De Toekomst verliest verrassend
Het blijkt wel weer als je op de 1e plaats staat, dat dit niet al te makkelijk is om deze positie te behouden. Er is natuurlijk nog niets verloren want de Toekomst staat nog steeds verdiend boven aan en natuurlijk is het altijd verrassend, als je punten gaat verliezen van een team dat enkele plaatsen lager staat. En in dit geval is het Deluka Sporting die daar zorgde en blijft het weer behoorlijk spannend voor de eerste plaats. Het blijft stuivertje wisselen want voor deze wedstrijd had de Toekomst een betere positie, maar nu staat OTH er iets beter voor dus het blijft spannend in de B poule voor de 1e plaats. Nu even over de wedstrijd en had ik al eerder geschreven dat Wouter er alles aan doet om een sterk team te krijgen en dat is aardig gelukt. Een compliment van de scheidsrechter voor deze spannende wedstrijd en ondanks een beetje gemopper, is het toch een sportieve wedstrijd geworden. Eigenlijk ging de wedstrijd tot het einde redelijk gelijk op en sprong Deluka wat zuiniger met de kansen om en werd de wedstrijd met een klein verschil van twee doelpunten afgesloten. In de 1e helft een wat sterker Deluka en zij scooorde dan ook als eerste in de 2e en 8e minuut door Erik en Wouter (0 - 2). De Toekomst ging wat beter draaien en dat werd beloont met een doelpunt in de 20e m door Sam (1 - 2). Maar Rick nam daar geen genoegen mee en scoorde in de 24e m de (1 - 3) en met deze stand begon dan ook de 2e helft. In deze helft scoorde nog voor de Toekomst Illias en Mohamed beide (1x) en voor Deluka nog Michael (1x) en Rick nog (2x) dus een hattrick, zodat de wedstrijd met een (4 - 6 stand werd geŽindigd.

 wo21feb4-6
geplaatst door frits op 22/02/2018 09:25REAGEER, 0 reacties
MVSA concurent voor de 1e plaats
Natuurlijk weten wij allang dat Jacob een sterk team heeft en dat bewijst wel de verdiende stand op de 2e plaats en kon het wel eens spannend worden voor de kop positie. Dat beide boven aan staan is zeker terecht maar Jacob krijgt geen kans om via KUUB, de 1e plaats over te nemen want zij ontmoeten elkaar niet meer. In ieder geval heeft MVSA de eerste wedstrijd gewonnen en KUUB de 2e wedstrijd, dus het wordt spannend en de druk wordt groot voor KUUB want zij kunnen zich geen misstap permitteren. Terug op de wedstrijd en dan hebben wij het over Nunc Athletic die niet zo draait, en blijven ook met een hoop pech te maken hebben. Want volgens de scheidsrechter vind hij dat Johan met zijn team echt niet zo slecht voetbal, want in deze wedstrijd creŽerde zij echt veel kansen en hadden zij zeker 4 of 5 doelpunten meer kunnen maken en vind hij de grote uitslag wel een beetje geflatteerd. In ieder geval een compliment van de scheidsrechter voor deze uitermate sportieve wedstrijd en heeft deze dan ook met veel plezier gefloten. In de 1e helft scoorde alleen MVSA en dat waren Boy en Max beide (1x) en Jacob (2x), zodat de 2e helft met een (0 - 4) stand begon. Voor Nunc scoorde Rutger Ralph en Dave alle (1x) en voor MVSA Ricardo en Boy beide 1x) - Jacob nog (1x) dus een hattrick - Joris (2x) - en Max ook nog (2x) dus ook een hattrick, zodat de wedstrijd met een (3 - 11) stand werd geŽindigd.
 di20feb3-11
geplaatst door frits op 20/02/2018 23:38REAGEER, 0 reacties
Kostbaar punten verlies voor De Architecten Cie
En daar zorgde AS Berlage voor die opeens een stuk beter gaat voetballen, na de overwinning voor deze wedstrijd. Zij wisten in de 2e helft na een achterstand van (2 - 0) een gelijk spel af te dwingen van (4 - 4). Cie begon dan ook heel sterk in de 1e helft en werden er diverse kansen door beide teams gecreeerd en was Cie wat zorgvuldiger met het afwerken van de kansen, zodat deze helft met een (2 - 0) stand werd afgesloten. Het duurde toch wel vrij lang voor er werd gescoord en dat gebeurde in de 12e en 15e minuut door Johan en Abdi en beide door een assist van Lars. In de 2e helft werd de voorsprong vergroot in de 31e m door JŁrgen (3 - 0) en weer door een assist van Lars. Berlage begon te draaien en wist Ibrahim in de 32e m te scoren (3 - 1) en Johan in de 38e m (4 - 1) en lukte het Cie om niet meer te scoren. En dat deed Berlage wel door Ibrahim nog (2x) dus een zuivere hattrick (4 - 3) en Johan weer (4 - 4). Fijne en een sportieve wedstrijd met een goede sfeer, maar deze werd een klein beetje verpest door de mededeling van Berlage dat zij waarschijnlijk volgend seizoen stoppen wegens te kort aan spelers. Allemaal goed gevoetbald maar Lars vind ik de man van de wedstrijd, door diverse assists en een geweldige inzet.
 di20feb4-4
geplaatst door frits op 20/02/2018 21:42REAGEER, 0 reacties
jammer maar weer een wedstrijd die niet gespeeld kan worden.
De griep is de vijand geworden van de Architecten want ook deze wedstrijd (Team V - FC Binnenboys) kan wegens diverse griepgevallen bij Binnenboys niet gespeeld worden. Helaas is er geen ruimte en tijd meer om de wedstrijd opnieuw te laten spelen. Dus Team V wint reglementair met (5 - 0).
 vr16feb5-0
geplaatst door frits op 16/02/2018 14:13REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd kon niet gespeeld worden
De wedstrijd (Urban United XL - Rohmer&deruiter) gaat niet door wegens een griep van vele spelers bij Urban United XL. Daar er geen ruimte meer is kan de wedstrijd niet meer opnieuw aangesteld worden, dus Rohmer wint reglementair met (0 - 5).
 do15feb0-5
geplaatst door frits op 15/02/2018 16:22REAGEER, 0 reacties
MVSA op de 2e plaats
Een fijne wedstrijd en heel sportief en dat betekend voor mij zelf, dat ik weer met veel plezier een verslag probeer te maken en mij meteen een stuk beter voel. Want een verslag maken van een wedstrijd waar niets op aan te merken is, schrijft een stuk makkelijker en dan hebben wij het over de wedstrijd (Studioninedots - Nunc Athletic) en beide teams gingen gelijk op. En dat bewijst wel de uitslag van de 1e helft die met een (2 - 2) stand werd afgesloten en was het score als volgt, in de 8e en 15e minuut Metin en Johan (1 - 1) en in de 21e m Thomas en Dave via een hoekschop (2 - 2). In de 2e helft weer Metin in de 28e m (2 - 3) en Nunc die de laatste tijd met veel pech te maken heeft, had hier weer mee te maken en scoorde in de 32e m een eigen doelpunt (2 - 4). In dezelfde minuut scoorde Tomas weer (2 - 5 en Michiel verkleinde de achterstand in de 33e m (3 - 5) en in de 39e en 43e m (2x) Roeland (3 - 7) en de 45e en 47e m Spike en Michiel zodat de wedstrijd eindigde met toch wel een iets te grote uitslag (4 - 8). Want ondanks de verdiende overwinning, kreeg Nunc echt genoeg kansen maar wisten deze niet te benutten. Bedankt voor de fijne wedstrijd en staat Studio nu op de 2e plaats, dus het kon wel eens spannend worden want er is genoeg concurentie.
 wo14feb8-4
geplaatst door frits op 14/02/2018 22:15REAGEER, 0 reacties
Een persoonlijk bericht
Ik moet dit even kwijt want ik zit met een hoop onbegrip en ontevredenheid over mijzelf en ga zo langzamerhand aan mij zelf twijfelen of ik wel met de Archicup door moet gaan, want dat is alweer de zoveelste wedstrijd met wat ongenoegen. De wedstrijd op dinsdag is weer een wedstrijd dat ik met een heel ontevreden gevoel naar huis ga en vraag mij dan weer af, legt het nou aan mij want ik begin zo langzamerhand jaloers te worden op mijn zoon Frits en schoonzoon Ruud. Want zij hebben namelijk bijna nooit geen problemen, dus ga ik toch de richting naar mijzelf op en vraag dan ook aan allen als jullie niet tevreden zijn maak het kenbaar zo dat ik weet waar ik aan toe ben. Misschien ben ik wel te fanatiek en wil alles zo goed mogelijk hebben en als dat niet mogelijk is, dan wordt dit toch een probleem. En nogmaals de tijd die ik gebruik voor de Archicup zal nooit teveel zijn want de Archicup betekend heel veel voor mij, maar als het niet meer gaat dan zal ik het zeker gaan missen maar ik wil geen plaag worden voor allen. Voor alle zekerheid wil ik wel even vermelden dat allen een hoop betekenen voor mij en er geen uitzonderingen zijn, want allen zie ik echt als een vriend. Sorry voor dit bericht maar ik moet het even kwijt en wil echt niet stoppen, want ik vind het altijd nog een eer om voor al die fijne mensen dit te organiseren.
geplaatst door frits op 15/02/2018 14:14REAGEER, 0 reacties
Weer een sportieve wedstrijd
Scheidsrechter Ruud was zeer tevreden over deze nette en sportieve wedstrijd en vind het ook onbegrijpelijk, dat het met Royal HaskoningDHV maar niet wil lukken. Natuurlijk hadden zij dan ook nog eens de pech dat KJ'15 de laatste wedstrijden behoorlijke in vorm zijn en dan moet er wel bij vermeld worden door de scheidsrechter, dat Royal in deze wedstrijd nog eens de dubbele pech hadden om (5x) de paal en lat te raken en met een beetje geluk had er wel eens een andere stand kunnen staan. Inmiddels staat KJ'15 op de 4e plaats en kan Sies met zijn team, met nog 4 wedstrijden te gaan wel eens in de top drie eindigen en na een moeizame start vind ik dit wel een prestatie. Om op de wedstrijd terug te komen wordt het wel erg moeilijk om hier over een verslag te maken, want Royal wist in de 1e helft niet te scoren en dat deed KJ'15 wel de 4e - 5e - 11e en 24e minuut door Dion - Luk - Daan en weer Dion (0 -4). In de 2e helft scoorde nog Luc (1x) en Daan nog (2x) dus een hattrick en Keith wist de hatelijke nul weg te werken in de 49e m (1 - 7). Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di13feb1-7
geplaatst door frits op 14/02/2018 09:35REAGEER, 0 reacties
Een goed begin met een mindere 2e helft
Dat gebeurde in de wedstrijd (OTH - Dynamo Spartak) en ben ik vol lof over de 1e helft, met goed voetbal veel snelheid en vooral sportief. Zo een helft kun je alleen maar van dromen en beide teams waren zeker even sterk en dat bewees wel de uitslag van de 1e helft die met een (5 - 5) stand werd afgesloten. Dus een compliment voor deze helft is zeker op zijn plaats, maar de 2e helft zorgde er voor dat het toch een mindere wedstrijd is geworden. De reden is te hard en minder sportief tegen elkaar en dat vind ik heel jammer, na zo een fijne 1e helft. Het scoren in de 1e helft ging als volgt in de 5e en 6e Louis en Ralf (1 -1) - in de 12e en 13e m Louis en Paul (2 -2) - in de 16e m scoorde Bastiaan en weer Paul (3 - 3) - in de 17e en in de 22e en Floris en weer Ralf (4 - 4) - en beide in de 24e m Tim en Maarten (5 - 5). Over de 2e helft is weinig te schrijven en vermeld gewoon de doelpunten makers van OTH en dat zijn Ralf (2x) en Paul (3x) en voor Dynamo Thomas - Floris en Louis alle (1x) en Tim (2x) wat een fraaie stand van (10 - 10) is geworden. Op het einde van deze wedstrijd moest ik helaas een speler van OTH weg sturen na een zware overtreding en wangedrag en na de wedstrijd werd er hevig gediscuteerd door spelers van Dynamo over de uitslag, maar wisten niet precies wie er gescoord hadden en dat deed mij wel heel erg pijn. Uiteindelijk komt het hier op neer dat ik mijn werk niet goed doe en dat er geen vertrouwen meer is aan het bij houden van de doelpunten. Wij zullen het maar op emotie houden en zal ik het maar niet over mijn emotie hebben.

 di13feb10-10
geplaatst door frits op 13/02/2018 21:56REAGEER, 0 reacties
Het wordt spannend in de B poule op de 1e plaats
Daar er bijna geen concurentie meer is zal het kampioenschap in de B poule beslist worden, door de Toekomst en OTH want zij zijn niet meer in te halen en theoretisch is het zo als OTH de drie wedstrijd wint komen zij gelijk te staan en zal het doelgemiddelde beslissend kunnen zijn. Ondanks dat OTH nu het voordeel van een doelpunt heeft en als de toestand zo blijft, zal het zeker spannend worden en komen zij volgend seizoen elkaar weer tegen in de A poule. In ieder geval wensen wij beide teams veel geluk toe, want beide verdienen om kampioen te worden en zal er toch nog enkele wedstrijden gewonnen moeten worden. De wedstrijd tegen Urban United XL moesten zij zonder wissel spelen, de bekende griep had enkele spelers geveld en wisten zij toch de volle winst binnen te halen. Met Urban wil het maar niet lukken en toch spelen zij niet slecht, maar de geluks factor laat het team in de steek en dat heb je toch altijd een beetje nodig. De 1e helft werd dan ook met 3 punten verschil afgesloten en ging het scoren als volgt, in de 8e -10e - 13e en 16e minuut Chris - Wouter -Doede -Chris weer (4 -0) en nu Urban in de in de 18e en 20e m Peter en Jelle (4 -2) en Doede met zijn 2e in de 21e m (5 - 2). In de 2e helft scoorde weer Peter en Jelle en voor OTH Maarten (1x) en Doede met een zuivere hattrick, zodat de wedstrijd met een (9 - 4) stand werd afgesloten. Compliment van de scheidsrechter voor deze nette en sportieve wedstrijd. Fijn weekend voor allen.
 vr9feb9-4
geplaatst door frits op 10/02/2018 03:02REAGEER, 0 reacties
Niet gespeelde wedstrijd
De wedstrijd 9-2-2018 (MVSA Architects - Boulevardboys) kon niet gespeeld worden, wegens diverse griep gevallen bij Boulevardboys. Daar er geen ruimte meer is om een nieuwe datum te zoeken, krijgt MVSA een reglementaire (5 - 0) uitslag toegewezen.
 vr9feb5-0
geplaatst door frits op 09/02/2018 10:23REAGEER, 0 reacties
De Toekomst zeer sterk
Dat is ook weer een wedstrijd dat je bij je eigen denkt, hoe kan dat nou want als de 1e helft maar met een (0 - 1) stand wordt afgesloten kon het wel eens een spannende wedstrijd worden. En dan gebeurt het ongelofelijke de wedstrijd eindigde met zo een groot verschil, dat als je dat aan iemand verteld dan gelooft hij het niet. Wij hebben het dan over de wedstrijd (NL Architects - De Toekomst) die ondanks het grote verschil, er een geweldige sportieve wedstrijd van hebben gemaakt en is er zeker in de 1e helft geen enkele keer voor een overtreding gefloten. Dan weet ik tenminste waar ik het voor doe en er een heleboel tijd insteek, maar geloof mij maar dat ik dit ook te danken heb aan mijn vrouw Yvonne die hier volledig aan meewerkt. Ik wil dan ook alle bedanken voor deze fijne wedstrijd en heb dan ook met heel veel plezier de wedstrijd gefloten. Het ene doelpunt werd al snel gescoord door Illias in de 5e m en heeft de Toekomst weer een hoop te danken aan Brian die met enkele fraaie reddingen voor deze stand zorgde, want Architects kreeg nog enkele goed kansen om deze helft met een voorsprong af te sluiten. Architects wist verder niet meer te scoren en dat deed de Toekomst wel met een assist door Illias nog (2x) - Omar (2x) en nog twee keer een zuivere assist door Marc (3x) en Sam nog even (4x) wat een eindstand van (1 -13) is geworden. Veel mooie doelpunten maar het mooiste was van Sam zijn 2e doelpunt, want hij scoorde deze met een fraaie lob vanaf 35 meter. De Toekomst heeft in ieder geval zijn doelgemiddelde behoorlijk opgevijzeld en nogmaals bedankt voor deze fijne wedstrijd, die ik zeker als voorbeeld wil stellen.
 do8feb1-13
geplaatst door Frits op 12/02/2018 10:15REAGEER, 0 reacties
Een nipte overwinning
Eerst maar beginnen met en groot compliment te geven, voor deze uitermate spannende wedstrijd die niet alleen gevuld werd met knap voetbal maar zij zorgde er ook voor dat sportiviteit op de eerste plaats bleef staan. Scheidsrechter Frits J.r vind gezien het knappe voetbal en evenveel kansen dat een gelijk spel zeker redelijk was geweest. De wedstrijd werd dan ook pas in de 45e minuut beslist en werden er nog genoeg kansen gecreŽerd, om de wedstrijd met een gelijk spel te laten eindigen. Wij hebben het dan ook over de wedstrijd (Rohmer&deruiter - Deluka Sporting) en is Deluka na 5 wedstrijden achter elkaar te hebben verloren, aan een behoorlijk herstel bezig en winnen nu alweer hun 2e wedstrijd. Dat is zeker aan Wouter te danken die constant bezig is met nieuwe spelers aan te trekken en wordt het wel eens tijd om met dit team eens een keer mee te doen aan een van mijn toernooien. In deze wedstrijd waren twee topscoorders even bezig en wisten zij samen 10 doelpunten te scoren, 4 voor Roel Verweij en 6 voor Bas Groot en vind de scheidsrechter, dat allen goed hebben gevoetbald hebben maar dat zij de mannen van de wedstrijd zijn geworden. Het score verloop in de 1e helft ging als volgt voor Rohmer 10e - 15e en 16e en 20e m - Tom (1x) en Roel (3x) en voor Deluka Bas (3x) zodat de 1e helft met een (4 - 3 stand werd afgesloten. In de 2e helft voor Rohmer Roel en Bart nog (1x) en voor Deluka Nick (1x) en Bas weer (3x) wat een eindstand van (6 - 7 is geworden.
 wo7feb6-7
geplaatst door frits op 08/02/2018 03:11REAGEER, 0 reacties
Twee wedstrijden met een verrassende uitslag
Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd (KUUB - Architecten Cie) die ik zelf heb gefloten, deze was niet al te makkelijk en dat is wel normaal als deze om de 1e plaats gaat. Veel goed voetbal van beide kanten met een hoog tempo en denk ik, dat het spelen met wissels wel heel erg belangrijk voor deze wedstrijd was. Want het tempo was enorm en dat hielden beide teams vol tot het einde en ondanks de stevigheid, bleef het behoorlijk sportief en vind ik een groot compliment zeker op zijn plaats. Het is dan ook heel jammer dat 3 minuten voor tijd de wedstrijd even stil werd gelegd, wegens een behoorlijke onenigheid wat de oorzaak was. De wedstrijd is in ieder geval uitgespeeld en wil ik zelf sorry zeggen als ik een doelpunt onterecht heb goed gekeurd voor Cie, maar ik zag wel degelijk dat de bal los was voor hij over de doellijn werd gewerkt. Maar de reactie op de bank deed mij heel erg pijn en ga voor mijzelf even nadenken of het wel degelijk aan mijzelf legt en ik nog wel geschikt ben om de wedstrijden voor de Archicup te fluiten. Ik ga echt niet zo gauw de boel in de steek laten, maar dit moet echt niet te veel gebeuren en wil ik zelf geen plaag worden voor de teams. Zo nu even over het voetbal en beide teams speelde goed en creŽerden evenveel kansen en dat was de oorzaak dat de 1e helft met een (1 - 1) stand werd geŽindigd en werd er gescoord in de 5e m Abdi en Lucas in de 13e m. In de 2e helft 31e m Rob en Ronald 32e en 34e m Jurgen (2 - 3) en in de 41e en 48e m Eraldo en Yoel (4 - 3). Veel succes voor beide teams en ga ik er maar vanuit dat dit een vergissing is geweest.

De tweede wedstrijd (Nunc Athletic - AS Berlage) gefloten door scheidsrechter Ruud werd zonder meer een aantrekkelijke wedstrijd met leuk voet voetbal en wat natuurlijk ook heel belangrijk is de sportiviteit was fantastisch. De scheidsrechter geeft hier dan ook een groot compliment voor en heeft met veel plezier deze wedstrijd gefloten. In een eerder verslag schreef ik al dat Berlage voor verrassingen gaat zorgen en Sander met zijn team hebben dat in deze wedstrijd even bewezen. Zij kwamen met drie wissels naar de wedstrijd en Nunc moest dat geluk ontberen wat zij moesten zonder wissels spelen. En dan hadden zij nog eens de pech dat Berlage in een geweldige vorm verkeerde en dat dan de 2e helft zonder wissels bijzonder zwaar gaat worden. Toch gezien de uitslag in de 1e helft was het zeker niet te voorspellen, wie deze wedstrijd zou winnen want er was weinig kracht verschil. Beide teams scoorde al heel snel en als eerste scoorde in de 5e minuut Berlage door Wouter en in de 7e m Johan (1 - 1) en werd weer pas in de 19e m gescoorde door Sander en in de 20e m Michiel (2 - 2). Met deze stand begon de 2e helft en wist Nunc niet meer te scoren en denkt de scheidsrechter om zonder wissels te spelen, dat dit ten koste van de 2e helft is geworden en de moeheid teveel in de benen zat. Toch duurde het vrij lang voor Berlage wist te scoren en dat gebeurde pas in de 41e - 43e en 48e m door Job - Wouter weer en Paul zodat de wedstrijd met een te grote uitslag met (2 - 5) werd geŽindigd. Scheidsrechter denkt als Nunc wissels had gehad dat de wedstrijd zeker met een andere uitslag was geŽindigd. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di6feb2-5
 di6feb4-3
geplaatst door frits op 07/02/2018 21:26REAGEER, 0 reacties
Een echte wedstrijd met veel strijd
Wij kunnen dan echt wel over een goed voetballende wedstrijd spreken en zeker in de 1e helft waren de twee teams even sterk. Dat bewijst wel de stand in de 2e helft tot de 34e minuut, want de wedstrijd bleef gelijk op gaan en werd er zelfs twee keer in een minuut door beide teams gescoord. De 2e helft werd wel wat steviger en werd er dan ook voor elke meter gevochten en tot de 46e m was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Het score verloop was dan ook ongelofelijk, want vooral in de 2e helft werd er dan ook vaak om en om gescoord. Ondanks de geweldige inzet was de wedstrijd heel sportief en ondanks de verdiende overwinning denk ik dat een gelijk spel misschien wel terecht was geweest. In de 1e helft werd er al vrij snel gescoord in de 5e m door Luc en Dion in de 15e m die een gestopte bal van Daan fraai afrondde (0 -2). In de 16e m stopte Sies een bal met de borst voor open doel en scoorde Thomas met een fraaie punter in de 24e m de (1 - 2). Met deze stand begon de 2e helft en werd er twee keer gescoord in de 26e m door Dion en Thomas (2 - 3) en in de 29e m weer Dion (1x) dus een hattrick - (2 - 4). In de 32e -33e en 34 m - Jurgen - Rolf en Pim (4 - 5). In de 46e m Luc (4 -6) en weer (2x) in de 47e m door Kamil en weer Luc ook met een hattrick, zodat de wedstrijd met een (5 - 7) stand werd geŽindigd. Studio had wat pech en wist dan ook in deze helft twee keer de paal te raken. Allemaal goed gevoetbald maar Thomas viel even wat meer op, door diverse fraaie reddingen. Fijn weekend voor allen.
 vr2feb5-7
geplaatst door frits op 03/02/2018 02:30REAGEER, 0 reacties
Uitgestelde wedstrijd
De wedstrijd (Team V - Dynamo Spartak) die gespeeld zou worden op 31/1 in de Oostenburghal, kon niet gespeeld worden door dat Dynamo geen spelers genoeg had. Enkele zieken en geblesseerde en wat natuurlijk een goede reden is, Jochem kon ook niet om dat hij vader is geworden van dochter Sofia. Voor Jochem en zijn vrouw een grote felicitatie, met heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor Sofia.

De wedstrijd wordt nu gespeeld op donderdag 1 maart in Sporthal Zuid hal 3 18.00 uur.
geplaatst door frits op 02/02/2018 12:30REAGEER, 0 reacties
Wat een geweldige sportieve wedstrijd
Daar zorgde voor (Urban United XL - FC Binnenboys) die een dijk van een wedstrijd speelde met een geweldige inzet en gezien de hele wedstrijd uitermate sportief. Twee gelijke teams die met heel veel respect tegen elkaar voetbalde en was het ook voor mijzelf, weer een fijn ervaring om deze wedstrijd te mogen fluiten. Ook in deze wedstrijd was het wel erg prettig dat Binnenboys een wissel had, maar daar tegen had Urban helaas geen wissel en denk ik toch dat het verlies er mee te maken had. De wedstrijd begon dan ook met even veel kansen voor beide teams en werd het scoren beperkt, door dat beide doelmannen Danny en Stijn in en behoorlijke vorm verkeerde. Het is natuurlijk altijd jammer als je een goede wedstrijd speelt, dat je de wedstrijd verliest door een eigen doelpunt en dat overkwam Urban. Het is in ieder geval een behoorlijk compliment waard, voor deze wedstrijd die eigenlijk al beslist werd in de 1e helft. Deze werd dan ook met een klein verschil geŽindigd, in het voordeel voor Binnenboys want zij wisten in de 2e helft niet meer te scoren. Het score verloop was als volgt en scoorde gast speler Koen in de 5e minuut de (0 - 1) en een eigen doelpunt in de 11e m (0 - 2). In de 12e m moest ik echt wel even klappen, want Wiebo maakte tijdens een duel een koprol en leek het wel een 18 jarig zo soepel ging dat eventjes. In de 17e m Daniel (1 - 2) en Koen weer 20e m (1 - 3) en een familie actie in de 23e m want Dick zorgde met een fraaie assist dan broertje Steven met een schitterende kopbal voor de (1 - 4) zorgde. In de 2e helft scoorde alleen nog Tijl in de 48e m, zodat de wedstrijd met een (2 - 4) stand werd geŽindigd. Allemaal goed gevoetbald maar de man van de wedstrijd is toch Wiebo geworden en niet alleen door zijn koprol, maar zijn inzet was formidabel met nog enkele kansen om te scoren en denk ik dat een gelijk spel zeker terecht was geweest.
 do1feb2-4
geplaatst door Frits op 02/02/2018 09:53REAGEER, 0 reacties
De Toekomst wint met een klein verschil
Zelf had ik de eer om de wedstrijd (OTH - De Toekomst) te mogen fluiten en dat was niet zo maar een wedstrijd, want dit was een rechtstreeks duel om de eerste plaats. Wat de wedstrijd betreft was dit toch wel een top wedstrijd wat het voetballen betreft en vooral de sportiviteit tegen over elkaar was heel goed. De inzet kon niet beter en werd er met een geweldig hoog tempo gevoetbald en denk ik gezien de 1e en 2e helft, dat een gelijk spel waarschijnlijk terecht was geweest. In de 1e helft was de Toekomst wat beter met afwerken van de kansen en wisten zij deze helft met een (0 - 2) stand af te sluiten en als OTH de gehele wedstrijd gevoetbald had, zoals in het laatste kwartier had een gelijk spel zeker de mogelijkheid geweest. Maar er waren twee goede doelmannen Leon en Brian maar wat Brian in de 2e helft liet zien, is deze overwinning toch weer voor een groot aan deel aan hem te danken. Wat de wedstrijd voor mijzelf betreft schrijf ik dit verslag met gemengde gevoelens en na 12 fantastische wedstrijden, is deze toch wat minder geworden en de reden is dat ik zelfs dreigde te stoppen met de wedstrijd. Want na twee keer gewaarschuwd te hebben voor een paar pittige overtredingen (zonder meer niet moedwillig) en 5 of 6 keer gewaarschuwd te hebben voor het commentaar op mijn beslissingen was ik het echt zat. Wat ik veel erger vond dat ik iemand waarschuwde voor te stevig voetbal, dit gewoon negeerde en zonder mij aan te kijken wegliep en dat deed mij behoorlijk pijn. In de 1e helft scoorde Toekomst door Illias en Justin en in de 2e helft Sam en voor OTH Doede en Floris (2 -3). Jammer want voor 12 fijne wedstrijden met veel plezier een verslag te hebben gemaakt in 2018, is dit verslag van de 13e wedstrijd met wat minder plezier gemaakt. Toch wens ik beide veel succes met deze spannende race voor het kampioenschap.
 di30jan2-3
geplaatst door frits op 31/01/2018 03:00REAGEER, 0 reacties
Boulevardboys wint door de 1e helft
De tegenstander Royal HaskoningDHV die nog steeds niet draait zo als het hoort, kon in de 1e helft niet voorkomen dat Boulevardboys deze helft al met een (0 - 4) wist af te sluiten. Natuurlijk blijft Boulevardboys een team dat de laatste tijd toch wel voor een paar verrassingen heeft gezorgd, dus is het geen schande om daar van te verliezen. Maar in deze wedstrijd bleek toch dat Royal echt wel kan voetballen en ondanks dat zij de wedstrijd hebben verloren, werd het toch met een stand van (3 - 5) stand in de 2e helft wel even spannend. Zij kregen dan ook nog enkele kansen om de stand nog wat te verkleinen, maar dat lukte niet en konden dan ook deze nederlaag niet voorkomen. Natuurlijk nog even een compliment voor wouter die er alles aan doet, om zijn team steeds voltallig te krijgen en steeds nieuwe spelers betekend wel dat deze eerst moeten wennen. Van de scheidsrechter een groot compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd. en heeft deze dan ook met veel plezier gefloten. Dus in de 1e helft scoorde alleen Boulevardboys en dat waren Roy en Huib beide (1x) en Robert (2x) zodat de 2e helft met (0 - 4) stand begon. In deze helft werd er gescoord in de 31e m Robert met een hattrick en voor Royal in de 28e - 33e en 39e m (3 - 5) en verder Huib nog (1x) en Roy (2x) wat een eindstand van (3 - 8) is geworden.
 di30jan3-8
geplaatst door frits op 02/02/2018 09:57REAGEER, 0 reacties
Zomer toernooi
In de loop van het seizoen 2017 - 2018 is er al diverse keren gevraag, hoe zit het nou met het zomer toernooi. Maar gezien de laatste twee seizoenen werd er ook om gevraagd, maar waren de aanmeldingen bijzonder schaars dus kon het ook niet door gaan. Jammer maar als er dan nog eens betaald moet worden voor de velden, die nodig zijn voor het toernooi dan is het wel erg zuur dat je voor de velden moet betalen en er is geen toernooi. Wij willen het best nog een keer proberen want wij missen ook de gezelligheid, want dat was het zeker. Dus wij vragen aan alle teams als er interesse is om je even aan te melden en alleen bij Frits (scheidsrechter67@zonnet.nl) want die gaat dan de teams noteren en de planning voor het toernooi zal zijn eind mei - begin juni. Wacht niet te lang want wij moeten ook de velden bijtijds kunnen huren. Minimaal 10 tot 12 teams moeten er zijn om het toernooi door te laten gaan.

Voor alle zekerheid nog even het zomer toernooi en weer zal het wel niet door gaan, want op het bericht van begin januari is nog geen enkel team wat heeft gereageerd. Wij wachten nog even af en ieder moet er wel rekening mee houden dat er ook tijd nodig is om de velden te huren.
geplaatst door frits op 27/01/2018 18:05REAGEER, 2 reacties
Verandering van datum
De wedstrijd (Rohmer@deruiter - FC Binnenboys) die gespeeld zou worden op donderdag 25-1-2017 in de Oostenburghal, wordt nu gespeeld op maandag 26 februari in Sporthal Zuid hal 3 18.00 uur.
geplaatst door frits op 26/01/2018 14:33REAGEER, 0 reacties
Spel regels
Graag wil ik de teams er even op attenderen, dat wij de spel regel wat de uitbal en de hoekschop betreft nu gaan affluiten als de bal in het veld ligt en een of twee voeten in het veld staan. De regel is dat de bal op de lijn moet leggen en dat geld ook voor de voeten, maar legt de bal iets achter de lijn en als de voeten iets achter de lijn staan dan is dat geen probleem. De reden is dat de actie's steeds verder in het veld gebeuren en de lijn totaal vergeten wordt. Een van redenen is dat het zaalvoetbal steeds beter wordt en over het algemeen, weten de teams de regels en vind ik ook dat deze regel gehanteerd moet worden. Voor de rest wil ik de teams die ik tot nu toe heb gefloten, een extra compliment geven voor wat het zaal voetbal betreft en zou de KNVB blij zijn met zulke teams.

Voor alle zekerheid wil ik de teams nog even informeren over de aftrap, dat de bal altijd naar voren gespeeld moet worden en dat de aftrap alleen op het veldvoetbal terug gespeeld mag worden.
geplaatst door frits op 07/09/2017 09:10REAGEER, 0 reacties
Reserve speler nieuw Sam Tjoeng doet graag mee
Dit is de voorlopige lijst met reserve spelers, mochten er nog spelers zijn die dit ook willen even opgeven. Dus problemen met je team, even onderstaande nummers bellen dat je hulp nodig hebt.

Tim Griffioen - 0646954001.
Jobbe Strobosch - 0626126786.
Bas van Berkum - 0628031475 (doelman)
Eraldo Brandimarte - 0648107190.
Lucas Pissetti - 0625477872.
Stijn Kuipers - 0648454206 (doelman)
Gretz Supit - 0619397015
Sam Tjoeng - 0642314339


Wie zijn de volgende wel opsturen naar (scheidsrechter67@zonnet.nl) EN VERGEET JE 06 NUMMER NIET, DUS GRAAG ER BIJ VERMELDEN.

geplaatst door frits op 16/06/2017 12:00REAGEER, 0 reacties
De intrap hoekschop de aftrap
Sinds wij gaan opletten met de intrap en hoekschop ( bal op de lijn of iets er achter) en voeten op de lijn, of ook achter de lijn ontdekken wij dat dit al behoorlijk wordt uitgevoerd. Wat het midden uit betreft (dus doelpunt of beginnen) moet de bal altijd naar voren gespeeld worden. Er is wat verwarring voor de veld spelers, want met ingang van dit seizoen mag de bal wel met de aftrap naar achteren gespeeld worden. Dus bij het zaalvoetbal is dat nog niet veranderd en moet de bal altijd naar voren gespeeld worden.
geplaatst door frits op 13/09/2016 10:38REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Alle teams even een geheugensteuntje: Alle gele en rode kaarten worden door ons in een overzicht bijgehouden. Dat houdt in dat een speler die een 3e gele kaart krijgt een wedstrijd niet mee kan doen. Een gele en vervolgens een rode in een wedstrijd, betekent meteen al niet mee doen in de volgende wedstrijd. In een wedstrijd rechtstreeks rood, betekent de volgende 2 wedstrijden niet mee doen. Alle wedstrijden waar in een speler geschorst worden persoonlijk door mij gefloten. De reden is natuurlijk dat ik bijna alle namen kan. Wij hopen dat deze competitie weer sportief verloopt en dat dit bericht voor niets is geplaatst.
geplaatst door frits op 16/09/2014 09:09REAGEER, 0 reacties
seizoen 2017/2018
1074 
ARCHICUP TOPSCORER  
Illias El-Harak
De Toekomst  
27 goals
  TOPSCORERS
  Roel Verwey23  
  Ronald Moestoredjo22  
  Floris van der Wal22  
 
last update: 19 februari 2018 
1MVSA architects4297
2Studio 4x44240
3De Architekten Cie.4057
4KUUB3988
5KJ'153947
continu ranking | alle seizoenen
Wat is jouw favoriete sporthal?
Oostenburghal(69,9%)
Hogendorphal(18,3%)
Ookmeerhal(6%)
Verheijhal(5,8%)
Stemmen: 469
  last update: 22 februari 2018  20:42  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,172
ARCHICUP Content Managing Systeem