Verandering van wedstrijden
Vanaf 23 oktober zijn er enkele wijzingen, dus let even op. Ik heb vandaag nog een poging gedaan om de situatie wat het langere wachten voor de volgende wedstrijd, korter te maken maar het lukt mij niet. Dus de wachttijd van 3 tot 4 weken voor de volgende wedstrijd kan niet veranderd worden, dus sorry hier voor en gelukkig komt dat maar een keer of twee keer voor. Dit geld voor meerdere teams dus ik hoop dat dit mij niet kwalijk wordt genomen en reken op een ieder zijn medewerking. Wat de datums betreft die zijn zo goed als zeker en wordt er hierna nog wat veranderd, dan zal ik persoonlijk de teams benaderen en dit mededelen.
geplaatst door frits op 08/08/2018 20:24REAGEER, 0 reacties
Goed nieuws
Na vandaag 7 augustus weer voor de zoveelste keer alles nagelopen en ben er bijna zeker van dat alle datums tijd en sporthallen correct zijn ingevuld. Ik wil dan ook aan allen vragen als je denkt dat het niet goed is, bel even en ik maak het meteen in orde. Uiteindelijk ben ik ook een mens en een foutje kan altijd gebeuren. Blij dat ik toch redelijk op tijd het volledige programma op de site heb staan, zodat een ieder bijtijds het volledige programma van zijn team op de agenda kan zetten. Er is wel een klein probleempje en dat is het verslag maken van de wedstrijden, deze gaan denkelijk een stukje kleiner worden en de reden is gewoon het aantal wedstrijden 7 of 8 per week. Veel succes voor allen met een heel sportief seizoen toegewenst.
geplaatst door frits op 07/08/2018 18:41REAGEER, 0 reacties
Even een uitlag over de indeling
In ieder geval op dit moment ben ik alweer voor de zoveelste keer, alles aan het controleren en let op blijf het programma nakijken. Want er zijn weer enkele wijzigingen en zal zo snel mogelijk het sein geven dat alles definitief is. Tot nu klopt het aardig maar ik wil het toch nog enkele keren nakijken, zodat alles correct is.

Dan wil ik graag even uitleggen wat de reden is dat een team soms 3 weken moet wachten, maar over het algemeen vooral in het begin speel je bijna allemaal elke week. Dan wordt het een keer bijna voor alle teams een keer in de twee weken. Dat je soms 3 weken moet wachten heeft te maken met het aantal avonden en dat zijn over het algemeen 8 wedstrijden in de week en een gedeelte met 7 avonden. Daar de teams geen twee wedstrijden willen spelen, want dat zou best voor een gedeelte kunnen, moeten diverse teams een enkele keer 3 weken wachten. Dus heb daar begrip voor en heb op het einde zelfs enkel wedstrijden tussen het beker gebeuren ingedeeld en de reden is weer geen twee keer in de week voetballen. En geloof mij maar ik het programma diverse keren over hoop gehaald, maar ik krijg het niet beter en wij spreken wel even over 207 avonden die even ingedeeld moeten worden. Nogmaals ik hoop dat een ieder dit begrijpt en kan geen beter programma voor elkaar krijgen.
geplaatst door frits op 07/08/2018 08:49REAGEER, 0 reacties
Competitie en beker wedstrijden
Ik schrijf dit met veel plezier want het is mij toch na vele dagen gelukt, om het volledige programma redelijk op tijd op de site te zetten. Met nadruk er bij blijf het altijd goed nakijken want ik ga nog eens diverse keren het programma na kijken en er kan altijd een foutje in zitten. Ik denk het niet maar blijf toch maar alert en wil toch nog even vermelden, dat er veel wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Zuid hal B 1 en hal 3 en natuurlijk nog een gedeelte in de Hogendorphal en een groot gedeelte in de Oostenburghal. Zodra ik na de controles weet dat alles correct is, wordt dat meteen op de site vermeld. Veel succes.
geplaatst door frits op 04/08/2018 11:27REAGEER, 0 reacties
Gelukkig zijn alle datums binnen
Beste Heren,

Vandaag 2 augustus na 5 dagen aan het programma te hebben gewerkt, heb ik de datums van de gemeente binnen gekregen. Dat betekend dat ik vanaf nu enkele uurtjes per dag de wedstrijden op de site ga zetten en houd er rekening mee dat er behoorlijk wat wedstrijden in sporthal Zuid worden gespeeld. Let ook op de hal want wij spelen in hal B 1 achter (hal 1) of hal 3 en in hal 3 wordt er om 18.00 en 19.00 uur gespeeld. Alvast een fijn seizoen toegewenst namens de scheidsrechters Frits - Frits J.r - Ruud en Danny Edwards.
geplaatst door frits op 02/08/2018 10:20REAGEER, 0 reacties
Veranderde datums op de dinsdag Hogendorphal
In de A poule zijn er twee datums veranderd van dinsdag 4/9 naar maandag 3/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 18/9 naar maandag 17/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

In de B poule zijn er vier datums veranderd van dinsdag 11/9 naar maandag 10/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 25/9 naar maandag 24/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 2/10 naar maandag 1/10 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 9/10 naar maandag 8/10 Zuid hal 3 18.00 uur.

Vandaag 30/7 weer een groot gedeelte van het programma moeten veranderen en weer vele uren bezig geweest. De rede is weer dat er 10 datum niet beschikbaar zijn en er weer nieuwe datums toegevoegd. Na 5 keer het programma veranderd te hebben, gaat de moed er wel een beetje uit en heb vandaag het programma veranderd en kan het niet meer opbrengen om het weer een keer te veranderen. Dus wees a.u.b. niet boos op me als je het er niet mee eens en heb het dit keer ook weer alles naar eer en geweten ingevuld. Ik ga natuurlijk woensdag weer een keer alles na lopen of er geen fouten zijn en ook dat er geen twee wedstrijden in de week zijn gepland. Hopelijk heb ik deze week een groot gedeelte op de site staan en kan nu wel met zekerheid zeggen dat de datums tot 19 oktober definitief zijn.

geplaatst door frits op 30/07/2018 12:14REAGEER, 0 reacties
Wijziging van hal op de dinsdagavond in de Hoogendorphal
Door omstandigheden moeten er diverse wedstrijden van de Hogendorphal die op dinsdag avond gepland zijn, gespeeld worden op de maandag avond in sporthal Zuid hal 3 ook om 18.00 uur. Let wel op dat dit een datum eerder is en ik ga dit zo spoedig mogelijk op de site veranderen en let ook op dat dit verschillende datums zijn. Het gaat voorlopig even over de wedstrijden die tot 16 oktober gepland zijn, dus let goed op. Dit geld ook voor de rest van de competitie
geplaatst door frits op 27/07/2018 16:57REAGEER, 0 reacties
Competitie 2018 -2019
Voor alle zekerheid nog even een mededeling, wat de datums betreft na half oktober. Net bericht gekregen van de Gemeente Amsterdam, dat ik waarschijnlijk eind juli begin augustus de definitieve datums opgestuurd krijg. Dat betekend dat ik dan waarschijnlijk het volledige programma pas in de 2e week van augustus op de site kan vermelden. Kan het eerder dan gebeurt dat zeker en ik hoop wel dat een ieder begrijpt, dat ik hier niets aan kan doen.

In ieder geval wat het programma betreft tot half oktober kan ik bijna met zekerheid zeggen dat deze datums voor 98 procent definitief zijn. Let wel op dat er altijd nog een verandering kan gebeuren, dus controleer constant het programma na. Nog een fijne zomer toegewenst en tot begin september.
geplaatst door frits op 09/07/2018 11:47REAGEER, 0 reacties
Rectificatie vermelding datums
Voor de A poule staan de datums vanaf 4/9 t/m 17/10 vermeld en deze zijn voor 95 procent zeker. Vanaf 23/10 tot het einde van de competitie weet ik de datums nog niet.
Voor de B poule staan de datums vanaf 4/9 t/m 19/10 vermeld en deze zijn ook voor 95 procent zeker en vanaf 23/10 ook tot het einde van de competitie weet ik de datums nog niet.
Zoals eerder vermeld weet ik de datums na 23 oktober pas eind juli, maar krijg ik deze eerder dan komen zij zo spoedig mogelijk op de site te staan.
geplaatst door frits op 18/07/2018 10:43REAGEER, 0 reacties
Controleren van datums
Daar nog niet alle datums zeker zijn, wil ik een ieder er even op attenderen om constant de datums goed te controleren. Er kunnen altijd nog veranderingen plaats vinden en zodra ik alles definitief weet, zal ik dit na vele controles van de datums meteen vermelden dat de geplande datums okť zijn. Ik reken op een ieder zijn medewerking.
geplaatst door frits op 13/06/2018 10:14REAGEER, 0 reacties
Geplande wedstrijden 2018 - 2019
Zoals een ieder kan zien is het toch een feit dat beide poules een competitie gaan draaien met 10 teams. Even een paar dagen bezig geweest om een nieuwe indeling te maken voor de A poule en natuurlijk een nieuwe indeling voor beide poules. Ik heb dat zo eerlijk mogelijk ingedeeld, zodat alle teams vanaf half oktober enkele keren met langere wachttijden te maken krijgen. De reden is dat ik vanaf half oktober een of twee avonden moet inleveren tot ongeveer half maart. Dan wordt het twee of drie weken wachten en daar kan ik niets aan doen. De eerste helft van de competitie staat voor beide poules al op de site en denk ik dat deze week in ieder geval, de definitieve datums op de site geplaats kunnen worden t/m half oktober. Dus nog even geduld maar dan weten de teams in ieder geval de definitieve datums tot half oktober en kan dat vast in de agenda vermeld worden.
geplaatst door frits op 16/06/2018 17:20REAGEER, 0 reacties
Venhoeven weer terug
Goed nieuws want de A poule gaat ook met 10 teams de competitie draaien. Venhoeven heeft zich weer aangemeld en is zonder meer een aanwinst voor de Archicup. Het voorlopige programma op de site wordt dan ook veranderd en komt er dus voor de A poule een heel ander programma. Ik ga er snel aan werken want eind juli weet ik de definitieve datums. Wij heten Venhoeven van harte welkom en wensen wij het team veel plezier toe in de aankomende wedstrijden. Wij starten dan ook zeker op 4 september.
geplaatst door frits op 11/06/2018 08:45REAGEER, 0 reacties
Geplande wedstrijden 2018 - 2019
Beste sportvrienden,

Ik heb al een voorlopig programma op de site staan, maar kan nog niet de juiste datums vermelden. De reden is dat ik nog niet zeker weet of ik alle datums definitief toegewezen krijg, dus even nog wat geduld. Er is nog een reden met de kans dat er nog een team bij komt en dat weet ik nog niet zeker. Ik denk dat ik pas eind juni begin juli de definitieve datums krijg opgestuurd en dan zal ik zo snel mogelijk de definitieve datums op de site zetten. Deze wil ik zeker begin augustus vermelden zodat allen rekening kunnen houden met de geplande wedstrijden. Wij beginnen zoal op
4 september en heel misschien zelfs op 3 september.

Groeten Frits.

geplaatst door frits op 06/06/2018 16:05REAGEER, 0 reacties
Het seizoen 2017 -2018
Het seizoen zit er weer op en uiteindelijk is het wel een bijzonder seizoen want als je 20 jaar bestaat is dat tegenwoordig wel een prestatie. En dat hebben wij zeker te danken aan Danny Edwards en Frank de Volder en niet te vergeten Robert de Volder die de mooie site heeft ontworpen en toch een belangrijk onderdeel is geworden. Want zij zijn begonnen in 1998 met de competitie en werd de Brediushal hun thuishaven en is het nog steeds jammer dat de hal 14 jaar geleden is verbrand. Voor Danny is het nu dus 20 jaar dat hij al mee voetbalt en er voor zorgt dat de financiŽn altijd in orde zijn en dat is natuurlijk een heel belangrijk onderdeel. Deze taak heeft hij jaren geleden van Frank over genomen, want Frank had daar geen tijd meer voor wegens zijn werk. Daarom vind ik dat Danny even in het zonnetje gezet mag worden, om dat hij ook wegens zijn werk toch nog steeds de tijd vind om de belangen van de Archicup te blijven doen. Dan vind ik ook dat Ruud en Frits J.r de scheidsrechters dit verdienen want zij zorgen er ook voor dat de wedstrijden altijd perfect eindigen. Dat geluk ontbrak mij dit seizoen wel een klein beetje want de ervaring zeker met 5 of 6 wedstrijden, waren niet zo prettig en moest toch diverse keren de wedstrijd stil leggen en dat zit mij nog steeds niet lekker want dit heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Zeker als ik moet dreigen dat ik er mee stop en dat vind ik niet zo prettig, maar gelukkig zijn de laatste 2 maanden vlekkeloos verlopen en kunnen wij zeker weer over een geslaagd seizoen praten. Daar ben ik iedereen dankbaar voor en ben al weer diverse weken met de voorbereiding voor het seizoen 2018 -2019. Voor allen een hele fijne zomer toegewenst en spreek de wens uit dat alle weer in gezondheid in het nieuwe seizoen mag begroeten. De bedoeling is dat wij weer op 3 of 4 september gaan beginnen.

Ten slot doe ik voor de derde keer een beroep op de volgende teams om een lijst met de meest recente namen op te sturen naar (fritswijngaard74@gmail.com) of (scheidsrechter67@zonnet.nl).
NL Architects - OTH - Rohmer&deruiter - MVSA Architects - Royal HaskoningDHV - Dynamo Spartak - Boulevardboys.
IK heb de eerste keer dit ook op de site vermeld - de tweede keer heb ik een persoonlijk bericht gestuurd en nu weer op de site. Als jullie daar geen tijd voor hebben dan heb ik pech gehad, maar het zou nu al een heleboel werk schelen en stop er mee om jullie lastig te vallen.
geplaatst door frits op 28/05/2018 07:23REAGEER, 0 reacties
De Toekomst in vorm
Gezien de uitslag van deze finale wordt het wel een beetje moeilijk om een redelijk verslag te maken. Wij beginnen eerste maar met de sportiviteit en die was zonder meer super en dat bewees KUUB meteen al voor de aanvang van de wedstrijd, want De Toekomst had bij het begin van de wedstrijd maar 3 spelers en zij boden meteen heel spontaan aan om met de wedstrijd wat later te beginnen. In het begin van de eerste 10 minuten leek het een gelijk opgaande wedstrijd te worden, maar in de 11e m scoorde Toekomst de (0 - 1) en deed dat ook in de 17e en 19e m (0 - 3) en met deze stand begon ook de 2e helft. In deze helft hetzelfde spelbeeld en scoorde Toekomst al heel snel in de 21e - 25e en 36e m (0 - 6) en KUUB werd toch beloont met een fraai doelpunt in de 38e m (1 - 6). De Toekomst scoorde nog (2x) wat een stand van (1 - 8) betekende en vind dat veels te hoog, want KUUB kreeg echt wel genoeg kansen maar Brian de doelman wilde daar niet aan mee werken. Bedankt voor de nette wedstrijd en voor allen een hele fijne zomer toegewenst. De foto's worden later op de site gezet.

geplaatst door frits op 25/05/2018 10:27REAGEER, 0 reacties
Strafschoppen beslissen de wedstrijd
De beker finale is zonder meer een dijk van een wedstrijd geworden en heb ik twee teams een geweldige partij voetbal zien spelen. En dat niet alleen maar ook werd er gespeeld met veel sportiviteit en bleven de teams tot het even sterk. Moeilijk te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen en dat bleek wel op het einde van de wedstrijd die met een terechte stand (3- 3) werd geŽindigd. Dus een groot compliment voor de Architecten Cie en de Toekomst is zeker op zijn plaats en werd er zeer verrassend al heel snel (2x) door Cie in de 6e en 7e minuut gescoord (2 - 0). De Toekomst werd zonder meer hier door verrast en moest alle zeilen bij zetten en wist pas in de 17e minuut te scoren (2 - 1). In de 2e helft scoorde Cie weer als eerste in de 33e m (3 - 1) en wisten verder niet meer te scoren. De Toekomst deed dat wel en scoorde in de 27e en 37e m (3 - 3) en moesten 12 strafschoppen de beslissing brengen. Na 10 strafschoppen was de stand gelijk en had Cie de pech dat de 6e werd gestopt en de Toekomst de 6e wist te benutten. Bedankt voor de fijne wedstrijd en krijgen wij zeker een fijne super finale, ook weer met twee goed voetballen teams. Veel succes voor beide en de foto's worden wat later op de site gezet.

 wo16mei8-9
geplaatst door frits op 19/05/2018 09:59REAGEER, 0 reacties
Namen van de teams
Ik doe een dringend beroep op de teams om even als je tijd hebt, een lijst met de meest recente namen naar mij op te sturen voor de wedstrijd kaarten. Het programma voor het nieuwe seizoen heb ik al gereed (het wachten is op de uurtjes van de gemeente) en het meeste werk is weer de namen. Er zijn teams die al zoveel namen hebben opgegeven tijdens het laatste seizoen, dat zelfs de kaartjes met 25 regels te klein zijn geworden. Dus werk a.u.b. even mee zodat ik nog tijd genoeg heb, om de kaartjes voor het nieuwe seizoen weer in orde te maken. Ik praat natuurlijk over een kleine 350 kaartjes buiten de beker wedstrijden om, die allemaal met de juiste datums en tijd ingevuld moeten worden. Ik reken op een ieder zijn medewerking, zodat ik dan op mijn gemak alles opnieuw kan in vullen. Dit geld niet voor Inbo en OZ architect, want zij hebben de nieuwe namen al opgegeven.

Voor de twee finales op 16 en 23 mei wil ik alle drie de teams nog heel veel succes toewensen en reken op weer twee fijne wedstrijden met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 11/05/2018 09:56REAGEER, 0 reacties
Twee fantastiche halve finales
En heb deze dan ook met heel veel plezier gefloten en was het voor beide wedstrijden, in de 1e helft niet te voorspellen wie de wedstrijd zou winnen want er was weinig verschil wat de kracht betreft. In beide wedstrijden werd er nog eens goed gevoetbald, en waren beide nog eens uiterst sportief ondanks dat er voor een finale plaats gestreden moest worden. Dus alleen maar complimenten voor de teams en denk ik dat wel eens een hele spannende finale kam worden met als inzet de super finale.

Eerst maar beginnen met de wedstrijd (AS Berlage - De architecten Cie) die tot het einde spannend bleef en werd er door beide teams nog eens heel goed gevoetbald. Evenveel kansen en was het wachten wie er als eerste zou scoren en dat was heel verrassend en al heel snel in de 4e minuut door John de doelman, met een ver schot die een beetje van richting werd veranderd (0 - 1). AS Berlage met een hele fraaie aanval 7e m (1 - 1) en Cie weer in de 17e m ((1 - 2) en met deze stand begon de 2e helft. Berlage weer in de 37e m (2 - 2) en deze stand was terecht geweest voor de penalty's maar Cie scoorde in laatste minuut de (2 - 3). Verdiend maar dat geld zeker ook voor Berlage, want zij hadden net zoveel recht om te winnen.

De 2e wedstrijd (Deluka Sporting - De Toekomst) werd er een met een kopie van de 1e wedstrijd en ook hier een en al spanning tot het einde en werd er al heel snel met een fraaie combinatie gescoord door Deluka al in de 1e minuut (1 - 0). Gezien het spel van de Toekomst en diverse kansen, wisten zij pas in de 12e m de (1 - 1) te scoren en mogen zij wel blij zijn dat Brian de doelman in een geweldige vorm verkeerde want de stand had veel hoger moet zijn in deze helft. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met goed voetbal van beide kanten en was het nu de Toekomst die meteen even (2x) wist te scoren in de 25e en 26e minuut (1 - 3). Dat bleek de eindstand te zijn ondanks de vele kansen van Deluka maar Brian wilde daar niet aan mee werken en heeft een groot aandeel in deze overwinning.

Nogmaals bedankt voor de fijne wedstrijden en alvast een prettig weekend toegewenst.
 wo9mei2-3
 wo9mei1-3
geplaatst door frits op 10/05/2018 11:36REAGEER, 0 reacties
Competitie 2017-2018
Nog even en dan zit het seizoen 2017 - 2018 er weer op. Aan komende woensdag 9/5 nog twee halve finales - 16/5 de beker finale en op 23/5 de super finale en kijkt KUUB zeker uit wie op 23/5 de tegenstander gaat worden en hopen wij nuurlijk weer op twee fijne finales. Wij als scheidsrechters wensen de teams heel veel succes toe en hopen wij ook weer, de komende 3 woensdagen op sportieve wedstrijden zodat wij met zijn allen het seizoen sportief kunnen afsluiten. Zelf ben ik al met het programma voor 2018 - 2019 gereed en is het wachten op de datums die ik heb aangevraagd. Dit is weer geen makkelijke klus geweest, omdat wij weer met een oneven getal te maken hebben (9 teams in de A poule) en (10 teams in de B poule) met twee nieuwe teams Inbo en OZ Architect. Inbo een oud gediende en OZ een aftakking van OZ Indoor Soccerteam. Veel succes toegewenst voor alle, met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 06/05/2018 09:33REAGEER, 0 reacties
Weer een super kwart finale
Het begon al meteen met een staaltje sportiviteit. Door dat de doelman van de Toekomst niet op tijd kon zijn, wilde Team V wel 10 minuten wachten. Wat de sportiviteit betreft tijdens de wedstrijd, die was in een woord geweldig. In de 1e helft viel de kracht verhouding wel mee, want deze werd maar met een (0 - 2) stand afgesloten. Maar de 2e helft ging de Toekomst steeds beter spelen en scoorde weer (3x), wat een eindstand van (0 - 5) is geworden. Ondanks het grote verschil bleef het toch een fijne wedstrijd. Fijn weekend voor allen.
 do3mei0-5
geplaatst door Frits op 03/05/2018 21:30REAGEER, 0 reacties
Twee fijne bekerwedstrijden
Twee verschillende wedstrijden, maar beide waren uiterst sportief. De 1e wedstrijd werd met een klein verschil gewonnen en de 2e wedstrijd werd verassend met een te groot verschil gewonnen.

De 1e wedstrijd (Architecten Cie - Studioninedots) werd een strijd met twee gelijke teams en werd er nog eens door beide goed gevoetbald. Cie begon goed en wist in de 3e en 9e minuut te scoren en Studio deed dat in de 10e minuut en daar bleef het bij. De 2e helft begon dan ook met een (2 - 1) en in deze helft wisten beide (2x) te scoren (4 - 2) in het voordeel voor Cie. Tevens kreeg Thomas de doelman van Cie de prijs overhandigd voor de beste doelman. De foto wordt later op de site geplaatst


De 2e wedstrijd (Deluka Sporting - Urban United Xl) begon ook met twee gelijke teams en gezien de 1e helft was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Deluka scoorde al in 1e minuut en Urban 3e minuut (1 - 1). Deluka nog (2x) en Urban nog (3x), zodat de 2e helft met (3 - 4) stand begon. Kon wel eens een spannende 2e helft worden, maar Urban wist niet meer te scoren maar Deluka heel verrassend nog (5x) zodat de eindstand (4 - 8) is geworden. Alle teams bedankt voor de sportieve wedstrijden.


 wo2mei4-3
 wo2mei8-4
geplaatst door Frits op 03/05/2018 17:06REAGEER, 0 reacties
De 1e kwart finale
Zowel KJ'15 als AS Berlage speelde een dijk van een wedstrijd en vooral de sportiviteit die was formidabel. Vooral in de 1e helft waren de twee teams even sterk en werd er met veel snelheid gevoetbald. Beide even veel kansen en de kracht verhouding zorgde er voor dat de 1e helft maar met een (1 - 0) stand werd afgesloten. De 2e helft begon al snel met doelpunten, Berlage in de 26e en 27e m (1 - 2) - KJ 29e m (2 - 2) en daar bleef het bij. Berlage scoorde wel in de 33e m met een heel fraai doelpunt en de 49e m, zodat de wedstrijd met een (2 - 4) stand werd afgesloten. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di1mei2-4
geplaatst door Frits op 01/05/2018 21:10REAGEER, 0 reacties
De laatste achtste final
In deze wedstrijd bleek De Toekomst in vorm te zijn en had OTH de pech om zonder wissels te moeten voetballen. Toch was het kracht verschil niet zo groot, ondanks dat de 1e helft met een (0 - 2) stand werd afgesloten en had OTH nog eens de pech om 2x de paal te raken. Ondanks de vermoeidheid wist OTH in de 2e helft toch 2x te scoren, maar konden niet voor komen dat Toekomst de wedstrijd met (2 - 5) wisten te winnen. Compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd. Na afloop kreeg Toekomst de beker voor de 2e plaats uitgereikt. Gefeliciteerd en de foto wordt later op de site geplaatst.

 do26apr2-5
geplaatst door Frits op 30/04/2018 13:15REAGEER, 0 reacties
Een fantastische beker wedstrijd
Daar hebben (NL Architects - Team V) voor gezorgd. Ik heb deze wedstrijd dan ook met heel veel plezier gefloten en vooral de sportiviteit sierde deze wedstrijd. In ieder geval twee gelijke teams die niets voor elkaar onder deden. Een hele spannende wedstrijd, die pas in de laatste minuut werd beslist. Beide teams verdiende om te winnen en had Team V het geluk in de laatste minuut de (2 - 3) te scoren. Bedankt voor deze fijne wedstrijd.

 wo25apr2-3
geplaatst door Frits op 25/04/2018 21:09REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd kon niet gespeeld worden
Helaas kon Dynamo Spartak geen team op de been brengen. Urban United XL wint reglementair met (5 - 0).
 wo25apr5-0
geplaatst door Frits op 25/04/2018 13:12REAGEER, 0 reacties
Strafschoppen brengen de beslissing
De beste beker wedstrijd tot nu toe. Helaas werd deze verpest in de laatste 7 minuten. Bevechten onder elkaar en het niet eens zijn met een beslissing. Dat gebeurde door beide teams (Royal HaskoningDHV - Deluka Sporting).

Voor de volgende wedstrijden ga ik nu het bekvechten meteen bestraffen met twee minuten. Dat geld ook voor het niet eens zijn met een beslissing. Er wordt dus niet meer gewaarschuwd en geloof mij maar, dat ik dit echt niet wil maar ik wil graag de Archicup blijven organiseren en wil deze voor enkele personen niet in de steek laten. Sorry voor het bericht en wil de teams vragen, werk a.u.b. een beetje mee.
 di24apr5-7
geplaatst door Frits op 24/04/2018 20:35REAGEER, 0 reacties
Fouten vermelding
Met Excuus maar op de wedstrijd 2 mei kwart finale heb ik KUUB ingevuld en dat moet zijn (De Architecten Cie - Studioninedots). De stand was wel goed ingevuld en Vincent bedankt dat je mij hier op heb geattendeerd.
geplaatst door frits op 24/04/2018 08:09REAGEER, 0 reacties
Een uitermate sportieve beker wedstrijd
En een compliment voor (Studioninedots - Nunc Athletic) is zeker op zijn plaats, want er werd met heel veel respect tegen elkaar ggespeeld. Over het algemeen werd er leuk gevoetbald vooral in de 1e helft en viel het kracht verschil wel mee, met kansen voor beide teams. Ondanks dat Nunc Athletic de wedstrijd verloor, wisten zij toch als eerste te scoren in de 4e minuut en daar bleef het helaas bij want verder wisten zij niet meer te scoren. De 1e helft eindigde met een (3 - 1) stand en wist Studio in de 2e helft nog (6x) te scoren met vermelding, dat Metin het mooiste doelpunt scoorde met een schitterende lob van zeker 25 meter. De wedstrijd eindigde dan ook met een veels te groot verschil (9 - 1), want de geweldige inzet van beide teams bleef tot het einde van de wedstrijd. Bedankt voor de nette wedstrijd.
 do19apr9-1
geplaatst door frits op 19/04/2018 20:38REAGEER, 0 reacties
Twee bekerwedstrijden
Wij beginnen eerst maar met de wedstrijd (AS Berlage - Boulevardboys) met een heel sterk Berlage, die in een goede vorm verkeerde. Daar tegen lukte het niet zo bij Boulevard en hadden zij de pech om enkele keren de paal te raken. Toch kregen zij enkele goede kansen, maar Bram de doelman was niet te passeren. Berlage scoorde wel (4x) en won de wedstrijd dan ook met (4 -0). Leuke en een sportieve wedstrijd.

De 2e wedstrijd (KUUB - De Architecten Cie) werd een wedstrijd waar je U tegen zegt, want er werd van beide kanten goed gevoetbald en bleef tot 5 minuten voor het einde een fijne wedstrijd, tot er een paar spelers het nodig vinden om flink te discuseren en eigenlijk de wedstrijd een beetje verpeste. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en wist Cie de wedstrijd met een (4 - 6) stand te winnen. Jammer dat dit op het einde moest gebeuren.


 wo18apr4-0
 wo18apr4-6
geplaatst door Frits op 18/04/2018 21:53REAGEER, 0 reacties
Sterk KJ'15 in de 2e helft
De eerste wedstrijd in de 8e finale werd een sportieve wedstrijd tegen MVSA Architects, met een gelijk redelijke opgaande wedstrijd in de 1e helft die ook met klein verschil van (2 -0) werd afgesloten. In de 2e helft lukte er niet zo veel meer bij MVSA en wisten zij maar een keer te scoren. KJ'15 ging beter draaien en scoorde nog (4x) zodat wedstrijd met (6 - 1) werd afgesloten. Sportieve wedstrijd en gezien de inzet van MVSA, is de uitslag wel wat geflatteerd.
 di17apr6-1
geplaatst door Frits op 17/04/2018 20:57REAGEER, 0 reacties
De laatste wedstrijd in de voorronde
Eerst maar een compliment geven voor deze leuke en vooral sportieve wedstrijd. Weinig verschil in de 1e helft tussen (Royal HaskoningDHV - NL Architects) want deze werd met (2 - 1) stand afgesloten. In de 2e helft ging Royal beter spelen en wisten zij de wedstrijd met een (5 - 2) stand af te sluiten. Fijn weekend voor allen en ook bedankt voor deze leuke wedstrijd.
geplaatst door frits op 13/04/2018 21:15REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijden
Vrijdagavond de laatste beker wedstrijd in de Oostenburghal en als beide teams de wedstrijd spelen, gaan zij door naar de achtste finale. Dan ga ik uitrekenen hoe de verliezende teams zijn geŽindigd. Dat heeft te maken met de indeling van de achtste finale, maar er is alleen een probleem en dat zijn de drie teams (Rohmer&deruiter - De Toekomst en FC Binnenboys). Inmiddels heeft Raymond besloten om met Binnenboys te stoppen, dus er blijven twee teams over en moet er geloot worden wie van de twee door gaat naar de achtste finale. Dit wordt gedaan door Danny en mijzelf en heb dat met Danny ook besproken dat als het niet anders kan. Bryan en Raymond ik heb een bericht gestuurd en gevraagd om mij even te bellen.
geplaatst door frits op 13/04/2018 09:38REAGEER, 0 reacties
Een sportieve beker wedstrijd
En daar zorgde (Nunc Athletic - Urban United XL) voor, met in de 1e helft twee gelijke teams en dat bewijst wel dat deze helft met een (5 - 4) stand werd afgesloten. In de 2e helft was Nunc iets te sterk en wist de wedstrijd met een (9 - 4) stand af te sluiten. Compliment voor deze wedstrijd.
geplaatst door Frits op 12/04/2018 21:13REAGEER, 0 reacties
Twee bekerwedstrijden
Beide wedstrijden werden heel sportief gespeeld en de 1e was (de Architecten Cie - OTH). Cie in een behoorlijke vorm en won de wedstrijd met een grote uitslag (6 - 1).

De 2e wedstrijd (Studioninedots - Deluka Sporting) was Deluka in de 1e helft sterker en werd deze met een (2 - 4) stand afgesloten. In de 2e helft een heel sterk Studio en werd de wedstrijd met een (6 - 4) stand beŽindigd.

Compliment voor beide wedstrijden.
geplaatst door Frits op 12/04/2018 05:07REAGEER, 0 reacties
De 4e beker wedstrijd
Wat een fijne en een sportieve wedstrijd en daar zorgde (Boulevardboys - Dynamo Spartak) voor en dat was alweer de 4e beker wedstrijd. In het begin van de wedstrijd leek het er op dat de teams even sterk waren. Dynamo scoorde al in de 2e minuut en in de 4e m Boulevardboys (1-1). Vanaf dat moment scoorde alleen nog Boulevard nog (4x) zodat de 2e helft met een (5- 1) stand begon. Dynamo scoorde nu (3x) en Boulevard weer (5x) wat een eindstand van (10 -4) is geworden. Roel weer in vorm en scoorde zo maar (7x), tevens heeft hij de prijs voor de beste speler en topscoorder gekregen.

geplaatst door frits op 09/04/2018 12:59REAGEER, 0 reacties
Competitie 2018 - 2019
Daar dat FC Binnenboys stopt, betekend dat nu nog maar een team moet afvallen en dat wordt berekend met het doelgemiddelde. Dus het team wat de meeste doelpunten tegen heeft moet helaas afvallen.

Wat het seizoen 2018 - 2019 betreft is er al heel goed nieuws AS Berlage blijft gelukkig voetballen en daar ben ik persoonlijk heel blij mee. Tevens komen er twee nieuwe teams bij en zij gaan beginnen in de B poule en dat zijn eigenlijk oud gediende OZP en Inbo. Wij wensen hun natuurlijk veel succes toe met veel sportiviteit.

geplaatst door frits op 06/04/2018 09:59REAGEER, 0 reacties
De laatste wedstrijd van de competitie
En dat werd de wedstrijd (Deluka Sporting - Urban United XL) en beginnen wij maar meteen een compliment te geven voor de sportiviteit met een hele leuke 2e helft. Wat de 1e helft betreft die werd een potje voetbal onderling want er waren spelers te kort en deze werd dan ook met (0 - 0) stand afgesloten. In de 2e helft werd er echt gevoetbald en dat bewijst het scoren wel van beide teams en eindigde de wedstrijd, na twee keer gelijk te hebben gestaan in een overwinning voor Urban met een stand van (3 - 5). De scheidsrechter vond gezien de kansen aan beide kanten, dat een gelijk spel de juiste verhouding had geweest voor deze wedstrijd. Het score verloop ging als volgt in de 28 en 33e minuut scoorde Miquel en Daan (1 - 1) - in de 34e en 35e m weer Daan en Wouter (2 - 2) en in de 41e en 45e m Jelle en Rick (3 - 3). Deluka wist niet meer te scoren en dat deed Urban wel weer door weer Jelle en Daan zijn 3e dus een hattrick. De scheidsrechter vond Daan wel de meest opvallende voetballer.
geplaatst door frits op 05/04/2018 14:17REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijd
De beker wedstrijd (MVSA Architects - Team V) is zonder meer een fijne en een leuke wedstrijd geworden en was er weinig verschil in de 1 e helft en vooral heel sportief. Deze werd dan ook maar met een (2 - 1) stand afgesloten en bleek de routine van MVSA in de 2e helft de doorslag te zijn voor hun overwinning. Goed gevoetbald door beide teams en wist Team V nog maar een keer te scoren en MVSA deed nog even (4x) met een eigen doelpunt van Team V. De uitslag is dan ook (6 - 2) geworden en moet Team V nog even wachten, of zij nog een ronde verder komen en dat is pas te berekenen als alle verliezers bekend zijn. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 04/04/2018 20:42REAGEER, 0 reacties
Een leuke 1e helft
Wij hebben het over de wedstrijd (Studioninedots - Royal HaskoningDHV) die gewoon in de 1e helft een hele fijne wedstrijd is geworden. Maar in de 2e helft ging het nog in het begin goed maar hoe meer het einde van de wedstrijd naderde werd het toch te stevig en wilde 5 minuten voor tijd eigenlijk niet meer verder. Ik geef niemand de schuld maar ik ga steeds meer aan mijzelf twijfelen, of ik hier nog geschikt voor ben en het werk te serieus wil uitvoeren. In ieder geval ga ik er nu toch echt wel aan twijfelen of ik hier mee door moet gaan en of ik wel aan mijn 20e seizoen 2018 - 2019 moet beginnen. In ieder geval laat ik de boel niet in de steek en maak zonder meer het seizoen af, dus dat is het hele beker programma en dan zien wij wel weer verder. De wedstrijd werd in ieder geval beslist door een eigen doelpunt van Studio beslist en had ik een gelijk spel zeker terecht gevonden, want dat verdiende Studio niet en nu werd de uitslag (7 - 8). Het score verloop in de 1e helft 5e en 6e minuut Adriaan en Thomas (1 - 1) - in de 10 en 11e m Jurgen en weer Adriaan (2 - 2) en Jurgen zorgde in de 24e m de (3 - 2). In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en werd er weer om en om gescoord en scoorde voor Royal Adriaan mat een hattrick en Wouter beide (2x) en Ricardo (1x). Voor Studio Metin en Omar beide (1x) en Thomas ook met een hattrick (2x) en jammer genoeg het eigen doelpunt. Wat reacties op mijn bericht zou ik op prijs stellen en ook als ik het niet goed doe, dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben.
geplaatst door frits op 04/04/2018 12:14REAGEER, 0 reacties
Verslagen van de wedstrijden
Met excuus maar ik wil alle even er op attenderen dat ik de komende beker wedstrijden niet in staat ben om van de wedstrijden een verslag te maken. De reden is de ontvangst van het internet en hoe ik dat ga oplossen weet ik nog niet, maar de kans is groot dat ik wacht voor meerdere wedstrijden en dan als het kan korte verslagen ga maken. Dus sorry hier voor maar het is niet anders.
geplaatst door frits op 03/04/2018 11:10REAGEER, 0 reacties
De kampioenen wedstrijd
Dit is nog nooit gebeurd maar de kampioenen wedstrijd wordt niet gespeeld en de reden is dat Maarten met veel pijn en moeite deze wedstrijd moest afzeggen. Maarten goed kennende heeft er zeker alles aan gedaan om toch een team bij elkaar te krijgen, maar hij kon niet meer als twee voetballers regelen. De reden is diverse zieken en enkele geblesseerde en dat is natuurlijk een groot probleem. Jammer maar dat is overmacht en zelf vond hij het ook heel erg dat juist deze wedstrijd moest afgezegd worden. Daar er geen ruimte is om nog een andere datum te regelen, betekend dat Pascal en zijn team de super finale gaan spelen op 23 mei.
geplaatst door frits op 03/04/2018 11:03REAGEER, 0 reacties
Terug blik van de Archicup
Velen zullen het niet weten maar de Archicup heeft toch al een aardige geschiedenis. het is allemaal begonnen in het seizoen 1997 - 1998 en werd er alleen maar in het Vondelpark gevoetbald en ontstond het idee van Danny Edwards en Frank van de Volder om een echt competitie in het seizoen 1998 - 1999 op te richten en de thuishal was de Brediushal, waar het allemaal begon en nog steeds een aantrekkelijke competitie is geworden met een A en een B poule. Helaas is deze fijne hal (14 jaar geleden) door brand verwoest, die aangestoken is door enkele personen en ben zodoende in de Oostenburghal terecht gekomen. Er werd eventjes een site gemaakt door de broer van Frank, Robert waar ik nog steeds met alle plezier aan werk. Een snel cursus van Frank zorgde er voor dat ik voor de Archicup site alle standen en gegevens kan bij houden. De aller oudste deelnemer is natuurlijk Urban United XL en enkele voetballers vanaf het begin, Danny - Pim - Daniel - Mark en Tijl die nog steeds de naam van Urban United XL alle eer aan doen en met veel inzet de punten proberen binnen te halen. De Archicup is inmiddels een begrip geworden in diverse sporthallen en dat hebben wij natuurlijk aan Danny en Frank te danken. Frank heeft al lange tijd geleden besloten om te stoppen wegens een eigen bureau te beginnen, maar blijft altijd een steun op de achtergrond. Dat houdt wel in dat de Archicup gestart in 1998 nu in 2018 al 20 jaar bestaat en dat is natuurlijk ook een hoop aan Danny te danken, die op de achtergrond altijd veel dingen doet (de financiŽn het huren van de extra uren en uiteraard de betalingen aan de Gemeente Amsterdam verzorgd) en zo een goede naam heeft opgebouwd. Hoe ik bij de Archicup terecht gekomen ben komt door Frank en Danny, of ik enkel de finale wedstrijden wilde fluiten en daar begon ik mee in het seizoen 1999 - 2000. In het seizoen 2008 - 2009 werd ik benaderd of ik de competitie onder mijn hoede wilde nemen en ben meteen begonnen om voor alle wedstrijden scheidsrechters te regelen en dat lukt mij door de geweldige medewerking van mijn zoon Frits en schoonzoon Ruud. De teams vonden het een fijn idee en wij als scheidsrechters vinden het ook prettig om al deze wedstrijden te mogen fluiten. Een top jaar was +- 9 jaar geleden dat de Archicup 30 teams had, dus een A - B en een C poule en dat is altijd het drukste jaar geweest. Dus Danny mag wel even in het zonnetje gezet worden om al 20 jaar de Archicup onder zijn hoede te hebben en zelf hoop ik het nog vele jaren dit te mogen doen. Ik heb nog een kleine wens en dat is dat alle teams blijven in het seizoen 2018 - 2019 en met twee nieuwe teams er bij Inbo en OZP hebben wij dan weer 20 teams. Veel geluk voor allen.
geplaatst door frits op 14/03/2018 10:42REAGEER, 1 reactie
Het zomer toernooi
Helaas maar het is niet anders maar tot nu toe zijn er maar 3 inschrijvingen en dat betekend twee teams die al aan de competitie mee doen en een nieuw team. Wij kunnen wel zeggen volgen seizoen beter, maar dat zeggen wij nu al 3 seizoenen lang. Conclusie dat er in ieder geval een heel gezellig gebeuren, niet meer georganiseerd kan worden en wij vinden dat heel jammer. Kortom wij hebben de moed opgegeven en dat betekend het einde van vele leuke toernooien.
geplaatst door frits op 08/03/2018 13:08REAGEER, 0 reacties
Spel regels
Graag wil ik de teams er even op attenderen, dat wij de spel regel wat de uitbal en de hoekschop betreft nu gaan affluiten als de bal in het veld ligt en een of twee voeten in het veld staan. De regel is dat de bal op de lijn moet leggen en dat geld ook voor de voeten, maar legt de bal iets achter de lijn en als de voeten iets achter de lijn staan dan is dat geen probleem. De reden is dat de actie's steeds verder in het veld gebeuren en de lijn totaal vergeten wordt. Een van redenen is dat het zaalvoetbal steeds beter wordt en over het algemeen, weten de teams de regels en vind ik ook dat deze regel gehanteerd moet worden. Voor de rest wil ik de teams die ik tot nu toe heb gefloten, een extra compliment geven voor wat het zaal voetbal betreft en zou de KNVB blij zijn met zulke teams.

Voor alle zekerheid wil ik de teams nog even informeren over de aftrap, dat de bal altijd naar voren gespeeld moet worden en dat de aftrap alleen op het veldvoetbal terug gespeeld mag worden.
geplaatst door frits op 07/09/2017 09:10REAGEER, 0 reacties
Reserve speler nieuw Sam Tjoeng doet graag mee
Dit is de voorlopige lijst met reserve spelers, mochten er nog spelers zijn die dit ook willen even opgeven. Dus problemen met je team, even onderstaande nummers bellen dat je hulp nodig hebt.

Tim Griffioen - 0646954001.
Jobbe Strobosch - 0626126786.
Bas van Berkum - 0628031475 (doelman)
Eraldo Brandimarte - 0648107190.
Lucas Pissetti - 0625477872.
Stijn Kuipers - 0648454206 (doelman)
Gretz Supit - 0619397015
Sam Tjoeng - 0642314339


Wie zijn de volgende wel opsturen naar (scheidsrechter67@zonnet.nl) EN VERGEET JE 06 NUMMER NIET, DUS GRAAG ER BIJ VERMELDEN.

geplaatst door frits op 16/06/2017 12:00REAGEER, 0 reacties
De intrap hoekschop de aftrap
Sinds wij gaan opletten met de intrap en hoekschop ( bal op de lijn of iets er achter) en voeten op de lijn, of ook achter de lijn ontdekken wij dat dit al behoorlijk wordt uitgevoerd. Wat het midden uit betreft (dus doelpunt of beginnen) moet de bal altijd naar voren gespeeld worden. Er is wat verwarring voor de veld spelers, want met ingang van dit seizoen mag de bal wel met de aftrap naar achteren gespeeld worden. Dus bij het zaalvoetbal is dat nog niet veranderd en moet de bal altijd naar voren gespeeld worden.
geplaatst door frits op 13/09/2016 10:38REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Alle teams even een geheugensteuntje: Alle gele en rode kaarten worden door ons in een overzicht bijgehouden. Dat houdt in dat een speler die een 3e gele kaart krijgt een wedstrijd niet mee kan doen. Een gele en vervolgens een rode in een wedstrijd, betekent meteen al niet mee doen in de volgende wedstrijd. In een wedstrijd rechtstreeks rood, betekent de volgende 2 wedstrijden niet mee doen. Alle wedstrijden waar in een speler geschorst worden persoonlijk door mij gefloten. De reden is natuurlijk dat ik bijna alle namen kan. Wij hopen dat deze competitie weer sportief verloopt en dat dit bericht voor niets is geplaatst.
geplaatst door frits op 16/09/2014 09:09REAGEER, 0 reacties
seizoen 2018/2019
0000 
ARCHICUP TOPSCORER  
De topscorer is nog niet bekend
  
 
last update: 19 februari 2018 
1MVSA architects4387
2Studio 4x44240
3De Architekten Cie.4137
4KUUB4088
5KJ'154017
continu ranking | alle seizoenen
Wat is jouw favoriete sporthal?
Oostenburghal
Ookmeerhal
Hogendorphal
Verheijhal
[ stand ]
Stemmen: 485
  last update: 13 augustus 2018  16:35  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,203
ARCHICUP Content Managing Systeem