerde tijd
Met excuus maar de tijd van de wedstrijd (FC Binnenboys - Urban United XL) op dinsdag 17/10 in de Oostenburghal 19.00 uur is fout. Dat moet zijn 18.00 uur en nogmaals sorry voor de fout en tevens wil ik Danny en Raymond alvast bedanken, voor het regelen van de wedstrijd als ik in het ziekenhuis moet blijven met mijn vrouw.

Dankzij de oplettendheid van mijn schoonzoon Ruud, is de blunder van mijzelf gelukkig opgelost. Ten overvloede voor de teams (dit is al een paar keer vermeld) wordt er altijd op de dinsdag - woensdag en vrijdag om 18.00 uur gespeeld. Op de donderdag en de 2e wedstrijd op woensdag wordt er altijd om 19.00 uur gevoetbald. Tenzij het anders wordt maar dan wordt dit altijd medegedeeld aan de leiders, dus heren staat er een andere tijd op de genoemde dagen dan graag even een bericht of telefoon naar Frits 0640319483. Bedankt alvast voor jullie medewerking en ik blijf ook maar een mens, dus een foutje kan altijd.
geplaatst door frits op 16/10/2017 23:040 reacties
Twee wedstrijden uit de B poule
Het kan niet op met de leuke wedstrijden en wat de sportiviteit betreft het kan op dit moment niet beter en ben super trots op de teams die er alles aan doen om er voor te zorgen dat ik het organiseren met veel plezier zal blijven doen. Dus eerst maar weer een compliment geven voor beide wedstrijden en werd er over het algemeen vrij goed gevoetbald.

Eerst maar de wedstrijd van Ruud (De Toekomst - Team V) en wil het nog steeds met Koen zijn team niet lukken en hadden zij ook de pech dat toekomst steeds beter gaat draaien. Uiteindelijk staan zij niet voor niets boven aan en hebben zij het geluk dat Ilias in een geweldige vorm verkeert. In de 1e helft lukte het Team V niet om te scoren en dat Toekomst wel door Jimi en Nizar beide (1x) en Ilias (2x) zodat de 2e helft met een (4 - 0) stand begon. In de 2e helft voor Team V Coen en Nacho beide (1x) en Ilias nog (2x) met een hattrick wat een einstand van (6 - 2) is geworden.

De wedstrijd (Deluka Sporting - OTH) had twee verrassingen en de grootste verrassing was wel dat opeens Bas van de Gracht (Deluka Sporting), na een lange blessure weer in de hal stond en het liet even zien dat hij het voetballen nog niet was verleerd. Volgende week 6 oktober wordt ik 78 maar het leek wel of ik nu al jarig was zo fijn vond ik het dat ik Bas weer een hand kon geven. Nu even de wedstrijd de nummer 1 tegen de nummer 2 en dat kon wel eens spannend worden. En dat was de 2e verrassing want Deluka was totaal niet in vorm, dus er lukte niets en wisten dan ook niet te scoren. Ondanks dat de 1e helft met een (0 - 1) stand werd afgesloten (dus niets aan de hand) was het toch alleen OTH die verder wist te scoren. Teun (1x) 1e helft - Jobbe (1x) en Ralf (2x) wat een stand van (0 - 4) is geworden.

Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 29/09/2017 21:150 reacties
Verandering van hal
De wedstrijd (MVSA Architects - KUUB) op 1 december wordt gespeeld in de Oostenburghal 18.00 uur en niet in de Hogendorphal. Dit stond verkeerd vermeld en is nu veranderd.
geplaatst door frits op 13/08/2017 21:150 reacties
Alle datums zijn vermeld
Het totale programma staat op de site en ga dit natuurlijk nog enkele keren controleren, zodat ik zeker weet dat alles correct is vermeld. Zelf denk ik dat alles okť is en mocht er toch nog een foutje inzitten, dan wordt dat meteen op de site vermeld.

Met nadruk wil ik wel even vermelden dat de competitie eind maart is afgelopen en vanaf 4 april de kampioenen en de beker wedstrijden gaan starten, maar daar zijn alle datums veranderd dus let goed op. Ook in de competitie zijn enkele datums veranderd, dus kijk het even goed na.

Bijna alle wedstrijden in Zuid worden om 18.00 uur gespeeld, alleen op 21 februari en 7 maart wordt er om 19.00 uur gespeeld.

Tot de competitie en wensen wij allen een sportief seizoen toe met heel veel plezier.
geplaatst door frits op 27/07/2017 21:140 reacties
Datums voor september t/m december
Voor deze maanden zijn de datums nu definitief voor de A en B poule en kan dit in jullie agenda vermeld worden.

Voor de B poule wordt op 25 oktober al de 1e wedstrijd gespeeld (FC Binnenboys - Team v Concrete) in Sporthal Zuid 1B 18.00 uur.

Let vooral op de maand oktober, wat de veranderingen betreft.

Ook de maand november en december is voor beide poules ingevuld. Deze datums zijn bijna voor 100 procent zeker en eventuele veranderingen, worden meteen op de site vermeld.

geplaatst door frits op 22/07/2017 21:140 reacties
--alleen de 50 meest recente berichten worden getoond--
  last update: 9 december 2017  09:40  |  copyright © 1999-2017 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,094
ARCHICUP Content Managing Systeem