Een gelijk opgaande wedstrijd tot de 41e minuut
Wij hebben het dan ook over de wedstrijd (Studionindots - Boulevardboys) die met veel goed voetbal een leuke en een hele sportieve wedstrijd hebben gespeeld. Beide teams speelde snel en de kansen waren zeker in deze helft op gelijke hoogte en dat bewijst de 1e helft wel want deze werd maar met een klein verschil afgesloten. De snelheid van de wedstrijd zorgde er ook voor dat de voetballers blij waren dat er een wissel op de bank zat en dat was echt wel nodig met deze geweldige inzet. Ik begin eerst maar met een groot compliment te geven voor allen en heb dan ook met veel plezier de wedstrijd gefloten. Het wachten was dan ook wie het eerste zou scoren en dat was Studioninedots pas in de 11e m door Kamil (1 - 0) en in de 20e m zeer fraai Huib (1 - 1) en weer Kamil door een assist van Metin in de 21e scoorde hij in een keer de (2 - 1). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en was het Boulevardboys die nu als eerste scoorde door Roel met een geweldige actie in de 31e m (2 - 2, maar dat was van korte duur want Thomas in de 32e m de (3 - 2) en wist Boulevardboys niet meer te scoren. Dat deed Studio nog wel door Daniel en Kamil met een hattrick zodat de wedstrijd met een iets te groot verschil (5 - 2) werd geŽindigd. Allemaal goed gevoetbald maar Kamil viel toch ietsje meer op en wens allen een fijn weekend toe.
 vr19jan5-2
geplaatst door frits op 20/01/2018 03:33REAGEER, 0 reacties
Een fijne wedstrijd met een nare blessure
Altijd naar als je een fijne wedstrijd mag fluiten, die dan ook met veel sportiviteit werd gespeeld en er gebeurd 8 minuten voor tijd een nare blessure (gelukkig niet door een overtreding) verpest dat toch wel een beetje de wedstrijd. Pim als je wat weet na het ziekenhuis, laat even wat van je horen en wens je veel sterkte toe met een snelle genezing. De wedstrijd (Urban United XL - Dynamo Spartak) valt weer onder de categorie uitstekend die dan ook met veel plezier werd gefloten en dan ook niet anders, want met het uitvallen van Pim bood Bas spontaan aan om even mee te doen want Urban had geen wissels. De wedstrijd had twee gezichten want ondanks dat Urban echt wel veel kansen kreeg, lukte er bijna niets en Dynamo speelde een sterke wedstrijd. De 1e helft werd dan ook met een ruime voorsprong (0 - 5) afgesloten want Dynamo scoorde (4x) en Urban scoorde (1x) wel met een eigen doelpunt. Floris met een schitterende omhaal (1x) en een nieuwe speler Nick met een zuivere hattrick (3x). In de 2e helft scoorde Billy (1x) - Louis (1x) en Floris ook met een hattrick nog (2x) wat en eindstand van (1 - 8) is geworden. Nogmaals een compliment voor allen met een fijn weekend toegewenst.
 do18jan1-8
geplaatst door Frits op 19/01/2018 04:08REAGEER, 0 reacties
Een moeizame overwinning met veel geluk
Natuurlijk is het moeilijk als je boven aan staat, want iedereen wil van je winnen en is er altijd wel een wedstrijd bij dat je net door het oog van de naald kruipt. Wij hebben het over de wedstrijd (Team V - De Toekomst) die daar zeker een voor beeld van is, want Toekomst heeft dan wel gewonnen maar ik denk dat dit niet helemaal op zijn plaats is en had het zeker een gelijk spel moeten worden. Ik heb dan ook met bewondering naar Team V gekeken want wat hebben zij een dijk van een wedstrijd gespeeld, maar wat heb je daar aan als je dan onverdiend de wedstrijd verliest. Team V die de laatste 6 wedstrijden heeft gewonnen, mag je nu best als een goed team betitelen en dat heeft heel wat benauwde momenten opgeleverd voor de Toekomst. In de 1e helft startte Team V heel sterk met goed voetbal en wisten zij in de 9e - 11e en 15e minuut te scoren door Ruben - Nacho en Andreas, dankzij 3 assists van Inigo (3 - 0) en wist Toekomst met veel pijn en moeite te scoren in de 16e en 19e m door Marc en Tim (3 - 2) en hebben zij veel te danken aan hun doelman Brian die zeker in deze helft 4 zekere doelpunten wist te voor komen. In de 2e helft wist Team V niet meer te scoren en je raad het al, weer die duivelse Brian die een regel recht plaag voor Team V is geworden. Voor Toekomst scoorde nog Justin en Sam zodat de wedstrijd met (3 - 4) stand werd afgesloten. Compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd.
 wo17jan3-4
geplaatst door frits op 18/01/2018 02:58REAGEER, 0 reacties
De Architecten Cie en OTH blijven aan de top
De Architecten Cie wint de wedstrijd door een sterke 1e helft met een sterk Royal Haskoning in de 2e helft en was OTH veel te sterk voor Deluka Sporting. De twee Fritsen hebben weer twee fantastische wedstrijden mogen fluiten, met veel sportiviteit dus een groot compliment voor beide wedstrijden is zeker op zijn plaats. Het wordt dan ook voor ons inclusief Ruud zo langzamerhand een eer om de wedstrijden te mogen fluiten en dat doen wij dan ook met heel veel plezier. In ieder geval zorgen de teams nu er voor, als wij een wedstrijd hebben gefloten dat wij alweer meteen naar de volgende wedstrijd kijken.

Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd in de Hogendorphal waarin OTH in een behoorlijke vorm verkeerde en daar werd Deluka Sporting meteen de de dupe van. Wat Deluka betreft is het onbegrijpelijk dat zij de laatste 7 wedstrijden hebben verloren, want zo slecht spelen zij niet eens. Natuurlijk is deze verloren wedstrijd tegen OTH wel erg groot en toch wist Peter als eerste te scoren al in de 1e minuut, maar daar bleeft het bij en wisten zij verder in deze wedstrijd niet meer te scoren. Voor OTH scoorde in de 2e - 4e - 5e en 20e minuut door Doede die een groot aandeel in deze overwinning had - Maarten - Christiaan en Adan zodat de 1e helft met (1 - 4) stand werd afgesloten. Moet wel even vermeld worden dat Deluka best wat kansen kreeg maar Leon wist met enkele fraaie reddingen verder het doel schoon te houden. In de 2e helft werd er dus alleen door OTH gescoord en dat waren Jobbe en Adan beide (1x) en Doede nog even (5x), zodat de wedstrijd met een wel verdiende maar een te grote uitslag van (1 - 11) werd geŽindigd. De twee uitschieters waren natuurlijk Doede en Adan door zijn geweldige inzet en 4 fraaie assists.

De tweede wedstrijd in de Oostenburghal speelde de Architecten Cie in de 1e helft een sterke wedstrijd met veel goed voetbal maar door de geweldige inzet van van Royal HaskoningDHV werd de 1e helft maar met een (0 - 3) stand afgesloten.en dat had veel hoger kunnen zijn. Ook voor Wouter en zijn team valt het dit seizoen niet mee en een van de redenen is zeker de vele wissels van nieuwe spelers (moet nu al voor de 3e keer weer nieuwe wedstrijd kaarten maken) en wil hem een groot compliment geven voor het vele werk, om steeds maar weer met een voltallig team te komen. In de 1e helft lukte het niet om te scoren en dat deed Cie wel in de 6e - 7e en 23e minuut door Lars - John de doelman en weer Lars (een familie gelegenheid) en moet er wel even vermeldt worden dat Royal de pech had om 2x keer de paal te raken en John weer in een top vorm verkeerde. In de 2e helft die dan met een (0 - 3) stand begon kreeg Cie het toch een stuk moeilijker, want Royal ging een stuk beter spelen en had nu ook weer de pech om een keer de paal te raken en als zij in de 1e helft ook zo hadden gevoetbald had er best eens moeilijk kunnen worden voor Cie. In deze helft scoorde Wouter twee fraaie doelpunten en natuurlijk weer Ronald die ook twee keer wist te scoren, wat een eindstand van (2 - 5) is geworden.
 di16jan2-5
 di16jan1-11
geplaatst door frits op 17/01/2018 09:02REAGEER, 0 reacties
NL Architects met een verrassende overwinning
Ja en dat mag je best zo noemen want als je de eerste overwinning pakt, met heel goed voetbal kan dat weleens de ommekeer betekenen. Want als zij zo blijven voetballen zal menige tegenstander in de laatste 7 wedstrijden het niet al te makkelijk krijgen. En dat heeft Rohmer&deruiter al gemerkt want ondanks dat zij een redelijke wedstrijd speelde en dat hebben zij zeker bewezen in de 1e helft, die maar met (0 - 1) werd afgesloten en dat had net zo goed anders om kunnen zijn. Het doelpunt werd dan ook pas in de 18e m gescoord door Eric die een groot aandeel in de overwinning zou krijgen en wat de 2e helft betreft kan je best over een verrassing spreken. Al heel snel scoorde Rohmer in de 33e m de gelijkmaker door Chris (1 - 1), maar dat was van korte duur want in de 35e - 36e - 37e -39e en 42e minuut scoorde Eric - (1x) - Ciaran (2x) en Shaya een zuivere hattrick (3x) en was de stand opeens (1 - 7). Rohmer verhoogde het tempo en scoorde vanaf de 44e m weer door Chris (2x) door (2x) een knappe assist van Noud, dus ook een zuiver hattrick en Bart (1x) zodat de wedstrijd met een (4 - 7) stand werd geŽindigd. Ik denk als Rohmer eerder had gaan voetballen zoals de laatste 6 minuten, was de wedstrijd zeker met een andere stand geŽindigd. Alweer een fijne wedstrijd met veel sportiviteit, dus een groot compliment voor allen is zeker op zijn plaats. Allen goed gevoetbald maar Chris en Shaya vielen even wat meer op. Fijn weekend en tot de volgende keer
 vr12jan4-7
geplaatst door frits op 13/01/2018 02:55REAGEER, 0 reacties
KUUB in een super vorm
Voor mijzelf ben ik heel tevreden dat ik alsnog de wedstrijd (Nunc Athletic - KUUB) toch heb gefloten, want deze zou ik niet fluiten wegens de thuiskomst van mijn vrouw uit het ziekenhuis. Maar alles was perfect met haar dus kon even een uurtje weg. Super blij en komt daar nog eens bij dat ik een verslag mag maken van een super wedstrijd, die straalde alleen al uit wat de sportiviteit betreft dus de donderdag wordt nu mijn geluksdag. Over de wedstrijd dat was er weer een met twee verschillende helften de 1e was redelijk gelijk wat de kracht betreft, want deze werd met met een (0 - 2) stand afgesloten. Wat de kansen betreft dat ging redelijk gelijk op en was het KUUB die scoorde in de 4e en 11e m door Joel (2x). Wat er in de 2e helft gebeurde was onbegrijpelijk maar ondanks enkele goede kansen wist Nunc maar (1x) te scoren door Johan in de 44e m. Wat KUUB betreft denk ik toch dat zij in een behoorlijke vorm zijn en in deze helft heel goed verzorgd voetbalde en natuurlijk niet voor niets weer de nummer een zijn. Het score verloop was als volgt in de 26e en 30e m Noel met een hattrick en Rob met het mooiste doelpunt, want hij plukte een verre assist van Noel in een keer uit de lucht en scoorde rechtstreeks op een hele fraaie manier. Noel nog (2x) dus totaal (5x) en de altijd hardwerkende Niels plukte ook (1x) zijn verdiende doelpunt even mee. Een verdiende uitslag van (1 - 7) maar gezien het voetbal is deze uitslag wel erg groot uitgevallen. Het wordt spannend in de top want theoretisch hebben nog 4 teams kans op de titel en vind ik toch dat Noel de man van de wedstrijd is geworden. Allen nog bedankt voor de fijne wedstrijd en ik zie dit als een cadeau voor mijn vrouw. Fijn weekend en tot de volgende keer.
 do11jan1-7
geplaatst door frits op 12/01/2018 02:30REAGEER, 0 reacties
Een bericht voor de belangstellende
Er bestaan toch nog wonderen want na een zware operatie en een hele slechte nacht (de drain was gaan lekken) dus veel bloed verlies, rekende ik nergens meer op dat zij de volgende dag naar huis mocht. Maar ik kreeg wel een heel aangenaam telefoontje om 11.00 uur, dat ik haar om 11.30 uur mocht ophalen dus ik denk wel dat er geen betere verrassing had kunnen zijn. Wel vreemd als je vrouw 6 maanden krom heeft gelopen, dat zij weer redelijk recht kan lopen en meteen een stukje groter is geworden. Heel veel dank voor de belangstelling en ik zie het leven weer een stukje vrolijker tegemoet. Het gaat zo goed met haar dat ik vanavond een uurtje weg mag, zodat ik alsnog de wedstrijd in de Oostenburghal kan fluiten die ik in de eerste instantie had afgezegd, wegens de thuis komst van mijn vrouw.
geplaatst door frits op 11/01/2018 14:30REAGEER, 2 reacties
MVSA weer koploper
Op de eerste plaats wil ik beide teams bedanken voor hun begrip, dat als ik een bericht zou krijgen tijdens het fluiten uit het ziekenhuis wegens de operatie van mijn vrouw dat ik de wedstrijd meteen zou verlaten. Ik zou in de eerste instantie geen verslag maken, maar na het goede nieuws dat de operatie op een geweldige manier was geslaagd ben ik dat toch maar gaan doen. En als je een verslag kan maken over een sportieve wedstrijd, is het helemaal prettig om dit te mogen schrijven. Dus Sander en Jacob nogmaals bedank voor jullie geweldige medewerking en geef dan ook meteen een behoorlijk compliment voor deze wedstrijd. Ook deze wedstrijd heeft weer twee verschillende helften met in de 1e een heel sterk MVSA en in de 2e helft een herboren Berlage en als zij zo ook in de 1e helft hadden gespeeld, had de uitslag zeker niet zo groot uitgevallen. Het score verloop in de 1e helft begon vrij snel in de 6e m door Joris - 10e en 18e m Pascal en Roy en in de 22e en 23e m Joris nog (2x) met een zuivere hattrick en in de 24e m Cristan (1x) zodat de 1e helft met een (5 - 1) stand werd afgesloten. Dus in de 2e helft twee zuivere hattricks door Max en Wouter, wat een eindstand van (8 - 4) is geworden. Allemaal goed gevoetbald maar Louise de doelman had een groot aandeel in deze overwinning, vooral in de 1e helft met vele fraaie reddingen.
 wo10jan8-4
geplaatst door frits op 11/01/2018 00:20REAGEER, 0 reacties
Een fantastische start voor 2018
Twee wedstrijden op de dinsdagavond zorgde er voor, dat wij als scheidsrechters een hele fijne avond hadden met twee uitermate sportieve wedstrijden. Er gebeurde zo weinig dat er maar weinig gefloten moest worden voor overtredingen en werd er met veel respect tegen elkaar gevoetbald. De wedstrijd in de Hogendorphal onder leiding van Ruud werd een regel rechte triller, en werd er maar met een klein verschil gewonnen en was een gelijk spel zeker terecht geweest. De wedstrijd in de Oostenburghal werd een verrassende 1e helft, met zeker twee gelijk teams die dan ook met een beetje geluk met een (3 - 1) stand werd afgesloten. De 2e helft werd heel anders en die eindigde eigenlijk met een te groot verschil wat de stand betreft.

Eerst maar begingen met de wedstrijd (FC Binnenboys - Dynamo Spartak) die met twee gelijke teams aan de 1e helft begonnen en werden er meteen al van beide kansen diverse kansen gecreŽerd. Maar door het goede keeperswerk van Stijn en Thomas duurde het wel even voor er werd gescoord. Moet er wel even apart bij vermeld worden dat Thomas in de 1e helft niet alleen goed keepte, maar speelde enkele keren met fraaie bewegingen de bal naar zijn spelers. het scoren duurde wel even werd er pas in de 14e m gescoord door Frits (1 - 0) en over pech gesproken Floris wist met twee doelrijpe kansen in de 15e en 16e m de paal te raken. Daarbij wist Louis vanaf eigen helft op een open doel ook de paal te raken en Binnenboys deed het wat beter om in de 23e en 24e m te scoren door weer Frits en Steven (3 - 0) en ook in de 24e m scoorde Floris door een fraaie assist van Jochem de (3 - 1). Met deze stand begon dan ook de 2e helft en scoorde verder Louis (1x) - Luc (2x) en Marc (1x) en Frits met een hattrick nog (1x). de wedstrijd eindigde dan ook met een te groot verschil (7 - 2). Alle bedankt vaar de twee fijne wedstrijden.

De 2e wedstrijd (KJ'15 - Boulevardboys) is meer dan een spannende wedstrijd geworden en werd deze super topper met een gelijke stand, pas in de laatste minuten beslist en met een beetje geluk had deze wedstrijd in een terechte gelijke stand geŽindigd. Heel veel plus punten van de scheidsrechter en als ik het goed heb begrepen, deed Arvid ook weer mee na een lange blessure tijd en dat doet mij goed want het is altijd prettig om naar zo een goede voetballer te kijken. Met KJ'15 wil het maar niet lukken en wat de laatste 3 wedstrijden betreft voetballen zij echt niet zo slecht en wordt er maar met kleine verschillen verloren, dus gaan wij er vanuit dat het kleine beetje geluk gewoon ontbreekt en zeker ook in deze wedstrijd. de 1e helft ging dan ook gelijk op en dat geld voor de hele wedstrijd, want krachtverschil was er niet. In de 1e helft scoorde voor KJ'15 in de 7e - 11e en 20e m Daan - Rolf en Ronaldo en voor Boulevardboys in de 18e en 21e m Koen en Arvid (3 - 2). In de 2e helft voor KJ''15 43e m Luc en in de 33e - 36e en 46e m weer Koen (1x) en (2x) Michael (4 - 5). Met vermelding dat in de laatste minuut Thomas de doelman met een schitterende Lob de paal wist te raken dus weer pech.

Mochten er wat fouten in zitten vergeef het mij maar, want ik ben vanuit het ziekenhuis naar huis gegaan om deze verslagen even gauw te maken. Ik ga er nu weer snel naar toe want als het goed is wordt zij om 14.00 uur gelukkig geopereerd en nu maar hopen dat het goed gaat.
 di9jan4-5
 di9jan7-2
geplaatst door frits op 12/01/2018 22:52REAGEER, 0 reacties
Zomer toernooi
In de loop van het seizoen 2017 - 2018 is er al diverse keren gevraag, hoe zit het nou met het zomer toernooi. Maar gezien de laatste twee seizoenen werd er ook om gevraagd, maar waren de aanmeldingen bijzonder schaars dus kon het ook niet door gaan. Jammer maar als er dan nog eens betaald moet worden voor de velden, die nodig zijn voor het toernooi dan is het wel erg zuur dat je voor de velden moet betalen en er is geen toernooi. Wij willen het best nog een keer proberen want wij missen ook de gezelligheid, want dat was het zeker. Dus wij vragen aan alle teams als er interesse is om je even aan te melden en alleen bij Frits (scheidsrechter67@zonnet.nl) want die gaat dan de teams noteren en de planning voor het toernooi zal zijn eind mei - begin juni. Wacht niet te lang want wij moeten ook de velden bijtijds kunnen huren. Minimaal 10 tot 12 teams moeten er zijn om het toernooi door te laten gaan.
geplaatst door frits op 08/01/2018 15:27REAGEER, 0 reacties
Een eindeloze wedstrijd
Wat een heerlijke dag voor mijzelf want op de eerste plaats, kreeg ik wel een heel goed bericht dat het hart van mijn vrouw in een goede conditie is en dat zij na 6 maanden op 10 januari eindelijk geopereerd mag worden aan een stenoze in haar rug. Dus ik ging in ieder geval de laatste wedstrijd van dit jaar met een fijn gevoel fluiten en dat werd nog een stuk beter na deze wedstrijd, want er werd niet alleen goed gevoetbald maar voor de sportiviteit kan ik geen genoeg complimenten geven. Ik denk dat er twee of drie keer voor een lichte overtreding is gefloten en wil iedereen met grote dank een pluim geven voor deze fijne wedstrijd. Wij hebben het over de wedstrijd (Urban United XL - De Toekomst) en het hoogte punt van deze wedstrijd is wel het volgende, in de 2e helft werd Danny de doelman volop in zijn gezicht geraakt (bloedneus) en viel er een doelpunt. Enkel minuten later keurde ik het doelpunt alsnog af en kreeg van de Toekomst zonder morren de goedkeuring en dat zegt genoeg over de sportiviteit. In de 1e helft was er geen kracht verschil en werd deze maar met een (0 - 1) stand afgesloten en daar zorgde Illias voor in de 14e m. In de 2e helft werd er al in de 27e m gescoord door de altijd hardwerken Wiebo, door een fraaie assist van Peter (1 - 1) en in de 29e m Marc (1 - 2). In de 35e en 38e m weer Illias en Nizar met fraai schot (1 - 4) en DaniŽl ook altijd goed voor een doelpunt in de 39e m ((2 - 4) wat de eindstand is geworden. Nogmaals mijn dank voor deze fijne wedstrijd met een prettig weekend voor alle en Adam het was weer perfect.
 vr22dec2-4
geplaatst door frits op 22/12/2017 22:06REAGEER, 2 reacties
Nieuwjaar wens.
Met nog 3 wedstrijden deze week voor de boeg, willen wij Danny Edwards - Frank van de Volder en de scheidsrechters Frits - Frits J.r en Ruud alle teams en kantoren, fijne feestdagen toe wensen met heel veel plezier. En natuurlijk niet te vergeten met de families van de teams er bij, heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor 2018 en dat geld natuurlijk voor vele jaren.

Voor mijzelf spreek ik de wens uit dat wij nog vele jaren voor de Archicup mogen werken, maar daar moet je natuurlijk ook een hoop geluk bij hebben. Maar dat geld natuurlijk voor iedereen.
geplaatst door frits op 19/12/2017 18:06REAGEER, 1 reactie
Spel regels
Graag wil ik de teams er even op attenderen, dat wij de spel regel wat de uitbal en de hoekschop betreft nu gaan affluiten als de bal in het veld ligt en een of twee voeten in het veld staan. De regel is dat de bal op de lijn moet leggen en dat geld ook voor de voeten, maar legt de bal iets achter de lijn en als de voeten iets achter de lijn staan dan is dat geen probleem. De reden is dat de actie's steeds verder in het veld gebeuren en de lijn totaal vergeten wordt. Een van redenen is dat het zaalvoetbal steeds beter wordt en over het algemeen, weten de teams de regels en vind ik ook dat deze regel gehanteerd moet worden. Voor de rest wil ik de teams die ik tot nu toe heb gefloten, een extra compliment geven voor wat het zaal voetbal betreft en zou de KNVB blij zijn met zulke teams.

Voor alle zekerheid wil ik de teams nog even informeren over de aftrap, dat de bal altijd naar voren gespeeld moet worden en dat de aftrap alleen op het veldvoetbal terug gespeeld mag worden.
geplaatst door frits op 07/09/2017 09:10REAGEER, 0 reacties
Geplande competitie 2017 -2018
De competitie en de bekerwedstrijden staan in zijn geheel op de site en ben tevreden op een gedeelte na en dat is de laatste week in februari en de 1e week van maart, waar de wachttijden van de volgende wedstrijd 3 tot 4 weken kunnen duren. De reden is de krokus vakantie en zijn er diverse activiteiten voor de kinderen in de sporthallen, zodat er geen uren gehuurd kunnen worden. Gelukkig wordt er over het algemeen veel gevoetbald, vooral in het begin van de competitie zodat alle teams de eerste maanden vrij veel kunnen voetballen. Ik wilde dit toch even vermelden zodat de teams weten wat de oorzaak is van de langere wachttijden in deze periode. Wij wensen alle teams een heel fijn seizoen toe met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 13/08/2017 09:59REAGEER, 0 reacties
Reserve speler nieuw Sam Tjoeng doet graag mee
Dit is de voorlopige lijst met reserve spelers, mochten er nog spelers zijn die dit ook willen even opgeven. Dus problemen met je team, even onderstaande nummers bellen dat je hulp nodig hebt.

Tim Griffioen - 0646954001.
Jobbe Strobosch - 0626126786.
Bas van Berkum - 0628031475 (doelman)
Eraldo Brandimarte - 0648107190.
Lucas Pissetti - 0625477872.
Stijn Kuipers - 0648454206 (doelman)
Gretz Supit - 0619397015
Sam Tjoeng - 0642314339


Wie zijn de volgende wel opsturen naar (scheidsrechter67@zonnet.nl) EN VERGEET JE 06 NUMMER NIET, DUS GRAAG ER BIJ VERMELDEN.

geplaatst door frits op 16/06/2017 12:00REAGEER, 0 reacties
De intrap hoekschop de aftrap
Sinds wij gaan opletten met de intrap en hoekschop ( bal op de lijn of iets er achter) en voeten op de lijn, of ook achter de lijn ontdekken wij dat dit al behoorlijk wordt uitgevoerd. Wat het midden uit betreft (dus doelpunt of beginnen) moet de bal altijd naar voren gespeeld worden. Er is wat verwarring voor de veld spelers, want met ingang van dit seizoen mag de bal wel met de aftrap naar achteren gespeeld worden. Dus bij het zaalvoetbal is dat nog niet veranderd en moet de bal altijd naar voren gespeeld worden.
geplaatst door frits op 13/09/2016 10:38REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Alle teams even een geheugensteuntje: Alle gele en rode kaarten worden door ons in een overzicht bijgehouden. Dat houdt in dat een speler die een 3e gele kaart krijgt een wedstrijd niet mee kan doen. Een gele en vervolgens een rode in een wedstrijd, betekent meteen al niet mee doen in de volgende wedstrijd. In een wedstrijd rechtstreeks rood, betekent de volgende 2 wedstrijden niet mee doen. Alle wedstrijden waar in een speler geschorst worden persoonlijk door mij gefloten. De reden is natuurlijk dat ik bijna alle namen kan. Wij hopen dat deze competitie weer sportief verloopt en dat dit bericht voor niets is geplaatst.
geplaatst door frits op 16/09/2014 09:09REAGEER, 0 reacties
seizoen 2017/2018
0846 
ARCHICUP TOPSCORER  
Illias El-Harak
De Toekomst  
22 goals
  TOPSCORERS
  Ronald Moestoredjo20  
  Roel Verwey19  
  Floris van der Wal17  
 
last update: 16 november 2017 
1MVSA architects4252
2Studio 4x44240
3De Architekten Cie.4015
4KJ'153910
5KUUB3908
continu ranking | alle seizoenen
Wat is jouw favoriete sporthal?
Oostenburghal
Ookmeerhal
Hogendorphal
Verheijhal
[ stand ]
Stemmen: 462
  last update: 20 januari 2018  03:33  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,141
ARCHICUP Content Managing Systeem