KUUB op de 1e plaats
Het kan niet op wat knappe wedstrijden betreft en dan hebben wij het over de wedstrijd (KUUB - AS Berlage) die zonder meer bij de top drie thuis hoort, wat geweldige wedstrijden betreft en niet alleen het knappe voetbal maar de snelheid was ook formidabel. Het werd wel een wat te stevige wedstrijd, maar de sportiviteit bleef op de 1e plaats staan en moest ik wel even heel veel de benen strekken om maar zo kort mogelijk bij elke aanval aanwezig te zijn. Nu ga ik toch wel even merken dat de jaartjes gaan tellen en ga nu even proberen een verslag te maken.De nummer een KUUB tegen de nummer laatst AS Berlage en dat werd geen gemakkelijke klus voor de nummer een, want Berlage speelde een wedstrijd om van te smullen en dat de hele wedstrijd door. Want als zij dat kleine beetje geluk hadden gehad wat altijd nodig is, hen niet in de steek hadden gelaten dan hadden zij zeker voor een verrassing gezorgd en had een gelijk spel zeker terecht geweest. En dat had zeker knap geweest wan Pascal heeft zonder meer een een sterk team en zij staan dan ook volkomen terecht op de 1e plaats, met allemaal knappe voetballers en een goed keepende Bas. Dus Sander ik denk dat jij met je team de laatste 5 wedstrijden weleens voor een paar verrassingen kan zorgen. Zoals gezegd een spannende wedstrijd en dat bewees wel de uitslag van de 1e helft (2 - 2) en werd er al in de 1e m gescoord door Lucas en het 2e doelpunt in de 14e m scoorde Pascal, door een geweldige combinatie met Jobbe en Yoel en nu was het de beurt voor Berlage en die begonnen meteen al in de 6e m (2x) op de paal te schieten en hun inzet werd beloont in de 16e en 21e m door Job en Moussa. In de 2e helft al in de 27e m weer door Lucas en in de 32e m Wouter (3 - 3) en de pech met een eigen doelpunt in de 39e m (4 - 3). Bedank voor de goede wedstrijd met een fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 26/01/2018 09:570 reacties
Een goede wedstrijd wat te stevig met een hele spannende 2e helft
De wedstrijd (MVSA Architects - De Architecten Cie) werd een wedstrijd die rechtstreeks om de 1e plaats ging en leek het er op dat de 1e helft al beslissend was voor de overwinning. Maar gezien de 2e helft leek het toch niet zo een eenvoudige klus te zijn en werd het toch een benauwde overwinning voor Cie, die dan meteen ook op de 1e plaats staat. Wij kunnen dan ook best over een wat stevige wedstrijd praten zeker in de 2e helft en heb dan ook strak gefloten en daar waren de heren het wel over eens. Maar ondanks dat bleef het toch een sportieve wedstrijd en met vaak goed voetbal en met een geweldige inzet is een compliment zeker op zijn plaats. In de 1e helft werd MVSA dan ook echt verrast door het goede voetbal van Cie en werd er binnen 5 minuten (3x) gescoord, in de 2e minuut Yoel - 3e m Abdi en 4e m Johan (1 - 2). In de 12e en 13e m Jurgen en Lars door een assist van Abdi (1 - 4 en weer Jurgen 17e m (1 - 5). In de 21e m Boy door een 3 man actie met Niels en Max (2 - 5, zodat deze helft met een (2 - 5) stand werd afgesloten. De 2e helft begon met een heel sterk MVSA en scoorde in de 35e en 37e m door Max en Pascal (4 - 5) en John de doelman in de 39e m (4 - 6). MVSA scoorde nog (2x) door Boy en Max en Abdi door eerst de paal te raken en via de doelman het winnende doelpunt maakte ((6 - 7) want hij raakte Louis zijn hand die helaas moest uitvallen. Ik hoop dat de blessure mee valt en wens hem sterkte daar mee. Natuurlijk een verdiende overwinning, maar ik denk dat een gelijk spel zeker terecht was geweest. Cie op de 1e plaats, maar er is nog genoeg concurrentie. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 24/01/2018 09:560 reacties
En gelijk opgaande wedstrijd tot de 36e minuut.
Wij hebben het over de wedstrijd (Nunc Athletic - KJ'15) die voor een geweldig wedstrijd hebben gezorgd, met alleen maar goed voetbal en ook met een uitermate sportieve instelling. De scheidsrechter heeft dan ook met heel veel plezier gefloten en kan dan ook alleen maar een geweldig groot compliment geven voor deze fijne wedstrijd. De 1e helft is dan ook een regelrechte derby geworden met twee even sterke teams en dat bewijst wel het score verloop. Het werd in ieder geval een spannende 1e helft die dan ook met een terechte stand van (4 - 4) werd afgesloten. Het scoren ging al heel snel en scoorde als eerste KJ'15 door Vincent in de 2e m (0 - 1) en 3 minuten later Ralph met de (1 - 1). het werd even aftasten en scoorde weer KJ'15 als eerste in de 9e m door Sies (1 - 2) en weer 2 minuten later Haidar (2 - 2). Nu was het Nunc die als eerste scoorde weer door Haidar in de 16e m (3 - 2) en Vincent 18e m met enkele fraaie kapbewegingen (3 - 3) en Haidar in dezelfde minuut met een zuivere hattrick ook 18e m (4 - 3) en Luc 22e m de (4 - 4). In de 2e helft hetzelfde verhaal 27e m Daan - 30e m Johan - 32e m Dion en 36e m Michiel (6 - 6). Nunc wist niet meer te scoren en dat deed KJ'15 wel door weer Dion en Daan, wat een eindstand van (6 - 8) is geworden. Verdiend maar een gelijk spel had zeker de juiste verhouding geweest en allemaal goed gevoetbald, maar de man van de wedstrijd is Vincent geworden.
geplaatst door frits op 23/01/2018 09:560 reacties
Deluka Sporting zorgt voor een grote verrassing
Het wil maar niet lukken met Deluka en toch voetballen zij niet echt slecht en dat begon Wouter te vervelen en begon even de voetbalmarkt te verkennen. Ik weet niet hoe hij het heeft gedaan (misschien met een klein contract) wist hij toch even diverse goed voetballers te regelen en dat kwam in deze wedstrijd wel ten goede, want van het vaste team was zeker 90 procent afwezig. Net nieuwe wedstrijd kaarten gemaakt dus er is weer werk aan de winkel en de nieuwe spelers waren zeker de moeite waard. Eerst meer een compliment geven voor deze fijne en sportieve wedstrijd en heb deze dan ook met heel veel plezier gefloten. In de 1e helft was het kracht verschil niet zo heel groot en scoorde als eerste NL Architects al in de 4e m door Eric door een fraaie assist van Ciaran (1 - 0) en had Architects toch veel moeite om te scoren en de reden is Gen de doelman die in een grote vorm verkeerde. Architects scoorde dan ook pas in de 17e - 18e en 19e m door Rick - Didier en Kjell alle (1x) zodat de 1e helft met een (1 - 3) stand werd afgesloten. Verder scoorde in de 2e helft Eric weer door een strafschop (2 - 3) en was het Deluka die verder alleen scoorde door Rick nog (1x) en Noah (2x) wat een eindstand van (2 - 6) is geworden. De man van de wedstrijd is geworden Eric door zijn goede voetbal en tomeloze inzet.
geplaatst door frits op 23/01/2018 09:560 reacties
Een gelijk opgaande wedstrijd tot de 41e minuut
Wij hebben het dan ook over de wedstrijd (Studionindots - Boulevardboys) die met veel goed voetbal een leuke en een hele sportieve wedstrijd hebben gespeeld. Beide teams speelde snel en de kansen waren zeker in deze helft op gelijke hoogte en dat bewijst de 1e helft wel want deze werd maar met een klein verschil afgesloten. De snelheid van de wedstrijd zorgde er ook voor dat de voetballers blij waren dat er een wissel op de bank zat en dat was echt wel nodig met deze geweldige inzet. Ik begin eerst maar met een groot compliment te geven voor allen en heb dan ook met veel plezier de wedstrijd gefloten. Het wachten was dan ook wie het eerste zou scoren en dat was Studioninedots pas in de 11e m door Kamil (1 - 0) en in de 20e m zeer fraai Huib (1 - 1) en weer Kamil door een assist van Metin in de 21e scoorde hij in een keer de (2 - 1). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en was het Boulevardboys die nu als eerste scoorde door Roel met een geweldige actie in de 31e m (2 - 2, maar dat was van korte duur want Thomas in de 32e m de (3 - 2) en wist Boulevardboys niet meer te scoren. Dat deed Studio nog wel door Daniel en Kamil met een hattrick zodat de wedstrijd met een iets te groot verschil (5 - 2) werd geŽindigd. Allemaal goed gevoetbald maar Kamil viel toch ietsje meer op en wens allen een fijn weekend toe.
geplaatst door frits op 19/01/2018 09:560 reacties
Een fijne wedstrijd met een nare blessure
Altijd naar als je een fijne wedstrijd mag fluiten, die dan ook met veel sportiviteit werd gespeeld en er gebeurd 8 minuten voor tijd een nare blessure (gelukkig niet door een overtreding) verpest dat toch wel een beetje de wedstrijd. Pim als je wat weet na het ziekenhuis, laat even wat van je horen en wens je veel sterkte toe met een snelle genezing. De wedstrijd (Urban United XL - Dynamo Spartak) valt weer onder de categorie uitstekend die dan ook met veel plezier werd gefloten en dan ook niet anders, want met het uitvallen van Pim bood Bas spontaan aan om even mee te doen want Urban had geen wissels. De wedstrijd had twee gezichten want ondanks dat Urban echt wel veel kansen kreeg, lukte er bijna niets en Dynamo speelde een sterke wedstrijd. De 1e helft werd dan ook met een ruime voorsprong (0 - 5) afgesloten want Dynamo scoorde (4x) en Urban scoorde (1x) wel met een eigen doelpunt. Floris met een schitterende omhaal (1x) en een nieuwe speler Nick met een zuivere hattrick (3x). In de 2e helft scoorde Billy (1x) - Louis (1x) en Floris ook met een hattrick nog (2x) wat en eindstand van (1 - 8) is geworden. Nogmaals een compliment voor allen met een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door Frits op 18/01/2018 09:560 reacties
Een moeizame overwinning met veel geluk
Natuurlijk is het moeilijk als je boven aan staat, want iedereen wil van je winnen en is er altijd wel een wedstrijd bij dat je net door het oog van de naald kruipt. Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - De Toekomst) die daar zeker een voor beeld van is, want Toekomst heeft dan wel gewonnen maar ik denk dat dit niet helemaal op zijn plaats is en had het zeker een gelijk spel moeten worden. Ik heb dan ook met bewondering naar Team V gekeken want wat hebben zij een dijk van een wedstrijd gespeeld, maar wat heb je daar aan als je dan onverdiend de wedstrijd verliest. Team V die de laatste 6 wedstrijden heeft gewonnen, mag je nu best als een goed team betitelen en dat heeft heel wat benauwde momenten opgeleverd voor de Toekomst. In de 1e helft startte Team V heel sterk met goed voetbal en wisten zij in de 9e - 11e en 15e minuut te scoren door Ruben - Nacho en Andreas, dankzij 3 assists van Inigo (3 - 0) en wist Toekomst met veel pijn en moeite te scoren in de 16e en 19e m door Marc en Tim (3 - 2) en hebben zij veel te danken aan hun doelman Brian die zeker in deze helft 4 zekere doelpunten wist te voor komen. In de 2e helft wist Team V niet meer te scoren en je raad het al, weer die duivelse Brian die een regel recht plaag voor Team V is geworden. Voor Toekomst scoorde nog Justin en Sam zodat de wedstrijd met (3 - 4) stand werd afgesloten. Compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd.
geplaatst door frits op 18/01/2018 09:560 reacties
De Architecten Cie en OTH blijven aan de top
De Architecten Cie wint de wedstrijd door een sterke 1e helft met een sterk Royal Haskoning in de 2e helft en was OTH veel te sterk voor Deluka Sporting. De twee Fritsen hebben weer twee fantastische wedstrijden mogen fluiten, met veel sportiviteit dus een groot compliment voor beide wedstrijden is zeker op zijn plaats. Het wordt dan ook voor ons inclusief Ruud zo langzamerhand een eer om de wedstrijden te mogen fluiten en dat doen wij dan ook met heel veel plezier. In ieder geval zorgen de teams nu er voor, als wij een wedstrijd hebben gefloten dat wij alweer meteen naar de volgende wedstrijd kijken.

Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd in de Hogendorphal waarin OTH in een behoorlijke vorm verkeerde en daar werd Deluka Sporting meteen de de dupe van. Wat Deluka betreft is het onbegrijpelijk dat zij de laatste 7 wedstrijden hebben verloren, want zo slecht spelen zij niet eens. Natuurlijk is deze verloren wedstrijd tegen OTH wel erg groot en toch wist Peter als eerste te scoren al in de 1e minuut, maar daar bleeft het bij en wisten zij verder in deze wedstrijd niet meer te scoren. Voor OTH scoorde in de 2e - 4e - 5e en 20e minuut door Doede die een groot aandeel in deze overwinning had - Maarten - Christiaan en Adan zodat de 1e helft met (1 - 4) stand werd afgesloten. Moet wel even vermeld worden dat Deluka best wat kansen kreeg maar Leon wist met enkele fraaie reddingen verder het doel schoon te houden. In de 2e helft werd er dus alleen door OTH gescoord en dat waren Jobbe en Adan beide (1x) en Doede nog even (5x), zodat de wedstrijd met een wel verdiende maar een te grote uitslag van (1 - 11) werd geŽindigd. De twee uitschieters waren natuurlijk Doede en Adan door zijn geweldige inzet en 4 fraaie assists.

De tweede wedstrijd in de Oostenburghal speelde de Architecten Cie in de 1e helft een sterke wedstrijd met veel goed voetbal maar door de geweldige inzet van van Royal HaskoningDHV werd de 1e helft maar met een (0 - 3) stand afgesloten.en dat had veel hoger kunnen zijn. Ook voor Wouter en zijn team valt het dit seizoen niet mee en een van de redenen is zeker de vele wissels van nieuwe spelers (moet nu al voor de 3e keer weer nieuwe wedstrijd kaarten maken) en wil hem een groot compliment geven voor het vele werk, om steeds maar weer met een voltallig team te komen. In de 1e helft lukte het niet om te scoren en dat deed Cie wel in de 6e - 7e en 23e minuut door Lars - John de doelman en weer Lars (een familie gelegenheid) en moet er wel even vermeldt worden dat Royal de pech had om 2x keer de paal te raken en John weer in een top vorm verkeerde. In de 2e helft die dan met een (0 - 3) stand begon kreeg Cie het toch een stuk moeilijker, want Royal ging een stuk beter spelen en had nu ook weer de pech om een keer de paal te raken en als zij in de 1e helft ook zo hadden gevoetbald had er best eens moeilijk kunnen worden voor Cie. In deze helft scoorde Wouter twee fraaie doelpunten en natuurlijk weer Ronald die ook twee keer wist te scoren, wat een eindstand van (2 - 5) is geworden.
geplaatst door frits op 16/01/2018 09:550 reacties
NL Architects met een verrassende overwinning
Ja en dat mag je best zo noemen want als je de eerste overwinning pakt, met heel goed voetbal kan dat weleens de ommekeer betekenen. Want als zij zo blijven voetballen zal menige tegenstander in de laatste 7 wedstrijden het niet al te makkelijk krijgen. En dat heeft Rohmer&deruiter al gemerkt want ondanks dat zij een redelijke wedstrijd speelde en dat hebben zij zeker bewezen in de 1e helft, die maar met (0 - 1) werd afgesloten en dat had net zo goed anders om kunnen zijn. Het doelpunt werd dan ook pas in de 18e m gescoord door Eric die een groot aandeel in de overwinning zou krijgen en wat de 2e helft betreft kan je best over een verrassing spreken. Al heel snel scoorde Rohmer in de 33e m de gelijkmaker door Chris (1 - 1), maar dat was van korte duur want in de 35e - 36e - 37e -39e en 42e minuut scoorde Eric - (1x) - Ciaran (2x) en Shaya een zuivere hattrick (3x) en was de stand opeens (1 - 7). Rohmer verhoogde het tempo en scoorde vanaf de 44e m weer door Chris (2x) door (2x) een knappe assist van Noud, dus ook een zuiver hattrick en Bart (1x) zodat de wedstrijd met een (4 - 7) stand werd geŽindigd. Ik denk als Rohmer eerder had gaan voetballen zoals de laatste 6 minuten, was de wedstrijd zeker met een andere stand geŽindigd. Alweer een fijne wedstrijd met veel sportiviteit, dus een groot compliment voor allen is zeker op zijn plaats. Allen goed gevoetbald maar Chris en Shaya vielen even wat meer op. Fijn weekend en tot de volgende keer
geplaatst door frits op 12/01/2018 09:550 reacties
Een bericht voor de belangstellende
Er bestaan toch nog wonderen want na een zware operatie en een hele slechte nacht (de drain was gaan lekken) dus veel bloed verlies, rekende ik nergens meer op dat zij de volgende dag naar huis mocht. Maar ik kreeg wel een heel aangenaam telefoontje om 11.00 uur, dat ik haar om 11.30 uur mocht ophalen dus ik denk wel dat er geen betere verrassing had kunnen zijn. Wel vreemd als je vrouw 6 maanden krom heeft gelopen, dat zij weer redelijk recht kan lopen en meteen een stukje groter is geworden. Heel veel dank voor de belangstelling en ik zie het leven weer een stukje vrolijker tegemoet. Het gaat zo goed met haar dat ik vanavond een uurtje weg mag, zodat ik alsnog de wedstrijd in de Oostenburghal kan fluiten die ik in de eerste instantie had afgezegd, wegens de thuis komst van mijn vrouw.
geplaatst door frits op 11/01/2018 09:552 reacties
KUUB in een super vorm
Voor mijzelf ben ik heel tevreden dat ik alsnog de wedstrijd (Nunc Athletic - KUUB) toch heb gefloten, want deze zou ik niet fluiten wegens de thuiskomst van mijn vrouw uit het ziekenhuis. Maar alles was perfect met haar dus kon even een uurtje weg. Super blij en komt daar nog eens bij dat ik een verslag mag maken van een super wedstrijd, die straalde alleen al uit wat de sportiviteit betreft dus de donderdag wordt nu mijn geluksdag. Over de wedstrijd dat was er weer een met twee verschillende helften de 1e was redelijk gelijk wat de kracht betreft, want deze werd met met een (0 - 2) stand afgesloten. Wat de kansen betreft dat ging redelijk gelijk op en was het KUUB die scoorde in de 4e en 11e m door Joel (2x). Wat er in de 2e helft gebeurde was onbegrijpelijk maar ondanks enkele goede kansen wist Nunc maar (1x) te scoren door Johan in de 44e m. Wat KUUB betreft denk ik toch dat zij in een behoorlijke vorm zijn en in deze helft heel goed verzorgd voetbalde en natuurlijk niet voor niets weer de nummer een zijn. Het score verloop was als volgt in de 26e en 30e m Noel met een hattrick en Rob met het mooiste doelpunt, want hij plukte een verre assist van Noel in een keer uit de lucht en scoorde rechtstreeks op een hele fraaie manier. Noel nog (2x) dus totaal (5x) en de altijd hardwerkende Niels plukte ook (1x) zijn verdiende doelpunt even mee. Een verdiende uitslag van (1 - 7) maar gezien het voetbal is deze uitslag wel erg groot uitgevallen. Het wordt spannend in de top want theoretisch hebben nog 4 teams kans op de titel en vind ik toch dat Noel de man van de wedstrijd is geworden. Allen nog bedankt voor de fijne wedstrijd en ik zie dit als een cadeau voor mijn vrouw. Fijn weekend en tot de volgende keer.
geplaatst door frits op 11/01/2018 09:550 reacties
MVSA weer koploper
Op de eerste plaats wil ik beide teams bedanken voor hun begrip, dat als ik een bericht zou krijgen tijdens het fluiten uit het ziekenhuis wegens de operatie van mijn vrouw dat ik de wedstrijd meteen zou verlaten. Ik zou in de eerste instantie geen verslag maken, maar na het goede nieuws dat de operatie op een geweldige manier was geslaagd ben ik dat toch maar gaan doen. En als je een verslag kan maken over een sportieve wedstrijd, is het helemaal prettig om dit te mogen schrijven. Dus Sander en Jacob nogmaals bedank voor jullie geweldige medewerking en geef dan ook meteen een behoorlijk compliment voor deze wedstrijd. Ook deze wedstrijd heeft weer twee verschillende helften met in de 1e een heel sterk MVSA en in de 2e helft een herboren Berlage en als zij zo ook in de 1e helft hadden gespeeld, had de uitslag zeker niet zo groot uitgevallen. Het score verloop in de 1e helft begon vrij snel in de 6e m door Joris - 10e en 18e m Pascal en Roy en in de 22e en 23e m Joris nog (2x) met een zuivere hattrick en in de 24e m Cristan (1x) zodat de 1e helft met een (5 - 1) stand werd afgesloten. Dus in de 2e helft twee zuivere hattricks door Max en Wouter, wat een eindstand van (8 - 4) is geworden. Allemaal goed gevoetbald maar Louise de doelman had een groot aandeel in deze overwinning, vooral in de 1e helft met vele fraaie reddingen.
geplaatst door frits op 10/01/2018 09:540 reacties
Een fantastische start voor 2018
Twee wedstrijden op de dinsdagavond zorgde er voor, dat wij als scheidsrechters een hele fijne avond hadden met twee uitermate sportieve wedstrijden. Er gebeurde zo weinig dat er maar weinig gefloten moest worden voor overtredingen en werd er met veel respect tegen elkaar gevoetbald. De wedstrijd in de Hogendorphal onder leiding van Ruud werd een regel rechte triller, en werd er maar met een klein verschil gewonnen en was een gelijk spel zeker terecht geweest. De wedstrijd in de Oostenburghal werd een verrassende 1e helft, met zeker twee gelijk teams die dan ook met een beetje geluk met een (3 - 1) stand werd afgesloten. De 2e helft werd heel anders en die eindigde eigenlijk met een te groot verschil wat de stand betreft.

Eerst maar begingen met de wedstrijd (FC Binnenboys - Dynamo Spartak) die met twee gelijke teams aan de 1e helft begonnen en werden er meteen al van beide kansen diverse kansen gecreŽerd. Maar door het goede keeperswerk van Stijn en Thomas duurde het wel even voor er werd gescoord. Moet er wel even apart bij vermeld worden dat Thomas in de 1e helft niet alleen goed keepte, maar speelde enkele keren met fraaie bewegingen de bal naar zijn spelers. het scoren duurde wel even werd er pas in de 14e m gescoord door Frits (1 - 0) en over pech gesproken Floris wist met twee doelrijpe kansen in de 15e en 16e m de paal te raken. Daarbij wist Louis vanaf eigen helft op een open doel ook de paal te raken en Binnenboys deed het wat beter om in de 23e en 24e m te scoren door weer Frits en Steven (3 - 0) en ook in de 24e m scoorde Floris door een fraaie assist van Jochem de (3 - 1). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en scoorde verder Louis (1x) - Luc (2x) en Marc (1x) en Frits met een hattrick nog (1x). de wedstrijd eindigde dan ook met een te groot verschil (7 - 2). Alle bedankt vaar de twee fijne wedstrijden.

De 2e wedstrijd (KJ'15 - Boulevardboys) is meer dan een spannende wedstrijd geworden en werd deze super topper met een gelijke stand, pas in de laatste minuten beslist en met een beetje geluk had deze wedstrijd in een terechte gelijke stand geŽindigd. Heel veel plus punten van de scheidsrechter en als ik het goed heb begrepen, deed Arvid ook weer mee na een lange blessure tijd en dat doet mij goed want het is altijd prettig om naar zo een goede voetballer te kijken. Met KJ'15 wil het maar niet lukken en wat de laatste 3 wedstrijden betreft voetballen zij echt niet zo slecht en wordt er maar met kleine verschillen verloren, dus gaan wij er vanuit dat het kleine beetje geluk gewoon ontbreekt en zeker ook in deze wedstrijd. de 1e helft ging dan ook gelijk op en dat geld voor de hele wedstrijd, want krachtverschil was er niet. In de 1e helft scoorde voor KJ'15 in de 7e - 11e en 20e m Daan - Rolf en Ronaldo en voor Boulevardboys in de 18e en 21e m Koen en Arvid (3 - 2). In de 2e helft voor KJ''15 43e m Luc en in de 33e - 36e en 46e m weer Koen (1x) en (2x) Michael (4 - 5). Met vermelding dat in de laatste minuut Thomas de doelman met een schitterende Lob de paal wist te raken dus weer pech.

Mochten er wat fouten in zitten vergeef het mij maar, want ik ben vanuit het ziekenhuis naar huis gegaan om deze verslagen even gauw te maken. Ik ga er nu weer snel naar toe want als het goed is wordt zij om 14.00 uur gelukkig geopereerd en nu maar hopen dat het goed gaat.
geplaatst door frits op 09/01/2018 09:540 reacties
Geplande competitie 2017 -2018
De competitie en de bekerwedstrijden staan in zijn geheel op de site en ben tevreden op een gedeelte na en dat is de laatste week in februari en de 1e week van maart, waar de wachttijden van de volgende wedstrijd 3 tot 4 weken kunnen duren. De reden is de krokus vakantie en zijn er diverse activiteiten voor de kinderen in de sporthallen, zodat er geen uren gehuurd kunnen worden. Gelukkig wordt er over het algemeen veel gevoetbald, vooral in het begin van de competitie zodat alle teams de eerste maanden vrij veel kunnen voetballen. Ik wilde dit toch even vermelden zodat de teams weten wat de oorzaak is van de langere wachttijden in deze periode. Wij wensen alle teams een heel fijn seizoen toe met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 13/08/2017 09:540 reacties
Nieuwjaar wens.
Met nog 3 wedstrijden deze week voor de boeg, willen wij Danny Edwards - Frank van de Volder en de scheidsrechters Frits - Frits J.r en Ruud alle teams en kantoren, fijne feestdagen toe wensen met heel veel plezier. En natuurlijk niet te vergeten met de families van de teams er bij, heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor 2018 en dat geld natuurlijk voor vele jaren.

Voor mijzelf spreek ik de wens uit dat wij nog vele jaren voor de Archicup mogen werken, maar daar moet je natuurlijk ook een hoop geluk bij hebben. Maar dat geld natuurlijk voor iedereen.
geplaatst door frits op 19/12/2017 09:541 reacties
Een eindeloze wedstrijd
Wat een heerlijke dag voor mijzelf want op de eerste plaats, kreeg ik wel een heel goed bericht dat het hart van mijn vrouw in een goede conditie is en dat zij na 6 maanden op 10 januari eindelijk geopereerd mag worden aan een stenoze in haar rug. Dus ik ging in ieder geval de laatste wedstrijd van dit jaar met een fijn gevoel fluiten en dat werd nog een stuk beter na deze wedstrijd, want er werd niet alleen goed gevoetbald maar voor de sportiviteit kan ik geen genoeg complimenten geven. Ik denk dat er twee of drie keer voor een lichte overtreding is gefloten en wil iedereen met grote dank een pluim geven voor deze fijne wedstrijd. Wij hebben het over de wedstrijd (Urban United XL - De Toekomst) en het hoogte punt van deze wedstrijd is wel het volgende, in de 2e helft werd Danny de doelman volop in zijn gezicht geraakt (bloedneus) en viel er een doelpunt. Enkel minuten later keurde ik het doelpunt alsnog af en kreeg van de Toekomst zonder morren de goedkeuring en dat zegt genoeg over de sportiviteit. In de 1e helft was er geen kracht verschil en werd deze maar met een (0 - 1) stand afgesloten en daar zorgde Illias voor in de 14e m. In de 2e helft werd er al in de 27e m gescoord door de altijd hardwerken Wiebo, door een fraaie assist van Peter (1 - 1) en in de 29e m Marc (1 - 2). In de 35e en 38e m weer Illias en Nizar met fraai schot (1 - 4) en DaniŽl ook altijd goed voor een doelpunt in de 39e m ((2 - 4) wat de eindstand is geworden. Nogmaals mijn dank voor deze fijne wedstrijd met een prettig weekend voor alle en Adam het was weer perfect.
geplaatst door frits op 22/12/2017 09:542 reacties
OTH wint in de 2e helft
Maar dat ging zeker in de 1e helft tegen Rohmer&deruiter niet al te makkelijk, want Rohmer speelde een dijk van een wedstrijd en denkt scheidsrechter Ruud dat de stand in de 1e helft volkomen terecht is. En dat Rohmer sterk speelde is wel bewezen want tot de 18e minuut was de stand in het voordeel van OTH (0 - 2) en daar zorgde gast speler Rutger voor in de 2e en 10e m. Wat er in de laatste 6 minuten van deze helft gebeurde is wel een hele knappe prestatie, maar Rohmer onder aanvoering van Chris gooide er een schepje boven en scoorde vanaf de 19e tot de 24e m (3x) door Ruben en (2x) Koen (3 - 2). Het leek de stand van de 1e helft te worden, maar er is ook nog eens een Paul die al vaak voor een verrassing zorgde en scoorde even in de laatste minuut de (3 - 3). Het leek wel of Rohmer het nog steeds niet wilde geloven en daar hadden zij zeker last van, want zij wisten in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed OTH wel door alweer Rutger (2x) en Adan in de laatste minuut de (3 - 6). Een verdiende overwinning maar de scheidsrechter vind de uitslag wel erg groot uitgevallen, gezien de 1e helft. Compliment voor de wedstrijd met over het algemeen goed voetbal en vooral de sportiviteit. Twee uitschieters en dat waren Chris en Rutger met een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 19/12/2017 04:250 reacties
Op de helft van de competitie
Het gaat weer hard en het aantal wedstrijden 79 betekend dat wij al over de helft van de competitie zitten. Het leek mij leuk om de sportiviteit - beste doelman - beste speler en de topscoorders in de A en B poule bekend te maken. In ieder geval gaan wij nog even een kleine 3 weken voetballen en vanaf 22 december t/m 8 januari wordt er niet meer gevoetbald wegens de feest dagen. Wat de sportiviteit betreft is dat op een enkele wedstrijd na op een heel hoog niveau en vind dat dit in de 2e helft 100 procent moet worden en weet ik zeker dat dit gaat lukken. In ieder geval zal ik in de laatste week van de competitie het bovenste wat de prestatie betreft vermelden.
geplaatst door Frits op 05/12/2017 10:090 reacties
Voor alle teams
In overleg met Danny Edwards heb ik met droefheid en spijt besloten om geen verslagen meer te maken, van de wedstrijden die met gele kaarten en onsportief gedrag de wedstrijd verpesten. Het gaat niet speciaal over de gele kaarten maar de hardheid en de onderlinge verstand houding en het commentaar op de beslissingen en dat ik nog even de wedstrijd moest staken zodat de teams weer wat rustiger werden zorgen er zeker voor dat er geen verslag komt. De reden is als ik een verslag naar waarheid moet maken, dat dit alleen maar ten kosten van de Archicup gaat want zij staan zonder meer goed aangeschreven en dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Dan de vele uren die ik nodig heb om de verslagen te maken, ga ik niet gebruiken als een team of teams de wedstrijd verpesten want dat vind ik zonde van de tijd. Nogmaals sorry en als ik een verslag maak wil ik dit wel naar waarheid kunnen schrijven en dat gaat niet als de wedstrijd niet zo prettig is geweest.
geplaatst door frits op 16/11/2017 10:092 reacties
De inzet van deze wedstrijd de 3e plaats
De wedstrijd (Team V - Deluka Sporting) was zonder meer een fijne en een hele sportieve wedstrijd en had de doelman Martijn het wel erg moeilijk, want hij moest een keus maken in welk team hij mee zou spelen. De reden is dat hij in beide teams mee speelt en altijd zijn best doet, om met beide teams een wedstrijd te winnen. Een beslissing hoefde hij niet te nemen, want ik hoorde van Wouter dat hij een behoorlijke blessure heeft en wens hem een spoedige genezing toe en dat ik hem weer gauw mag fluiten. Wat de wedstrijd betreft wil ik eerst Coen een compliment geven, want wegens een kerst borrel had hij te weinig spelers en wilde eerst afschrijven. Maar hij trommelde toch een team bij elkaar en wat voor een team, want door een (5 - 0) overwinning pakte zij eventjes de 3e plaats. Toch is deze verdiende uitslag wel een beetje te hoog, gezien de stand van de 1e helft die maar met een (1 - 0) stand werd afgesloten (gescoord door Alexis in de 23e minuut) terwijl Deluka zelfs wat meer kansen kreeg. In de 2e helft lukte het Deluka weer niet om te scoren en kreeg toch net zoveel kansen als Team V en die benutte de kansen wel door de twee Inigo's, die beide (2x) wisten te scoren. Bedankt voor deze prettige wedstrijd met vaak heel goed voetbal en zien wij elkaar weer in januari.
geplaatst door frits op 20/12/2017 10:010 reacties
Voorlopig overzicht sportiviteit - doelman - spelers en topscoorder
Daar wij al over de helft van de competitie zijn, ga ik een tussenstand vermelden waarin prijzen zijn te behalen. Wij beginnen eerst met de sportiviteit prijs en zoals het er nu uitziet, kan je nu weer over (op een enkele kleinigheden na) tot nu toe over een sportief seizoen 2017 - 2018 spreken en de voorlopige stand ziet er als volgt uit. De echte beslissingen vallen pas als het seizoen is afgelopen, tot alle hetzelfde aantal wedstrijden heeft gespeeld dus (18x).

Sportiefste team.

FC Binnenboys - Boulevardboys ----- de Architecten Cie 10 gespeeld (100) punten.
KUUB - De Toekomst 10 gespeeld (99) punten.
KJ'15 10 gespeeld (98) punten.
AS Berlage 10 gespeeld (97) punten.
Nunc Athletic ----- Deluka Sporting ----- Team V 9 gespeeld (90) punten.
MVSA Architects ----- Studioninedots 9 gespeeld (88) punten.
Royal HaskoningDHV 9 gespeeld (86) punten.
NL Architects ----- OTH ----- Rohmer&deruiter 8 gespeeld (80) punten.
Dynamo Spartak ----- Urban United XL 7 gespeeld (70) punten.

Beste doelman

John van Hoften 10 gespeeld (90) punten en Thomas Joosten 8 gespeeld 70 punten. De rest van de doelmannen staan te veel achter met de punten, dus het is wel haast zeker dat de strijd voor de 1e plaats tussen John en Thomas gaat.

De beste speler.

Steven Sablerolle 10 gespeeld 90 punten FC Binnenboys ----- Dick Sablerolle 8 gespeeld 78 punten FC Binnenboys - Lucas Piseti 7 gespeeld 70 punten KUUB ----- Illias El-Harak 8 gespeeld 70 punten De Toekomst ----- Jacob Sanders 8 gespeeld 69 punten MVSA Architects ----- Roel Verweij 7 gespeeld 67 punten Rohmer&deruiter ----- rest volgt met 9 punten minder en zelfs meer.

Beste topscoorder.

Poule A.

Ronald Moestoredjo 17 doelpunten De Architecten Cie ----- Lucas Piseti 16 doelpunten KUUB ----- Dion Spike 14 doelpunten KJ'15. Rest volgt met 2 en nog mindere doelpunten.

Poule B.

Illias El-Harak 20 doelpunten De Toekomst ----- Roel Verweij 19 doelpunten Rohmer&deruiter ----- Paul Ederer 16 doelpunten OTH. Rest volg met 2 punten minder en zelfs meer.

Daar er nog twee wedstrijden in de B poule gespeeld moeten worden, kan er misschien nog wat veranderd worden.geplaatst door frits op 18/12/2017 10:010 reacties
Een fijne en een sportieve wedstrijd
En daar zorgde (NL Architects - FC Binnenboys) voor en zij maakten er zo een goede wedstrijd van, dat het eigenlijk niet te geloven is dat zij zo laag staan. De gehele wedstrijd werd er goed gevoetbald en was het heel prettig om deze wedstrijd te mogen fluiten en wat de sportiviteit betreft, die was op een enkel klein dingetje (vermoeidheid was de oorzaak) in een woord geweldig. Wat NL Architects betreft is het ongelofelijk dat zij nog geen punten hebben, want wat het voetbal betreft dat is gewoon goed en denk dat er ook een beet geluk aan ontbreekt. Want gezien de 1e helft ging het er op lijken dat Architects zijn 1e overwinning zou halen, want zij speelde dan ook wat beter als Binnenboys en scoorde zij al in de 3e minuut door Bas (1 - 0) en wist Binnenboys pas in de 15e m te scoren door Frits (1 - 1) - 16e m Maarten - 17e m weer Frits (2 - 2). En zag je in de laatste 5 minuten van deze helft een heel sterk Architects want zij scoorde in de 21e - 23 e en 24e m door Ciaran (1x) en (2x) Floris (5 - 2) en Steven ook in de 24e m (5 - 3). Ja en dan komt de 2e helft en die was heel verrassend want Architects wist niet meer te scoren en dat deed Binnenboys wel al heel snel door Dick die de 1e helft op doel had gestaan (en even wilde laten zien dat hij ook kan voetballen) want hij scoorde al in de 26e m zeer fraai en ook in de 33e m en Frits met een hattrick in de 45e m zodat de wedstrijd met een heel verassende uitslag van (6 - 5) werd geŽindigd. Moet er wel bij verteld worden dat Architects nog diverse goede kansen kreeg, maar broertje Steven ging even het doel verders verdedigen en met vele fraaie reddingen had hij een groot aandeel in de overwinning. Compliment voor allen met een fijn weekend toegewenst.


geplaatst door frits op 14/12/2017 10:000 reacties
KUUB op de 1e plaats
Zij speelde tegen KJ'15 en was de krachtverhouding redelijk gelijk en dat bewees de stand wel in de 1e helft (2 - 2). Het score verloop ging als volgt in de 5e - 9e - 16e en 21e minuut scoorde Dion - Rob - Rinaldo en weer Rob. In de 2e helft scoorde alleen KUUB door Joel en Rob met een hattrick zodat de wedstrijd met een (2 - 4) stand werd geŽindigd. De verrassing in deze wedstrijd was het weer zien na lange tijd van Quincy en dat was een leuk moment. Een redelijk einde en daar wil ik het op houden en het korte verslag heeft wel degelijk een rede, maar ik wil niet dat alle hier de dupe van zijn om geen verslag te maken.
geplaatst door frits op 13/12/2017 10:000 reacties
De Toekomst weer in vorm
Zij moesten spelen tegen Dynamo Spartak en zij wilde wel even bewijzen dat de verloren wedstrijd tegen FC Binnenboys, wel echt een vergissing was. Dat was geen eenvoudige klus want als Dynamo het op zijn heupen heeft, dan kunnen zij echt wel voetballen en dat hebben zij wel bewezen door enkele wedstrijden met grote cijfers te winnen. Maar daar kon je niets van merken in de 1e helft want deze werd met een groot verschil in het nadeel afgesloten. Toch kregen zij genoeg kansen en als deze allemaal benut waren, dan had ik nog niet geweten wie deze wedstrijd zou winnen. En als zij gespeeld hadden zoals in de 2e helft had het best wel eens moeilijk kunnen worden voor de Toekomst en dan hadden zij nog eens de pech dat Brian de doelman in eeen super vorm verkeerde. Op een klein dingetje na is het dan ook een fijne wedstrijd geworden met vooral in de 2e helft twee goed voetballende teams en ook hier was de sportiviteit geweldig. Over de 1e helft is niet zoveel te schrijven en was er maar een team die heel zuinig met de kansen om sprong en had Illias een nieuwe speler mee genomen Enes, die zonder meer een geweldige versterking voor het team is. De 1e helft werd dan ook met ruime voorsprong (5 - 1) afgesloten en werd er gescoord door Jochem (1x) en Marc - Illias - en Adam alle (1x) en Enes (2x). De 2e helft ging gelijk op en scoorde Illias die behoorlijk in vorm was nog even (3x) - Marc nog (2x) en Enes ook nog (1x) dus alle drie een hattrick. Voor Dynamo scoorde nog Thomas (1x) die eerst het doel had verdedigd, Floris en Mikel beide (2x) en vind ik gezien de 2e helft dat de wedstrijd met een te groot verschil (11 - 6) werd afgesloten maar zonder meer verdiend.
geplaatst door frits op 12/12/2017 10:000 reacties
De Architecten Cie verliest kostbare punten
En daar zorgde Boulevardboys voor die een taale tegen stander bleek te zijn en in een behoorlijke vorm verkeerde, maar dat bleek Cie ook te zijn en dat bewijst het gelijke spel wel. Volgens de scheidsrechter deden de twee teams totaal niets voor elkaar onder en maakte beide er wel een hele spannende wedstrijd van. Goed voetbal van beide kanten en wat de sportiviteit betreft, die kon niet beter dus een groot compliment is zeker op zijn plaats. Zowel in de 1e en 2e helft kregen beide genoeg kansen en dat de wedstrijd pas in de laatste minuut voor een gelijk spel zorgde, zegt genoeg wat de krachtverhouding betreft en volgens de scheidsrechter is het gelijke spel zeker terecht. In de 1e helft scoorde als eerst Boulevardboys door Bennie in de 15e en in de 16e m Michael (1 - 1) en nu scoorde Boulevardboys als eerste in de 20e m door Ronald en in de 23e m Bart (2 - 2), wat de stand van de 1e helft is geworden. De 2e helft werd exact een kopie van de 1e en werd er ook om en om gescoord en scoorde nu Cie als eerste weer Michael in de 30e en in de 34e m Tim (3 - 3) verder scoorde voor Boulevardboys Hafid (1x) en Roel (3x) en voor Cie John de doelman (1x) en Ronald weer (3x) wat een eindstand van (7 - 7) is geworden. Beide teams hebben een topscoorder in het team en staan op de 1e plaats, voor Cie Ronald met 17 en Roel met 19 doelpunten.
geplaatst door frits op 12/12/2017 10:000 reacties
Studioninedots op de 4e plaats
De tegenstander was AS Berlage en wat is daar mee aan de hand, zij begrijpen het zelf ook niet want meestal draaien zij een redelijke 1e helft en met de 2e helft zie je daar niets meer van terug. En dan hebben zij nog eens de pech om de altijd goed keepende Douwe te moet missen. Want tijdens een actie met de wedstrijd hier voor raakte hij geblesseerd en bleek dat mee te vallen, maar dat was een vergissing want zijn enkel moet nu 6 weken in het gips. Douwe ik hoor dat nu pas na de wedstrijd van Sander en wens je natuurlijk heel veel sterkte met een spoedige genezing toe. Het was toch een pech wedstrijd want Paul loopt waarschijnlijk met een blauw oog, want hij kreeg ook snoeihard een bal op zijn oog dus nog meer pech voor Sander en zijn team. Maar met een extra compliment voor de wijze hoe zij blijven knokken voor een beter resultaat en wat de sportiviteit betreft klasse mannen. Dat geld natuurlijk in deze wedstrijd ook voor Vincent en zijn team en om van zo een goed voetballend team te verliezen, is echt geen schande want allen verkeren in een behoorlijke vorm. Wat de krachtverhouding betreft bewijst wel de uitslag (3 - 11), ondanks dat Berlage echt wel diverse kansen kreeg maar niets lukte en hadden nog een keer de pech dat Vincent in een behoorlijke vorm verkeerde. In de 1e helft scoorde voor Berlage Gert (1x) en Metin - JŁrgen - Kamil alle (1x) en Thomas (2x) zodat de 2e helft met een (1 - 5) stand begon. Verder scoorde nog Wouter en Job de doelman beide (1x) en voor Studio scoorde nog Metin (1x) en Thomas (1x) dus een hattrick en de man van de wedstrijd Spike even (4x) met (2x) een assist. Bedankt voor de fijne wedstrijd met een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 08/12/2017 09:590 reacties
Nunc Athletic weer in vorm
En dat moest Royal HaskoningDHV onder vinden, die nog steeds niet de vorm kan vinden die nodig is om een wedstrijd te winnen. En toch blijf ik er bij dat zij echt niet zo slecht voetballen want ook in deze wedstrijd, creeerden zij genoeg kansen maar er lukte gewoon niets. Toch is er behoorlijk pluspunt en dat is ondanks dat niets lukt zij ook uitermate sportief blijven voetballen, maar dat geld voor beide teams want de wedstrijd was gewoon sportief met vrij goed voetbal en was het erg prettig om deze wedstrijd te mogen fluiten. Ja met voetbal is het nou eenmaal zo als een team niets lukt, dan maakt de ander daar dankbaar gebruik van en wist met diverse fraaie acties een ruime overwinning te behalen. De 1e helft met werd al met een groot verschil afgesloten (4 - 0) en ging het score als volgt in de 7e en 8e m scoorde Michiel en Rutger en in de 16e m Jasper door een fraaie hoekschop van Dave en in de 24e m Rutger met zijn 2e doelpunt. In de 2e helft was het weer Nunc die nu nog (2x) wist te scoren door Dave en Rutger met een hattrick (0 - 6) en dat dit niet meer is geworden, is de reden dat Royal een stuk beter ging spelen en gezien weer de kansen verdiende zij echt wel een doelpuntje maar het lukte nou eenmaal niet. In de A poule staan nu 4 teams met 13 punten op de 4e plaats.

geplaatst door frits op 06/12/2017 09:590 reacties
Weer twee verrassende uitslagen
De wedstrijd in de Hogendorphal werd met een niet te begrijpen uitslag geŽindigd en de wedstrijd in de Oostenburghal werd zonder meer een echte verrassing de nummer 1 tegen de nummer 3. En in de Hogendorphal de nummer 2 tegen de nummer 9 die wel met een te groot verschil werd gewonnen. Wij als scheidsrechters beginnen meteen als eerste beide wedstrijden een groot compliment te geven voor de fantastische sportiviteit, met in de Oostenburghal een heel goed voetballende wedstrijd en in de Hogendorphal een wat mindere wedstrijd door de hoge uitslag.

Eerst maar beginnen met de wedstrijd in de Oostenburghal (MVSA Architects - KUUB) die zonder meer een fijne wedstrijd zou worden, want het zijn allemaal vrienden van elkaar en dat kon je merken als er een overtreding werd gemaakt dat dit gewoon lachend gebeurde. In het laatste kwartier moest ik wel even de heren er op attenderen, dat met een nare overtreding wel eens de vriendschap over zou kunnen zijn en werd het wat rustiger. Een compliment hoef ik niet meer te geven want dat is al gebeurd, maar mannen door zulke wedstrijden kan ik het echt nog wel een paar jaartjes vol houden dus bedankt voor de fijne wedstrijd. De wedstrijd begon heel verrassend met een sterk KUUB en dat resulteerde tot in de 18e minuut een (0 - 4) voorsprong voor KUUB en wist MVSA de hatelijke nul weg te werken in de 24e m door de altijd scorende Jacob, en voor KUUB in de 5e - 9e - 11e en 18e m natuurlijk Niels - Eraldo - Joel en Lucas zodat de 2e helft met een (1 - 4) kon beginnen. MVSA Scoorde al snel in de 30 e m door Louise (2 - 4), maar Eraldo weer in de 36e m (2 - 5) en Jacob maakte het weer wat spannender in de 41e m (3 - 5) maar Pascal scoorde de definitieve uitslag in de 47e m (3 - 6), ondanks dat MVSA toch nog enkel kansen kreeg en misschien als excuus misten zij enkele goede spelers.

Voor de 2e wedstrijd (OTH - NL Architects) wordt natuurlijk het wel erg moeilijk om een verslag te maken met zo een grote uitslag, maar ik zal het toch maar proberen. Wat NL Architects betreft gaat het dit seizoen niet zo best en hebben vaak problemen om genoeg spelers bij elkaar te krijgen, maar volgens de scheidsrechter was dit nu niet de reden. Dus misschien hadden zij een slecht dag en wilde niets lukken en hadden dan ook nog eens de pech dat OTH in een geweldige vorm verkeerde en nog eens een super speler in het team hebben en dat is Paul. Want als je (6x) weet te scoren moet je wel in vorm zijn en natuurlijk heeft hij dat ook aan zijn medespelers te danken die voor diverse assists zorgde en staat hij meteen op de 3e plaats van de topscoorderslijst. Natuurlijk zorgt OTH voor behoorlijk wat spanning want in theorie met twee wedstrijden minder staan zij nu op de 1e plaats, maar zoals ik vaak schrijf niet eerder juichen als de punten nog niet binnen zijn dus eerst maar deze twee wedstrijden even winnen. Ja en wat het score verloop betreft gaan wij eerst maar met de 1e helft beginnen en scoorde NL Architects (1x) door Camiel en voor OTH Adan (1x) en Paul even (4x), zodat ook deze 2e helft met een (5 - 1) stand begon. Architects wist dus niet meer te scoren en dat deed OTH nog even (7x) door Maarten (1x) - Chris - Adan en Paul alle (2x) wat een eindstand van (12 - 1) is geworden en wat ik een extra compliment waard vind, als je met zo een uitslag verliest toch uitermate sportief blijft.

Voor allen een heel fijn weekend toegewenst met een prettig Sinterklaas feest.

geplaatst door frits op 02/12/2017 09:590 reacties
Een verrassende overwinning
En dat mag je best stellen want om even van de koploper met een redelijk groot verschil te winnen, dan moet je wel in een behoorlijke vorm verkeren. En dat was zeker zo want FC Binnenboys was over het algemeen de betere ploeg en als zij alle kansen hadden benut in de 1e helft had er al een groot verschil geweest met De Toekomst, maar zij maakte goed gebruik van het niet te benutten van de kansen en wisten toch deze helft met een (2 - 2) stand af te sluiten. Het score verloop was als volgt in 4e en 9e m Frits en Joris en in de 14e en 20e m Ilias en Justin door een fraaie assist van Ilias. Toch nam Toekomst in de 2e helft 36e m de leiding door een fraai doelpunt van Nizar (2- 3), maar de voorsprong was kort want in de 37e m scoorde Steven de (3 - 3) en wist de Toekomst niet meer te scoren en dat deed Binnenboys wel met enkele fraai doelpunten. In de 40e m Dick en Frits die in de 44e m de bal veroverde en vanaf zeker 25 meter enkel spelers wist te passeren en netjes scoorde. Maar Dick stal de show en scoorde in de 47e m met een schot vanaf zeker 30 meter het mooiste doelpunt. Zodat de wedstrijd met een (6 - 3) stad werd geŽindigd en ondanks dat hij niet scoorde viel Marco wel op door zijn geweldige inzet. Compliment voor de wedstrijd en m ondanks enkele overtredingen is het vrij sportief gebleven.
geplaatst door Frits op 30/11/2017 09:591 reacties
Een hele sterke 1e helft met en mindere 2e helft
Scheidsrechter Ruud begint eerst maar met een groot compliment te geven, voor deze fijne en vooral goed voetballende wedstrijd. Heel sportief met in de 1e helft een heel sterk FC Binnenboys en met een 2e helft een heel goed voetballend NL Architects, die net een doelpuntje te kort kwamen voor een terecht gelijkspel. De 1e helft werd dan ook voor Binnenboys die met heel goed voetbal, deze helft met een terechte stand van (5 - 2) wisten af te sluiten. Het score verloop in deze helft was het toch Architects die al in de 4e m door Maarten scoorde (0 - 1) en dat was even schrikken, maar Binnenboys werd wakker en scoorde in de 7 - 8 - 9 - 10 en 12e minuut, door Dick en Frits gooide er even een zuivere hattrick tegen aan en Dick met zijn 2e en in de 24e m ook Ciaran zodat de 1e helft met een terechte (5 - 2) stand werd afgesloten. Binnenboys had zeker al zijn krachten verbruikt want zij wisten in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed Architects wel en scoorde nog door Jose en Mark en was de tijd te kort om er nog een gelijk uit te halen. De wedstrijd eindigde met een verdiende (5 - 4) stand, maar nogmaals had een gelijk spel volgens de scheidsrechter wel terecht geweest.
geplaatst door frits op 16/09/2017 15:250 reacties
De Architecten Cie stevig op de 2e plaats
Dat was geen eenvoudige overwinning op KJ'15 want beide teams speelde een goede wedstrijd en gezien de kleine stand van de 1e helft, was er weinig kracht verschil en werd er maar een keer gescoord door Cie in de 10e minuut en dat was een knap voetballende dame Myrasha (0 - 1). Deze stand had net zo goed andersom kunnen zijn want KJ kreeg genoeg kansen, maar de goed keepende John verrichte een paar knappe reddingen. Dan had KJ nog eens de pech om in deze helft met twee zekere doelpunten de paal te raken. Goed voetbal en vooral in de 2e helft werd er ook met een hoog tempo gespeeld en was het weer wachten (gezien de kansen aan beide zijde) wie het eerste zou scoren en dat was Cie weer in de 30e m door Jurgen - 32e m Rolf en weer Jurgen 34e m (1 - 3) en dat had veel hoger kunnen zijn maar ook Thomas verrichte vele fraaie reddingen. KJ maakte het weer spannend en scoorde in de 43e m door Dirk maar Jurgen met een zuivere hattrick 43e m (2 - 4). Het werd nog spannender want Thomas de doelman scoorde in de 47e m de (3 - 4) en KJ had de pech om in 48e weer op de paal te schieten. Zelf denk ik dat een gelijk spel zeker terecht was geweest. Allemaal goed gevoetbald met een geweldige inzet en heel sportief.
geplaatst door frits op 30/11/2017 10:130 reacties
Dynamo Spartak nadert de 3e plaats
Ondanks de overwinning van Dynamo heb ik twee gelijke teams gezien die voor het grootste gedeelte van de wedstrijd, totaal niets voor elkaar onder deden. De tegenstander Deluka Sporting kampt met hetzelfde probleem om een wedstrijd te moeten winnen en schreef ik al eerder, dat het echt niet zo een slecht team is want er spelen genoeg goede voetballers in het team. En hier is ook hetzelfde probleem in de 1e helft weten zij altijd wel te scoren en in de 2e helft weten zij vaak niet meer te scoren en hadden natuurlijk nog eens een tegenstander van formaat, want Dynamo pakte even uit 5 wedstrijden 12 punten met een doelgemiddelde van 36 voor en 17 tegen en dat is even 19 doelpunten in de plus. Dus om te verliezen van zo een tegenstander is helemaal geen schande en bewees Deluka wel dat zij ondanks het verlies wel kunnen voetballen, want de 1e helft wedstrijd werd maar met een punt verschil afgesloten en kregen toch genoeg kansen en ook in de 2e helft genoeg kansen om zeker een puntje mee naar huis te nemen. In de 1e helft scoorde als eerste Peter in de 3e m en Mikel 9e m (1 - 1) en weer als eerste Peter 18e m - Bastiaan heel fraai 22e m en altijd Jobbe 24e m zodat deze helft met een (3 - 2) stand werd afgesloten. In de 2e scoorde enkel nog Dynamo door Mikel zijn 2e en Louis (1x) wat een eindstand van (5 -2) is geworden. Fijne en een sportieve wedstrijd.
geplaatst door frits op 28/11/2017 10:120 reacties
Boulevardboys in vorm
En dat ondervond AS Berlage die eigenlijk dit seizoen nog steeds naar de vorm zoekt en is het eigenlijk onbegrijpelijk dat zij op een plaats staan die veel te laag is, want zo een slecht team heeft Sander niet en begrijpt het zelf ook niet en hebben trouwens enkele wedstrijden met veel pech verloren. Maar wat er in deze wedstrijd met Berlage aan de hand was is ook onbegrijpelijk, want gezien de competitie wisten zij altijd wel enkele doelpunten te scoren maar dat lukte nu helemaal niet. Dan komt er nog eens bij dat Boulevardboys steeds beter gaat spelen en een topscoorder Roel die altijd wel goed is voor enkele doelpunten in zijn team heeft en niet voor niets op de 1e plaats van de topscorerslijst staat. Toch zoals gewoonlijk speelt Berlage altijd een goede 1e helft, maar wist ondanks enkele kansen niet te scoren en werd de 1e helft maar met een (1 - 0) stand afgesloten en dat deed Koen in de 15e minuut. In de 2e helft scoorde Roel weer (2x) en werd het 2e doelpunt door Vincent op een geweldige wijze voor bereid om even 4 spelers te passeren, met fraaie assist op Roel. Huib en Bennie beide (1x) zodat de wedstrijd met een te groot verschil werd geŽindigd (5 - 0), maar zeker verdiend. Compliment van de scheidsrechter voor deze sportieve wedstrijd.
geplaatst door frits op 28/11/2017 10:114 reacties
KUUB in de top drie
De wedstrijd (KUUB - Royal HaskoningDHV) is voor beide teams belangrijk, want KUUB kan met winst op de 3e plaats komen en Royal wil wel eens bewijzen dat zij toch echt wel een paar plaatsjes hoger behoren te staan. Dus het kon wel eens een spannende wedstrijd worden en zou ik eigenlijk willen zeggen, dat Royal best voor een verrassing zou kunnen zorgen. Maar dat wilde niet lukken en hadden zij zeker de pech om zonder een wissel te moeten voetballen en om dat de wedstrijd super snel was, kon je in de 2e helft merken dat zonder wissels dit niet vol te houden was. Eerst maar een dik compliment geven voor deze goed voetballende wedstrijd die ook zonder meer super sportief was. De wedstrijd begon goed en wist KUUB als eerste te scoren in de 6e minuut door Joel en in de 9e m Royal door Geert K (1 - 1). Royal wist helaas ondanks nog enkele kansen niet meer te scoren en dat deed KUUB wel door Jobbe (1x) en Lucas (2x) zodat deze helft met een (4 - 1) stand werd geŽindigd. In de 2e helft hetzelfde beeld Royal scoorde nog (1x) door Geert F en voor KUUB Lucas nog (1x) en Jobbe (2x) dus beide een hattrick (7 - 2) en met deze stand vind ik de uitslag gezien het voetbal wel erg groot uitgevallen. Fijn weekend en ook bedankt voor de fijne wedstrijd.

Goed opgelet Jobbe even te snel het verslag gemaakt (zal de leeftijd wel zijn) in ieder geval bedankt.
geplaatst door frits op 24/11/2017 10:111 reacties
Team V nadert de top
Maar dat was niet zo eenvoudig want dan moesten zij eerst even winnen van NL Architectsen die vechten nog steeds voor hun eerste overwinning. Want als je Architects ziet voetballen dan vind je het onbegrijpelijk dat zij nog geen wedstrijd hebben gewonnen en dat kon je weer zien in de 1e helft, want Team V wist met veel moeite deze helft met een (0 - 1) stand af te sluiten. Het ene doelpunt werd al heel snel in de 4e minuut gescoord door een nieuwe speler Andreas en wat de de kansen verder betreft denk ik dat deze gelijk waren en was de doelman van Taem V Jesper in deze helft niet te passeren en had zodoende een groot aandeel in deze overwinning. In de 2e helft scoorde Team V weer als eerste in de 32e en 35e m door Ingino R en Nacho (3 - 0) en leek er niets aan de hand te zijn, maar Architects ging steeds beter spelen en denk ik dat Team V een beetje geluk heeft gehad dat Architects pas in de 41e en 45e m scoorde door Josť en Eric (2 - 3). In de laatste minuten kregen zij nog enkel kansen maar die werden niet benut. Een groot compliment voor deze leuke en sportieve wedstrijd en uitschieters waren er niet, want allen hebben goed gevoetbald. Sorry dat ik zo weinig gelopen heb maar door een rug blessure was dit niet mogelijk en bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 22/11/2017 10:110 reacties
MVSA Architects in een geweldige vorm
En dat is gewoon een fijt want als je met een groot verschil van Studioninedots weet te winnen, dan moet je toch wel wat in je mars hebben. Want uiteindelijk wist Studio uit de laatste 4 wedstrijden even 12 punten te pakken en dat is natuurlijk een behoorlijke prestatie, dus het zou wel eens spannend kunnen worden maar dat viel even tegen. Het is dan ook onbegrijpelijk dat in de 1e helft niets bij studio lukte en bij MVSA wel, want binnen 9 minuten scoorde MVSA even (4x) in de 1e - 5e - 6e en 9e minuut door Jacob - Max - Jacob en weer Max (4 - 0). Studio kreeg echt wel kansen maar het zat niet mee en de enkele kansen die zij kregen, werden keurig door Pascal geblokkeerd zodat Studio in deze helft niet wist te scoren. En dat deed MVSA wel door Jacob nog een keer in de 16e m met een zuivere hattrick, zodat deze helft met een (5 - 0) stand werd afgesloten. In de 2e helft ging Studio beter voetballen en wisten zij de hatelijke nul weg te werken in de 36e m door Dannis met een fraai schot (5 - 1) en wisten zij niet meer te scoren. Dat deed MVSA nog wel in de 46e en 49e door Roy in de 46e en 49e m en zorgde zo voor een (7 - 1) overwinning en ik vind dat ondanks de dik verdiende overwinning, de uitslag wel erg groot uitgevallen. In ieder geval een hele
sportieve wedstrijd met over het algeheel goed voetbal. Allemaal een compliment en de uitschieters zijn Jacob en Max met enkele fraaie assists Roy en Metin door hun geweldige inzet. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 21/11/2017 10:110 reacties
Weer twee fijne wedstrijden
Zowel in de Oostenburghal en in de Hogendorphal kunnen wij weer over een paar leuke wedstrijden spreken, die wij als scheidsrechters Frits en Ruud met veel plezier hebben gefloten. Beide waren een voorbeeld wat de sportiviteit betreft en werd er met veel respect tegen elkaar gevoetbald en over het algemeen goed voetbal, met een geweldige inzet. In de A poule twee teams die gezien het voetbal veel hoger horen te staan en de B poule de nummer 3 tegen de nummer 6 die met een klein verschil werd afgesloten. Dus eerst maar een compliment voor beide wedstrijden en hopen wij als scheidsrechters, nog veel van deze leuke wedstrijden te mogen fluiten.

Eerst maar beginnen met de wedstrijd in de Hogendorphal (Deluka Sporting - Rohmer&deruiter) en kunnen wij best stellen dat het met Deluka in de laatste wedstrijden niet gaat zo als wij normaal van het team gewend zijn. Maar in deze wedstrijd lieten zij wel weer even zien dat zij het voetballen niet verleerd zijn en had Rohmer het niet makkelijk om even te winnen, want volgens de scheidsrechter had een gelijk spel zeker een terechte verhouding geweest ondanks de verdiende overwinning van Rohmer. In ieder geval bleef het een spannende wedstrijd tot het einde en gezien de uitslag van de 1e helft, was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Het score verloop van deze helft was als volgt in de 5e minuut scoorde Jetze de (1 - 0) en met nog 3 minuten te spelen leek dit de stand van de 1e helft te worden,maar Peter en Roel wisten beide (1x) te scoren (1 - 2) en met deze stand begon dan ook de 2e helft. In de 2e helft scoorde Deluka nog (2x) door Jesper en voor Rohmer Bart (1x) en Roel met een hattrick nog (2x) zodat de wedstrijd met een (3 - 5) stand werd geŽindigd. Roel de man van de wedstrijd en staat met 19 doelpunten op de 1e plaats.

De 2e wedstrijd in de Oostenburghal (Boulevardboys - Nunc Athletic) zou een kopie kunnen zijn van de eerste wedstrijd, want met Nunc wil het ook niet altijd lukken en zijn wij toch even wat anders gewend van Johan en zijn team. Maar het leek wel of zij even iedereen willen laten zien dat het ook anders kan en het begon al met een oogverblindend nieuw tenue, met de kleur oranje en wilde zij wel even laten zien dat zij het beter doen als het Nederlandse team. Ook deze wedstrijd met goed voetbal bleef tot het einde heel spannend en heb ik het geluk gehad om voor diverse mooie doelpunten te mogen fluiten. Met extra vermelding de twee doelpunten van Rutger die eigenlijk onmogelijk ingeschoten konden worden, maar die hij even snoeihard van de zijkant gewoon in de kruising plaatste. Wat de 1e helft betreft vind ik de uitslag wel erg royaal (2 - 4) want aan beide kanten evenveel kansen, maar Eddy de doelman wilde daar niet aan meewerken. Het score verloop Rutger 2e minuut - Huib 3e m - Jasper 6e en 11e m - Bart 20e en weer Rutger 21e m (echte jagers). In de 2e helft scoorde nog Koen en Bart beide (1x) en Jasper met een hattrick nog (1x) wat een eindstand van ( 4 - 5) is geworden. En ook ik ben van mening dat een gelijk spel zeker terecht was geweest, want beide verdiende om te winnen. Voor allen een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 18/11/2017 10:110 reacties
Een sportieve wedstrijd
Twee teams die met een geweldige inzet voor een fijne en een goed voetballende wedstrijd hebben gezorgd en wat de sportiviteit betreft die kon gewoon niet beter en schrijf dit natuurlijk met heel veel plezier. Wel een vermoeiende wedstrijd want Urban United XL moest het zonder wissels doen en NL Architects had de luxe om met een wissel te kunnen starten en hadden de pech dat Ciaran al snel in de 2e helft moest uitvallen, dus werd de wedstrijd zonder wissels verder uitgespeeld. En dat kon je merken want door de vermoeidheid gebeurde er toch enkele kleine ongelukjes, die gelukkig verder geen blessure veroorzaakte. Dus een groot compliment voor beide teams is zeker op zijn plaats. Gezien de inzet en het goed voetbal is het onbegrijpelijk dat beide teams onderaan staan, dus zullen wij het hier maar ophouden dat sommige wedstrijd met een beetje pech werden verloren. De 1e helft liet dan ook twee gelijkwaardige teams zin en werd deze met een terechte gelijke stand afgesloten. Het score verloop was als volgt in de 9e en 18e m door DaniŽl en Ciaran (1 - 1) en in de 22e en 23e m door Josť en weer DaniŽl (2 - 2). In de 2e helft scoorde nog voor Architects Maarten en Floris beide (1x) en kreeg Urban de smaakte pakken en scoorde nog (5x) door Danny eerst gekeept en liet zien dat hij ook kan voetballen (1x) - Peter zeer fraai ook (1x) en Jelle met een zuivere hattrick (3x) zodat de wedstrijd toch met een te groot verschil van (4 - 7) eindigde. Allemaal goed gevoetbald maar Jelle (3x) en Daniel die eerst voetbalde (2x) met enkel assists en als doelman met enkele fraaie reddingen zijn zij de mannen van de wedstrijd geworden. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 16/11/2017 10:100 reacties
Een fantastische wedstrijd
Met deze wedstrijd (KUUB - Studionindots) kunnen wij alleen maar over een dijk van een wedstrijd praten, want scheidsrechter Ruud kan geen genoeg complimenten geven voor deze geweldige wedstrijd. Heel goed voetbal met een tomelose inzet en vooral de sportiviteit sierde deze wedstrijd. Voetbal met een hoog tempo dat tot het einde werd volgehouden en was het maar goed dat beide teams 3 wissels hadden, want dat was zeker wel nodig. De inzet was wel dat KUUB met winst de 3e plaats kon overnemen en Studioninedots met winst gelijk kon komen met KUUB. Dus reden genoeg voor beide om de 3 punten mee naar huis te nemen en dat beide dit wilde, kon je wel merken aan de vele kansen die werden gecreeerd. Dat beide niets voor elkaar onder deden bewijst de uitslag van de 1e helft al, die maar met een klein verschil werd afgesloten. Als eerste scoorde Studio in de 13e minuut door Thomas (1 - 0) en in de 17e m Lucas (1 - 1). Met nog twee minuten te spelen leek dit de stand van de 1e helft te worden, maar Metin dacht daar anders over en scoorde de (1 - 2). In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en scoorde weer als eerste Studio door Spike in de 33e m (1 - 3) en in de 40e m Joel (2 - 3) en weer Lucas in de 42e m (3 - 3) wat zeker een terechte stand was geweest. Maar Spike had de smaak te pakken en scoorde weer in de 44e m de beslissing (3 - 4). Nogmaals een compliment van de scheidsrechter.

geplaatst door frits op 14/11/2017 10:100 reacties
Een moeilijke wedstrijd voor Team V
En dat is het zeker als je tegen de koploper OTH moet spelen, want het verschil met de stand op de ranglijst is behoorlijk groot. Maar met winst van de laatste wedstrijd zal Team V zeker met een geweldige inzet, proberen een puntje te pakken en zo willen laten zien dat zij best wel een paar plaatsen hoger horen te staan. Voor de wedstrijd had ik al de bovenste 3 regels geschreven en blijft voetbal een sport met veel verrassingen. Het werd toch een beladen wedstrijd en soms wat te stevig, zodat ik even moest dreigen om geel te gaan geven en was het niet nodig om dat te doen in de 1e helft. Maar helaas in de 2 helft moest ik al vrij snel aan beide zijde geel trekken en dat heeft geholpen en heb na de wedstrijd de teams een groot compliment gegeven voor deze fijne 2e helft. Het maakte in ieder geval een hoop goed voor de wedstrijd en kunnen wij stellen dat de wedstrijd vrij sportief is gebleven. Ondanks dat OTH al in de 5e minuut al scoorde door Floris (1 - 0) kreeg Team V binnen 10 minuten al 3 tot 4 kansen, maar wisten deze niet te benutten. Met nog 4 minuten te gaan lukte het Team V om te scoren in de 21 - 22e en 24e m te scoren door Ruben - Inigo G en Inigo R zodat de 1e helft met (1 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde weer Inigo 37e m (1 - 4) en voor OTH 39e en 42e m door Paul en Maarten (3 - 4), met nog een paar goede kansen maar die werden niet benut. Jammer voor het geel, maar vind het toch een goede wedstrijd.
geplaatst door frits op 14/11/2017 10:100 reacties
Een moeilijke wedstrijd voor Dynamo Spartak
En dat zou best eens waar kunnen zijn, want als je tegen de koploper moet voetballen De Toekomst die maar een wedstrijd heeft verloren en zelf maar een wedstrijd heeft gewonnen. Dus het kracht verschil is waarschijnlijk wel erg groot gezien de stand op de ranglijst, maar voetbal blijft toch een verrassende sport. En dat is het zeker geworden want het werd niet zo maar een wedstrijdje en gezien de 1e helft die maar met een (0 - 1) stand werd afgesloten, heeft Toekomst wel degelijk geluk gehad want als de kansen van Dynamo waren benut had de uitslag zo maar anders om kunnen zijn en zelfs met een iets hogere stand. Wat de wedstrijd betreft heb ik alleen maar een grote waardering voor deze fijne en sportieve wedstrijd, met over het algemeen goed voetbal. De 1e helft werd dan ook heel spannnend en werd er gescoord door Tim in de 8e minuut en daar bleef het bij en dat Dynamo niet wist te scoren, is een groot gedeelte te danken aan Bryan de doelman. In de 2e helft leek het er op dat Toekomst met grote cijfers wist te winnen, want na het scoren van Rogier in de 29e m (1 - 1) scoorde Toekomst in de 30 - 31 - 33e en 38e m door Omar - Tim nog (2x) en Ilias (1 - 5). Maar puur op karakter scoorde Dynamo in de 39 - 45 - 46 en 48e m door Sybren - Jochem en (2x) Rogier (5 - 5) wat een terechte stand zou zijn. Maar Ilias in de laatste minuut zorgde voor de moeizame overwinning (5 - 6) dus kunnen wij best over een spannende 2e helft spreken. Bedankt voor de prettige wedstrijd.
geplaatst door frits op 13/11/2017 10:100 reacties
FC Binnenboys verrassend winnaar
En dat is het zeker want van de laatste twee verloren wedstrijden, werd er maar met een of twee doelpunten verloren en mag best vermeld worden dat er ook de nodige pech bij kwam. Maar Raymond en het team bleven er in geloven dat het echt wel een keer gaat lukken en dat gebeurde tegen Deluka Sporting. Voor Deluka was winst belangrijk want de inzet was de 3e plaats, dus dat was zeker de moeite waard. Het werd in ieder geval een leuke wedstrijd met vooral in de 1e helft twee gelijkwaardige teams. Ondanks dat deze helft met een (0 - 3) stand werd afgesloten, was de stand tot de 23e minuut nog steeds (0 - 1) gescoord door Steven al in de 1e m en kreeg Deluka de kans voor open doel de (1 - 1) te scoren en dat lukte op een onbegrijpelijke manier niet. Ja en wat er nu gebeurde is dat binnen een minuut Binnenboys (2x) wist te scoren door Ruud en Dick. In de 2e helft scoorde beide teams nog (1x) voor Deluka een nieuwe speler Frank in de 30e en weer Dick in de 43e m, zodat de wedstrijd met een (1 - 4) stand werd geŽindigd. Nogmaals een prettige wedstrijd die met veel inzet en plezier werd gespeeld. Fijn weekend voor allen.
geplaatst door frits op 10/11/2017 10:100 reacties
Een geweldige wedstrijd
Deze wedstrijd had alles om voor een goede wedstrijd te zorgen en om te beginnen werd er met een heel hoog tempo gespeeld en tot het einde werd er goed gevoetbald met een geweldige sportiviteit. De inzet van deze wedstrijd voor KJ'15 was het halen van de 3e plaats en AS Berlage vecht nog steeds voor zijn 2e overwinning. En dat is ook onbegrijpelijk en zelf kunnen zij hier ook geen verklaring voor geven, dat zij gewoon een goede wedstrijd spelen en dat in de 2e helft op het einde gewoon niets meer lukt. Gelukkig blijven zij heel sportief voetballen en gaan zij er vanuit dat het echt wel een keer weer gaat lukken en daar ben ik ook van overtuigd, want aan het voetballen ligt het niet. Zoals ik al vermelde heb ik ook een fijn wedstrijd mogen fluiten, ondanks dat er even een klein mening verschilletje was maar dat was gelukkig gauw opgelost. Het bewijs was er weer want Berlage starte goed en wist de 1e helft met een kleine voorsprong af te sluiten en in de 2e helft ondanks een paar goede kansen, wisten zij niet meer te scoren. Het score verloop was als volgt in de 4e en 6e m Moussa en Rolf (1 - 1) en Sander in de 19e m de (2 - 1) en met deze stand begon de 2e helft. Voor KJ'15 scoorde nog Daan - Dirk met een fraai doelpunt dankzij Dion en Dion zelf en zij zorgde voor een uitslag van (2 - 4). Wat de beste speler betreft vind ik dat alle spelers deze eer toe komt.
geplaatst door frits op 09/11/2017 10:100 reacties
De Toekomst op de 1e plaats
Een wedstrijd met de nummers 2 en 3 tegen elkaar zal altijd wel meer spanning op brengen en dat is in deze wedstrijd wel gebleken, want dat is het zeker geworden en dan hebben wij het dan ook over de wedstrijd (De Toekomst - Rhomer&deruiter) die er meer dan een spannende wedstrijd van hebben gemaakt. Een geweldige wedstrijd met twee gelijke teams, heel goed voetbal met veel fraaie doelpunten en wat de sportiviteit betreft die kon niet beter. De 1e helft begon al met een behoorlijk tempo en was het wachten op wie het als eerste zou scoren en dat was de Toekomst. Maar dat gebeurde pas in de 10e en 15e m door Marc en Justin en in de 19e m door (wie anders) Roel (2 - 1) en werd er verder in deze helft niet meer gescoord. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en scoorde weer als eerste de Toekomst in de 35e m weer Justin en in de 40e m Peter (3 - 2). Verder scoorde Rohmer niet meer en dat deed de Toekomst wel door Justin nog (2x), dus een hattrick zodat de wedstrijd met een (5 - 2) stand werd geŽindigd. Nogmaals een hele prettige wedstrijd en met heel veel plezier gefloten.
geplaatst door frits op 08/11/2017 10:100 reacties
Team V in een geweldige vorm
Ik had het al eerder vermeld dat Team V steeds beter gaat spelen en dat lieten zij even zien tegen Urban United XL, die in de 1e helft al moest onder vinden dat Team V een tikkeltje beter speelde als zijzelf. Op een paar stevige overtredingen na (zonder meer geen moedwillige) is het een hele nette en een sportieve wedstrijd geworden en viel de beslissing eigenlijk al in de 1e helft. Team V heeft ook nog eens diverse doelmannen Ruben - Inigo R en Nacho en allen wisten met vele fraaie reddingen, zo mee te werken aan de overwinning. Het score verloop in de 1e helft was als 1e Urban in de 3e m (0 - 1) door Tijl en in de 5e - 18e en 20e m door Ruben (1x) en Inigo D (2x) door een fraaie assist van Ruben, zodat de 2e helft met een (3 - 1) moest beginnen. In de 2e helft Nacho nu als voetballer in de 28e m (4 - 1) - 32e m Tuur (4 - 2) - 45e m weer Nacho (5 - 2) - 46e m Tuur met zijn 2e (5 - 3) en Coen in de 47e m die beloont werd voor zijn harde werken, zorgde voor de eindstand van (6 - 3). Fijne wedstrijd om te fluiten.
geplaatst door frits op 07/11/2017 10:090 reacties
De Architecten Cie in vorm
Het goede voetbal van Cie was vooral te zien in de laatste twee wedstrijden, dus is het niet zo verwonderlijk dat zij nu op de 1e plaats staan. Maar dat vergoed toch niet de grote overwinning in deze wedstrijd op Nunc Athletic, want ondanks dat zij niet zo goed draaien zo als wij gewend zijn, blijft het toch een sterk team en denkt de scheidsrechter dat zij wel een hele slechte dag hadden in deze wedstrijd. Hij vind ook ondanks de verdiende overwinning dat de uitslag wel erg groot is uitgevallen, maar dat zal wel aan de geweldige vorm liggen op dit moment van Cie en lukte bijna alles wat de kansen betreft. De slechte dag van Nunc was de oorzaak dat zij maar (1x) in de 1e helft wisten te scoren, door Jasper met een fraai doelpunt. Dan heeft Nunc nog eens de pech dat Cie een goed voetballende doelman John heeft, die deze wedstrijd even ging voetballen en gewoon (4x) wist te scoren. Verder scoorde nog Abdi (1x) - JŁrgen (2x) en Lars wilde niet onder doen voor zijn broer (3x), zodat wedstrijd met een (10 - 1) stand werd afgesloten. Compliment voor allen van de scheidsrechter dat ondanks de uitslag de wedstrijd heel sportief is gebleven.
geplaatst door frits op 07/11/2017 10:090 reacties
OTH blijft ongeslagen op de 1e plaats
Het lijkt makkelijk als je moet voetballen tegen de voor laatste FC Binnenboys en denk je even de 3 punten binnen te halen, maar niets is minder waar want Binnenboys speelde een van zijn beste wedstrijden. Het is dan ook onbegrijpelijk dat Binnenboys maar 3 punten heeft en gezien de meeste wedstrijden die ik heb gefloten, is het bijna altijd de 2e helft die er voor zorgt dat zij vaak met een te groot verschil verliezen. Ook weer in deze wedstrijd verliezen zij weer de wedstrijd in de 2e helft, terwijl zij toch diverse goede voetballer hebben rondlopen. In ieder geval een groot compliment van de scheidsrechter voor deze ook goed voetballende wedstrijd met veel sportiviteit. Twee gelijke teams in de 1e helft en had OTH het niet makkelijk en wist Binnenboys als 1e te scoren door de altijd goed voetballende Steven in de 12e m, maar OTH heeft dat natuurlijk ook en een daar van is Paul die dan ook voor de gelijkmaker zorgde in de 15e m (1 - 1) en kreeg Binnenboys toch echt wel de kans om meer te scoren. Maar daar wilde Leon de doelman niet aan meewerken en gebeurde het weer Binnenboys wist niet meer te scoren en OTH lukte dat nog (2x) Floris en Adan zodat de wedstrijd met een (1 - 3) stand werd afgesloten. Ook hier voor allen een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 03/11/2017 10:090 reacties
Een fantastiche wedstrijd
En daar zorgde (Royal HaskoningDHV - Studioninedots) voor die meer dan een goed voetballende wedstrijd lieten zien en wat de sportiviteit betreft die kon gewoon niet beter. Twee teams die niets voor elkaar onder deden zorgde er voor dat de 1e helft met een terechte (2 - 2) stand werd afgesloten. De inzet was formidabel en golfde de kansen op en neer en was het jammer dat Vincent in de 18e m geblesseerd het doel moest verlaten en deze taak werd voortreffelijk over genomen door Omar. Het score verloop in deze helft was als volgt Stijn in de 4e m - Metin 8e m - Thomas 12e m en weer Stijn in de 16e m. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en duurde het even voor er werd gescoord, want beide doelmannen waren ook in goed een goede vorm. Weer scoorde Royal als 1e in de 33e m door Stijn met een hattrick (3 - 2) en Thomas ook met een hattrick in de 35e en 40e m (3 - 4) - Metin met zijn 2e inde 44e m (3 - 5) Ebrahim in de 45e m (4 - 5) en ondanks nog enkel kansen wisten zij niet meer te scoren. Ik denk ondanks de verdiende overwinning, dat Studio een klein beetje meer geluk heeft gehad want beide verdiende om te winnen. Met heel veel plezier dit verslag gemaakt en voor allen een fijn weekend toegewenst.
geplaatst door frits op 03/11/2017 10:090 reacties
MVSA Architects in een geweldige vorm
In ieder geval heeft MVSA laten zien dat zij niet voor niets boven aan staan, maar gezien de 1e helft tegen KJ '15 die maar met een (1 - 2) stand werd afgesloten zou je dit niet zeggen. Het werd dan ook een stevige wedstrijd met in het begin van de 1e helft een beetje gezeur onder elkaar. Toch is het een sportieve wedstrijd geworden met veel goed voetbal en was MVSA in de 2e helft de wat betere ploeg. En de geweldige in zet van beide teams was de oorzaak, dat beide met winst koploper konden worden en heb ik dan ook verder een fijne wedstrijd mogen fluiten. Dus een groot compliment is zeker op zijn plaats en vind ik gezien de gehele wedstrijd, dat de dik verdiende overwinning met een te groot verschil is geŽindigd. In de 1e helft scoorde MVSA als eerste door een nieuwe speler Niels in de 4e minuut en Daan 7e m (1 - 1) en weer Niels 16e m (1 - 2) en met deze stand begon dan ook de 2e helft. KJ'15 wist verder ondanks diverse kansen nog maar (2x) te scoren door Sies en Dion en MVSA nog even (7x) door Jacob met het mooiste doelpunt en Kay beide (1x) - Niels nog (2x) en Boy goed warm gedraaid (3x) dus een zuiver hattrick. De wedstrijd eindigde dan ook met een (3 - 9) stand, allemaal goed gevoetbald maar Niels en Boy vielen even iets meer op. Veel succes en tot de volgende keer en Dirk bedankt voor je fijne woorden.
geplaatst door frits op 02/11/2017 10:090 reacties
De Architecten Cie op de 1e plaats
En dat werd geen eenvoudige klus want AS Berlage speelde een van zijn beste wedstrijden en had een gelijk spel zeker terecht geweest, ondanks de verdiende overwinning van Cie. Scheidsrechter vond het een kanjer van een wedstrijd en vind het onbegrijpelijk dat Berlage, tot 5 minuten voor het einde een hele goede wedstrijd speelde en ondanks dat zij nog een keer wisten te scoren in de 50e m leek het kaarsje in de laatste 5 minuten uitgebrand. In ieder geval heel sportief en een groot compliment van de scheidsrechter, die dan ook weer met heel veel plezier heeft gefloten. In de 1e helft scoorde als Berlage in de 1e m door Job en voor Cie Jurgen in de 11e en 13e m (1 - 2). Berlage deed het even iets beter en scoorde weer (2x) in de 17e en 19e m door Sander (3 - 2) en dat had veel hoger kunnen zijn gezien de vele kansen maar John de doelman wilde hier niet aan meewerken. In de 2e helft begon Cie beter te draaien en scoorde in de 31e - 48e en 49 m door John en Maarten (2x) en Sander in de 50e m met een hattrick, zodat de wedstrijd met een (4 - 5) stand werd geŽindigd.
geplaatst door frits op 31/10/2017 15:500 reacties
--alleen de 50 meest recente berichten worden getoond--
  last update: 22 februari 2018  20:42  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,078
ARCHICUP Content Managing Systeem