Studioninedots op de 4e plaats
De tegenstander was AS Berlage en wat is daar mee aan de hand, zij begrijpen het zelf ook niet want meestal draaien zij een redelijke 1e helft en met de 2e helft zie je daar niets meer van terug. En dan hebben zij nog eens de pech om de altijd goed keepende Douwe te moet missen. Want tijdens een actie met de wedstrijd hier voor raakte hij geblesseerd en bleek dat mee te vallen, maar dat was een vergissing want zijn enkel moet nu 6 weken in het gips. Douwe ik hoor dat nu pas na de wedstrijd van Sander en wens je natuurlijk heel veel sterkte met een spoedige genezing toe. Het was toch een pech wedstrijd want Paul loopt waarschijnlijk met een blauw oog, want hij kreeg ook snoeihard een bal op zijn oog dus nog meer pech voor Sander en zijn team. Maar met een extra compliment voor de wijze hoe zij blijven knokken voor een beter resultaat en wat de sportiviteit betreft klasse mannen. Dat geld natuurlijk in deze wedstrijd ook voor Vincent en zijn team en om van zo een goed voetballend team te verliezen, is echt geen schande want allen verkeren in een behoorlijke vorm. Wat de krachtverhouding betreft bewijst wel de uitslag (3 - 11), ondanks dat Berlage echt wel diverse kansen kreeg maar niets lukte en hadden nog een keer de pech dat Vincent in een behoorlijke vorm verkeerde. In de 1e helft scoorde voor Berlage Gert (1x) en Metin - JŁrgen - Kamil alle (1x) en Thomas (2x) zodat de 2e helft met een (1 - 5) stand begon. Verder scoorde nog Wouter en Job de doelman beide (1x) en voor Studio scoorde nog Metin (1x) en Thomas (1x) dus een hattrick en de man van de wedstrijd Spike even (4x) met (2x) een assist. Bedankt voor de fijne wedstrijd met een fijn weekend toegewenst.
 vr8dec3-11
geplaatst door frits op 09/12/2017 09:40REAGEER, 0 reacties
Nunc Athletic weer in vorm
En dat moest Royal HaskoningDHV onder vinden, die nog steeds niet de vorm kan vinden die nodig is om een wedstrijd te winnen. En toch blijf ik er bij dat zij echt niet zo slecht voetballen want ook in deze wedstrijd, creeerden zij genoeg kansen maar er lukte gewoon niets. Toch is er behoorlijk pluspunt en dat is ondanks dat niets lukt zij ook uitermate sportief blijven voetballen, maar dat geld voor beide teams want de wedstrijd was gewoon sportief met vrij goed voetbal en was het erg prettig om deze wedstrijd te mogen fluiten. Ja met voetbal is het nou eenmaal zo als een team niets lukt, dan maakt de ander daar dankbaar gebruik van en wist met diverse fraaie acties een ruime overwinning te behalen. De 1e helft met werd al met een groot verschil afgesloten (4 - 0) en ging het score als volgt in de 7e en 8e m scoorde Michiel en Rutger en in de 16e m Jasper door een fraaie hoekschop van Dave en in de 24e m Rutger met zijn 2e doelpunt. In de 2e helft was het weer Nunc die nu nog (2x) wist te scoren door Dave en Rutger met een hattrick (0 - 6) en dat dit niet meer is geworden, is de reden dat Royal een stuk beter ging spelen en gezien weer de kansen verdiende zij echt wel een doelpuntje maar het lukte nou eenmaal niet. In de A poule staan nu 4 teams met 13 punten op de 4e plaats.

 wo6dec0-6
geplaatst door frits op 06/12/2017 23:04REAGEER, 0 reacties
Weer twee verrassende uitslagen
De wedstrijd in de Hogendorphal werd met een niet te begrijpen uitslag geŽindigd en de wedstrijd in de Oostenburghal werd zonder meer een echte verrassing de nummer 1 tegen de nummer 3. En in de Hogendorphal de nummer 2 tegen de nummer 9 die wel met een te groot verschil werd gewonnen. Wij als scheidsrechters beginnen meteen als eerste beide wedstrijden een groot compliment te geven voor de fantastische sportiviteit, met in de Oostenburghal een heel goed voetballende wedstrijd en in de Hogendorphal een wat mindere wedstrijd door de hoge uitslag.

Eerst maar beginnen met de wedstrijd in de Oostenburghal (MVSA Architects - KUUB) die zonder meer een fijne wedstrijd zou worden, want het zijn allemaal vrienden van elkaar en dat kon je merken als er een overtreding werd gemaakt dat dit gewoon lachend gebeurde. In het laatste kwartier moest ik wel even de heren er op attenderen, dat met een nare overtreding wel eens de vriendschap over zou kunnen zijn en werd het wat rustiger. Een compliment hoef ik niet meer te geven want dat is al gebeurd, maar mannen door zulke wedstrijden kan ik het echt nog wel een paar jaartjes vol houden dus bedankt voor de fijne wedstrijd. De wedstrijd begon heel verrassend met een sterk KUUB en dat resulteerde tot in de 18e minuut een (0 - 4) voorsprong voor KUUB en wist MVSA de hatelijke nul weg te werken in de 24e m door de altijd scorende Jacob, en voor KUUB in de 5e - 9e - 11e en 18e m natuurlijk Niels - Eraldo - Joel en Lucas zodat de 2e helft met een (1 - 4) kon beginnen. MVSA Scoorde al snel in de 30 e m door Louise (2 - 4), maar Eraldo weer in de 36e m (2 - 5) en Jacob maakte het weer wat spannender in de 41e m (3 - 5) maar Pascal scoorde de definitieve uitslag in de 47e m (3 - 6), ondanks dat MVSA toch nog enkel kansen kreeg en misschien als excuus misten zij enkele goede spelers.

Voor de 2e wedstrijd (OTH - NL Architects) wordt natuurlijk het wel erg moeilijk om een verslag te maken met zo een grote uitslag, maar ik zal het toch maar proberen. Wat NL Architects betreft gaat het dit seizoen niet zo best en hebben vaak problemen om genoeg spelers bij elkaar te krijgen, maar volgens de scheidsrechter was dit nu niet de reden. Dus misschien hadden zij een slecht dag en wilde niets lukken en hadden dan ook nog eens de pech dat OTH in een geweldige vorm verkeerde en nog eens een super speler in het team hebben en dat is Paul. Want als je (6x) weet te scoren moet je wel in vorm zijn en natuurlijk heeft hij dat ook aan zijn medespelers te danken die voor diverse assists zorgde en staat hij meteen op de 3e plaats van de topscoorderslijst. Natuurlijk zorgt OTH voor behoorlijk wat spanning want in theorie met twee wedstrijden minder staan zij nu op de 1e plaats, maar zoals ik vaak schrijf niet eerder juichen als de punten nog niet binnen zijn dus eerst maar deze twee wedstrijden even winnen. Ja en wat het score verloop betreft gaan wij eerst maar met de 1e helft beginnen en scoorde NL Architects (1x) door Camiel en voor OTH Adan (1x) en Paul even (4x), zodat ook deze 2e helft met een (5 - 1) stand begon. Architects wist dus niet meer te scoren en dat deed OTH nog even (7x) door Maarten (1x) - Chris - Adan en Paul alle (2x) wat een eindstand van (12 - 1) is geworden en wat ik een extra compliment waard vind, als je met zo een uitslag verliest toch uitermate sportief blijft.

Voor allen een heel fijn weekend toegewenst met een prettig Sinterklaas feest.

 vr1dec3-6
 vr1dec12-1
geplaatst door frits op 02/12/2017 11:27REAGEER, 0 reacties
Een verrassende overwinning
En dat mag je best stellen want om even van de koploper met een redelijk groot verschil te winnen, dan moet je wel in een behoorlijke vorm verkeren. En dat was zeker zo want FC Binnenboys was over het algemeen de betere ploeg en als zij alle kansen hadden benut in de 1e helft had er al een groot verschil geweest met De Toekomst, maar zij maakte goed gebruik van het niet te benutten van de kansen en wisten toch deze helft met een (2 - 2) stand af te sluiten. Het score verloop was als volgt in 4e en 9e m Frits en Joris en in de 14e en 20e m Ilias en Justin door een fraaie assist van Ilias. Toch nam Toekomst in de 2e helft 36e m de leiding door een fraai doelpunt van Nizar (2- 3), maar de voorsprong was kort want in de 37e m scoorde Steven de (3 - 3) en wist de Toekomst niet meer te scoren en dat deed Binnenboys wel met enkele fraai doelpunten. In de 40e m Dick en Frits die in de 44e m de bal veroverde en vanaf zeker 25 meter enkel spelers wist te passeren en netjes scoorde. Maar Dick stal de show en scoorde in de 47e m met een schot vanaf zeker 30 meter het mooiste doelpunt. Zodat de wedstrijd met een (6 - 3) stad werd geŽindigd en ondanks dat hij niet scoorde viel Marco wel op door zijn geweldige inzet. Compliment voor de wedstrijd en m ondanks enkele overtredingen is het vrij sportief gebleven.
 do30nov6-3
geplaatst door Frits op 30/11/2017 20:45REAGEER, 0 reacties
Voor alle teams
In overleg met Danny Edwards heb ik met droefheid en spijt besloten om geen verslagen meer te maken, van de wedstrijden die met gele kaarten en onsportief gedrag de wedstrijd verpesten. Het gaat niet speciaal over de gele kaarten maar de hardheid en de onderlinge verstand houding en het commentaar op de beslissingen en dat ik nog even de wedstrijd moest staken zodat de teams weer wat rustiger werden zorgen er zeker voor dat er geen verslag komt. De reden is als ik een verslag naar waarheid moet maken, dat dit alleen maar ten kosten van de Archicup gaat want zij staan zonder meer goed aangeschreven en dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Dan de vele uren die ik nodig heb om de verslagen te maken, ga ik niet gebruiken als een team of teams de wedstrijd verpesten want dat vind ik zonde van de tijd. Nogmaals sorry en als ik een verslag maak wil ik dit wel naar waarheid kunnen schrijven en dat gaat niet als de wedstrijd niet zo prettig is geweest.
geplaatst door frits op 17/11/2017 14:17REAGEER, 2 reacties
Spel regels
Graag wil ik de teams er even op attenderen, dat wij de spel regel wat de uitbal en de hoekschop betreft nu gaan affluiten als de bal in het veld ligt en een of twee voeten in het veld staan. De regel is dat de bal op de lijn moet leggen en dat geld ook voor de voeten, maar legt de bal iets achter de lijn en als de voeten iets achter de lijn staan dan is dat geen probleem. De reden is dat de actie's steeds verder in het veld gebeuren en de lijn totaal vergeten wordt. Een van redenen is dat het zaalvoetbal steeds beter wordt en over het algemeen, weten de teams de regels en vind ik ook dat deze regel gehanteerd moet worden. Voor de rest wil ik de teams die ik tot nu toe heb gefloten, een extra compliment geven voor wat het zaal voetbal betreft en zou de KNVB blij zijn met zulke teams.

Voor alle zekerheid wil ik de teams nog even informeren over de aftrap, dat de bal altijd naar voren gespeeld moet worden en dat de aftrap alleen op het veldvoetbal terug gespeeld mag worden.
geplaatst door frits op 07/09/2017 09:10REAGEER, 0 reacties
Geplande competitie 2017 -2018
De competitie en de bekerwedstrijden staan in zijn geheel op de site en ben tevreden op een gedeelte na en dat is de laatste week in februari en de 1e week van maart, waar de wachttijden van de volgende wedstrijd 3 tot 4 weken kunnen duren. De reden is de krokus vakantie en zijn er diverse activiteiten voor de kinderen in de sporthallen, zodat er geen uren gehuurd kunnen worden. Gelukkig wordt er over het algemeen veel gevoetbald, vooral in het begin van de competitie zodat alle teams de eerste maanden vrij veel kunnen voetballen. Ik wilde dit toch even vermelden zodat de teams weten wat de oorzaak is van de langere wachttijden in deze periode. Wij wensen alle teams een heel fijn seizoen toe met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 13/08/2017 09:59REAGEER, 0 reacties
Reserve speler nieuw Sam Tjoeng doet graag mee
Dit is de voorlopige lijst met reserve spelers, mochten er nog spelers zijn die dit ook willen even opgeven. Dus problemen met je team, even onderstaande nummers bellen dat je hulp nodig hebt.

Tim Griffioen - 0646954001.
Jobbe Strobosch - 0626126786.
Bas van Berkum - 0628031475 (doelman)
Eraldo Brandimarte - 0648107190.
Lucas Pissetti - 0625477872.
Stijn Kuipers - 0648454206 (doelman)
Gretz Supit - 0619397015
Sam Tjoeng - 0642314339


Wie zijn de volgende wel opsturen naar (scheidsrechter67@zonnet.nl) EN VERGEET JE 06 NUMMER NIET, DUS GRAAG ER BIJ VERMELDEN.

geplaatst door frits op 16/06/2017 12:00REAGEER, 0 reacties
De intrap hoekschop de aftrap
Sinds wij gaan opletten met de intrap en hoekschop ( bal op de lijn of iets er achter) en voeten op de lijn, of ook achter de lijn ontdekken wij dat dit al behoorlijk wordt uitgevoerd. Wat het midden uit betreft (dus doelpunt of beginnen) moet de bal altijd naar voren gespeeld worden. Er is wat verwarring voor de veld spelers, want met ingang van dit seizoen mag de bal wel met de aftrap naar achteren gespeeld worden. Dus bij het zaalvoetbal is dat nog niet veranderd en moet de bal altijd naar voren gespeeld worden.
geplaatst door frits op 13/09/2016 10:38REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Alle teams even een geheugensteuntje: Alle gele en rode kaarten worden door ons in een overzicht bijgehouden. Dat houdt in dat een speler die een 3e gele kaart krijgt een wedstrijd niet mee kan doen. Een gele en vervolgens een rode in een wedstrijd, betekent meteen al niet mee doen in de volgende wedstrijd. In een wedstrijd rechtstreeks rood, betekent de volgende 2 wedstrijden niet mee doen. Alle wedstrijden waar in een speler geschorst worden persoonlijk door mij gefloten. De reden is natuurlijk dat ik bijna alle namen kan. Wij hopen dat deze competitie weer sportief verloopt en dat dit bericht voor niets is geplaatst.
geplaatst door frits op 16/09/2014 09:09REAGEER, 0 reacties
seizoen 2017/2018
0682 
ARCHICUP TOPSCORER  
Roel Verwey
Rohmer&deruiter  
19 goals
  TOPSCORERS
  Illias El-Harak16  
  Lucas Piseti16  
  Paul Ederer15  
 
last update: 16 november 2017 
1MVSA architects4252
2Studio 4x44240
3De Architekten Cie.4015
4KJ'153910
5KUUB3908
continu ranking | alle seizoenen
Wat is jouw favoriete sporthal?
Oostenburghal
Ookmeerhal
Hogendorphal
Verheijhal
[ stand ]
Stemmen: 459
  last update: 9 december 2017  09:40  |  copyright © 1999-2017 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,156
ARCHICUP Content Managing Systeem