De Toekomst in vorm
Gezien de uitslag van deze finale wordt het wel een beetje moeilijk om een redelijk verslag te maken. Wij beginnen eerste maar met de sportiviteit en die was zonder meer super en dat bewees KUUB meteen al voor de aanvang van de wedstrijd, want De Toekomst had bij het begin van de wedstrijd maar 3 spelers en zij boden meteen heel spontaan aan om met de wedstrijd wat later te beginnen. In het begin van de eerste 10 minuten leek het een gelijk opgaande wedstrijd te worden, maar in de 11e m scoorde Toekomst de (0 - 1) en deed dat ook in de 17e en 19e m (0 - 3) en met deze stand begon ook de 2e helft. In deze helft hetzelfde spelbeeld en scoorde Toekomst al heel snel in de 21e - 25e en 36e m (0 - 6) en KUUB werd toch beloont met een fraai doelpunt in de 38e m (1 - 6). De Toekomst scoorde nog (2x) wat een stand van (1 - 8) betekende en vind dat veels te hoog, want KUUB kreeg echt wel genoeg kansen maar Brian de doelman wilde daar niet aan mee werken. Bedankt voor de nette wedstrijd en voor allen een hele fijne zomer toegewenst. De foto's worden later op de site gezet.
 wo23mei1-8
geplaatst door frits op 23/05/2018 21:08REAGEER, 0 reacties
Strafschoppen beslissen de wedstrijd
De beker finale is zonder meer een dijk van een wedstrijd geworden en heb ik twee teams een geweldige partij voetbal zien spelen. En dat niet alleen maar ook werd er gespeeld met veel sportiviteit en bleven de teams tot het even sterk. Moeilijk te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen en dat bleek wel op het einde van de wedstrijd die met een terechte stand (3- 3) werd geŽindigd. Dus een groot compliment voor de Architecten Cie en de Toekomst is zeker op zijn plaats en werd er zeer verrassend al heel snel (2x) door Cie in de 6e en 7e minuut gescoord (2 - 0). De Toekomst werd zonder meer hier door verrast en moest alle zeilen bij zetten en wist pas in de 17e minuut te scoren (2 - 1). In de 2e helft scoorde Cie weer als eerste in de 33e m (3 - 1) en wisten verder niet meer te scoren. De Toekomst deed dat wel en scoorde in de 27e en 37e m (3 - 3) en moesten 12 strafschoppen de beslissing brengen. Na 10 strafschoppen was de stand gelijk en had Cie de pech dat de 6e werd gestopt en de Toekomst de 6e wist te benutten. Bedankt voor de fijne wedstrijd en krijgen wij zeker een fijne super finale, ook weer met twee goed voetballen teams. Veel succes voor beide en de foto's worden wat later op de site gezet.

 wo16mei8-9
geplaatst door frits op 19/05/2018 09:59REAGEER, 0 reacties
Namen van de teams
Ik doe een dringend beroep op de teams om even als je tijd hebt, een lijst met de meest recente namen naar mij op te sturen voor de wedstrijd kaarten. Het programma voor het nieuwe seizoen heb ik al gereed (het wachten is op de uurtjes van de gemeente) en het meeste werk is weer de namen. Er zijn teams die al zoveel namen hebben opgegeven tijdens het laatste seizoen, dat zelfs de kaartjes met 25 regels te klein zijn geworden. Dus werk a.u.b. even mee zodat ik nog tijd genoeg heb, om de kaartjes voor het nieuwe seizoen weer in orde te maken. Ik praat natuurlijk over een kleine 350 kaartjes buiten de beker wedstrijden om, die allemaal met de juiste datums en tijd ingevuld moeten worden. Ik reken op een ieder zijn medewerking, zodat ik dan op mijn gemak alles opnieuw kan in vullen. Dit geld niet voor Inbo en OZ architect, want zij hebben de nieuwe namen al opgegeven.

Voor de twee finales op 16 en 23 mei wil ik alle drie de teams nog heel veel succes toewensen en reken op weer twee fijne wedstrijden met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 11/05/2018 09:56REAGEER, 0 reacties
Twee fantastiche halve finales
En heb deze dan ook met heel veel plezier gefloten en was het voor beide wedstrijden, in de 1e helft niet te voorspellen wie de wedstrijd zou winnen want er was weinig verschil wat de kracht betreft. In beide wedstrijden werd er nog eens goed gevoetbald, en waren beide nog eens uiterst sportief ondanks dat er voor een finale plaats gestreden moest worden. Dus alleen maar complimenten voor de teams en denk ik dat wel eens een hele spannende finale kam worden met als inzet de super finale.

Eerst maar beginnen met de wedstrijd (AS Berlage - De architecten Cie) die tot het einde spannend bleef en werd er door beide teams nog eens heel goed gevoetbald. Evenveel kansen en was het wachten wie er als eerste zou scoren en dat was heel verrassend en al heel snel in de 4e minuut door John de doelman, met een ver schot die een beetje van richting werd veranderd (0 - 1). AS Berlage met een hele fraaie aanval 7e m (1 - 1) en Cie weer in de 17e m ((1 - 2) en met deze stand begon de 2e helft. Berlage weer in de 37e m (2 - 2) en deze stand was terecht geweest voor de penalty's maar Cie scoorde in laatste minuut de (2 - 3). Verdiend maar dat geld zeker ook voor Berlage, want zij hadden net zoveel recht om te winnen.

De 2e wedstrijd (Deluka Sporting - De Toekomst) werd er een met een kopie van de 1e wedstrijd en ook hier een en al spanning tot het einde en werd er al heel snel met een fraaie combinatie gescoord door Deluka al in de 1e minuut (1 - 0). Gezien het spel van de Toekomst en diverse kansen, wisten zij pas in de 12e m de (1 - 1) te scoren en mogen zij wel blij zijn dat Brian de doelman in een geweldige vorm verkeerde want de stand had veel hoger moet zijn in deze helft. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met goed voetbal van beide kanten en was het nu de Toekomst die meteen even (2x) wist te scoren in de 25e en 26e minuut (1 - 3). Dat bleek de eindstand te zijn ondanks de vele kansen van Deluka maar Brian wilde daar niet aan mee werken en heeft een groot aandeel in deze overwinning.

Nogmaals bedankt voor de fijne wedstrijden en alvast een prettig weekend toegewenst.
 wo9mei2-3
 wo9mei1-3
geplaatst door frits op 10/05/2018 11:36REAGEER, 0 reacties
Competitie 2017-2018
Nog even en dan zit het seizoen 2017 - 2018 er weer op. Aan komende woensdag 9/5 nog twee halve finales - 16/5 de beker finale en op 23/5 de super finale en kijkt KUUB zeker uit wie op 23/5 de tegenstander gaat worden en hopen wij nuurlijk weer op twee fijne finales. Wij als scheidsrechters wensen de teams heel veel succes toe en hopen wij ook weer, de komende 3 woensdagen op sportieve wedstrijden zodat wij met zijn allen het seizoen sportief kunnen afsluiten. Zelf ben ik al met het programma voor 2018 - 2019 gereed en is het wachten op de datums die ik heb aangevraagd. Dit is weer geen makkelijke klus geweest, omdat wij weer met een oneven getal te maken hebben (9 teams in de A poule) en (10 teams in de B poule) met twee nieuwe teams Inbo en OZ Architect. Inbo een oud gediende en OZ een aftakking van OZ Indoor Soccerteam. Veel succes toegewenst voor alle, met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 06/05/2018 09:33REAGEER, 0 reacties
Weer een super kwart finale
Het begon al meteen met een staaltje sportiviteit. Door dat de doelman van de Toekomst niet op tijd kon zijn, wilde Team V wel 10 minuten wachten. Wat de sportiviteit betreft tijdens de wedstrijd, die was in een woord geweldig. In de 1e helft viel de kracht verhouding wel mee, want deze werd maar met een (0 - 2) stand afgesloten. Maar de 2e helft ging de Toekomst steeds beter spelen en scoorde weer (3x), wat een eindstand van (0 - 5) is geworden. Ondanks het grote verschil bleef het toch een fijne wedstrijd. Fijn weekend voor allen.
 do3mei0-5
geplaatst door Frits op 03/05/2018 21:30REAGEER, 0 reacties
Twee fijne bekerwedstrijden
Twee verschillende wedstrijden, maar beide waren uiterst sportief. De 1e wedstrijd werd met een klein verschil gewonnen en de 2e wedstrijd werd verassend met een te groot verschil gewonnen.

De 1e wedstrijd (Architecten Cie - Studioninedots) werd een strijd met twee gelijke teams en werd er nog eens door beide goed gevoetbald. Cie begon goed en wist in de 3e en 9e minuut te scoren en Studio deed dat in de 10e minuut en daar bleef het bij. De 2e helft begon dan ook met een (2 - 1) en in deze helft wisten beide (2x) te scoren (4 - 2) in het voordeel voor Cie. Tevens kreeg Thomas de doelman van Cie de prijs overhandigd voor de beste doelman. De foto wordt later op de site geplaatst


De 2e wedstrijd (Deluka Sporting - Urban United Xl) begon ook met twee gelijke teams en gezien de 1e helft was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Deluka scoorde al in 1e minuut en Urban 3e minuut (1 - 1). Deluka nog (2x) en Urban nog (3x), zodat de 2e helft met (3 - 4) stand begon. Kon wel eens een spannende 2e helft worden, maar Urban wist niet meer te scoren maar Deluka heel verrassend nog (5x) zodat de eindstand (4 - 8) is geworden. Alle teams bedankt voor de sportieve wedstrijden.


 wo2mei4-3
 wo2mei8-4
geplaatst door Frits op 03/05/2018 17:06REAGEER, 0 reacties
De 1e kwart finale
Zowel KJ'15 als AS Berlage speelde een dijk van een wedstrijd en vooral de sportiviteit die was formidabel. Vooral in de 1e helft waren de twee teams even sterk en werd er met veel snelheid gevoetbald. Beide even veel kansen en de kracht verhouding zorgde er voor dat de 1e helft maar met een (1 - 0) stand werd afgesloten. De 2e helft begon al snel met doelpunten, Berlage in de 26e en 27e m (1 - 2) - KJ 29e m (2 - 2) en daar bleef het bij. Berlage scoorde wel in de 33e m met een heel fraai doelpunt en de 49e m, zodat de wedstrijd met een (2 - 4) stand werd afgesloten. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di1mei2-4
geplaatst door Frits op 01/05/2018 21:10REAGEER, 0 reacties
De laatste achtste final
In deze wedstrijd bleek De Toekomst in vorm te zijn en had OTH de pech om zonder wissels te moeten voetballen. Toch was het kracht verschil niet zo groot, ondanks dat de 1e helft met een (0 - 2) stand werd afgesloten en had OTH nog eens de pech om 2x de paal te raken. Ondanks de vermoeidheid wist OTH in de 2e helft toch 2x te scoren, maar konden niet voor komen dat Toekomst de wedstrijd met (2 - 5) wisten te winnen. Compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd. Na afloop kreeg Toekomst de beker voor de 2e plaats uitgereikt. Gefeliciteerd en de foto wordt later op de site geplaatst.

 do26apr2-5
geplaatst door Frits op 30/04/2018 13:15REAGEER, 0 reacties
Een fantastische beker wedstrijd
Daar hebben (NL Architects - Team V) voor gezorgd. Ik heb deze wedstrijd dan ook met heel veel plezier gefloten en vooral de sportiviteit sierde deze wedstrijd. In ieder geval twee gelijke teams die niets voor elkaar onder deden. Een hele spannende wedstrijd, die pas in de laatste minuut werd beslist. Beide teams verdiende om te winnen en had Team V het geluk in de laatste minuut de (2 - 3) te scoren. Bedankt voor deze fijne wedstrijd.

 wo25apr2-3
geplaatst door Frits op 25/04/2018 21:09REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd kon niet gespeeld worden
Helaas kon Dynamo Spartak geen team op de been brengen. Urban United XL wint reglementair met (5 - 0).
 wo25apr5-0
geplaatst door Frits op 25/04/2018 13:12REAGEER, 0 reacties
Strafschoppen brengen de beslissing
De beste beker wedstrijd tot nu toe. Helaas werd deze verpest in de laatste 7 minuten. Bevechten onder elkaar en het niet eens zijn met een beslissing. Dat gebeurde door beide teams (Royal HaskoningDHV - Deluka Sporting).

Voor de volgende wedstrijden ga ik nu het bekvechten meteen bestraffen met twee minuten. Dat geld ook voor het niet eens zijn met een beslissing. Er wordt dus niet meer gewaarschuwd en geloof mij maar, dat ik dit echt niet wil maar ik wil graag de Archicup blijven organiseren en wil deze voor enkele personen niet in de steek laten. Sorry voor het bericht en wil de teams vragen, werk a.u.b. een beetje mee.
 di24apr5-7
geplaatst door Frits op 24/04/2018 20:35REAGEER, 0 reacties
Fouten vermelding
Met Excuus maar op de wedstrijd 2 mei kwart finale heb ik KUUB ingevuld en dat moet zijn (De Architecten Cie - Studioninedots). De stand was wel goed ingevuld en Vincent bedankt dat je mij hier op heb geattendeerd.
geplaatst door frits op 24/04/2018 08:09REAGEER, 0 reacties
Een uitermate sportieve beker wedstrijd
En een compliment voor (Studioninedots - Nunc Athletic) is zeker op zijn plaats, want er werd met heel veel respect tegen elkaar ggespeeld. Over het algemeen werd er leuk gevoetbald vooral in de 1e helft en viel het kracht verschil wel mee, met kansen voor beide teams. Ondanks dat Nunc Athletic de wedstrijd verloor, wisten zij toch als eerste te scoren in de 4e minuut en daar bleef het helaas bij want verder wisten zij niet meer te scoren. De 1e helft eindigde met een (3 - 1) stand en wist Studio in de 2e helft nog (6x) te scoren met vermelding, dat Metin het mooiste doelpunt scoorde met een schitterende lob van zeker 25 meter. De wedstrijd eindigde dan ook met een veels te groot verschil (9 - 1), want de geweldige inzet van beide teams bleef tot het einde van de wedstrijd. Bedankt voor de nette wedstrijd.
 do19apr9-1
geplaatst door frits op 19/04/2018 20:38REAGEER, 0 reacties
Twee bekerwedstrijden
Wij beginnen eerst maar met de wedstrijd (AS Berlage - Boulevardboys) met een heel sterk Berlage, die in een goede vorm verkeerde. Daar tegen lukte het niet zo bij Boulevard en hadden zij de pech om enkele keren de paal te raken. Toch kregen zij enkele goede kansen, maar Bram de doelman was niet te passeren. Berlage scoorde wel (4x) en won de wedstrijd dan ook met (4 -0). Leuke en een sportieve wedstrijd.

De 2e wedstrijd (KUUB - De Architecten Cie) werd een wedstrijd waar je U tegen zegt, want er werd van beide kanten goed gevoetbald en bleef tot 5 minuten voor het einde een fijne wedstrijd, tot er een paar spelers het nodig vinden om flink te discuseren en eigenlijk de wedstrijd een beetje verpeste. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en wist Cie de wedstrijd met een (4 - 6) stand te winnen. Jammer dat dit op het einde moest gebeuren.


 wo18apr4-0
 wo18apr4-6
geplaatst door Frits op 18/04/2018 21:53REAGEER, 0 reacties
Sterk KJ'15 in de 2e helft
De eerste wedstrijd in de 8e finale werd een sportieve wedstrijd tegen MVSA Architects, met een gelijk redelijke opgaande wedstrijd in de 1e helft die ook met klein verschil van (2 -0) werd afgesloten. In de 2e helft lukte er niet zo veel meer bij MVSA en wisten zij maar een keer te scoren. KJ'15 ging beter draaien en scoorde nog (4x) zodat wedstrijd met (6 - 1) werd afgesloten. Sportieve wedstrijd en gezien de inzet van MVSA, is de uitslag wel wat geflatteerd.
 di17apr6-1
geplaatst door Frits op 17/04/2018 20:57REAGEER, 0 reacties
De laatste wedstrijd in de voorronde
Eerst maar een compliment geven voor deze leuke en vooral sportieve wedstrijd. Weinig verschil in de 1e helft tussen (Royal HaskoningDHV - NL Architects) want deze werd met (2 - 1) stand afgesloten. In de 2e helft ging Royal beter spelen en wisten zij de wedstrijd met een (5 - 2) stand af te sluiten. Fijn weekend voor allen en ook bedankt voor deze leuke wedstrijd.
 vr13apr5-2
geplaatst door frits op 13/04/2018 21:15REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijden
Vrijdagavond de laatste beker wedstrijd in de Oostenburghal en als beide teams de wedstrijd spelen, gaan zij door naar de achtste finale. Dan ga ik uitrekenen hoe de verliezende teams zijn geŽindigd. Dat heeft te maken met de indeling van de achtste finale, maar er is alleen een probleem en dat zijn de drie teams (Rohmer&deruiter - De Toekomst en FC Binnenboys). Inmiddels heeft Raymond besloten om met Binnenboys te stoppen, dus er blijven twee teams over en moet er geloot worden wie van de twee door gaat naar de achtste finale. Dit wordt gedaan door Danny en mijzelf en heb dat met Danny ook besproken dat als het niet anders kan. Bryan en Raymond ik heb een bericht gestuurd en gevraagd om mij even te bellen.
geplaatst door frits op 13/04/2018 09:38REAGEER, 0 reacties
Een sportieve beker wedstrijd
En daar zorgde (Nunc Athletic - Urban United XL) voor, met in de 1e helft twee gelijke teams en dat bewijst wel dat deze helft met een (5 - 4) stand werd afgesloten. In de 2e helft was Nunc iets te sterk en wist de wedstrijd met een (9 - 4) stand af te sluiten. Compliment voor deze wedstrijd.
 do12apr9-4
geplaatst door Frits op 12/04/2018 21:13REAGEER, 0 reacties
Twee bekerwedstrijden
Beide wedstrijden werden heel sportief gespeeld en de 1e was (de Architecten Cie - OTH). Cie in een behoorlijke vorm en won de wedstrijd met een grote uitslag (6 - 1).

De 2e wedstrijd (Studioninedots - Deluka Sporting) was Deluka in de 1e helft sterker en werd deze met een (2 - 4) stand afgesloten. In de 2e helft een heel sterk Studio en werd de wedstrijd met een (6 - 4) stand beŽindigd.

Compliment voor beide wedstrijden.
 wo11apr6-1
 wo11apr6-4
geplaatst door Frits op 12/04/2018 05:07REAGEER, 0 reacties
De 4e beker wedstrijd
Wat een fijne en een sportieve wedstrijd en daar zorgde (Boulevardboys - Dynamo Spartak) voor en dat was alweer de 4e beker wedstrijd. In het begin van de wedstrijd leek het er op dat de teams even sterk waren. Dynamo scoorde al in de 2e minuut en in de 4e m Boulevardboys (1-1). Vanaf dat moment scoorde alleen nog Boulevard nog (4x) zodat de 2e helft met een (5- 1) stand begon. Dynamo scoorde nu (3x) en Boulevard weer (5x) wat een eindstand van (10 -4) is geworden. Roel weer in vorm en scoorde zo maar (7x), tevens heeft hij de prijs voor de beste speler en topscoorder gekregen.

 vr6apr10-4
geplaatst door frits op 09/04/2018 12:59REAGEER, 0 reacties
Competitie 2018 - 2019
Daar dat FC Binnenboys stopt, betekend dat nu nog maar een team moet afvallen en dat wordt berekend met het doelgemiddelde. Dus het team wat de meeste doelpunten tegen heeft moet helaas afvallen.

Wat het seizoen 2018 - 2019 betreft is er al heel goed nieuws AS Berlage blijft gelukkig voetballen en daar ben ik persoonlijk heel blij mee. Tevens komen er twee nieuwe teams bij en zij gaan beginnen in de B poule en dat zijn eigenlijk oud gediende OZP en Inbo. Wij wensen hun natuurlijk veel succes toe met veel sportiviteit.

geplaatst door frits op 06/04/2018 09:59REAGEER, 0 reacties
De laatste wedstrijd van de competitie
En dat werd de wedstrijd (Deluka Sporting - Urban United XL) en beginnen wij maar meteen een compliment te geven voor de sportiviteit met een hele leuke 2e helft. Wat de 1e helft betreft die werd een potje voetbal onderling want er waren spelers te kort en deze werd dan ook met (0 - 0) stand afgesloten. In de 2e helft werd er echt gevoetbald en dat bewijst het scoren wel van beide teams en eindigde de wedstrijd, na twee keer gelijk te hebben gestaan in een overwinning voor Urban met een stand van (3 - 5). De scheidsrechter vond gezien de kansen aan beide kanten, dat een gelijk spel de juiste verhouding had geweest voor deze wedstrijd. Het score verloop ging als volgt in de 28 en 33e minuut scoorde Miquel en Daan (1 - 1) - in de 34e en 35e m weer Daan en Wouter (2 - 2) en in de 41e en 45e m Jelle en Rick (3 - 3). Deluka wist niet meer te scoren en dat deed Urban wel weer door weer Jelle en Daan zijn 3e dus een hattrick. De scheidsrechter vond Daan wel de meest opvallende voetballer.
 wo4apr3-5
geplaatst door frits op 05/04/2018 14:17REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijd
De beker wedstrijd (MVSA Architects - Team V) is zonder meer een fijne en een leuke wedstrijd geworden en was er weinig verschil in de 1 e helft en vooral heel sportief. Deze werd dan ook maar met een (2 - 1) stand afgesloten en bleek de routine van MVSA in de 2e helft de doorslag te zijn voor hun overwinning. Goed gevoetbald door beide teams en wist Team V nog maar een keer te scoren en MVSA deed nog even (4x) met een eigen doelpunt van Team V. De uitslag is dan ook (6 - 2) geworden en moet Team V nog even wachten, of zij nog een ronde verder komen en dat is pas te berekenen als alle verliezers bekend zijn. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 wo4apr6-2
geplaatst door frits op 04/04/2018 20:42REAGEER, 0 reacties
Een leuke 1e helft
Wij hebben het over de wedstrijd (Studioninedots - Royal HaskoningDHV) die gewoon in de 1e helft een hele fijne wedstrijd is geworden. Maar in de 2e helft ging het nog in het begin goed maar hoe meer het einde van de wedstrijd naderde werd het toch te stevig en wilde 5 minuten voor tijd eigenlijk niet meer verder. Ik geef niemand de schuld maar ik ga steeds meer aan mijzelf twijfelen, of ik hier nog geschikt voor ben en het werk te serieus wil uitvoeren. In ieder geval ga ik er nu toch echt wel aan twijfelen of ik hier mee door moet gaan en of ik wel aan mijn 20e seizoen 2018 - 2019 moet beginnen. In ieder geval laat ik de boel niet in de steek en maak zonder meer het seizoen af, dus dat is het hele beker programma en dan zien wij wel weer verder. De wedstrijd werd in ieder geval beslist door een eigen doelpunt van Studio beslist en had ik een gelijk spel zeker terecht gevonden, want dat verdiende Studio niet en nu werd de uitslag (7 - 8). Het score verloop in de 1e helft 5e en 6e minuut Adriaan en Thomas (1 - 1) - in de 10 en 11e m Jurgen en weer Adriaan (2 - 2) en Jurgen zorgde in de 24e m de (3 - 2). In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en werd er weer om en om gescoord en scoorde voor Royal Adriaan mat een hattrick en Wouter beide (2x) en Ricardo (1x). Voor Studio Metin en Omar beide (1x) en Thomas ook met een hattrick (2x) en jammer genoeg het eigen doelpunt. Wat reacties op mijn bericht zou ik op prijs stellen en ook als ik het niet goed doe, dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben.
 di3apr7-8
geplaatst door frits op 04/04/2018 12:14REAGEER, 0 reacties
Verslagen van de wedstrijden
Met excuus maar ik wil alle even er op attenderen dat ik de komende beker wedstrijden niet in staat ben om van de wedstrijden een verslag te maken. De reden is de ontvangst van het internet en hoe ik dat ga oplossen weet ik nog niet, maar de kans is groot dat ik wacht voor meerdere wedstrijden en dan als het kan korte verslagen ga maken. Dus sorry hier voor maar het is niet anders.
geplaatst door frits op 03/04/2018 11:10REAGEER, 0 reacties
De kampioenen wedstrijd
Dit is nog nooit gebeurd maar de kampioenen wedstrijd wordt niet gespeeld en de reden is dat Maarten met veel pijn en moeite deze wedstrijd moest afzeggen. Maarten goed kennende heeft er zeker alles aan gedaan om toch een team bij elkaar te krijgen, maar hij kon niet meer als twee voetballers regelen. De reden is diverse zieken en enkele geblesseerde en dat is natuurlijk een groot probleem. Jammer maar dat is overmacht en zelf vond hij het ook heel erg dat juist deze wedstrijd moest afgezegd worden. Daar er geen ruimte is om nog een andere datum te regelen, betekend dat Pascal en zijn team de super finale gaan spelen op 23 mei.
geplaatst door frits op 03/04/2018 11:03REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd die beslist werd in de 2e helft
Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - NL Architects) natuurlijk met een steeds beter voetballend Team V en mag Coen best trots zijn op zijn team. En dan Architects die na deze wedstrijd volgens mij geheel onterecht onder aan staan, want ondanks dat zij hebben verloren ook een geweldige partij hebben gevoetbald. De oorzaak kan ook zijn dat Eric weer twee nieuwe spelers heeft aangetrokken Robin en Onur scoorde meteen het enigste doelpunt en liet zo zijn waarde zien. Zelf weet ik hoe ik moet beginnen want ik kan geen genoeg compliment geven voor deze goede en snelle wedstrijd en vooral sportief. Ik wil wel deze wedstrijd vermelden als de meest geraakte paal en doellat en dat over kwam 5 tot 6 keer Architects en zeker 3 keer Team V. Ik heb het al vermeld maar ik denk dat Coen met zijn team volgend seizoen wel eens voor een verrassing kunnen zorgen en als Architects zo blijft voetballen dat het een veel beter seizoen gaat worden. In de 1e helft wist Architects niet te scoren en Team V deed dat wel door Mark (2x). De 2e helft begon dan ook met een (0 - 2) stand en scoorde Mark als eerst (1x) dus een hattrick en Andreas zeer verrassend ook (2x) wat een eindstand van (1 - 5) is geworden en natuurlijk verdiend maar wel wat geflatteerd gezien het goede voetbal van Architects. Er waren toch twee uitschieters en dat waren Mark voor zijn inzet en enkele assists en ondanks niet gescoord ook Jose wegens zijn geweldige inzet. Bedankt voor de fijne wedstrijd en voor allen fijne paasdagen toegewenst en ook veel succes met de beker wedstrijden.
 vr30mrt5-1
geplaatst door Frits op 31/03/2018 11:59REAGEER, 0 reacties
Een dijk van een wedstrijd
Wij hebben het over de wedstrijd (Rohmer&deruiter - Dynamo Spartak) en als ik altijd zulke wedstrijd mag fluiten, denk ik dat ik tot mijn 90e kan blijven fluiten. Want ik denk dat ik twee of drie keer heb gefloten voor enkele lichte overtredingen en wat de sportiviteit betreft, die kon niet beter en dat begon dit al in het begin van wedstrijd want Rohmer had op dit moment maar 4 spelers en heel spontaan begon Dynamo ook met 4 spelers. En dan vind ik wel dat Dynamo een heel sterke 1e helft speelde en dat deed Rohmer in de 2e helft en vind ik de uitslag onbegrijpelijk, want Rhomer speelde nog eens zonder wissels. Moet wel even vermeld worden dat Roel in een geweldige vorm verkeerde en even (6x) wist te scoren. In de 1e helft scoorde Dynamo als eerste in de 1e - 4e en 9e minuut door Mikel - Jochem en Floris (3 - 0) en Roel (2x) in de 14e en 17e m (3 - 2) wat de stand van de 1e helft is geworden. In de 2e helft scoorde Dynamo niet meer en dat deed Roel wel nog even (4x) en een 2e Roel (1x) zodat de wedstrijd met een (6 - 4) stand werd afgesloten. Allemaal goed gevoetbald maar als (6x) scoort mag je best de man van de wedstrijd genoemd worden.
 di27mrt7-4
geplaatst door frits op 30/03/2018 04:15REAGEER, 0 reacties
Een geweldige wedstrijd
En daar zorgde voor (Royal HaskoningDHV - KUUB) en werd hier een wedstrijd gespeeld vol elan met veel snelheid en over het algemeen heel goed voetbal van beide teams. De sportiviteit was formidabel en gezien de 1e helft kon je niet het grote verschil op de rang lijst zien en had de kampioen KUUB het niet al te makkelijk, want Wouter speelde met zijn team een van de beste wedstrijden en was de routine van KUUB de doorslag in de 2e helft voor de overwinning. In ieder geval weet ik zeker als Wouter dit team bij elkaar houdt en goed zijn ingespeeld, dat zij een leuk seizoen (2018 - 2019) mee gaan maken en dat wordt hem van harte gegund want hij doet er genoeg aan om een leuk en voetballend team bij elkaar te krijgen. In ieder geval wist Pascal de laatste wedstrijd ook te winnen en bewees hier weer mee dat zij de echte kampioen zijn geworden. In de 1e helft had KUUB het echt niet zo makkelijk want deze helft werd maar met een (1 - 1) stand afgesloten, dat werd wel bereikt door een eigen doelpunt van KUUB en was Joel de enigste die wist te scoren in de 15e minuut. Door de tegenstand in 2e helft van Royal werd er pas in de 35e m gescoord door Niels en in de 38e m scoorde Pascal en Adriaan (2 - 3). Joel en Jobbe scoorde beide nog 1x) zodat de wedstrijd met een (2 - 5) stand werd geeindigd. Compliment voor allen en bedankt voor de fijne wedstrijd met een prettige Pasen toegewenst.
 do29mrt2-5
geplaatst door frits op 29/03/2018 20:44REAGEER, 0 reacties
Twee verschillende wedstrijden
Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd (Studioninedots - MVSA Architects) en was de inzet voor MVSA de beker voor de 2e plaats. Ik vond de wedstrijd vrij sportief ondanks dat het wat te stevig was, maar dat was aan beide kanten en heb geen enkele keer voor een moedwillige nare overtreding moeten fluiten. Er werd ook van beide kanten behoorlijk gevoetbald en was Studio een gelijkwaardige tegenstander, zodat het scoren om en om gebeurde en werd de 1e helft met klein verschil afgesloten. Max was de eerste die al in de 4e minuut de (0 - 1) scoorde en Spike zorgde in de 29e m voor de (1 - 1) en Max weer in de 24e m zorgde er voor dat de 1e helft met een (1 - 2) stand werd afgesloten. Al heel snel scoorde Max in de 30e m een hattrick (1 - 3). Gewoon een fijne wedstrijd tot ik een strafschop gaf wegens hens en werd ik toch wel een beetje bang door de manier waarop Max naar mij toe kwam rennen en mij even op een nare manier vertelde dat dit geen strafschop was. Ik had hen meteen geel moeten geven maar ik dacht dat is emotie, maar na de wedstrijd begon hij weer en dat was ik al gewend. Want in de vorige wedstrijd kreeg ik zoveel commentaar van MVSA dat ik gewoon de wedstrijd even heb gestaakt, want toen waren zij het ook al niet eens met een beslissing. Verder werd er nog gescoord door Kamil (strafschop) 40e m en Jurgen 44e m (3 - 3).

De 2e wedstrijd (Urban United XL - OTH) werd zonder meer een nette en een hele sportieve wedstrijd en dat maakte een boel goed bij mij, want deze heb ik met heel veel plezier gefloten en kon al vrij snel de andere wedstrijd vergeten. Het is alleen jammer dat de uitslag met een te groot verschil werd afgesloten en dat verdiend Urban niet, want uit eindelijk hebben zij echt niet zo een slecht team. Natuurlijk is het verschil op de ranglijst erg groot want als je tegen de kampioen moet spelen, weet je dat het moeilijk wordt maar toch vind ik de verdiende uitslag wel erg groot. Voor OTH was dit de laatste wedstrijd en gaan zij zich op de beker wedstrijden richten en Urban moet nog een inhaal wedstrijd spelen. Dan had Urban nog eens de pech dat Leon de doelman in een geweldige vorm verkeerde, en hun topscoorder Paul even (8x) scoorde. Dan hadden zij ook nog eens de pech dat het Peter ondanks geweldig goed voetbal, niet zo lukte want hij scoorde nu (2x) maar ik denk dat hij wel zeker (8x) had moeten scoren maar het zat dus echt niet mee. De 1e helft werd dan ook al met een groot verschil (1 - 6) afgesloten en voor Urban scoorde alleen Peter en voor OTH Adan en Christiaan beide (1x) en Paul gewoon even (4x). In de 2e helft scoorde voor Urban Daniel (2x) en Peter weer (1x) en voor OTH scoorde nog Wouter (1x) - Adan nog (2x) en Paul weer even (4x) wat een uitslag van (4 - 13) is geworden. Natuurlijk is Paul de man van de wedstrijd geworden en niet te vergeten Leon de doelman met vermelding dat hij in de 38e m een onmogelijk bal stopte en deze draaide richting zijn doel en volgens mij maakte even een koprol en wist op een miraculeuze de bal voor de 2e keer uit het open doel te slaan. Allen bedankt voor de fijne wedstrijd.
 wo28mrt3-3
 wo28mrt4-13
geplaatst door frits op 29/03/2018 10:55REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijden
De beker wedstrijden waren allemaal correct, dus dat houdt in dat het beker programma inclusief de kampioenen wedstrijd definitief zijn. De kampioenen wedstrijd heeft als inzet de super finale, dus de winnaar plaats zich rechtstreeks voor deze finale. Mocht de winnaar zich ook plaatsen voor de beker finale, dan speelt automatisch de nemer twee van de beker wedstrijden ook de super finale.

Helaas moet er twee teams afvallen want er zijn 8 wedstrijden in de achtste finale en dat betekend dat twee verliezende teams met het slechtste doelgemiddelde, helaas niet mee kunnen doen in de 2e ronde van de beker. In ieder geval wensen wij alle teams veel succes toe met veel plezier.

Ten slot de wedstrijden duren 40 minuten en de reden is dat er een beslissing moet zijn, dus bij gelijk spel moeten er 3 penalty's genomen worden, dat kan soms lang duren en dan is een uur te kort.
geplaatst door frits op 28/03/2018 21:57REAGEER, 0 reacties
Boulevardboys wint in de 2e helft
De tegenstander was Nunc Athletic die het maar niet lukt om de punten mee naar huis te nemen en wil de vorm maar niet terug keren. Voor beide was dit de laatste wedstrijd van de competitie en gaan wij er maar vanuit dat Johan en zijn team wel weer voor een verrassing kunnen zorgen met de beker wedstrijden. In ieder geval vond de scheidsrechter dat het ook een hele prettige wedstrijd is geworden en vooral uiterst sportief. Ook in deze wedstrijd was er weer een team dat geen wissels had en dat was Boelevardboys. Zo als gewoonlijk begon Nunc goed en kregen zij meteen al diverse kansen, maar het lukte niet om te scoren en dat deed Boulevardboys wel in de 9e en 11e minuut door (2x) Bart, maar het lukte Nunc al heel snel in de 13e en 20e m te scoren door Rutger en Johan (2 - 2). Het leek de stand van de 1e helft te worden, maar in de 23e en 24e m scoorde Huib en Bennie de (2 - 4). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en scoorde Boelevardboys nu als eerste in de 26e - 32e - 35e en 36e m weer door Bennie (2x) dus een hattrick - Huib en Bart beide nog (1x) dus Bart ook een hattrick en voor Nunc in de 42e - 44 en 49e m Martijn en weer Johan en Rutger alle (1x) zodat de wedstrijd met een (5 - 8) stand werd afgesloten. De scheidsrechter vond beide doelmannen Ed en Gerben de mannen van de wedstrijd.
 di27mrt5-8
geplaatst door frits op 27/03/2018 23:56REAGEER, 0 reacties
De nieuwe beker wedstrijden
Toch maar even na het verslag de beker wedstrijden in orde gemaakt en het systeem kruislings gebruikt. Alleen moet de teams goed opletten dat het niet ingevuld wat de volgorde van de A en B poule betreft. En dat heeft te maken dat ik de teams geen twee wedstrijden in een week wil laten voetballen. Zoals je kan zien spelen de eerst twee wedstrijden pas in de 2e week enzovoort. Ik weet bijna zeker dat de wedstrijden goed zijn ingevuld, maar ga zaterdag nog eens alles op mijn gemak de wedstrijden controleren en als er iets niet goed is dan worden de teams meteen gewaarschuwd
geplaatst door frits op 23/03/2018 23:14REAGEER, 0 reacties
Alweer een hele sportieve wedstrijd
En daar hebben (Dynamo Spartak - Rohmer&deruiter) voor gezorgd en beide waren met de 15e wedstrijd bezig, en gezien de stand op de ranglijst was er dan ook weinig kracht verschil met beide teams . Dat werd zeker bewezen in de 1e helft die terecht met een gelijke stand werd afgesloten en bleek Rohmer in de 2e helft iets meer in huis te hebben en heeft zonder meer de overwinning verdiend. Eerst een groot compliment van de scheidsrecht geven, want hij vond het een fijne wedstrijd om te fluiten en was deze nog eens super sportief. Door deze overwinning blijft Rohmer op de 3e plaats staan en kunnen zij wel over een geslaagd seizoen spreken en zullen zij zeker een geduchte tegenstander zijn tijdens de beker wedstrijden. In de 1e helft werd er dan ook om en om gescoord en scoorde als eerste Dynamo in de 6 en 8e minuut door Mikel en Sam en in de 10 en 15e m (2x) Roel (2 - 2) en in de 16 en 18e m Roel met een zuiver hattrick en Arvid (2 - 4). En Sam scoorde gewoon nog even in de 20 en 24 m ook met een zuivere hattrick, zodat deze helft met een (4 - 4) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde alleen nog Sam zijn 4e doelpunt en voor Rohmer scoorde nog (1x) door Arvid - Roel en Koen beide nog (2x) wat een eindstand van (5 - 9) is geworden en misschien wel een beetje geflatteerd. Alle goed gevoetbald maar Sam (4x) en Roel (5x) val je toch wel iets meer op. Roel staat stevig op de 1e plaats met 34 doelpunten op de topscoorder lijst. Fijn weekend voor allen.
 vr23mrt5-9
geplaatst door frits op 23/03/2018 23:05REAGEER, 0 reacties
Beker uitreiken voor de Toekomst
Er is nog geen gelegenheid geweest om de beker voor de 2e plaats uit te reiken aan de Toekomst, omdat zij al uitgespeeld waren en moesten wachten op de wedstrijd van OTH. Dus Brian ik wil deze cup op de 1e wedstrijd van de beker uitreiken en hoop dat je team dan compleet is, want dan kunnen wij ook een foto maken en deze op de site plaatsen.
geplaatst door frits op 23/03/2018 22:08REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijden
Willen de teams goed opletten aankomende weekend staat het volledige beker programma op de site. Ik kan niet langer wachten en ga vanavond de wedstrijden invullen. Vrijdag avond wordt er nog een wedstrijd gespeeld in de Hogendorphal en dat betekend dat ik de wedstrijden ga invullen, van uit de stand van de A en B poule zoals die vanavond is. Toch goed opletten want de volgorde van de wedstrijden, kan ik niet aanhouden wegens het feit dat er nog 3 inhaal wedstrijden zijn in de eerste week van april en wil de teams geen twee wedstrijden in een week laten spelen. Dus de teams die in de eerste week van het beker gebeuren nog moeten voetballen, gaan dan in de 2e week van de beker de wedstrijden spelen. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende week, want dan is het zeker te laat voor de teams als zij toch de spelers moeten regelen. Dus met nadruk kijk het weekend goed de wedstrijden na want de volgorde van de poule's kan ik niet aanhouden, en een mooi voorbeeld heb ik al dat de teams van de kampioenen wedstrijd op 3 april in de 2e week hun wedstrijd spelen en dat wordt kruislings gedaan (dat geld voor alle wedstrijden) zodat de teams niet twee keer tegen elkaar spelen. Ik probeer vanavond al de wedstrijden in te vullen, zodat een ieder op zijn gemak de wedstrijden kunnen bekijken. Fijn weekend voor allen en kom je er niet uit even bellen en dan leg nog even de situatie uit.
geplaatst door frits op 23/03/2018 10:46REAGEER, 0 reacties
Een echte kampioenen wedstrijd
Dat OTH kampioen is geworden was te verwachten, maar moet wel even vermeld worden dat Team V geen makkelijke tegenstander is geweest. Zij waren in iedere geval goed voor bereid en hadden eventjes 4 wissels spelers op de bank. OTH had ook niet te klagen want zij zaten ook met 3 wissels spelers en denk dat dit voor beide teams wel nodig was, want deze wedstrijd met een heel hoog tempo gevoetbald. Over het algemeen werd er door beide teams gezien de hele wedstrijd goed gevoetbald en werden er door beide teams veel kansen gecreeerd en weet ik het zeker dat Leon weer goud waard was, want in de 2e helft wist hij enkele doelrijpe kansen onschadelijk te maken. Van mijn kant een groot compliment voor deze wedstrijd en was de sportiviteit optimaal en wil ik OTH nog even extra feliciteren met hun kampioen schap. De inzet was van beide zo geweldig en wat ik al schreef werd er nog eens door allen goed gevoetbald, dus de beste voetballer geld voor allen. Het score verloop in de 1e helft was vrij snel want al in de 4e minuut scoorde Adan en in de 7e m Andreas (1 - 1). In de 10e en en 11e m Doede en Ralf (1 - 3) en in de 16e m Mark met een mooi doelpunt en in de 17 en 20e m weer Adan en Doede zodat deze helft met een (2 - 5) stand werd afgesloten. In de 2e helft werd er ook snel gescoord in de 28 en 29e m weer door Mark en Paul met zijn verdiende doelpunt (3 - 6). En vrij laat werd er nog gescoord in de 48 en 49 m door weer Paul en Ruben zodat de wedstrijd met een (4 - 7) stand werd geeindigd. Nogmaals een compliment voor deze fijne wedstrijd. do22mrt4-7
geplaatst door frits op 23/03/2018 09:45REAGEER, 0 reacties
Twee wedstrijden en allebei heel sportief
Twee wedstrijden op de woensdag in de Oostenburghal en kunnen wij zeker vast stellen, dat door beide wedstrijden redelijk werd gevoetbald werd en vooral de sportiviteit was geweldig en liet MVSA even zien dat zij zonder meer recht hebben op de 2e plaats, zodat Jacob en zijn team op de laatste wedstrijd weer een mooie beker in ontvangst mogen nemen. Urban United XL liet even zien dat zij echt wel kunnen voetballen en gewoon even de 3 punten mee naar huis hebben genomen.

Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd (Urban United XL - NL Architects) met in de 1e helft een goed voetballend Architects en was het niet zo makkelijk voor Urban om deze helft met een (2 - 1) stand af te sluiten. Want Architects kreeg toch behoorlijk wat kansen om voor een andere stand te zorgen, maar Danny de doelman wilde daar niet aan meewerken. Het was dan ook terecht dat Architects als eerste scoorde in de 13e minuut door Maarten, maar Peter nam daar geen genoegen mee en na een prachtige solo scoorde hij in de 16e m de (1 - 1). Jelle door een prachtige assist van Thijl in de 24e m zorgde er voor dat de 2e helft met een (2 -1) stand kon beginnen. In deze helft werd Urban te sterk voor Architects want zij wisten nog (1x) te scoren door Ciaran en Urban scoorde nog even (4x) door Sam en Jelle beide (x) en Bas gelukkig weer terug en volledig hersteld, liet meteen zien dat hij het scoren nog niet was verleerd en deed even (2x) zodat de wedstrijd met een (6 - 2) stand werd geŽindigd.

De 2e wedstrijd (Royal HaskoningDHV - MVSA Architects) was voor MVSA de inzet het winnen van de wedstrijd, om op woensdag 28 maart in de Oostenburghal de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen, maar dan moet er wel een gelijk spel of even gewonnen worden. Natuurlijk had MVSA wat goed te maken na de laatste wedstrijd en wilde zij even bewijzen dat de verloren wedstrijd, hier voor wel even een vergissing was. Wat Royal betreft het wil maar niet lukken ondanks de geweldige inzet van Wouter, want hij is constant bezig om met nieuwe spelers het team te versterken en heeft zonder meer enkele goede spelers er bij gekregen. Het heeft natuurlijk zijn tijd nodig en had Wouter natuurlijk de pech om nu tegen MVSA te spelen, in een geweldig vorm verkeerde. In de 1e helft wist Royal (1x) te scoren door Keith met een heel fraai doelpunt en MVSA even (5x) door Thomas en Jacob beide (1x) en Max was niet meer te houden want hij scoorde gewoon even een zuiver hattrick (1 - 5) wat de stand van de 1e helft is geworden. In de 2e helft scoorde Royal weer (1x) door Geert en voor MVSA Ricardo Thomas en Joris alle (1x) en weer Max (2x) zodat de wedstrijd met een (2 - 10) stand werd geŽindigd.

Tot slot houdt de beker wedstrijden goed in de gaten want sommige wedstrijden moeten op een ander datum gespeeld worden, om niet (2x) in de week te spelen. Hou er rekening mee dat ik pas op 27 maart het definitieve beker programma helemaal rond heb. Ik probeer wel in ieder geval de ingelaste wedstrijden die nog gespeeld moeten worden in de 1e week van de beker, dat deze in de 2e week van de beker gespeeld worden.

 wo21mrt2-10
 wo21mrt6-2
geplaatst door frits op 22/03/2018 11:21REAGEER, 0 reacties
De Architecten Cie op de 2e plaats
Om te beginnen krijgt deze wedstrijd (Studioninedots - de Architecten Cie) alleen maar complimenten van de scheidsrechter, voor deze nette en vooral sportieve wedstrijd. De inzet van deze wedstrijd was de 2e plaats voor Cie en die hebben zij weten te behouden. Of zij op deze plaats zullen eindigen hangt helemaal van MVSA Architect, die nu op de 3e plaats staat en nog twee wedstrijden moet voetballen terwijl Cie is uitgespeeld. Dus het blijft spannend om de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen en dat zou wel eens op de laatste wedstrijd van MVSA kunnen zijn 28 maart, maar dan moeten zij wel de laatste twee wedstrijden winnen. In ieder geval blijft het spannend wie de beker voor de 2e plaats in ontvangst mag nemen. Wat de wedstrijd betreft deze ging in de 1e helft redelijk gelijk op en het score verloop ging als volgt, als eerste scoorde Studio al in de 6e minuut door Kamil en in de 8e m Jurgen (1 - 1). In de 10e en 14e m Johan en Ronald als doelman (1 - 3) en Thomas in de 16e m zorgde er voor dat de 1e helft met een (2 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft een iets sterker Cie en wist Studio nog een keer te scoren door weer Thomas en voor Cie scoorde nog Jarno (1x) en Jurgen nog (2x) dus een hattrick, wat een eindstand van (3 - 6) is geworden.
 di20mrt3-6
geplaatst door Frits op 21/03/2018 09:52REAGEER, 0 reacties
Een leuke en een sportieve wedstrijd
Dat sportiviteit niet altijd beloont wordt, is in deze wedstrijd wel duidelijk en wat de wedstrijd betreft kan ik alleen maar complimenten geven voor deze fijne met heel veel sportiviteit. Het begon al in het begin van de wedstrijd (FC Binnenboys - Deluka Sporting) en had Binnenboys een speler te kort, maar heel spontaan bood Bas zich aan om bij hun mee te doen. Twee teams die niet zoveel in kracht verschilde hadden wel als inzet de 3e plaats, want bij winst van Deluka zouden zij deze over nemen. Het werd een echte wedstrijd en van beide kanten werden er diverse goede kansen gecreŽerd en was het Deluka die als eerste scoorde door Rick en voor Binnenboys de gehuurde Bas zodat de 1e helft met een (1 - 1) stand werd afgesloten. Het doelpunt van Bas tegen zijn eigen team bleek later toch voor een gelijk spel te zorgen en bleef Binnenboys netjes op de 3e plaats staan. In de 2e helft ging het weer gelijk op en nu scoorde Binnenboys als eerste in de 38e en 39e m door Joric en Heijme en in de 43e m weer Bas na een terug ketsend schot op de paal van Rick (3 - 2). Luc in de 46e m en weer Bas 47e m en Casper 48e m wat een (4 - 4) eindstand is geworden. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt maar Bas scoorde (3x) en toch geen hattrick. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di20mrt4-4
geplaatst door frits op 21/03/2018 03:13REAGEER, 0 reacties
Verandering van 1e ronde beker wedstrijden
Daar de kans groot is dat de kampioenen na hun wedstrijd, meteen weer tegen elkaar moeten heb ik in overleg met Danny besloten om de wedstrijden kruislings in te vullen. Dus een klein voorbeeld is A 1 tegen B 2 en B 1 tegen A 2. Ook zal ik er rekening mee houden dat de teams geen twee wedstrijden in een week moeten voetballen. Dus de kampioenen spelen dan in de 2e week van het beker gebeuren. En dat geld ook voor de twee wedstrijden die later ingelast zijn, in de 1e week van april om ook in de 2e week hun beker wedstrijd te laten spelen. Dus met nadruk kijk goed de bekerwedstrijden na wanneer je moet spelen en deze zal ik in de laatste week van maart zo snel mogelijk op de site zetten.
geplaatst door frits op 20/03/2018 10:08REAGEER, 0 reacties
Kampioenschap in de B poule
Ondanks dat de Toekomst al is uitgespeeld en de laatste wedstrijd heeft verloren, is het nog even afwachten voor de kampioen bekend is. OTH heeft natuurlijk de beste papieren en om kampioen te worden, zal donderdag 22 maart de wedstrijd in de Oostenburghal gewonnen moeten worden om zich kampioen te kunnen noemen. Mocht het donderdag niet lukken dan hebben zij nog alle kans om op 28 maart ook in de Oostenburghal, om alsnog kampioen te kunne worden. Maar zelf denk ik dat de laatste avond niet nodig zal zijn en wens ik Maarten en zijn team veel succes toe.
geplaatst door frits op 20/03/2018 09:18REAGEER, 0 reacties
Alweer een ongelofelijke uitslag
KJ'15 die de laatste wedstrijd voor een stunt zorgde en overtuigend met (7 -2) van de nummer twee won, speelde toen een van zijn beste wedstrijden. Dat zou voor AS Berlage wel eens een enorme klus worden om KJ'15 van een overwinning af te houden, maar voetbal is een sport die niet te voor spellen is endat bleek maar weer in deze wedstrijd. Op papier zou je zeggen dat moet een makkie worden voor KJ'15, maar wat blijkt Berlage bleek in een geweldige vorm te verkeren en zou een taaie tegenstander worden. In ieder geval vond ik het een fijne wedstrijd met vaak heel goed voetbal en vooral heel sportief, dus een groot compliment is zeker op zijn plaats. Uiteindelijk kreeg ik nog een fijne mededeling van Berlage dat zij druk bezig zijn om enkele spelers nieuwe spelers te regelen en dat het 90 procent zeker is dat zij blijven voetballen in het het seizoen (2018 -2019). Tevens moesten wij afscheid nemen van Job en Sander die nu hun laatste wedstrijd hebben gespeeld en wens ik beide veel succes en geluk toe en hoop ik hen in de toekomst nog een keer te mogen begroeten. In de 1e helft was er weinig verschil wat de teams betreft en kregen beide even veel kansen en werd de 1e helft met een klein verschil afgesloten. Het score verloop ging als volgt in de 9e en 15e minuut scoorde Gert en Sander (0 - 2) en in de 21e m Daan - 23e m Bejamin door een fraaie assist van Wouter en in de 24e Sies met een heel fraai doelpunt vanaf de midden lijn, zodat deze helft met een (2 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde enkelt nog Berlage door weer Gert en Sander, wat een eindstand van (2 - 5) is geworden. Bedankt voor de fijne wedstrijd met een prettig weekend voor allen toegewenst.
 vr16mrt2-5
geplaatst door frits op 16/03/2018 22:40REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd wordt niet gespeeld
Helaas maar de wedstrijd (Dynamo Spartak - OTH) kan niet gespeeld worden. Er kan ook geen andere datum geregeld worden en de reden is dat de teams al elke week een wedstrijd moeten voetballen en de bekerwedstrijden ook op 4 April al beginnen.

De situatie is nu zo geworden dat OTH op 22 maart alleen bij winst kampioen kunnen worden en mocht dat niet lukken, door een gelijk spel of verlies, dan hebben zij nog altijd de kans om op 28 maart kampioen te worden en dat kan ook alleen bij winst. Veel succes en een fijn weekend toegewenst.

 vr16mrt0-5
geplaatst door frits op 16/03/2018 09:16REAGEER, 0 reacties
KUUB Kampioen in de A poule
Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en ik durf best te zeggen, dat jullie dit kampioenschap zonder meer hebben verdiend. Uiteindelijk waren jullie vooral in het 2e gedeelte de meest constante ploeg, want vanaf 1 december wisten jullie even 7 wedstrijden te winnen. Om op de wedstrijd terug te komen hadden jullie aan Studioninedots als tegen stander een fantastisch team om tegen te voetballen en gezien de uitslag van de 1e helft (1 - 0), kunnen wij best over twee gelijke teams spreken en had je van te voren nooit kunnen voorspellen dat de uitslag (4 - 0) zou worden. Ja dan even over deze goed voetballende wedstrijd met een heel hoog niveau wat de sportiviteit betreft, kan ik geen genoeg complimenten geven en was dit zelfs een eer om dit te mogen fluiten. Dan heb ik het al gezegd tijdens de uitreiking maar in 19 jaar fluiten valt deze wedstrijd zonder meer bij de toppers en misschien wel een van de beste. In ieder geval allemaal goed gevoetbald met twee uitstekende doelmannen Bas en Vincent, vooral in de 1e helft en heeft de routine in het voor deel van KUUB voor deze overwinning gezorgd. In de 1e helft viel het enigen doelpunt al in de 4e minuut door Rob en heeft hij natuurlijk met zijn 2e doelpunt in de 36e m een groot aandeel in deze overwinning. Verder scoorde nog voor KUUB in de 44e en 47e m Lucas en Jobbe, met vermelding dat het doelpunt van Lucas zeker vanaf 40 meter werd gescoord. Nogmaals bedankt voor deze geweldige wedstrijd en worden de foto's later op de site gezet. KUUB gaat dus de kampioenen wedstrijd op 3 april spelen in de Oostenburghal. Fijn weekend voor allen.

 do15mrt0-4
geplaatst door frits op 29/03/2018 23:44REAGEER, 0 reacties
Rohmer&deruiter netjes op de 3e plaats
De 2e wedstrijd die ik moest fluiten was een evenbeeld van de 1e wedstrijd en net zo sportief, en werd eigenlijk ook deze wedstrijd in de 1e helft beslist ondanks dat deze maar met 3 doelpunten verschil werd afgesloten. Er werd dan ook heel sportief gevoetbald en ondanks dat Deluka Sporting wat sterker was en beter in de afwerking, werd de wedstrijd eigenlijk pas beslist in de laatste 5 minuten en vind ik toch gezien de wedstrijd dat de uitslag wel erg hoog is uitgevallen. In de 1e helft was het scoren als volgt en was het Deluka die al in de 3e minuut scoorde door Erik en in de 5e m ook een Erik voor Architects (1 - 1). Pech voor Architects want in de 7e m scoorde zij een eigen doelpunt (2 - 1) en in de 16e en 17e m Wouter en en weer Erik (4 - 1). De 1e helft werd een familie gelegenheid de broertjes Erik en Wouter waren de enige die in deze helft scoorde. In de 2e helft werd er nog gescoorde door Architects in de 28e - 38e en 42e m door Maarten (1x) en Eric met een hattrick nog (2x). Voor Deluka in de 36e m Felix en was de stand (5 - 4). Nu scoorde alleen nog Deluka in de laatste 6 minuten door Erik (1x) dus een hattrick - Jetze en Wouter beide (1x) en Rick nog (2x), zodat de wedstrijd met een (10 - 4) stand werd afgesloten. Voor alle een compliment met deze fijne wedstrijd en heb dan ook beide wedstrijden met veel plezier gefloten
 wo14mrt10-4
geplaatst door frits op 16/03/2018 08:45REAGEER, 0 reacties
Een verrassende nederlaag
Dit is dan ook onbegrijpelijk dat de Toekomst die lange tijd op de 1e plaats heeft gestaan, twee wedstrijden even verliest en het ligt echt niet aan het voetbal want zij hebben toch een redelijk team. Zij weten kansen genoeg te creŽren maar de afwerking, is niet zo als het hoort en hebben vaak met een heleboel pech te maken. En dit keer hadden zij ook de pech dat Rohmer&deruiter in een behoorlijke vorm verkeerde. Maar eerst even een staaltje sportiviteit van de kant van de Toekomst, want Rohmer had een speler te kort en ondanks de belangen voor de Toekomst boden zij spontaan aan om ook met een speler minder te gaan starten en dat is alleen al een groot compliment waard. Ook de wedstrijd bleef tot het einde bijzonder sportief en is het afwachten wat OTH gaat doen in de komende 3 wedstrijden, want zij moeten dan ook 6 punten halen om kampioen te worden in de B poule. Nogmaals een fijne wedstrijd en was het heel jammer dat Tom in de 1e helft wegens een blessure moest uitvallen en dat geld ook voor Tim die in de 42e m moest uitvallen en hopen wij maar dat de blessures niet al te ernstig zijn. De 1e helft was al beslissend voor deze wedstrijd die al met een (4 - 1) stand werd afgesloten. Het was dan ook de Toekomst die al in de 4e m scoorde door Marc (0 - 1) en wist Rohmer even (4x) te scoren door Peter en Raymond beide (1x) en Roel (2x). In de 2e helft wist Rohmer niet meer te scoren en de Toekomst deed dat nog (1x) weer door Marc, zodat de wedstrijd met een (4 - 2) stand werd geŽindigd.
 wo14mrt4-2
geplaatst door frits op 14/03/2018 22:18REAGEER, 0 reacties
Terug blik van de Archicup
Velen zullen het niet weten maar de Archicup heeft toch al een aardige geschiedenis. het is allemaal begonnen in het seizoen 1997 - 1998 en werd er alleen maar in het Vondelpark gevoetbald en ontstond het idee van Danny Edwards en Frank van de Volder om een echt competitie in het seizoen 1998 - 1999 op te richten en de thuishal was de Brediushal, waar het allemaal begon en nog steeds een aantrekkelijke competitie is geworden met een A en een B poule. Helaas is deze fijne hal (14 jaar geleden) door brand verwoest, die aangestoken is door enkele personen en ben zodoende in de Oostenburghal terecht gekomen. Er werd eventjes een site gemaakt door de broer van Frank, Robert waar ik nog steeds met alle plezier aan werk. Een snel cursus van Frank zorgde er voor dat ik voor de Archicup site alle standen en gegevens kan bij houden. De aller oudste deelnemer is natuurlijk Urban United XL en enkele voetballers vanaf het begin, Danny - Pim - Daniel - Mark en Tijl die nog steeds de naam van Urban United XL alle eer aan doen en met veel inzet de punten proberen binnen te halen. De Archicup is inmiddels een begrip geworden in diverse sporthallen en dat hebben wij natuurlijk aan Danny en Frank te danken. Frank heeft al lange tijd geleden besloten om te stoppen wegens een eigen bureau te beginnen, maar blijft altijd een steun op de achtergrond. Dat houdt wel in dat de Archicup gestart in 1998 nu in 2018 al 20 jaar bestaat en dat is natuurlijk ook een hoop aan Danny te danken, die op de achtergrond altijd veel dingen doet (de financiŽn het huren van de extra uren en uiteraard de betalingen aan de Gemeente Amsterdam verzorgd) en zo een goede naam heeft opgebouwd. Hoe ik bij de Archicup terecht gekomen ben komt door Frank en Danny, of ik enkel de finale wedstrijden wilde fluiten en daar begon ik mee in het seizoen 1999 - 2000. In het seizoen 2008 - 2009 werd ik benaderd of ik de competitie onder mijn hoede wilde nemen en ben meteen begonnen om voor alle wedstrijden scheidsrechters te regelen en dat lukt mij door de geweldige medewerking van mijn zoon Frits en schoonzoon Ruud. De teams vonden het een fijn idee en wij als scheidsrechters vinden het ook prettig om al deze wedstrijden te mogen fluiten. Een top jaar was +- 9 jaar geleden dat de Archicup 30 teams had, dus een A - B en een C poule en dat is altijd het drukste jaar geweest. Dus Danny mag wel even in het zonnetje gezet worden om al 20 jaar de Archicup onder zijn hoede te hebben en zelf hoop ik het nog vele jaren dit te mogen doen. Ik heb nog een kleine wens en dat is dat alle teams blijven in het seizoen 2018 - 2019 en met twee nieuwe teams er bij Inbo en OZP hebben wij dan weer 20 teams. Veel geluk voor allen.
geplaatst door frits op 14/03/2018 10:42REAGEER, 1 reactie
De Architecten Cie op de 2e plaats
Om deze plaats te bereiken moesten zij even winnen en dat is een klus geweest, daar zeg je u tegen. Want hun tegenstander Nunc Athletic speelde een van zijn beste wedstrijden en hadden zoals gewoonlijk weer een boel pech, met enkele zekere doelpunten die op open doel maar net naast werden geschoten. Het is dan ook een wedstrijd geworden die eigenlijk met een gelijk spel zeker had moeten eindigen en gezien de stand in de 1e helft van (4 - 4), had dat zeker terecht geweest want beide teams speelde een gelijk waardige wedstrijd tot het einde. Ook zelden dat ik een wedstrijd met 3 doelpunten van (2x) dertig en (1x) 40 meter heb gezien en een doelman die gewoon een zuivere hattrick in de 2e helft scoorde. Het score verloop in de 1e helft ging als volgt 9e en 13e minuut Johan vanaf 30 meter en de dame Myrusha (1-1) - 14e - 15e en 17e m Rutger - Jasper en JŁrgen (3 - 2) en in de 22e - 23e en 24e m Abdi weer Rutger ook vanaf 30 meter en Myrusha met een fraaie kopbal (4 - 4). In de 2e helft werd er ook om en om gescoord en scoorde voor Nunc Jasper en Rutger met een hattrick en Ralph (2x). Voor Cie scoorde nog Abdi en JŁrgen beide (1x) en Ronald als doelman (3x) dus een zuivere hattrick met vermelding dat het 3e doelpunt zeker vanaf 40 meter werd gescoord. Allemaal een compliment voor deze sportieve wedstrijd en is Ronald als doelman en voetballer, met nog diverse assists toch de man van de wedstrijd geworden. Nogmaals een gelijkspel was zeker terecht geweest want het laatste doelpunt van Ronald viel pas in 48 minuut. Cie heeft nog een kleine kans door deze overwinning op de 1e of de 2e plaats.
 di13mrt8-9
geplaatst door frits op 13/03/2018 23:58REAGEER, 0 reacties
Kampioenschap in de B poule
In de B poule blijft het ongewoon spannend wie er kampioen gaat worden en dat moet nog even wachten, want de reden is dat OTH twee wedstrijden minder heeft gespeeld als de koploper de Toekomst. Woensdag 14 maart zal Toekomst er alles aan doen om te winnen en dan is het nog afwachten wat OTH in de komende 3 wedstrijden gaat doen. Dus er is alles nog mogelijk en is natuurlijk de druk voor OTH erg groot, want zij kunnen geen enkele misstap maken. Dat geld natuurlijk ook voor de Toekomst want die moet ten alle tijden de laatste wedstrijd winnen om het spannend te houden. Het gaat maar om een puntje dus het is allemaal erg krap en dit kampioenschap gaat hoofdzakelijk tussen de Toekomst en OTH. Ook veel succes voor beide teams toegewenst en natuurlijk ook met een fijn weekend.
geplaatst door frits op 10/03/2018 10:03REAGEER, 0 reacties
Kampioenen wedstrijd
Aankomende donderdag 15 maart kan in de Oostenburghal KUUB alleen bij winst kampioen worden in de A klasse. Wij rekenen op een sportieve wedstrijd en hopelijk met weinig commentaar als men het niet eens is met een beslissing. Ik hoef dat eigenlijk niet te vermelden, maar ga er maar van uit als ik een beslissing neem dat dit ten alle tijden in alle eerlijkheid doe. Commentaar mag er best zijn want de emotie speelt altijd een grote rol en zeker als er een kampioenschap op het spel staat. Wij wensen natuurlijk MVSA heel veel succes toe en dat geld natuurlijk ook voor de tegenstander Studioninedots. Ik hoop dat het team van Pascal compleet is, zodat een ieder op het te behalen kampioenschap op de foto komt te staan. Fijn weekend en nogmaals veel succes toegewenst.
geplaatst door frits op 10/03/2018 09:48REAGEER, 0 reacties
Twee verschillende wedstrijden
De eerste wedstrijd (Urban United XL - Team V) werd en hele aantrekkelijke wedstrijd, met leuk voetbal en zonder meer twee gelijkwaardige teams. En denk ik dat de uitslag (4 - 4) een volkomen terechte stand is geworden, gezien de vele kansen van beide teams.

De andere wedstrijd (Dynamo Spartak - NL Architects) zal een probleem worden om hier een verslag van te maken en dat heeft gewoon met de uitslag van (15 - 2) te maken. Dus hier kunnen wij niet over twee gelijke teams spreken, maar in ieder geval wat ik het belangrijkste vind dat beide wedstrijden zonder meer heel sportief zijn gebleven.

De wedstrijd die ik zelf heb gefloten is een wedstrijd geworden die vanaf het begin gewoon spannend is gebleven en zorgde voor veel verrassingen, met diverse fraaie momenten wat de kansen betreft. Een groot verschil wat de stand betreft en dat is Urban United XL die de laatste 5 wedstrijden geen punt wist te behalen en nu op eens heel verrassend een goede wedstrijd speelde en Team V die verrassend op de de de derde plaats staat kon niet verhinderen dat Urban een punt mee naar huis mocht nemen. Beide teams moesten zonder wissels spelen, want Urban had de pech dat Wiebo al heel snel moest uitvallen en niet meer mee kon doen. Ik hoop dat het mee valt want Wiebo gaat volgende week donderdag even een weekje skiŽn. Allemaal goed gevoetbald en ondanks dat Jelle een zuivere hattrick scoorde in de 2e helft waren er geen uitschieters. In de 1e helft een sterk Team V en wist Urban toch als eerste te scoren door Peter in de 4e minuut (hij had wel de pech om met enkele zeer fraaie bewegingen op een ongelofelijke manier net naast te schieten). Team V wist in deze helft (3x) te scoren door Ruben (1x) die steeds beter gaat spelen en Nacho (2x) zodat de 2e helft met een (1 - 3) begon. In deze helft was het nu Urban die (3x) wist te scoren door Jelle en voor Team V Balthazar (1x).

Ja en dan de wedstrijd (Dynamo Spartak - NL Architects) met de ongelofelijke uitslag, die wel op een hele vreemde manier de sportiviteit liet zien en dat was het volgende. Dynamo had geen spelers genoeg en moest met 4 spelers beginnen en Architects vond het zo sportief (ondanks de wissels) die zij wel hadden ook maar met 4 spelers te beginnen en dat bewijst wel de geweldige sportiviteit van Architects. En ondanks dat zij binnen de korstte keren een achterstand hadden van (5 - 0) bleven zij gewoon ook met een man minder voetballen. Zo een staaltje van sportiviteit is wel heel bijzonder en een extra compliment voor Architects is zeker op zijn plaats. In de 1e helft wist Architects dus niet te scoren en eindigde deze dan ook met een (7 - 0) stand. Het score verloop was als volgt vanaf de 1e t/m de 24 e minuut Niek (4x) en Floris - Menno en Leonard alle (1x). In de 2e helft wist met twee voltallige teams wist Architects (2x) te scoren door Martien en Haidar en voor Dynamo scoorde nog Menno nog (1x) dus een hattrick - Floris ook nog (2x) ook een hattrick - Niek nog (4x) dus twee keer een zuivere hattrick en Louis met het mooiste doelpunt vanaf zeker 30 meter (1x). Voor allen een fijn weekend toegewenst, met vermelding dat Floris koploper is bij de topscoorders is 28 doelpunten.
 vr9mrt15-2
 vr9mrt4-4
geplaatst door frits op 10/03/2018 04:14REAGEER, 0 reacties
Het zomer toernooi
Helaas maar het is niet anders maar tot nu toe zijn er maar 3 inschrijvingen en dat betekend twee teams die al aan de competitie mee doen en een nieuw team. Wij kunnen wel zeggen volgen seizoen beter, maar dat zeggen wij nu al 3 seizoenen lang. Conclusie dat er in ieder geval een heel gezellig gebeuren, niet meer georganiseerd kan worden en wij vinden dat heel jammer. Kortom wij hebben de moed opgegeven en dat betekend het einde van vele leuke toernooien.
geplaatst door frits op 08/03/2018 13:08REAGEER, 0 reacties
Een ongelofelijke uitslag
Op een klein mening verschil na in de 2e helft (het niet eens zijn met een beslissing) blijf ik het een geweldige wedstrijd vinden met vooral in de 1e helft, twee gelijkwaardige teams die een goede partij voetbal lieten zien. Daarom vind ik het onbegrijpelijk dat met een achterstand van (2 - 5) in de 40e minuut, de wedstrijd even gestaakt moest worden wegens het vele commentaar over een niet gegeven strafschop. Gelukkig kon ik de wedstrijd verder laten uitspelen en houdt het maar weer op de emotie, want als je als nummer twee een wedstrijd verliest met (2 - 7) kan ik de teleurstelling best begrijpen. Daarom blijf ik er bij dat het toch een goede wedstrijd was, met natuurlijk wel een hele verrassende uitslag. Ondanks dat ik ook de uitslag erg hoog vind, want MVSA heeft toch wel een sterk team is het geen schande dat zij van KJ'15 hebben verloren. Want ik schreef al eerder dat zij in een geweldige vorm verkeren en dan had MVSA nog eens de pech dat Thomas de doelman in een geweldige vorm verkeerde en zeker in de 2e helft 6 tot 7 zekere doelpunten wist te voorkomen. Dat de 1e helft maar met een (0 - 1) stand werd afgesloten, had net zo goed andersom kunnen zijn en was het Daan die door een geweldige combinatie met Sies en Rolf in de 23e m scoorde. In de 2e helft scoorde voor MVSA Boy en Jacob beide (1x) en voor KJ'15 Gianni (1x) - Daan nog (2x) dus een hattrick en Sies nog even (3x) met een zuivere hattrik en nogmaals vind ik de uitslag wel erg hoog uitgevallen, ondanks dat deze natuurlijk is verdiend. Door deze verrassende uitslag kan KUUB op 15 maart kampioen worden en heeft MVSA het in eigen hand om op 28/3 de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen.
 wo7mrt2-7
geplaatst door frits op 08/03/2018 09:32REAGEER, 0 reacties
Een fijne wedstrijd en heel sportief
Wij hebben het over een dijk van een wedstrijd en daar zorgde (OTH - FC Binnenboys) voor en had OTH alle belang in een overwinning, want mochten zij de laatste 3 wedstrijden winnen dan worden zij de kampioen in de B klasse. Natuurlijk hebben zij een grote concurent en dat is de Toekomst want als zij hun laatste wedstrijd winnen, dan kan OTH zich geen misstap veroorloven. Dat het altijd moeilijk is om met die druk om te gaan blijkt wel in deze wedstrijd, want hun tegenstander speelde een hele goede 1e helft. En gezien de kansen voor Binnenboys bij een stand van (3 - 3), hadden zij zeker de leiding kunnen nemen maar door enkele goede reddingen van Leon lukte dat niet. De 1e helft werd dan ook in de laatste 3 minuten beslist en dat geld ook voor de 2e helft, want de wedstrijd werd ook pas in de laatste 4 minuten beslist. Het score verloop in de 1e helft was dan ook vooral in het begin erg spannend en wist OTH als eerste te scoren in de 7e m door Paul, met zijn 101 doelpunt, want hij had in de laatste wedstrijd hier voor al zijn 100e doelpunt gescoord en dat had ik helemaal vergeten te vermelden (sorry Paul). Philip in de 10e m de (2 - 0) en in de 14e en 15e m Ruud en Luc (2 - 2) en in de 16e en 18e m weer Philip en Ruud (3 - 3). OTH scoorde nog (2x) door Doede en Philip met een hattrick zodat deze helft met een (5 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde nog voor Binnenboys Dick in de 40e m (5 -4) en daar bleef het bij. Voor OTH scoorde nog Philip zijn 4e en Paul nog (2x) dus ook een hattrick wat een stand van (8 - 4) is geworden. Verdiend maar toch een beetje geflatteerd, allemaal goed gevoetbald maar Paul en Philip samen goed voor 7 doelpunten vielen natuurlijk ietsje meer op.
 di6mrt8-4
geplaatst door frits op 07/03/2018 08:44REAGEER, 0 reacties
Uitgestelde wedstrijd
De wedstrijd (Studionindots - Royal HaskoningDHV) die gespeeld zou worden op 8 maart in de Oostenburghal, kan niet gespeeld worden. Er wordt naar een andere datum gezocht.

Deze wedstrijd wordt nu gespeeld op dinsdag 3 april in de Hogendorphal 2 18.00 uur. Op de site is de datum al veranderd.
Rekening is voor Royal Haskoning.
 di3apr7-8
geplaatst door frits op 06/03/2018 14:02REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd om de 3e plaats
Het werd in ieder geval een leuke wedstrijd met veel spanning en zorgde de 1e helft er voor, dat er twee fijne teams aan het voetballen waren en zonder meer even sterk waren. Dat bewijst wel de terechte uitslag van (2 - 2) in deze helft en om te beginnen, maar eerst een compliment te geven voor deze vooral sportieve wedstrijd en werd er met veel inzet tot het einde gevoetbald. Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - Dynamo Spartak) die als inzet hadden het bereiken van de 3e plaats en deze spannende wedstrijd, werd eigenlijk pas op het einde van de wedstrijd beslist. De 1e helft begon al heel snel met het scoren en dat was Coen in de 4e m door een assist van Ruben (1 - 0) en in de 14e m Floris door een fraaie combinatie met Lennard en Louis (1 - 1). Ruben in de 17e m (2 - 1) en in de 18e m weer Floris en weer door Lennard en Louis (2 - 2). in de 2e helft werd er ook om en om gescoord en dat ging als volgt 34e en 41e m Onno en weer Ruben (4 - 2). Brooklyn 42e m en Mark 43e m (5 - 3) en vervolgens Louis als doelman in de 45e m (5 - 4) door weer een assist van Lennard, Mark met zijn 2e 47e m en Floris als laatste met een hattrick 50e m zodat de wedstrijd met een (6 - 5) stand werd geŽindigd. Verdiend gewonnen maar ik denk dat een gelijk spel, misschien wel de juiste verhouding had geweest. Allemaal goed gevoetbald maar Lennard viel even wat meer op, niet gescoord maar had een aandeel in de meeste doelpunten. Fijn weekend voor allen.
 do1mrt6-5
geplaatst door frits op 02/03/2018 09:41REAGEER, 0 reacties
Spel regels
Graag wil ik de teams er even op attenderen, dat wij de spel regel wat de uitbal en de hoekschop betreft nu gaan affluiten als de bal in het veld ligt en een of twee voeten in het veld staan. De regel is dat de bal op de lijn moet leggen en dat geld ook voor de voeten, maar legt de bal iets achter de lijn en als de voeten iets achter de lijn staan dan is dat geen probleem. De reden is dat de actie's steeds verder in het veld gebeuren en de lijn totaal vergeten wordt. Een van redenen is dat het zaalvoetbal steeds beter wordt en over het algemeen, weten de teams de regels en vind ik ook dat deze regel gehanteerd moet worden. Voor de rest wil ik de teams die ik tot nu toe heb gefloten, een extra compliment geven voor wat het zaal voetbal betreft en zou de KNVB blij zijn met zulke teams.

Voor alle zekerheid wil ik de teams nog even informeren over de aftrap, dat de bal altijd naar voren gespeeld moet worden en dat de aftrap alleen op het veldvoetbal terug gespeeld mag worden.
geplaatst door frits op 07/09/2017 09:10REAGEER, 0 reacties
Reserve speler nieuw Sam Tjoeng doet graag mee
Dit is de voorlopige lijst met reserve spelers, mochten er nog spelers zijn die dit ook willen even opgeven. Dus problemen met je team, even onderstaande nummers bellen dat je hulp nodig hebt.

Tim Griffioen - 0646954001.
Jobbe Strobosch - 0626126786.
Bas van Berkum - 0628031475 (doelman)
Eraldo Brandimarte - 0648107190.
Lucas Pissetti - 0625477872.
Stijn Kuipers - 0648454206 (doelman)
Gretz Supit - 0619397015
Sam Tjoeng - 0642314339


Wie zijn de volgende wel opsturen naar (scheidsrechter67@zonnet.nl) EN VERGEET JE 06 NUMMER NIET, DUS GRAAG ER BIJ VERMELDEN.

geplaatst door frits op 16/06/2017 12:00REAGEER, 0 reacties
De intrap hoekschop de aftrap
Sinds wij gaan opletten met de intrap en hoekschop ( bal op de lijn of iets er achter) en voeten op de lijn, of ook achter de lijn ontdekken wij dat dit al behoorlijk wordt uitgevoerd. Wat het midden uit betreft (dus doelpunt of beginnen) moet de bal altijd naar voren gespeeld worden. Er is wat verwarring voor de veld spelers, want met ingang van dit seizoen mag de bal wel met de aftrap naar achteren gespeeld worden. Dus bij het zaalvoetbal is dat nog niet veranderd en moet de bal altijd naar voren gespeeld worden.
geplaatst door frits op 13/09/2016 10:38REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Alle teams even een geheugensteuntje: Alle gele en rode kaarten worden door ons in een overzicht bijgehouden. Dat houdt in dat een speler die een 3e gele kaart krijgt een wedstrijd niet mee kan doen. Een gele en vervolgens een rode in een wedstrijd, betekent meteen al niet mee doen in de volgende wedstrijd. In een wedstrijd rechtstreeks rood, betekent de volgende 2 wedstrijden niet mee doen. Alle wedstrijden waar in een speler geschorst worden persoonlijk door mij gefloten. De reden is natuurlijk dat ik bijna alle namen kan. Wij hopen dat deze competitie weer sportief verloopt en dat dit bericht voor niets is geplaatst.
geplaatst door frits op 16/09/2014 09:09REAGEER, 0 reacties
seizoen 2017/2018
1560 
ARCHICUP TOPSCORER  
Roel Verwey
Rohmer&deruiter  
40 goals
  TOPSCORERS
  Paul Ederer34  
  Floris van der Wal29  
  Illias El-Harak27  
 
last update: 19 februari 2018 
1MVSA architects4297
2Studio 4x44240
3De Architekten Cie.4057
4KUUB3988
5KJ'153947
continu ranking | alle seizoenen
Wat is jouw favoriete sporthal?
Oostenburghal
Ookmeerhal
Hogendorphal
Verheijhal
[ stand ]
Stemmen: 484
  last update: 23 mei 2018  21:08  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,218
ARCHICUP Content Managing Systeem