De Architecten Cie op de 2e plaats
Om te beginnen krijgt deze wedstrijd (Studioninedots - de Architecten Cie) alleen maar complimenten van de scheidsrechter, voor deze nette en vooral sportieve wedstrijd. De inzet van deze wedstrijd was de 2e plaats voor Cie en die hebben zij weten te behouden. Of zij op deze plaats zullen eindigen hangt helemaal van MVSA Architect, die nu op de 3e plaats staat en nog twee wedstrijden moet voetballen terwijl Cie is uitgespeeld. Dus het blijft spannend om de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen en dat zou wel eens op de laatste wedstrijd van MVSA kunnen zijn 28 maart, maar dan moeten zij wel de laatste twee wedstrijden winnen. In ieder geval blijft het spannend wie de beker voor de 2e plaats in ontvangst mag nemen. Wat de wedstrijd betreft deze ging in de 1e helft redelijk gelijk op en het score verloop ging als volgt, als eerste scoorde Studio al in de 6e minuut door Kamil en in de 8e m Jurgen (1 - 1). In de 10e en 14e m Johan en Ronald als doelman (1 - 3) en Thomas in de 16e m zorgde er voor dat de 1e helft met een (2 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft een iets sterker Cie en wist Studio nog een keer te scoren door weer Thomas en voor Cie scoorde nog Jarno (1x) en Jurgen nog (2x) dus een hattrick, wat een eindstand van (3 - 6) is geworden.
 di20mrt3-6
geplaatst door Frits op 21/03/2018 09:52REAGEER, 0 reacties
Een leuke en een sportieve wedstrijd
Dat sportiviteit niet altijd beloont wordt, is in deze wedstrijd wel duidelijk en wat de wedstrijd betreft kan ik alleen maar complimenten geven voor deze fijne met heel veel sportiviteit. Het begon al in het begin van de wedstrijd (FC Binnenboys - Deluka Sporting) en had Binnenboys een speler te kort, maar heel spontaan bood Bas zich aan om bij hun mee te doen. Twee teams die niet zoveel in kracht verschilde hadden wel als inzet de 3e plaats, want bij winst van Deluka zouden zij deze over nemen. Het werd een echte wedstrijd en van beide kanten werden er diverse goede kansen gecreŽerd en was het Deluka die als eerste scoorde door Rick en voor Binnenboys de gehuurde Bas zodat de 1e helft met een (1 - 1) stand werd afgesloten. Het doelpunt van Bas tegen zijn eigen team bleek later toch voor een gelijk spel te zorgen en bleef Binnenboys netjes op de 3e plaats staan. In de 2e helft ging het weer gelijk op en nu scoorde Binnenboys als eerste in de 38e en 39e m door Joric en Heijme en in de 43e m weer Bas na een terug ketsend schot op de paal van Rick (3 - 2). Luc in de 46e m en weer Bas 47e m en Casper 48e m wat een (4 - 4) eindstand is geworden. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt maar Bas scoorde (3x) en toch geen hattrick. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di20mrt4-4
geplaatst door frits op 21/03/2018 03:13REAGEER, 0 reacties
Verandering van 1e ronde beker wedstrijden
Daar de kans groot is dat de kampioenen na hun wedstrijd, meteen weer tegen elkaar moeten heb ik in overleg met Danny besloten om de wedstrijden kruislings in te vullen. Dus een klein voorbeeld is A 1 tegen B 2 en B 1 tegen A 2. Ook zal ik er rekening mee houden dat de teams geen twee wedstrijden in een week moeten voetballen. Dus de kampioenen spelen dan in de 2e week van het beker gebeuren. En dat geld ook voor de twee wedstrijden die later ingelast zijn, in de 1e week van april om ook in de 2e week hun beker wedstrijd te laten spelen. Dus met nadruk kijk goed de bekerwedstrijden na wanneer je moet spelen en deze zal ik in de laatste week van maart zo snel mogelijk op de site zetten.
geplaatst door frits op 20/03/2018 10:08REAGEER, 0 reacties
Kampioenschap in de B poule
Ondanks dat de Toekomst al is uitgespeeld en de laatste wedstrijd heeft verloren, is het nog even afwachten voor de kampioen bekend is. OTH heeft natuurlijk de beste papieren en om kampioen te worden, zal donderdag 22 maart de wedstrijd in de Oostenburghal gewonnen moeten worden om zich kampioen te kunnen noemen. Mocht het donderdag niet lukken dan hebben zij nog alle kans om op 28 maart ook in de Oostenburghal, om alsnog kampioen te kunne worden. Maar zelf denk ik dat de laatste avond niet nodig zal zijn en wens ik Maarten en zijn team veel succes toe.
geplaatst door frits op 20/03/2018 09:18REAGEER, 0 reacties
Alweer een ongelofelijke uitslag
KJ'15 die de laatste wedstrijd voor een stunt zorgde en overtuigend met (7 -2) van de nummer twee won, speelde toen een van zijn beste wedstrijden. Dat zou voor AS Berlage wel eens een enorme klus worden om KJ'15 van een overwinning af te houden, maar voetbal is een sport die niet te voor spellen is endat bleek maar weer in deze wedstrijd. Op papier zou je zeggen dat moet een makkie worden voor KJ'15, maar wat blijkt Berlage bleek in een geweldige vorm te verkeren en zou een taaie tegenstander worden. In ieder geval vond ik het een fijne wedstrijd met vaak heel goed voetbal en vooral heel sportief, dus een groot compliment is zeker op zijn plaats. Uiteindelijk kreeg ik nog een fijne mededeling van Berlage dat zij druk bezig zijn om enkele spelers nieuwe spelers te regelen en dat het 90 procent zeker is dat zij blijven voetballen in het het seizoen (2018 -2019). Tevens moesten wij afscheid nemen van Job en Sander die nu hun laatste wedstrijd hebben gespeeld en wens ik beide veel succes en geluk toe en hoop ik hen in de toekomst nog een keer te mogen begroeten. In de 1e helft was er weinig verschil wat de teams betreft en kregen beide even veel kansen en werd de 1e helft met een klein verschil afgesloten. Het score verloop ging als volgt in de 9e en 15e minuut scoorde Gert en Sander (0 - 2) en in de 21e m Daan - 23e m Bejamin door een fraaie assist van Wouter en in de 24e Sies met een heel fraai doelpunt vanaf de midden lijn, zodat deze helft met een (2 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde enkelt nog Berlage door weer Gert en Sander, wat een eindstand van (2 - 5) is geworden. Bedankt voor de fijne wedstrijd met een prettig weekend voor allen toegewenst.
 vr16mrt2-5
geplaatst door frits op 16/03/2018 22:40REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd wordt niet gespeeld
Helaas maar de wedstrijd (Dynamo Spartak - OTH) kan niet gespeeld worden. Er kan ook geen andere datum geregeld worden en de reden is dat de teams al elke week een wedstrijd moeten voetballen en de bekerwedstrijden ook op 4 April al beginnen.

De situatie is nu zo geworden dat OTH op 22 maart alleen bij winst kampioen kunnen worden en mocht dat niet lukken, door een gelijk spel of verlies, dan hebben zij nog altijd de kans om op 28 maart kampioen te worden en dat kan ook alleen bij winst. Veel succes en een fijn weekend toegewenst.

 vr16mrt0-5
geplaatst door frits op 16/03/2018 09:16REAGEER, 0 reacties
KUUB Kampioen in de A poule
Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en ik durf best te zeggen, dat jullie dit kampioenschap zonder meer hebben verdiend. Uiteindelijk waren jullie vooral in het 2e gedeelte de meest constante ploeg, want vanaf 1 december wisten jullie even 7 wedstrijden te winnen. Om op de wedstrijd terug te komen hadden jullie aan Studioninedots als tegen stander een fantastisch team om tegen te voetballen en gezien de uitslag van de 1e helft (1 - 0), kunnen wij best over twee gelijke teams spreken en had je van te voren nooit kunnen voorspellen dat de uitslag (4 - 0) zou worden. Ja dan even over deze goed voetballende wedstrijd met een heel hoog niveau wat de sportiviteit betreft, kan ik geen genoeg complimenten geven en was dit zelfs een eer om dit te mogen fluiten. Dan heb ik het al gezegd tijdens de uitreiking maar in 19 jaar fluiten valt deze wedstrijd zonder meer bij de toppers en misschien wel een van de beste. In ieder geval allemaal goed gevoetbald met twee uitstekende doelmannen Bas en Vincent, vooral in de 1e helft en heeft de routine in het voor deel van KUUB voor deze overwinning gezorgd. In de 1e helft viel het enigen doelpunt al in de 4e minuut door Rob en heeft hij natuurlijk met zijn 2e doelpunt in de 36e m een groot aandeel in deze overwinning. Verder scoorde nog voor KUUB in de 44e en 47e m Lucas en Joel, met vermelding dat het doelpunt van Lucas zeker vanaf 40 meter werd gescoord. Nogmaals bedankt voor deze geweldige wedstrijd en worden de foto's later op de site gezet. KUUB gaat dus de kampioenen wedstrijd op 3 april spelen in de Oostenburghal. Fijn weekend voor allen.

 do15mrt0-4
geplaatst door frits op 16/03/2018 15:14REAGEER, 0 reacties
Rohmer&deruiter netjes op de 3e plaats
De 2e wedstrijd die ik moest fluiten was een evenbeeld van de 1e wedstrijd en net zo sportief, en werd eigenlijk ook deze wedstrijd in de 1e helft beslist ondanks dat deze maar met 3 doelpunten verschil werd afgesloten. Er werd dan ook heel sportief gevoetbald en ondanks dat Deluka Sporting wat sterker was en beter in de afwerking, werd de wedstrijd eigenlijk pas beslist in de laatste 5 minuten en vind ik toch gezien de wedstrijd dat de uitslag wel erg hoog is uitgevallen. In de 1e helft was het scoren als volgt en was het Deluka die al in de 3e minuut scoorde door Erik en in de 5e m ook een Erik voor Architects (1 - 1). Pech voor Architects want in de 7e m scoorde zij een eigen doelpunt (2 - 1) en in de 16e en 17e m Wouter en en weer Erik (4 - 1). De 1e helft werd een familie gelegenheid de broertjes Erik en Wouter waren de enige die in deze helft scoorde. In de 2e helft werd er nog gescoorde door Architects in de 28e - 38e en 42e m door Maarten (1x) en Eric met een hattrick nog (2x). Voor Deluka in de 36e m Felix en was de stand (5 - 4). Nu scoorde alleen nog Deluka in de laatste 6 minuten door Erik (1x) dus een hattrick - Jetze en Wouter beide (1x) en Rick nog (2x), zodat de wedstrijd met een (10 - 4) stand werd afgesloten. Voor alle een compliment met deze fijne wedstrijd en heb dan ook beide wedstrijden met veel plezier gefloten
 wo14mrt10-4
geplaatst door frits op 16/03/2018 08:45REAGEER, 0 reacties
Een verrassende nederlaag
Dit is dan ook onbegrijpelijk dat de Toekomst die lange tijd op de 1e plaats heeft gestaan, twee wedstrijden even verliest en het ligt echt niet aan het voetbal want zij hebben toch een redelijk team. Zij weten kansen genoeg te creŽren maar de afwerking, is niet zo als het hoort en hebben vaak met een heleboel pech te maken. En dit keer hadden zij ook de pech dat Rohmer&deruiter in een behoorlijke vorm verkeerde. Maar eerst even een staaltje sportiviteit van de kant van de Toekomst, want Rohmer had een speler te kort en ondanks de belangen voor de Toekomst boden zij spontaan aan om ook met een speler minder te gaan starten en dat is alleen al een groot compliment waard. Ook de wedstrijd bleef tot het einde bijzonder sportief en is het afwachten wat OTH gaat doen in de komende 3 wedstrijden, want zij moeten dan ook 6 punten halen om kampioen te worden in de B poule. Nogmaals een fijne wedstrijd en was het heel jammer dat Tom in de 1e helft wegens een blessure moest uitvallen en dat geld ook voor Tim die in de 42e m moest uitvallen en hopen wij maar dat de blessures niet al te ernstig zijn. De 1e helft was al beslissend voor deze wedstrijd die al met een (4 - 1) stand werd afgesloten. Het was dan ook de Toekomst die al in de 4e m scoorde door Marc (0 - 1) en wist Rohmer even (4x) te scoren door Peter en Raymond beide (1x) en Roel (2x). In de 2e helft wist Rohmer niet meer te scoren en de Toekomst deed dat nog (1x) weer door Marc, zodat de wedstrijd met een (4 - 2) stand werd geŽindigd.
 wo14mrt4-2
geplaatst door frits op 14/03/2018 22:18REAGEER, 0 reacties
Terug blik van de Archicup
Velen zullen het niet weten maar de Archicup heeft toch al een aardige geschiedenis. het is allemaal begonnen in het seizoen 1997 - 1998 en werd er alleen maar in het Vondelpark gevoetbald en ontstond het idee van Danny Edwards en Frank van de Volder om een echt competitie in het seizoen 1998 - 1999 op te richten en de thuishal was de Brediushal, waar het allemaal begon en nog steeds een aantrekkelijke competitie is geworden met een A en een B poule. Helaas is deze fijne hal (14 jaar geleden) door brand verwoest, die aangestoken is door enkele personen en ben zodoende in de Oostenburghal terecht gekomen. Er werd eventjes een site gemaakt door de broer van Frank, Robert waar ik nog steeds met alle plezier aan werk. Een snel cursus van Frank zorgde er voor dat ik voor de Archicup site alle standen en gegevens kan bij houden. De aller oudste deelnemer is natuurlijk Urban United XL en enkele voetballers vanaf het begin, Danny - Pim - Daniel - Mark en Tijl die nog steeds de naam van Urban United XL alle eer aan doen en met veel inzet de punten proberen binnen te halen. De Archicup is inmiddels een begrip geworden in diverse sporthallen en dat hebben wij natuurlijk aan Danny en Frank te danken. Frank heeft al lange tijd geleden besloten om te stoppen wegens een eigen bureau te beginnen, maar blijft altijd een steun op de achtergrond. Dat houdt wel in dat de Archicup gestart in 1998 nu in 2018 al 20 jaar bestaat en dat is natuurlijk ook een hoop aan Danny te danken, die op de achtergrond altijd veel dingen doet (de financiŽn het huren van de extra uren en uiteraard de betalingen aan de Gemeente Amsterdam verzorgd) en zo een goede naam heeft opgebouwd. Hoe ik bij de Archicup terecht gekomen ben komt door Frank en Danny, of ik enkel de finale wedstrijden wilde fluiten en daar begon ik mee in het seizoen 1999 - 2000. In het seizoen 2008 - 2009 werd ik benaderd of ik de competitie onder mijn hoede wilde nemen en ben meteen begonnen om voor alle wedstrijden scheidsrechters te regelen en dat lukt mij door de geweldige medewerking van mijn zoon Frits en schoonzoon Ruud. De teams vonden het een fijn idee en wij als scheidsrechters vinden het ook prettig om al deze wedstrijden te mogen fluiten. Een top jaar was +- 9 jaar geleden dat de Archicup 30 teams had, dus een A - B en een C poule en dat is altijd het drukste jaar geweest. Dus Danny mag wel even in het zonnetje gezet worden om al 20 jaar de Archicup onder zijn hoede te hebben en zelf hoop ik het nog vele jaren dit te mogen doen. Ik heb nog een kleine wens en dat is dat alle teams blijven in het seizoen 2018 - 2019 en met twee nieuwe teams er bij Inbo en OZP hebben wij dan weer 20 teams. Veel geluk voor allen.
geplaatst door frits op 14/03/2018 10:42REAGEER, 1 reactie
De Architecten Cie op de 2e plaats
Om deze plaats te bereiken moesten zij even winnen en dat is een klus geweest, daar zeg je u tegen. Want hun tegenstander Nunc Athletic speelde een van zijn beste wedstrijden en hadden zoals gewoonlijk weer een boel pech, met enkele zekere doelpunten die op open doel maar net naast werden geschoten. Het is dan ook een wedstrijd geworden die eigenlijk met een gelijk spel zeker had moeten eindigen en gezien de stand in de 1e helft van (4 - 4), had dat zeker terecht geweest want beide teams speelde een gelijk waardige wedstrijd tot het einde. Ook zelden dat ik een wedstrijd met 3 doelpunten van (2x) dertig en (1x) 40 meter heb gezien en een doelman die gewoon een zuivere hattrick in de 2e helft scoorde. Het score verloop in de 1e helft ging als volgt 9e en 13e minuut Johan vanaf 30 meter en de dame Myrusha (1-1) - 14e - 15e en 17e m Rutger - Jasper en JŁrgen (3 - 2) en in de 22e - 23e en 24e m Abdi weer Rutger ook vanaf 30 meter en Myrusha met een fraaie kopbal (4 - 4). In de 2e helft werd er ook om en om gescoord en scoorde voor Nunc Jasper en Rutger met een hattrick en Ralph (2x). Voor Cie scoorde nog Abdi en JŁrgen beide (1x) en Ronald als doelman (3x) dus een zuivere hattrick met vermelding dat het 3e doelpunt zeker vanaf 40 meter werd gescoord. Allemaal een compliment voor deze sportieve wedstrijd en is Ronald als doelman en voetballer, met nog diverse assists toch de man van de wedstrijd geworden. Nogmaals een gelijkspel was zeker terecht geweest want het laatste doelpunt van Ronald viel pas in 48 minuut. Cie heeft nog een kleine kans door deze overwinning op de 1e of de 2e plaats.
 di13mrt8-9
geplaatst door frits op 13/03/2018 23:58REAGEER, 0 reacties
Kampioenschap in de B poule
In de B poule blijft het ongewoon spannend wie er kampioen gaat worden en dat moet nog even wachten, want de reden is dat OTH twee wedstrijden minder heeft gespeeld als de koploper de Toekomst. Woensdag 14 maart zal Toekomst er alles aan doen om te winnen en dan is het nog afwachten wat OTH in de komende 3 wedstrijden gaat doen. Dus er is alles nog mogelijk en is natuurlijk de druk voor OTH erg groot, want zij kunnen geen enkele misstap maken. Dat geld natuurlijk ook voor de Toekomst want die moet ten alle tijden de laatste wedstrijd winnen om het spannend te houden. Het gaat maar om een puntje dus het is allemaal erg krap en dit kampioenschap gaat hoofdzakelijk tussen de Toekomst en OTH. Ook veel succes voor beide teams toegewenst en natuurlijk ook met een fijn weekend.
geplaatst door frits op 10/03/2018 10:03REAGEER, 0 reacties
Kampioenen wedstrijd
Aankomende donderdag 15 maart kan in de Oostenburghal KUUB alleen bij winst kampioen worden in de A klasse. Wij rekenen op een sportieve wedstrijd en hopelijk met weinig commentaar als men het niet eens is met een beslissing. Ik hoef dat eigenlijk niet te vermelden, maar ga er maar van uit als ik een beslissing neem dat dit ten alle tijden in alle eerlijkheid doe. Commentaar mag er best zijn want de emotie speelt altijd een grote rol en zeker als er een kampioenschap op het spel staat. Wij wensen natuurlijk MVSA heel veel succes toe en dat geld natuurlijk ook voor de tegenstander Studioninedots. Ik hoop dat het team van Pascal compleet is, zodat een ieder op het te behalen kampioenschap op de foto komt te staan. Fijn weekend en nogmaals veel succes toegewenst.
geplaatst door frits op 10/03/2018 09:48REAGEER, 0 reacties
Twee verschillende wedstrijden
De eerste wedstrijd (Urban United XL - Team V) werd en hele aantrekkelijke wedstrijd, met leuk voetbal en zonder meer twee gelijkwaardige teams. En denk ik dat de uitslag (4 - 4) een volkomen terechte stand is geworden, gezien de vele kansen van beide teams.

De andere wedstrijd (Dynamo Spartak - NL Architects) zal een probleem worden om hier een verslag van te maken en dat heeft gewoon met de uitslag van (15 - 2) te maken. Dus hier kunnen wij niet over twee gelijke teams spreken, maar in ieder geval wat ik het belangrijkste vind dat beide wedstrijden zonder meer heel sportief zijn gebleven.

De wedstrijd die ik zelf heb gefloten is een wedstrijd geworden die vanaf het begin gewoon spannend is gebleven en zorgde voor veel verrassingen, met diverse fraaie momenten wat de kansen betreft. Een groot verschil wat de stand betreft en dat is Urban United XL die de laatste 5 wedstrijden geen punt wist te behalen en nu op eens heel verrassend een goede wedstrijd speelde en Team V die verrassend op de de de derde plaats staat kon niet verhinderen dat Urban een punt mee naar huis mocht nemen. Beide teams moesten zonder wissels spelen, want Urban had de pech dat Wiebo al heel snel moest uitvallen en niet meer mee kon doen. Ik hoop dat het mee valt want Wiebo gaat volgende week donderdag even een weekje skiŽn. Allemaal goed gevoetbald en ondanks dat Jelle een zuivere hattrick scoorde in de 2e helft waren er geen uitschieters. In de 1e helft een sterk Team V en wist Urban toch als eerste te scoren door Peter in de 4e minuut (hij had wel de pech om met enkele zeer fraaie bewegingen op een ongelofelijke manier net naast te schieten). Team V wist in deze helft (3x) te scoren door Ruben (1x) die steeds beter gaat spelen en Nacho (2x) zodat de 2e helft met een (1 - 3) begon. In deze helft was het nu Urban die (3x) wist te scoren door Jelle en voor Team V Balthazar (1x).

Ja en dan de wedstrijd (Dynamo Spartak - NL Architects) met de ongelofelijke uitslag, die wel op een hele vreemde manier de sportiviteit liet zien en dat was het volgende. Dynamo had geen spelers genoeg en moest met 4 spelers beginnen en Architects vond het zo sportief (ondanks de wissels) die zij wel hadden ook maar met 4 spelers te beginnen en dat bewijst wel de geweldige sportiviteit van Architects. En ondanks dat zij binnen de korstte keren een achterstand hadden van (5 - 0) bleven zij gewoon ook met een man minder voetballen. Zo een staaltje van sportiviteit is wel heel bijzonder en een extra compliment voor Architects is zeker op zijn plaats. In de 1e helft wist Architects dus niet te scoren en eindigde deze dan ook met een (7 - 0) stand. Het score verloop was als volgt vanaf de 1e t/m de 24 e minuut Niek (4x) en Floris - Menno en Leonard alle (1x). In de 2e helft wist met twee voltallige teams wist Architects (2x) te scoren door Martien en Haidar en voor Dynamo scoorde nog Menno nog (1x) dus een hattrick - Floris ook nog (2x) ook een hattrick - Niek nog (4x) dus twee keer een zuivere hattrick en Louis met het mooiste doelpunt vanaf zeker 30 meter (1x). Voor allen een fijn weekend toegewenst, met vermelding dat Floris koploper is bij de topscoorders is 28 doelpunten.
 vr9mrt15-2
 vr9mrt4-4
geplaatst door frits op 10/03/2018 04:14REAGEER, 0 reacties
Het zomer toernooi
Helaas maar het is niet anders maar tot nu toe zijn er maar 3 inschrijvingen en dat betekend twee teams die al aan de competitie mee doen en een nieuw team. Wij kunnen wel zeggen volgen seizoen beter, maar dat zeggen wij nu al 3 seizoenen lang. Conclusie dat er in ieder geval een heel gezellig gebeuren, niet meer georganiseerd kan worden en wij vinden dat heel jammer. Kortom wij hebben de moed opgegeven en dat betekend het einde van vele leuke toernooien.
geplaatst door frits op 08/03/2018 13:08REAGEER, 0 reacties
Een ongelofelijke uitslag
Op een klein mening verschil na in de 2e helft (het niet eens zijn met een beslissing) blijf ik het een geweldige wedstrijd vinden met vooral in de 1e helft, twee gelijkwaardige teams die een goede partij voetbal lieten zien. Daarom vind ik het onbegrijpelijk dat met een achterstand van (2 - 5) in de 40e minuut, de wedstrijd even gestaakt moest worden wegens het vele commentaar over een niet gegeven strafschop. Gelukkig kon ik de wedstrijd verder laten uitspelen en houdt het maar weer op de emotie, want als je als nummer twee een wedstrijd verliest met (2 - 7) kan ik de teleurstelling best begrijpen. Daarom blijf ik er bij dat het toch een goede wedstrijd was, met natuurlijk wel een hele verrassende uitslag. Ondanks dat ik ook de uitslag erg hoog vind, want MVSA heeft toch wel een sterk team is het geen schande dat zij van KJ'15 hebben verloren. Want ik schreef al eerder dat zij in een geweldige vorm verkeren en dan had MVSA nog eens de pech dat Thomas de doelman in een geweldige vorm verkeerde en zeker in de 2e helft 6 tot 7 zekere doelpunten wist te voorkomen. Dat de 1e helft maar met een (0 - 1) stand werd afgesloten, had net zo goed andersom kunnen zijn en was het Daan die door een geweldige combinatie met Sies en Rolf in de 23e m scoorde. In de 2e helft scoorde voor MVSA Boy en Jacob beide (1x) en voor KJ'15 Gianni (1x) - Daan nog (2x) dus een hattrick en Sies nog even (3x) met een zuivere hattrik en nogmaals vind ik de uitslag wel erg hoog uitgevallen, ondanks dat deze natuurlijk is verdiend. Door deze verrassende uitslag kan KUUB op 15 maart kampioen worden en heeft MVSA het in eigen hand om op 28/3 de beker voor de 2e plaats in ontvangst te nemen.
 wo7mrt2-7
geplaatst door frits op 08/03/2018 09:32REAGEER, 0 reacties
Een fijne wedstrijd en heel sportief
Wij hebben het over een dijk van een wedstrijd en daar zorgde (OTH - FC Binnenboys) voor en had OTH alle belang in een overwinning, want mochten zij de laatste 3 wedstrijden winnen dan worden zij de kampioen in de B klasse. Natuurlijk hebben zij een grote concurent en dat is de Toekomst want als zij hun laatste wedstrijd winnen, dan kan OTH zich geen misstap veroorloven. Dat het altijd moeilijk is om met die druk om te gaan blijkt wel in deze wedstrijd, want hun tegenstander speelde een hele goede 1e helft. En gezien de kansen voor Binnenboys bij een stand van (3 - 3), hadden zij zeker de leiding kunnen nemen maar door enkele goede reddingen van Leon lukte dat niet. De 1e helft werd dan ook in de laatste 3 minuten beslist en dat geld ook voor de 2e helft, want de wedstrijd werd ook pas in de laatste 4 minuten beslist. Het score verloop in de 1e helft was dan ook vooral in het begin erg spannend en wist OTH als eerste te scoren in de 7e m door Paul, met zijn 101 doelpunt, want hij had in de laatste wedstrijd hier voor al zijn 100e doelpunt gescoord en dat had ik helemaal vergeten te vermelden (sorry Paul). Philip in de 10e m de (2 - 0) en in de 14e en 15e m Ruud en Luc (2 - 2) en in de 16e en 18e m weer Philip en Ruud (3 - 3). OTH scoorde nog (2x) door Doede en Philip met een hattrick zodat deze helft met een (5 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde nog voor Binnenboys Dick in de 40e m (5 -4) en daar bleef het bij. Voor OTH scoorde nog Philip zijn 4e en Paul nog (2x) dus ook een hattrick wat een stand van (8 - 4) is geworden. Verdiend maar toch een beetje geflatteerd, allemaal goed gevoetbald maar Paul en Philip samen goed voor 7 doelpunten vielen natuurlijk ietsje meer op.
 di6mrt8-4
geplaatst door frits op 07/03/2018 08:44REAGEER, 0 reacties
Uitgestelde wedstrijd
De wedstrijd (Studionindots - Royal HaskoningDHV) die gespeeld zou worden op 8 maart in de Oostenburghal, kan niet gespeeld worden. Er wordt naar een andere datum gezocht.

Deze wedstrijd wordt nu gespeeld op dinsdag 3 april in de Hogendorphal 2 18.00 uur. Op de site is de datum al veranderd.
Rekening is voor Royal Haskoning.
 di3apr-
geplaatst door frits op 06/03/2018 14:02REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd om de 3e plaats
Het werd in ieder geval een leuke wedstrijd met veel spanning en zorgde de 1e helft er voor, dat er twee fijne teams aan het voetballen waren en zonder meer even sterk waren. Dat bewijst wel de terechte uitslag van (2 - 2) in deze helft en om te beginnen, maar eerst een compliment te geven voor deze vooral sportieve wedstrijd en werd er met veel inzet tot het einde gevoetbald. Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - Dynamo Spartak) die als inzet hadden het bereiken van de 3e plaats en deze spannende wedstrijd, werd eigenlijk pas op het einde van de wedstrijd beslist. De 1e helft begon al heel snel met het scoren en dat was Coen in de 4e m door een assist van Ruben (1 - 0) en in de 14e m Floris door een fraaie combinatie met Lennard en Louis (1 - 1). Ruben in de 17e m (2 - 1) en in de 18e m weer Floris en weer door Lennard en Louis (2 - 2). in de 2e helft werd er ook om en om gescoord en dat ging als volgt 34e en 41e m Onno en weer Ruben (4 - 2). Brooklyn 42e m en Mark 43e m (5 - 3) en vervolgens Louis als doelman in de 45e m (5 - 4) door weer een assist van Lennard, Mark met zijn 2e 47e m en Floris als laatste met een hattrick 50e m zodat de wedstrijd met een (6 - 5) stand werd geŽindigd. Verdiend gewonnen maar ik denk dat een gelijk spel, misschien wel de juiste verhouding had geweest. Allemaal goed gevoetbald maar Lennard viel even wat meer op, niet gescoord maar had een aandeel in de meeste doelpunten. Fijn weekend voor allen.
 do1mrt6-5
geplaatst door frits op 02/03/2018 09:41REAGEER, 0 reacties
Spel regels
Graag wil ik de teams er even op attenderen, dat wij de spel regel wat de uitbal en de hoekschop betreft nu gaan affluiten als de bal in het veld ligt en een of twee voeten in het veld staan. De regel is dat de bal op de lijn moet leggen en dat geld ook voor de voeten, maar legt de bal iets achter de lijn en als de voeten iets achter de lijn staan dan is dat geen probleem. De reden is dat de actie's steeds verder in het veld gebeuren en de lijn totaal vergeten wordt. Een van redenen is dat het zaalvoetbal steeds beter wordt en over het algemeen, weten de teams de regels en vind ik ook dat deze regel gehanteerd moet worden. Voor de rest wil ik de teams die ik tot nu toe heb gefloten, een extra compliment geven voor wat het zaal voetbal betreft en zou de KNVB blij zijn met zulke teams.

Voor alle zekerheid wil ik de teams nog even informeren over de aftrap, dat de bal altijd naar voren gespeeld moet worden en dat de aftrap alleen op het veldvoetbal terug gespeeld mag worden.
geplaatst door frits op 07/09/2017 09:10REAGEER, 0 reacties
Reserve speler nieuw Sam Tjoeng doet graag mee
Dit is de voorlopige lijst met reserve spelers, mochten er nog spelers zijn die dit ook willen even opgeven. Dus problemen met je team, even onderstaande nummers bellen dat je hulp nodig hebt.

Tim Griffioen - 0646954001.
Jobbe Strobosch - 0626126786.
Bas van Berkum - 0628031475 (doelman)
Eraldo Brandimarte - 0648107190.
Lucas Pissetti - 0625477872.
Stijn Kuipers - 0648454206 (doelman)
Gretz Supit - 0619397015
Sam Tjoeng - 0642314339


Wie zijn de volgende wel opsturen naar (scheidsrechter67@zonnet.nl) EN VERGEET JE 06 NUMMER NIET, DUS GRAAG ER BIJ VERMELDEN.

geplaatst door frits op 16/06/2017 12:00REAGEER, 0 reacties
De intrap hoekschop de aftrap
Sinds wij gaan opletten met de intrap en hoekschop ( bal op de lijn of iets er achter) en voeten op de lijn, of ook achter de lijn ontdekken wij dat dit al behoorlijk wordt uitgevoerd. Wat het midden uit betreft (dus doelpunt of beginnen) moet de bal altijd naar voren gespeeld worden. Er is wat verwarring voor de veld spelers, want met ingang van dit seizoen mag de bal wel met de aftrap naar achteren gespeeld worden. Dus bij het zaalvoetbal is dat nog niet veranderd en moet de bal altijd naar voren gespeeld worden.
geplaatst door frits op 13/09/2016 10:38REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Alle teams even een geheugensteuntje: Alle gele en rode kaarten worden door ons in een overzicht bijgehouden. Dat houdt in dat een speler die een 3e gele kaart krijgt een wedstrijd niet mee kan doen. Een gele en vervolgens een rode in een wedstrijd, betekent meteen al niet mee doen in de volgende wedstrijd. In een wedstrijd rechtstreeks rood, betekent de volgende 2 wedstrijden niet mee doen. Alle wedstrijden waar in een speler geschorst worden persoonlijk door mij gefloten. De reden is natuurlijk dat ik bijna alle namen kan. Wij hopen dat deze competitie weer sportief verloopt en dat dit bericht voor niets is geplaatst.
geplaatst door frits op 16/09/2014 09:09REAGEER, 0 reacties
seizoen 2017/2018
1248 
ARCHICUP TOPSCORER  
Roel Verwey
Rohmer&deruiter  
29 goals
  TOPSCORERS
  Floris van der Wal28  
  Illias El-Harak27  
  Ronald Moestoredjo26  
 
last update: 19 februari 2018 
1MVSA architects4297
2Studio 4x44240
3De Architekten Cie.4057
4KUUB3988
5KJ'153947
continu ranking | alle seizoenen
Wat is jouw favoriete sporthal?
Oostenburghal
Ookmeerhal
Hogendorphal
Verheijhal
[ stand ]
Stemmen: 474
  last update: 21 maart 2018  23:37  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,156
ARCHICUP Content Managing Systeem