Een duel om de 3e plaats
Beide teams hadden voor aanvang van de wedstrijd 12 punten, dus de inzet was de 3e plaats en ondanks deze belangen werd het een uitermate sportieve wedstrijd met twee gelijkwaardige teams. Dat de 1e helft met een (2 - 1) stand werd afgesloten, had net zo goed andersom kunnen zijn want kansen genoeg voor beide teams. Wij hebben het over de wedstrijd (Dynamo Spartak - Paul de Ruiter Architect) en beginnen wij maar eerst een groot compliment te geven van de scheidsrechter voor deze fijne wedstrijd en heeft deze dan ook met veel plezier gefloten. In deze helft werd er al heel snel gescoord in de 7e m door Floris (die meteen een doelpunt uitliep op de topscoorderslijst) en Reinier in de 12e m (1 - 1) en broertje Zeeger zorgde in de 21e m voor de (2 - 1). Helaas wist Dynamo in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed Paul de Ruiter wel door Huub (2x) en Reinier met een hattrick ook (2x) wat een eindstand van (2 - 5) is geworden. Allen goed gevoetbald maar Arvid niet gescoord maar door diverse assits en de geweldige inzet, vind de scheidsrechter Arvid de man van de wedstrijd.
 di11dec2-5
geplaatst door frits op 11/12/2018 23:30REAGEER, 0 reacties
OZ Architect op de 2e plaats
Alleen maar lof over deze fantastische wedstrijd, met veel strijd en inzet tot het einde en wat natuurlijk ook weer heel belangrijk is de sportiviteit en daar kan ik geen genoeg complimenten voor geven. En niet alleen dat maar werd er nog eens goed gevoetbald door beide teams en had volgens mijn mening een gelijk spel zeker terecht geweest. Dat de 1e helft met een (3 - 1) stand werd afgesloten, is voor een groot gedeelte gedeelte te danken aan de doelman Jeffrey met enkele fabelachtige reddingen want Team V kreeg genoeg kansen. In deze helft heb ik geen enkele keer gefloten voor een overtreding, dus dat zegt genoeg en een paar keer in de 2e helft had te maken met de spanning. Het scoren in de 1e helft ging als volgt Alexis - Enrique en Jetze alle (1x) in de 16e - 21e en 22e minuut voor Team V Andreas (1x) in de 23e m. In de 2e helft werd het wat steviger maar bleef het sportief en scoorde Usama in de 37e m en Andreas in de 47e m, wat een eindstand van (4 -2) is geworden. Bedankt en met heel veel plezier gefloten en OZ staat keurig op de 2e plaats.
 di11dec4-2
geplaatst door frits op 11/12/2018 23:01REAGEER, 0 reacties
Venhoeven gaat steeds beter voetballen
In ieder geval blijven de geldige doelpunten in de 1 helft laag en heeft Manon en haar team dankzij de geweldige sportiviteit en medewerking van de Architecten Cie weer een fijn en een gezellige wedstrijd gevoetbald. Ondanks dat ik dat steeds moet schrijven (verveelt mij nooit) geef ik natuurlijk weer een groot compliment, voor deze uitermate fijne wedstrijd. In de 1e helft kreeg Venhoeven toch enkele goede kansen maar was de spanning te groot, om deze te benutten en John de doelman wilde graag zijn doel schoon houden. Er werd door Cie (4x) gescoord en dat gebeurde in de 5e minuut door Lars en in de 20e m Marco (2 - 0). Verder scoorde nog in de 21e en 23e m Johan en Jarno wat een eindstand van (4 - 0) is geworden en dankzij Robin de doelman, is dat zo laag gebleven wegens de vele reddingen. In de vriendschappelijke 2e helft scoorde Venhoeven (2x) en Cie nog (7x) waarvan (5x) door Lars. Cie op een keurige 2e plaats, dus een concurent voor het kampioenschap.
 vr7dec4-0
geplaatst door frits op 07/12/2018 21:00REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd om de 2e plaats
Eerst maar beginnen met een groot compliment te geven voor deze uitermate sportieve wedstrijd en werd er nog eens goed gevoetbald door beide teams. Uitschieters kan ik eigenlijk niet noemen want ik vond ik dat allen niet alleen een geweldige inzet hadden, maar werd er nog eens met veel respect tegen elkaar gevoetbald. Wat het kracht verschil betreft vond ik dat beide teams tot het einde, niet veel voor elkaar onder deden. De stand van de 1e helft bewijst dat zeker want deze werd maar met een (1 - 2) stand afgesloten en had de stand best anders om kunnen zijn. Maar zoals gewoonlijk was Martijn weer een sta in de weg en wist met alle leden maten, diverse goede kansen te voorkomen. In de 1e helft scoorde Tuur in de 7e minuut en voor Deluka in de 9e m Wouter en met een heel fraai doelpunt van Rick in de 12e m, in combinatie met Jonathan en Eric werd deze op een schitterende wijze afgewerkt. In de 2e helft 32e m door een hoekschop van Rick scoorde Wouter zijn 2e doelpunt en verder nog scoorde nog, Tuur en Eric zodat de wedstrijd met een (4 - 2) stand werd afgesloten. Nogmaals alle goed gevoetbald maar vielen Wouter en Rick toch een ietsje meer op.
 do6dec4-2
geplaatst door frits op 07/12/2018 10:30REAGEER, 0 reacties
Beker en kampioenen wedstrijd
Willen de teams er rekening mee houden dat de datums van de achtste finale, met de kampioenen wedstrijd enkele datums zijn veranderd. Er moet ook rekening mee gehouden worden dat zowel in de 1e ronde en de achtste finale nog eventuele datums veranderd kunnen worden. De reden is het inlassen van enkele wedstrijden en het voor komen van twee wedstrijden in de week te moeten voetballen.
geplaatst door frits op 05/12/2018 11:52REAGEER, 0 reacties
Een directe strijd om de 1e plaats
En dat kon weleens spannend worden, want Studioninedots moest zijn 1e plaats verdedigen en KUUB kan met winst deze plaats over nemen. Eerst maar beginnen met een groot compliment van de scheidsrechter voor deze fijne en sportieve wedstrijd. Tevens wil ik mijn schoonzoon Ruud hartelijk bedanken dat hij de wedstrijd heeft gefloten want daar was ik nog niet aan toe. Donderdag ga ik het weer voorzichtig proberen en dan maar hopen, dat ik weer mee kan draaien. Tevens een compliment voor deze goed voetballende wedstrijd met twee uitstekende doelmannen Bas en Vincent. In de 1e helft geen verschil wat sterkte betreft, want deze werd maar met een (0 - 1) stand afgesloten en daar zorgde Spike voor in de 20e minuut. In de 2e helft lukte er niet zoveel meer bij KUUB want zij wisten maar een keer te scoren door Niels en voor Studio Thomas (1x) en Spike een hattrick dus (2x) wat een eindstand van (1 - 4) is geworden. Scheidsrechter vond Niels en Spike even wat meer opvallen, en Studio heeft zijn positie behoorlijk verstevigd.
 di4dec1-4
geplaatst door Frits op 04/12/2018 21:54REAGEER, 0 reacties
Niet gespeelde wedstrijd
Door omstandigheden bij OTH kon de wedstrijd tegen de Toekomst niet gespeeld worden. Wedstrijd kon niet over nieuw gespeeld worden, dus de Toekomst wind reglementair met (3 - 0).
 di4dec3-0
geplaatst door frits op 04/12/2018 11:43REAGEER, 0 reacties
Urban United XL in vorm
Het werd een wedstrijd tegen NL Architects en om te beginnen werd dat weer een wedstrijd met in de 1e helft twee gelijk waardige teams en bleek Urban opeens in de 2e helft een stukje sterker te zijn. Dat maakte zoveel indruk op Architects dat zij in deze helft niet meer wisten te scoren en dat Urban gewoon nog even (2x). Een groot compliment van scheidsrechter Ruud voor de geweldige sportiviteit en werd er over het algemeen door beide teams goed gevoetbald. Hij wil nog wel even vermelden dat hij super trots is om zo een fijne wedstrijd te mogen fluiten. Dus wij praten in ieder geval over een spannende wedstrijd en werd er al heel snel gescoord, door Tuur (die in super vorm verkeerd) al in de 1e minuut en in de 7e m Salah (1 - 1). En in de 10e en 11e m Josť en weer Tuur (2 - 2) en in de 24e m Peter die altijd wel goed is voor een doelpunt (2 - 3) en met deze stand begon de 2e helft. Verder scoorde nog Jelle en Tuur met een hattrick wat een eindstand van (2 - 5) is geworden. Fijn weekend en hoop weer gauw te kunnen fluiten.
 vr30nov2-5
geplaatst door frits op 30/11/2018 20:34REAGEER, 0 reacties
Geblesseerd
Het is jammer dat ik dit moet schrijven maar ik ben geschrokken bij thuiskomst, wat de blessure betreft en heb besloten om even te stoppen. Want ondanks dat ik weinig heb gelopen tijdens de wedstrijd, heb ik zelfs moeite gehad om met mijn auto thuis te komen. Dus ik ga even enige dagen met het been omhoog leggen en hoop zo dat vocht weg te krijgen. Ik zal er ook alles aan doen om scheidsrechters te regelen voor de wedstrijden en de aankomenden 4 wedstrijden is dat geen probleem, want Frits Junior en schoonzoon Ruud hebben er alles aan gedaan om de wedstrijden te fluiten. Ik weet zelf niet hoe lang het duurt maar er zal best eens kunnen, dat ik voor een wedstrijd geen scheidsrechter heb en dan reken ik op een ieder zijn medewerking om een wedstrijd zonder scheidsrechter te spelen. Dan graag de namen van de scoorders noteren, zodat ik dan in ieder geval dat kan blijven invullen. Alvast bedankt voor een ieder zijn begrip en hoop dat ik weer gauw kan fluiten.
geplaatst door frits op 29/11/2018 23:02REAGEER, 3 reacties
Nunc Athletic stevig op de 1e plaats
Eerst maar weer beide teams bedanken voor hun medewerking, dat ik toch nog even kon fluiten maar daar heb ik nu een beetje spijt van. Bij thuiskomst kon ik haast niet meer lopen, want mijn knie en onderbeen waren behoorlijk dik geworden dat gepaard ging met heel veel pijn. Helaas maar dat betekend dat ik even stop met fluiten en heb ook de KNVB voorlopig voor een week afgezegd en zal er alles aan doen om voor de wedstrijden scheidsrechters te regelen. Nu even de wedstrijd en kregen beide teams in de 1e veld evenveel kansen, want OZ Architect was geen makkelijke tegen stander maar was Nunc even wat zuiniger met de kansen. Maar OZ had de pech dat Ed de doelman in een geweldige vorm verkeerde en er voor zorgde dat deze helft met een (3 - 1) stand werd afgesloten. Voor OZ scoorde Alexis (1x) en Nunc door Rutger (1x) en Martijn (2x), maar in de 2e helft was Nunc even te sterk en scoorde nog (3x) door Ralph (1x) en Rutger nog (2x) dus een hattrick en voor OZ Alexis nog (1x) wat een eindstand van (6 - 2) is geworden. Wat Nunc betreft heeft Johan met zijn team een aardige voorsprong op de 1e plaats.
 do29nov6-2
geplaatst door frits op 29/11/2018 22:47REAGEER, 0 reacties
AS Berlage verliest kostbare punten
Dankzij de geweldige medewerking van beide teams, heb ik toch de wedstrijd kunnen fluiten ondanks een dikke knie. De wedstrijd (AS Berlage - Paul de Ruiter Architect) zorgde er voor, dat wij zeker over een geweldige wedstrijd kunnen spreken. En niet alleen dat maar de sportiviteit stond hoog in het vaandel, dus voor beide dingen veel dank met een groot compliment.Er was nog een bijzonderheid tijdens deze wedstrijd, want beide teams wisten 7x de paal te raken en 3x de lat. Ook in deze wedstrijd twee gelijk teams met even veel kansen en dat bewees de kleine uitslag van 2 - 3) wel. Deze uitslag is te danken aan de doelmannen Dauwe - Benjamin en Bram dankzij de vele reddingen. Weinig onderscheid bij de voetballers want allen voetbalde goed, maar vond ik toch dat Arvid met (2x) scoren iets meer opviel en dat geld ook voor Roel door (1x) te scoren met diverse fraaie assists De 1e helft werd met een (2- 1) stand afgesloten en ging het score als volgt in de 16e minuut Gert na een fraaie actie, Arvid en Roel beide (1x). In de 2e helft scoorde beide teams (1x) en dat waren Jurriaan en weer Arvid beide (1x). Nogmaals een hele fijne wedstrijd en tot de volgende keer en met hoop dat ik weer een beetje mee kan huppelen. Met een correctie wegens een verkeerd doelpunt.
 wo28nov2-3
geplaatst door frits op 29/11/2018 10:08REAGEER, 0 reacties
Een gelijkwaardige wedstrijd
En dat was het zeker want tot het einde was er nauwelijks kracht verschil en dat heeft de eind uitslag wel bewezen. Maar eerst gaan wij weer over de sportiviteit beginnen, want dat begon al in het begin van de wedstrijd en de reden was dat KUUB met een speler te kort moest beginnen. Heel spontaan bood Illias aan om ook met een man minder te spelen en dat duurde 10 minuten en was KUUB Wer compleet. De scheidsrechter vond ondanks dat het iets te stevig was, een hele sportieve wedstrijd en heeft in het belang van deze goed voetballende wedstrijd niet alles afgefloten want het was het gebeurde van beide zijde. De wedstrijd begon al meteen met goed voetbal en had KUUB de pech om een eigen doelpunt te scoren in de 6e minuut en Illias scoorde enkele minuten later de (0. -2). Rob scoorde de In de 13e m de (1 - 2) en Jobbe maakte zijn pech goed door in 20e m de (2 - 2) te scoren. Een nieuwe speler bij de Toekomst in de 23e m de (2 - 3) en Rob weer die als enigste scoorde in de 2e helft zorgde voor de (3 -3) eindstand. Nog een compliment van de scheidsrechter en denkt hij dat deze stand toch misschien wel terecht was.
 di27nov3-3
geplaatst door frits op 27/11/2018 23:22REAGEER, 0 reacties
Team V in vorm
Eerst maar beginnen de teams te bedanken dat zij er rekening mee hebben gehouden, dat ik amper kon lopen wegens veel vocht in mijn linker knie. Ik zal hier niet zo snel van af zijn en wil de teams niet in de steek laten, dus hoop ik dat de komende wedstrijden er rekening mee gehouden wordt dat ik dus niet teveel kan lopen. Voor de wedstrijd (Inbo - Team V) alleen maar complimenten met het goede voetbal en vooral de sportiviteit. Want ondanks de grote uitslag heb ik bijna niet hoeven te fluiten voor een overtreding. Tevens wil ik Bart als gelegenheids doelman, ondanks de uitslag een compliment geven voor de vele reddingen wat hem dan ook het vel van zijn rechter knie heeft gekost. De 1e helft werd met een (0 - 6) stand afgesloten en daar zorgde voor Andreas - Coen - Inigo en Mark alle (1x) en Onno (2x). In de 2e helft redde Niels de eer om een keer fraai te scoren en Coen met (2x) dus een hattrick en Andreas scoorde nog even (5x) wat een eindstand van (1 - 13) is geworden.
 di27nov1-13
geplaatst door frits op 27/11/2018 21:18REAGEER, 0 reacties
Een goede 1e helft met een iets mindere 2e helft
Dat er strijd geleverd wordt is een normale zaak en in deze wedstrijd moest Royal HaskoningDHV zijn koppositie verdedigen en wilde Boulevardboys even bewijzen dat zij echt wel hoger op de ranglijst horen. Het werd een felle wedstrijd met vaak goed voetbal van beide zijde en bleef het over het algemeen vrij sportief. Het werd tevens een hele snelle wedstrijd en was de inzet op een top niveau, met weinig kracht verschil en was het al verwonderlijk dat de 1e helft met twee doelpunten verschil werd afgesloten. Met diverse kansen voor beide scoorde Boulevardboys als 1e door Bart - 5e m en in de 10e m Jos (2 - 0) - Ato 13e m en in de 15e m Koen (3 - 1), die helaas in deze helft met een behoorlijke enkel blessure moest uitvallen en wens hem veel sterkte toe met de genezing. De 2e helft werd wel wat anders commentaar op de beslissingen en was de onderlinge verstandhouding af en toe niet zo best en heb gelukkig de wedstrijd kunnen uitfluiten, maar twee wedstrijden in een week met gezeur is veel en ga toch aan mijzelf twijfelen of ik nog wel geschikt ben om te fluiten. Verder scoorde Arvid (1X) en Benny (2X) en voor Royal Wouter (1X) - Nick (2X) en Ato met een hattrick nog (2X) wat een eindstand van (6 -6) is geworden.
 vr23nov6-6
geplaatst door Frits op 24/11/2018 03:50REAGEER, 0 reacties
Een mindere wedstrijd
Als er al zo een 75 wedstrijden zijn gefloten en allemaal goed, dan zit er altijd wel een wedstrijd bij met iets minder van kwaliteit. En dat vind ik persoonlijk heel erg en schrijf dit verslag met wat minder plezier. Gelukkig is het grootste gedeelte vrij sportief, gebleven en is dit de eerste wedstrijd na een hele lange tijd die niet met een 10 wordt beloont. Verder wil ik hier niets meer over schrijven want van beide zijde gebeurde er wel wat en zie dat als een eenmalig iets en geef de emotie maar de schuld. Het korte verslag is natuurlijk de reden en ga ik het score verloop vermelden van de 1e helft en lukte het OTH om niet te scoren en dat deed KJ'15 wel vanaf de 3e t/m de 23e minuut wel door Daan en Nils beide (1X) en Luc (2X). De 2e helft begon dan ook met een (4 - 0) stand en scoorde KJ'15 nog (2X) door Dirk en Niels beide (1X) en wist Paul de eer te redden door (2X) te scoren, zodat de wedstrijd met een (6 -2) stand werd geeindigd.
 do22nov6-2
geplaatst door Frits op 24/11/2018 11:42REAGEER, 0 reacties
Een hele plezierige wedstrIjd
Zoals wij weten zijn de wedstrijden tegen Venhoeven een tikkeltje anders en wordt er alleen in de 1e helft de geschoorde doelpunten genoteerd en wordt er in de 2e helft vriendschappelijk gevoetbald. In ieder geval weer een buiten gewone gezellige en vooral een sportieve wedstrijd. Dit hebben wij hoofdzakelijk aan Jacob en zijn team (MVSA) te danken die er voor gezorgd hebben, dat Manon en haar team weer een gezellige avond hebben gehad. Dus eerst maar weer een compliment voor deze fijne wedstrijd en werd de 1e helft met een (6 - 1) stand afgesloten. Ondanks dat er al in de 3e minuut werd gescoorde door Joris, duurde het toch 12 minuten voor er weer weer gescoord en dat betekend toch dat Venhoeven steed beter gaat voetballen. Joris scoorde nog even een zuivere hattrick totaal (4X) - Ricardo en Menno beide (1x) en Venhoeven in de 25e m met een hele fraaie kopbal door Nicolas. In de 2e helft (vriendschappelijk) scoorde MVSA nog (4X) en Venhoeven nog (2X), bedankt voor deze prettige wedstrijd.
 di20nov6-1
geplaatst door Frits op 20/11/2018 21:26REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd wordt niet gespeeld
Door omstandigheden kan (Inbo - Nunc Athletic) niet gespeeld worden. Alle sporthallen zijn t/m half mei bezet en de enkele die wel ruimte hadden, was het niet mogelijk om een datum vast te leggen. Want deze vielen in de week dat een van de teams al moest voetballen en twee keer in de week voetballen is geen haalbare kaart voor de teams. Ondanks dat Johan de drie punten krijgt, had hij toch liever gevoetbald maar helaas er is geen ruimte voor een andere datum. Reglementair verliest Inbo de wedstrijd met (0 - 3).
 di20nov0-3
geplaatst door frits op 20/11/2018 12:03REAGEER, 0 reacties
Weer twee sportieve wedstrijden op de vrijdagavond
Eerst maar beginnen met de wedstrijd (Boulevardboys - Studionindots) en scheidsrechter Ruud vond het een fantastische goed voetballende wedstrijd met tot het einde twee gelijkwaardige teams. En dan nog eens uiterst sportief en dat verveelt nooit om dat te schrijven, dus een compliment is zeker op zijn plaats. De inzet van deze wedstrijd was voor Boulevardboys om enkel plaatsen hoger te komen te staan, want dat verdienen zij zeker en Studio kon gewoon de 1e plaats over nemen. Het lijkt zo langzamerhand een gewoonte te worden dat er een spannende wedstrijd, pas in laatste minuut wordt beslist en dat gebeurde gewoon weer. De 1e helft werd dan ook met een doelpunt verschil (2 - 3) afgesloten en ging het score als volgt, Jos in de de 2e minuut en in de 13e - 17e en 19e m JŁrgen (1X) en Thomas (2X) en Koen in de 22e m (1X). In de 2e helft heel snel 27e m weer Koen (3 - 3) en dat was volgen de scheidsrechter en vele spelers een terechte stand geweest, maar Thomas dacht daar anders over en scoorde met een hattrick in de 50e m de (3 - 4). Allemaal goed gevoetbald maar Koen en Thomas vielen iets meer op en niet alleen door de doelpunten.

De 2e wedstrijd heb ik weer met heel veel plezier gefloten en dat was de wedstrijd (De Toekomst - Venhoeven) en weten wij zo langzamerhand, dat de wedstrijden een ander karakter hebben gekregen want door het grote kracht verschil wordt er in de 1e helft echt gevoetbald en in de 2e helft vriendschappelijk. Door deze beslissing hoor ik alleen maar van Manon en haar team, dat ondanks het verlies zij er erg veel lol in hebben met de wedstrijden. Natuurlijk is dat te danken aan de teams die met veel respect tegen de dames voetballen en wil ik alzo voor deze nette en sportieve wedstrijd een dik compliment geven met een tikkeltje meer voor Illias en zijn team. Ook de Toekomst hoort wat hoger te staan want zij hebben toch echt wel diverse goede voetballers in het team, maar zij boksen ook vaak tegen wat pech op maar ik weet dat zij zeker op de ranglijst zullen stijgen. In de 1e helft werd er even (7X) gescoord en werd er even door Illias (5X) gescoord en wist Timothee weer voor Venhoeven de eer te redden, zodat de wedstrijd met (7 - 1) werd geeindigd. De uitslag had veel hoger kunnen zijn, maar doelman Haluk keepte een uitstekende wedstrijd. Voor allen een heel fijn weekend toegewenst.
 vr16nov7-1
 vr16nov3-4
geplaatst door frits op 18/11/2018 08:35REAGEER, 0 reacties
Alweer een verrassende uitslag
Schrijf ik in het laatste verslag dat het een van beste wedstrijden is geweest, kan ik met veel vreugde schrijven dat ik vanavond weer een kanjer van een wedstrijd heb gefloten. En wat ik ook heel prettig vind dat ook het voetbal steeds beter gaat worden in de B poule en dat er al enkele teams zeker geschikt zijn om te promoveren. In deze wedstrijd (Deluka Sporting - Nunc Athletic) moest Nunc even bewijzen dat zij niet voor niets, ongeslagen op de 1e plaats staan en dat werd geen eenvoudige klus. Want als je een gelijkwaardige tegen stander heb, zal je er alles aan moet doen om de punten binnen te halen en vooral als je twee keer op een achterstand komt te staan. Van beide heel goed voetbal en wat natuurlijk heel belangrijk is, de sportiviteit en die was formidabel en zeker een dik compliment waard is. En spannend was het zeker gezien het score verloop in de 1e helft en werd er al heel snel gescoord door Deluka in de 4e minuut Miquel en wist Nunc na enkele goede kansen pas in de 16e en 19e m te scoren door Ralph en Martijn (2 - 1). In de 25e m scoorde Miquel weer de (2 - 2) en zou de 2e helft een evenbeeld worden wat het soren betreft. Nu scoorde Nunc als eerste in de 37e m weer door Ralph en in de 39e en 43e m scoorde Deluka door Maxim en Eric (4 - 3) en ook weer in de laatste minuut Rutger (4 - 4). Nunc blijft ongeslagen maar moet toch twee kostbare punten inleveren.
 wo14nov4-4
geplaatst door frits op 14/11/2018 22:20REAGEER, 0 reacties
Een kleine uitslag in de 1e helft en toch een ruime overwinning.
Ondanks het grote verschil bleef het toch een fijne en een sportieve wedstrijd en vond de scheidsrechter dat er weinig kracht verschil was in de 1e helft. Ook vond hij de ruime uitslag op het einde toch wel verrassend en vond beide doelmannen John en Leon een goed partij hebben staan keepen. Wij hebben het over de wedstrijd (de Arcitecten Cie - OTH) en heeft Wouter de aanvoerder het erg moeilijk om steeds maar een compleet team bij elkaar te krijgen. Het zit nou eenmaal behoorlijk tegen, maar spreek mijn respect uit voor Wouter die het aandurfde om het leiderschap van Maarten over te nemen. Maarten is voor zijn werk naar een andere gemeente vertrokken en wens hen natuurlijk, heel veel succes toe met een hoop geluk. Cie daar tegen draait goed en heeft met deze overwinning de 2e plaats bereikt en zal zeker een bedreiging zijn voor de 1e plaats. In de 1e helft scoorde alleen Cie en dat deden John de doelman en Lars beide (1X) en Marco even een zuivere hattrick, zodat de 2e helft begon met een (5 - 0) stand. In de 2e helft wist OTH toch te scoren door een nieuwe speler en Caspar beide (1X) en voor Cie Marco (1X) en Marco nog (2X) wat een eindstand van (8 - 2) is geworden.
 di13nov8-2
geplaatst door frits op 13/11/2018 22:02REAGEER, 0 reacties
Een eigen doelpunt zorgt voor een gelijk spel
Ja dat is even pech hebben, vooral als je een voorsprong van (2 - 0) opgebouwd heb. Dan begin ik eerst maar met een groot compliment te geven voor deze uitstekende voetballende wedstrijd. Dan nog eens heel sportief en werd er nog eens met veel respect tegen elkaar gevoetbald. Aan het goede voetbal is geen woord gelogen en geef Benjamin en Coen een groot compliment voor hun teams, die er voor gezorgd hebben dat het goede voetbal tot het einde en met veel snelheid een van de beste wedstrijden is geworden. In deze wedstrijd kan je ook geen man van de wedstrijd noemen, want dat geld voor allen en ook hier hebben beide doelmannen Jurriaan en Martijn een goede wedstrijd gekeept ondanks het ene foutje. Dat de teams gelijk spelen is natuurlijk te danken aan een eigen doelpunt bij Team V en dat was natuurlijk een beetje geluk voor AS Berlage, maar vind ikzelf dat het gelijke spel wel terecht is want beide verdienen wel een punt. In de 1e helft scoorde alleen Team V door Andreas (1 - 0) en in de 2e helft als eerste Team V in de 36e m door Coen en in de 40e m een eigen doelpunt en Berlage strafte de fout af door Dauwe (2 - 2). Ondanks het gelijke spel staat Berlage netjes op de 2e plaats.
 di13nov2-2
geplaatst door frits op 13/11/2018 22:40REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijden
Willen de teams er rekening mee houden dat de datums in de kwartfinales op 30 april en 1 mei zijn veranderd. 30 april is gegaan naar maandag 6 mei Zuid B1 19.00 uur en 1 mei is gegaan naar dinsdag 7 mei Zuid hal 3 19.00 uur.

Tevens doe ik een dringend beroep op de teams om zo weinig mogelijk wedstrijden af te zeggen en een andere datum willen. De 1e reden is door het drukke programma dat er weinig ruimte is en de sporthallen allemaal vol zitten. En is het geen haalbare kaart voor de teams om twee wedstrijden in de week te spelen. Ik heb nu al enkele wedstrijden tussen de voorronde van de beker geplaatst en daar moet ik zoal, op het einde van de competitie enkele datums gaan veranderen. Ook hier weer de reden dat de teams geen twee wedstrijden in de week kunnen spelen.
geplaatst door frits op 13/11/2018 12:13REAGEER, 0 reacties
Een gelijk opgaande 1e helft
Ondanks dat de wedstrijd met een iets te groot verschil werd afgesloten, was dat zeker in de 1e helft niet te voorspellen. Want deze werd maar met een (3 - 2) stand afgesloten en werd er door beide teams goed gevoetbald. Wat de sportiviteit betreft die was uitmuntend, dus maar meteen een compliment voor deze fijne wedstrijd. Wij hebben het over de wedstrijd (Inbo - NL Architects) met een een steeds beter spelend Inbo, die deze wedstrijd toch maar even 3 doelpunten wist te scoren. Architects had het moeilijk met Inbo, want ondanks dat Architect scoorde door Bart (1X) en Rik (2X) (3 - 0) bleef Inbo voetballen en wisten toch de (3 - 2) te scoren door Bart en Rik. In de 2e helft scoorde Inbo heel verrassend in de 27e minuut de (3 - 3) weer door Rick en moest Architect wel even slikken. Het duurde dan ook heel lang voor zij wisten te scoren en dat gebeurde pas in de 39e m en wisten in 9 minuten (5X) te scoren door Eric - Josť en Mathieu alle (1X) en een nieuwe speler Rob (2X) wat een eindstand van (3 - 8) is geworden. Nogmaals een fijne wedstrijd.
 ma12nov3-8
geplaatst door Frits op 13/11/2018 08:45REAGEER, 0 reacties
De 2e helft was beslissend
Wij hebben het over Nunc Athletic die na 4 wedstrijden nog steeds ongeslagen is en zijn 5e wedstrijd eventjes moest winnen van Urban United XL, want zij zouden met winst een gedeelde 2e plaats kunnen bereiken. Urban kreeg dan ook met goed voetbal diverse kansen en het feit dat zij maar een keer wisten er scoren door Tuur in de 3e minuut is de oorzaak van het goede keepwerk van Eddy. Ondanks dat Nunc al in de 45e seconden wist te scoren door Rutger maakte niet veel indruk op Urban want de invallende doelman Wiebo liet even zien dat hij best het doel kan verdedigen. Dat was ook de ooorzaak dat Nunc pas in de 15e m door Martijn wist te scoren door een fraaie assist van Johan en de 18e m Ralph (3 - 1). In de 2e helft bleek Nunc iets sterker te zijn want zij wisten de wedstrijd met een ruime (8 - 4) te winnen. Voor Urban scoorde Peter - Jelle en Wiebo alle (1x) en voor Nunc Johan en weer Ralph beide (1x) en Rutger gewoon weer een zuivere hattrick en mag best de man van de wedstrijd genoemd worden. Compliment voor deze sportieve en ook goed voetballende wedstrijd, met een fijn weekend toegewenst.
 vr9nov8-4
geplaatst door frits op 10/11/2018 02:55REAGEER, 0 reacties
Koploper verliest kostbare punten
Dat het een spannende wedstrijd zou worden zou vanzelfsprekend zijn, want Royal HaskoningDHV moest de 1e plaats verdedigen en Studionindots zou met winst een grote concurrent worden voor de koppositie. Om te beginnen een compliment van de scheidsrechter, voor deze fantastische gespeelde wedstrijd en hij vind dat allen recht hebben op de man van de wedstrijd. Ook in deze wedstrijd was het niet te voorspellen wie de wedstrijd zou winnen gezien de 1e helft, beide even sterk en deze werd dan ook maar met een doelpunt verschil af gesloten. Het score verloop in deze helft ging als volgt en scoorde Royal al heel snel in de 3e minuut door Keath en voor Studioninedots 16e en 21e m DaniŽl en Kamil zodat de 2e helft met een (1- 2) stand moest beginnen. In de 2e helft scoorde voor Studio Kamil weer en Spike in de 33e en 46e m en voor Royal Ato in 47e m en met een eindstand van (2 - 4) staat Studio netjes op de 3e plaats. Fijn weekend voor allen.
 vr9nov2-4
geplaatst door frits op 10/11/2018 14:01REAGEER, 0 reacties
Venhoeven scoort twee keer
De wedstrijd tegen KJ'15 werd weer een uitermate sportieve wedstrijd en ga ik eerst een compliment geven, aan Sies en zijn team want met hun hulp heeft Venhoeven weer een plezierige wedstrijd mogen spelen en werd er tegen de dames met heel veel respect gevoetbald. Dat zij met veel plezier spelen bleek wel, want zij kwamen even met 12 spelers naar de hal (5 dames en 7 heren). Dat had resultaat want zij scoorde zomaar (2x) door de dame Maria en Nicolas maar bij het 2e doelpunt hadden zij het geluk dat ik niet zag dat de bal over de zijlijn was, maar gelukkig heeft Sies en zijn team dat mijn vergeven. Al met al kunnen wij weer over een buiten gewone sportieven wedstrijd spreken en vond het heel prettig, dat er een geweldige goede stemming bij Manon en haar team aanwezig is. Dat is natuurlijk ook te danken aan alle teams die hier aan meewerken en er voor zorgen dat Manon met haar team met veel plezier naar hun wedstrijden gaan. Zoals er afgesproken gelden alleen de doelpunten die in de 1e helft en dat waren, Sies (1x) - Luc met een hattrick (3x) en Daan een beetje jaloers op Luc scoorde ook een hattrick alleen (4x), wat een eindstand van (8 -2) is geworden. Kompliment voor allen en tot de volgende keer.
 do8nov8-2
geplaatst door frits op 09/11/2018 09:17REAGEER, 0 reacties
Een spannende wedstrijd
Gezien het goede voetbal van beide teams is het onbegrijpelijk dat beide op de 7e en 8e plaats staan en was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou gaan winnen. In ieder geval weer een uitmuntende sportieve wedstrijd, die in de 2e helft wat te stevig werd maar dat had waarschijnlijk wel met gelijk stand te maken. Wij hebben het over de wedstrijd (Paul de Ruiter Architect - Team V) die met heel veel inzet en snelheid werd gevoetbald. Jammer dat Mark Koers in de 20e minuut met een blessure de wedstrijd moest verlaten en wens hem natuurlijk veel sterkte toe en misschien kan je even laten weten hoe het met je is. Het score verloop ging als volgt in de 5e en 10e m Coen en Bart (1 - 1) - in de 12e en 14e m Jesper en Mark (2 - 2) en in de 21 en 22e m Andreas en Koen (3 - 3). Kansen genoeg voor Team V maar deze wisten zij niet te benutten en dat deed Koen wel met zijn 2e doelpunt in de 39e m 4 - 3) wat de eindstand is geworden. Door de vele goede voetballers is er geen uitschieter, alleen viel Mark Haenen iets meer op door diverse assists.
 wo7nov4-3
geplaatst door frits op 07/11/2018 22:03REAGEER, 0 reacties
Ook in deze wedstrijd een strijd om de bovenste plaats
Eerst maar beginnen met een compliment van de scheidsrechter voor deze fijne wedstrijd, die met heel veel sportiviteit is gespeeld. Het kon wel eens een spannende wedstrijd worden want Deluka Sporting kon met de winst de 1e plaats bereiken en dat bleek wel in het begin, want ondanks de stand van (1 - 3) waren de teams even sterk en vind de scheidsrechter de stand van (2 - 8) wel een heel groot verschil. Zij moesten dan wel even winnen van OZ Architect maar het lijkt wel of zij de spanning niet konden verdragen, want na de (1 - 3) stand lukte er niets meer en wisten zij in de 2e helft nog maar een keer te scoren. Het score verloop in de 1e helft vanaf de 4e minuut Enrique - Hesk (2x) en Stefan (1 - 3) en Jetze en Alexis, zodat de 2e helft met een (1 - 5) stand moest beginnen. In de 2e helft voor Deluka Peter en voor OZ Maarten (1x) en Alexis nog (2x) dus een hattrick. Met dank van de scheidsrechter en vond dat beide doelmannen een goede wedstrijd hebben gekeept.
 di6nov2-8
geplaatst door frits op 07/11/2018 04:43REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd voor de 2e plaats
En daar moesten (KUUB - MVSA Architect) even voor strijden. In ieder geval kunnen wij weer over een fijne en een sportieve wedstrijd spreken en heb deze wedstrijd dan ook met veel plezier gefloten. In ieder geval begon de wedstrijd met redelijk twee gelijke teams en was het MVSA die al in de 1e minuut scoorde door Rob, die heel gehaaid een misverstand afstrafte met zijn doelpunt - Joel in de 5e m en Jacob in de 10e m door een fraaie assist van Boy 2 - 1). Maar daar nam Joel geen genoegen mee en scoorde nog (2x) dus een zuivere hattrick, zodat de 1e helft met een (4 - 1) stand werd afgesloten. MVSA scoorde nog (1x) door Jacob (4 - 2) dus dat kon wel eens spannend worden, maar MVSA wist niet meer te scoren. Dat deed KUUB wel door Pascal (1x) en Lucas jaloers op Joel scoorde dan ook maar even een zuiver hattrick, wat een eindstand van (8 - 2) is geworden. Bedankt voor de fijne wedstrijd met een groot compliment voor allen.
 di6nov8-2
geplaatst door frits op 07/11/2018 09:23REAGEER, 0 reacties
De Architecten Cie op de 2e plaats
Wat de wedstrijd betreft (De Architecten Cie - De Toekomst) vind ik de grote uitslag onbegrijpelijk, gezien de stand in de helft van (4 - 2) en was het kracht verschil echt niet zo groot. Dus eerst maar weer een groot compliment geven voor deze uitermate sportieve wedstrijd en vooral in de 1e helft werd er van beide kanten, vrij goed gevoetbald. Ondanks de verloren wedstrijd wist Toekomst al heel snel in de 1e minuut te scoren door Mike (0 - 1) en in de 4e - 6e en 11e m door Marco (1x) en Lars (2x) door twee schitterend assists van Ronald (3 - 1). In de 15e m Illias en Abdi 20e m (4 - 2) en wist de Toekomst verder niet meer te scoren in de 2e helft. Dat deed Architecten Cie wel en begon met een eigen doelpunt in de 29e m - Abdi nog (1x) en Marco nog (2x) dus een hattrick, wat een eindstand van (8 - 3). Allen goed gevoetbald maar Ronald niet gescoord maar met 4 fraaie assists en nog diverse goed opgebouwde aanvallen, viel wel even wat meer op. Jurrien Bos een oud speler is weer opgeroepen en de reden is dat Brian de doelman zijn schouder uit de kom is geweest. Brian beterschap en als je tijd heb bel even als je wilt. Fijne wedstrijd en Architecten Cie netjes op de 2e plaats.
 ma5nov8-3
geplaatst door frits op 06/11/2018 10:38REAGEER, 0 reacties
Het kan niet op maar alweer twee hele sportieve wedstrijden
Wij beginnen maar eerst met de wedstrijd die in de Hogendorp is gespeeld en dat was (AS Berlage - Inbo) met een heel sterk spelend Berlage. Hun tegenstander Inbo die dit jaar voor het eerst na jaren weer mee doet, is het nog even zoeken voor het team om te wennen aan het voetbal van de Archicup. En dat is geen eenvoudige klus want ook het voetbal in de B poule gaat steeds beter worden en zijn er diverse wedstrijden geweest, met weinig krachtsverschil en worden de wedstrijden vaak met veel spanning gevoetbald. Dat is helaas nog niet mogelijk met Inbo maar denk ik toch dat zij langzaam maar zeker, steeds beter gaan voetballen. Zij hadden dan ook de pech dat Berlage in een goede vorm verkeerde en als je al een voetballer in team heeft die even (5x) scoort, dan voetbalt dat toch even makkelijker. Dus bij Inbo lukte in de helft niet zoveel en wist Berlage even (7x) te scoren, vanaf de 3e minuut t/m de 20e door Jerre en Sander beide (1x) - Wouter (2x) en Paul gewoon even een zuivere hattrick. De 2e helft begon dan ook met een (7 - 0) stand en wist Niels de eer te redden voor Inbo om (1x) te scoren en verder Benjamin (2 x) en Paul nog (2x) wat een stand van (11 - 1) is geworden. Compliment voor de nette en sportieve wedstrijd en wordt Paul natuurlijk de man van de wedstrijd. Fijn weekend voor allen.

Nou even over de wedstrijd die ik zelf heb gefloten en wat voor een wedstrijd, meteen een van de beste wedstrijden wat het voetbal betreft en ook hier met heel veel sportiviteit en ga steeds meer met plezier de verslagen maken. Ten eerste werd er door beide teams goed gevoetbald, met een heel hoog tempo dat tot het einde van de wedstrijd is vol gehouden. Gezien deze wedstrijd was het absoluut onmogelijk om te zeggen wie er zou winnen, want t/m de 38e minuut was het nog steeds een (3 - 3) gelijke stand. Wij hebben het over de wedstrijd (NL Architects -Paul de Ruiter) en voor beide teams was er wat te halen want met winst zou Architects behoorlijk stijgen en Berlage zou een gedeelde 1e plaaats kunnen bereiken. Dus eerst maar een groot compliment voor deze fijne wedstrijd en heb dan ook met veel plezier gefloten. De 1e helft werd dan ook met een klein verschil (2 - 1) stand afgesloten en was het score als volgt, al heel snel scoorde Ciaran met een fraaie actie in de 3e m en Maarten in de 13e m en voor Paul in de in de 18e m Maarten (2 - 1). In de 27e m scoorde Maarten weer de (2 - 2) en voor NL ook weer Maarten 32e m (3 - 2) en voor Paul Tom 38e m (3 - 3) en de winnende treffer in de 40e m door weer Ciaran (3 - 4). Nogmaals een fijne wedstrijd met een fijn weekend.
 vr2nov4-3
 vr2nov11-1
geplaatst door frits op 03/11/2018 00:05REAGEER, 0 reacties
Alweer een wedstrijd om de 1e plaats
En die eer hadden (Dynamo Spartak - Urban United XL) en dat belooft natuurlijk een spannende wedstrijd te worden. In ieder geval een fijne en een hele sportieve wedstrijd, dus het, compliment is zeeker op zijn plaats. Jammer van deze wedstrijd dat Bas tijdens een heel fraai doelpunt, in de 37e minuut op een behoorlijke manier door zijn enkel ging en de wedstrijd moest verlaten. Zelf denk ik dat het misschien wel meevalt en wens hem veel sterkte toe en Bas laat even wat van je horen als je wat meer weet. De sportiviteit stond weer op de 1e plaats want Urban moest verder met 3 spelers en heel spontaan bood Nick aan om bij Urban te gaan voetballen, zodat twee volledige teams de wedstrijd konden uitspelen. Dus een extra compliment is zeker op zijn plaats en het lijkt er op dat de wedstrijden steeds sportiever worden en dat doet mij wel heel erg goed. In de 1e helft ging het nog redelijk op maar in de 2e helft bleek Dynamo toch iets te sterk te zijn en wisten zij deze wedstrijd te winnen en staan nu op een gedeelde 1e plaats. In de 1e helft scoorde voor Urban Peter op een fabelachtige manier (1x) en voor Dynamo scoorde Floris - Lennard en Nick alle (1x) zodat de 2e helft met een (3 - 1) moest beginnen. In deze helft scoorde voor Urban Tijl en Bas beide (1x) en voor Dynamo Floris met een zuivere hattrick wat een eindstand van (6 - 3) is geworden.
 do1nov6-3
geplaatst door frits op 02/11/2018 00:06REAGEER, 0 reacties
Een echte wedstrijd
En dat is het zeker geworden en het kon ook niet anders, want de 1e plaats was de prijs en daar moest eventjes hard voor gewerkt worden. MVSA Architects kon met winst de 1e plaats over nemen en Royal Haskoning DHV moest de 1e plaats verdedigen. En wat werd er gewerkt en vooral met heel veel goed voetbal en vind ik de uitslag verdiend, maar gezien het spel en vooral in de 1e helft eindigde de wedstrijd wel met een iets te groot verschil. Het werd ook een stevige wedstrijd en heb dan ook wat strakker gefloten als normaal en kan niet anders zeggen, dat met zo een geweldige inzet van beide kanten met de meeste sportiviteit werd gevoetbald. Dat is zeker een groot compliment waard en na afloop kon ik ook ontdekken dat alle spelers heel tevreden waren, dat ik het spel wat kort gehouden heb. De 1e helft werd met een (2 -3) stand afgesloten wat zeker de verhouding was en scoorde vooor MVSA Jacob en Ricardo en voor Royal Ato die gewoon even een zuiver hattrick scoorde. In de 2e helf lukte het niet zo goed meer met MVSA en wist toch nog (3x) te scoren door Iban - Josť en weer Jacob alle (1x) en voor Royal Wouter (1x) - Freek en Keith beide (2x), zodat de wedstrijd met een (5 - 8) stand werd geeindigd. Nogmaals een dijk van een wedstrijd.
 ma29okt5-8
geplaatst door frits op 30/10/2018 00:30REAGEER, 0 reacties
Ook een hele sportieve wedstrijd
Dat er vaak verrassingen zijn met de uitslagen van de geplande wedstrijden, is al zo vaak gebeurd dat het soms onbegrijpelijk is dat als er een team goed draaid op eens alles in een wedstrijd niet lukt. En dat gebeurde in de wedstrijd (Nunc Athletic - Team V), want in deze wedstrijd lukte er totaal niets bij Team V. Natuurlijk kan je allemaal een slechte dag hebben, maar als je tegen een team moet voetballen wat geen wissels had zegt dat toch wel wat. Ik denk dat dit eenmalig is want Coen en zijn team kunnen veel beter en dat gaat zeker gebeuren. Natuurlijk is het geen schande om van Nunc Athletic te verliezen, want zij hebbben een sterk team en dat hebben zij wel bewezen in deze wedstrijd. In ieder geval een compliment van de scheidsrechter voor deze fijne en sportieve wedstrijd en vind dat er toch een uitschieter is en dat is is Rutge Jager die gewoon even een hattrick scoorde. Natuurlijk doet hij het niet alleen en door diverse assists, kon hij drie keer scoren en dat deed hij (2x) in de 1e helft en natuurlijk (1x) in de 2e helft. Wat een eindstand van (3 - 0) is geworden en ook hier voor allen een fijn weekend toegewenst.
 vr26okt3-0
geplaatst door frits op 26/10/2018 23:29REAGEER, 0 reacties
Een dijk van een wedstrijd
En daar zorgde voor (AS Berlage - OZ Architects) en bleef deze wedstrijd spannend tot het einde, met van beide kanten heel goed voetbal en zoals gewoonlijk uitermate sportief en heb deze wedstrijd dan ook met heel veel plezier gefloten. Helaas kan er maar een winnen maar als deze wedstrijd in een gelijk spel was geeindigd, was dat zeker terecht geweest want beide verdiende het om deze wedstrijd te winnen. Door deze overwinning gaat OZ mee draaien voor de 1e plaats en mag Jetze best trots zij op het team dat hij heeft gevormd. Dat de 1e helft met een gelijke stand stand (2 - 2) werd geeindigd bewijst al dat de teams even sterk waren. Het score verloop in deze helft was als volgt en scoorde Berlage als eerste in de 4e en 6e minuut door Jerre en Paul door een geweldige mooie assist van Benjamin. Voor OZ scoorde Maarten in de 10e en 20e m ook door een fraaie assist van Nacho. In de 2e helft scoorde nog Gert met een hele fraaie actie (1x) en voor OZ Enrique en Maarten ook beide (1x) dus voor Maarten een hattrick, zodat de wedstrijd met een (3 - 4) stand werd geeindigd. Fijn weekend voor alle toegewenst.
 vr26okt3-4
geplaatst door frits op 26/10/2018 23:03REAGEER, 0 reacties
Een doelrijpe wedstrijd
En daar zorgde (Architecten Cie - KJ'15) voor in een fijne en een hele sportieve wedstrijd, dus een compliment voor allen is zeker op zijn plaats en werd er over het algemeen goed gevoetbald en ondanks de de uitslag met vier doelpunten verschil was er weinig kracht verschil. Beiden kregen even veel kansen en sprong Cie wat zuiniger met de kansen om en ondanks de vele kansen voor KJ'15, wisten zij hier geen gebruik van te maken. Het score verloop in deze helft ging als volgt, in de 6e en 8e minuut Rolf en Ante (1 - 1) - 12e en 13e m Ante en Marco (3 - 1) - Daan 19e en Ronald 21e m (4 - 2). In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met weer diverse kansen voor KJ'15, maar voor open doel missen en een paar keer de paal raken zat het weer niet mee. Toch wisten zij nog te scoren door Daan (2x) dus een hattrick en Sies (1x) met fraai afstand schot. Voor Cie scoorde nog Ante (1x) ook een hattrick en Marco ook nog met een zuivere hattrick (3x) Wat een eindstand van (9 - 5) is geworden en denk ik toch dat het verschil gezien het voetbal van beide met een iets te groot verschil is geeindigd. De man van de wedstrijd geld voor diverse voetballers en natuurlijk val je iets meer op als je een hattrick heb gescoord.
 do25okt9-5
geplaatst door frits op 25/10/2018 22:50REAGEER, 0 reacties
Een belangrijke wedstrijd
Er zijn niet zoveel wedstrijden dat de 1e en de 2e plaats de inzet is en daar moesten (Boulevardboys - KUUB) om strijden. Boulevardboys een gedeelde 1e plaats en KUUB de 2e plaats, maar dat kan alleen maar met winst dus kon het wel eens een spannende wedstrijd worden. En dat was het zeker want pas in de laatste minuut viel het winnende doelpunt, na dat Boulevardboys een achterstand van drie doelpunten had weggewerkt. Dat de 1e helft met een gelijken stand werd geeindigd, bewijst wel dat de teams even sterk waren. Het duurde dan ook even voor er weer gescoord en dat gebeurde in 7e en de 10e m door Huib en Rob (1 - 1). Verder scoorde nog Eraldo - Joel en Arvid - Floris zodat de 2e helft met een (3 - 3) stand begon. Met zonder wissels spelen had toch wat problemen voor Boulevardboys, want het score lukte niet meer en dat deed KUUB wel in de 29e t/m de 41e m scoorde Lucas een zuivere hattrick (3 - 6). Maar Boulevardboys zorgde bijna voor een verrassing en scoorde in de 47e en 48e m door Arvid en Reinnier (5 - 6). Met nog een minuuut te gaan scoorde Arvid een hattrick (6 - 6) en had dat wel een juiste stand geweest, maar Rob dacht daar anders over en scoorde de (6 - 7). Een geweldigen wedstrijd met veel strijd en werd nimmer de sportiviteit vergeten. Kompliment voor allen.
 wo24okt6-7
geplaatst door frits op 24/10/2018 22:06REAGEER, 0 reacties
Geen wissels weer belangrijk
Het is maar weer bewezen dat als er twee teams zijn met weinig kracht verschil, dat dit in de 1e helft niet zo een probleem is maar in de 2e helft de conditie een hartig woordje mee gaat spreken. Eerst maar een compliment van de scheidsrechter voor deze leuke en vooral sportieve wedstrijd. Wij hebben het over de wedstrijd (Deluka Sporting - Paul de Ruiter Architects) met een hele spannende 1e helft en dat deze met een (1 - 1) stand werd afgesloten was volgens de scheidsrechter een terechte stand. Beide evenveel kansen en was het Deluka die al heel snel in de 2e minuut scoorde door Luuk en Dick in de 12e m. Scheidsrechter denkt toch dat de vermoeidheid bij Paul de Ruiter de oorzaak is, dat zij niet meer scoorde en dat deed Deluka wel door Peter en Jonathan beide (1x) - Jesper (2x) en Luuk (3x) wat een eindstand van (7 - 1) is geworden. Door deze overwinning staat Deluka op de 1e plaats.
 di23okt7-1
geplaatst door frits op 03/11/2018 09:44REAGEER, 0 reacties
Een strijd om de bovenste plaats
Op eigen verzoek in de A poule blijven terwijl Royal Haskoning DHV eigenlijk moest degraderen, is brutaal maar Wouter had er alle vertrouwen in dat het beter kan. En wat gebeurt er na de overwinning op de Architecten Cie, staan zij gewoon even boven aan en zullen zij zeker een concurent worden voor het kampioenschap. Wat de scheidsrechter betreft die was heel tevreden over deze wedstrijd, want die was weer uiterst sportief en geeft dan ook een groot compliment. Met Cie wil het maar niet lukken terwijl zij toch echt wel een sterk team hebben en veel beter kunnnen. Want in de 1e helft wilde al helemaal niets lukken en wisten zij niet te scoren en dat deed Royal wel en scoorde (4x). Het score verloop ging als volgt - in de 5e en 8e minuut Ata die een grote rol zou spelen in deze overwinning en in de 11e en 20 e m Ricardo en Mathijn. In de 2e helft ging Cie wat beter fraaie en wisten zij in de 30e en 49e m te scoren maar Ata in een behoorlijke vorm scoorde ook nog (2x) wat een eindstand van (2 - 6) is geworden. Ook hier voor allen een fijn weekends toegewenst.
 vr19okt2-6
geplaatst door frits op 20/10/2018 01:52REAGEER, 0 reacties
Het gaat steeds beter met Inbo
De wedstrijd tegen Urban United XL is zonder meer een leuke en een hele sportieve wedstrijd geworden en kon je duidelijk merken dat Inbo langzaam maar zeker toch beter gaat voetballen. Ondanks dat de 1e helft met een (1 - 6) stand werd afgesloten, kon je merken dat ook het verdedigen steeds beter gaat en hadden zij de pech om twee keer de paal te raken en was Danny de doelman in een behoorlijke vorm. Want zij kregen echt wel een paar kansen en tot de 17e m stond het maar (1 - 3) en was het score verloop als volgt - in de 4e en 8e minuut Tijl en Bart (1 - 1) en in de 12e en 17e m weer Tijl en Jelle beide (1x). Verder scoorde nog Peter (1x) en Tuur (2x). In de 2e elft scoorde voor Inbo Bart en Mark beide (1x) en voor Urban scoorde Jelle nog even (4x) wat een eindstand van (3 - 10) is geworden. Voor Inbo ook weer een beetje pech in deze helft want weer wisten zij een paar keer de paal te raken. Compliment voor deze sportieve wedstrijd en degene die iets meer opvielen is natuurlijk Jelle met (5) doelpunten en niet te vergeten Tuur die een groot aandeel had met diverse assists. Voor allen een fijn weekend toegewenst.

 vr19okt3-10
geplaatst door frits op 03/11/2018 09:45REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd met twee verschillende helften
En dat is jammer want het weg sturen met een rode kaart is nooit geen pretje , vooral als je haast op je knieŽn ligt om te vragen of hij nu eindelijk zijn mond wil houden. Ik vind het ook jammer voor Wouter want die doet altijd ontzettend zijn best om een compleet team te krijgen en juist een van de gast speler moest ik weg sturen. Voorlopig kan hij niet meer mee doen, want hij is alzo voor twee wedstrijden geschorst. Over de 1e helft heb ik weinig te schrijven en zal wel de doelpunten vermelden en daar blijft het dan ook bij. Voor Dynamo Spartak scoorde Floris en Lennard beide (1x) en voor Deluka Sporting scoorde Luk - Wouter - Jesper en Steef (4 - 2). Even met Floris en Wouter een kort gesprekje gehad en dat heeft geholpen en kan ik zeggen dat de 2e helft een boel heeft goed gemaakt. In deze helft scoorde nog Floris en Jochem en voor Deluka scoorde nog Rick en Jesper beide (1x) en Steef nog (2x) dus een hattrick. De wedstrijd eindigde dan ook met een (8 - 4) stand en hoop ik dat dit eenmalig is, want voor de 2e helft geef ik toch een compliment voor het spel en de sportiviteit.
 do18okt8-4
geplaatst door frits op 18/10/2018 20:40REAGEER, 0 reacties
Een van de beste wedstrijden
En dat is het zeker want deze wedstrijd hoort bij de toppers, wat de beste wedstrijden betreft en begin eerst maar een groot compliment te geven voor deze uitermate goed voetballende wedstrijd. De sportiviteit kon niet beter en dan ben je als scheidsrechter een gelukkig mens dat je zo een wedstrijd mag fluiten. Twee teams die die de gehele wedstrijd niets voor elkaar onder deden en was het gewoon zo dat Team V even wat zuiniger met de kansen omsprong en dat lukte niet zo bij NL Architects. Toch werd de 1e helft maar met een (2 - 0) stand afgesloten en dat had ook anders om kunnen zijn, het score verloop was als volgt en scoorde Mark in de 13e en 15e minuut door een fraaie assist van Ruben. In de 2e helft scoorde Coen al in de 26e m door een fraaie hoekschop van Andreas en Floris in de 32e m (3 - 1). Ook in deze 2e helft twee gelijke teams en kunnen wij ook over een hele snelle wedstrijd spreken, maar Architects had een beetje pech met de kansen en wist niet meer te scoren. Dat lukte bij Team V wel en scoorde nog (2x) door Onno met een heel fraai doelpunt en Mark scoorde gewoon even een hattrick, zodat de wedstrijd met een beetje geflatteerde uitslag (5 - 1) stand werd geeindigd. Nogmaals een fijne wedstrijd.
 wo17okt1-5
geplaatst door frits op 17/10/2018 23:08REAGEER, 0 reacties
Het gaat steeds iets beter
Op de eerste plaats een compliment voor KUUB die met heel veel respect tegen Venhoeven hebben gespeeld. Want zoals wij weten voetballen er in het team 3 of 4 dames mee en de afspraak dat er alleen in de 1e helft de gescoorde doelpunten gelden, zorgde er ook voor dat zij dan in de 2e heft vrij ongedwongen kunnen voetballen. Het leuke nieuws is dat Manon met het team toch steeds beter gaan voetballen, want zij krijgen in deze ene helft steed minder doelpunten tegen en vinden zij het geweldig dat alle teams er voor zorgen dat zij ook met veel plezier kunnen blijven voetballen. Ook hier weer een compliment voor de nette wijze en vooral de sportiviteit was weer geweldig. Dus het score verloop ging als volgt Thijs in de 6e minuut (1 - 1) en was het verdedigen van Venhoeven heel goed want KUUB wist pas in de 21e - 22e en 24e m te scoren door Rob - Eraldo en Pascal en voor Venhoeven wist Timothee in de 25e m de eer te redden (4 - 1). Veel succes verder.
 wo17okt4-1
geplaatst door frits op 17/10/2018 23:25REAGEER, 0 reacties
Een onbegrijpelijk grote overwinning
Zelf begrijp ik er ook niets van vraag mij wel eens af, wat is er toch met Maarten zijn team aan de hand. Want als je toch op een knappe wijze kampioen wordt in de B poule en in de A poule wil het maar niet lukken. Natuurlijk is het geen schande om van Boulevardboys te verliezen, want zij draaien goed en zijn Arvid en Huib in een geweldige vorm en hebben zij ook een stel goede voetballers om zich heen. Toch blijf ik de verdiende overwinning wel met een te groot verschil eindigen en wil ik ook meteen een kompliment geven voor deze sportieve wedstrijd. In de 1e helft vond ik het verschil wat sterkte betreft wel meevallen, ondanks dat deze met (4 - 1) stand afgesloten. Het score verloop ging als volgt en scoorde als eerste Boulevardboys in de 6e - 8e en 10e m door Huib (2 x) - Arvid (1x) en voor OTH Ralf in de 22e m (3 - 1) en weer Arvid in de 23e m (4 - 1). In de 2e helft scoorde OTH nog (1◊) door Adam en kregen zij nog enkele kansen maar de goed keepende Koen wilde daar niet aan meewerken. Verder scoorde nog Benny - Floris - Reinier (1◊) en Huib met hattrick. Arvid ook met een hattrick (2◊) wat een eindstand van (10 - 2) is geworden. Maarten gaan wij missen wegens ander werk en wil hem heel veel geluk toewensen.
 di16okt10-2
geplaatst door frits op 17/10/2018 04:36REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd die pas in de 2e helft werd beslist.
Eerst maar beginnen met een groot compliment te geven van scheidsrechter Ruud, voor deze spannende wedstrijd die met veel sportiviteit werd gespeeld en over het algemeen met goed voetbal. Beide teams hadden veel belang met een overwinning, want deze wedstrijd ging om de 1e plaats. Gezien het spel in de 1e helft die met (0 - 1) stand werd afgesloten, was het zeker niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Want MVSA kreeg zeker nog een kans voor de gelijkmaker, maar wisten deze niet te verzilveren en het doelpunt werd al in de 11e minuut gescoord door Spike. In de 2e helft kreeg MVSA weer een kans in de 28e m voor de gelijkmaker, maar het mocht niet lukken. Studio lukte het nog wel om in de 32e en 38e m te scoren door Spike en Kamil, zodat de wedstrijd met een iets geflatteerde (0 - 3) stand werd afgesloten. Allemaal goed gevoetbald maar de scheidsrechter vond Spike en Jacob toch iets meer opvallen.
 di16okt0-3
geplaatst door frits op 16/10/2018 23:14REAGEER, 0 reacties
Twee keer een verandering van datum
Het gaat om de volgende wedstrijden (Venhoeven - OTH) was gepland op dinsdag 19/2 Oostenburghal 18.00 uur - gaat nu spelen ook in de oostenburghal op dinsdag 26/2 18.00 uur.

De wedstrijd (De Toekomst - KJ'15) was gepland op donderdag 21/2 Oostenburghal 19.00 uur - gaat nu spelen ook in de Oostenburghal op donderdag 28/2 19.00 uur.

Op de site zijn de datums al veranderd.
geplaatst door Frits op 16/10/2018 11:23REAGEER, 0 reacties
Uit gestelde wedstrijd
De wedstrijd (Dynamo Spartak- Nunc Athletic) kon niet gespeeld worden. In dien mogelijk wordt er naar een andere datum gezocht.
geplaatst door Frits op 13/10/2018 02:29REAGEER, 0 reacties
Reserve speler

Dit is de voorlopige lijst met reserve spelers, mochten er nog spelers zijn die dit ook willen even opgeven. Dus problemen met je team, even onderstaande nummers bellen dat je hulp nodig hebt.

Tim Griffioen - 0646954001.
Jobbe Strobosch - 0626126786.
Bas van Berkum - 0628031475 (doelman)
Eraldo Brandimarte - 0648107190.
Lucas Pissetti - 0625477872.
Gretz Supit - 0619397015Wie zijn de volgende wel opsturen naar (scheidsrechter67@zonnet.nl) EN VERGEET JE 06 NUMMER NIET, DUS GRAAG ER BIJ VERMELDEN.

geplaatst door frits op 14/10/2018 04:14REAGEER, 0 reacties
Twee gelijkwaardige teams
En dat was het zeker en dat gebeurde niet alleen in het begin van deze wedstrijd, maar dat duurde zonder meer tot het einde en beide teams hadden zeker recht op de overwinning. Voor de wedstrijd was het zeker niet te voorspellen wie er zou winnen en denkt de scheidsrechter dat de overwinnaar misschien een tikkeltje iets meer geluk heeft gehad. Het werd in ieder geval een wedstrijd met een geweldige inzet en uitermate sportief en geeft de scheidsrechter een groot compliment aan beide teams. De wedstrijd (AS Berlage - NL Architects) werd voor Berlage de inzet op de 2e plaats en dat werd in ieder geval geen makkelijke overwinning. De 1e helft werd met een (2 - 1) stand afgesloten en scoorde Berlage als eerste in de 10e en 12e minuut (2 - 0) en in de 13e m scoorde Martien de (2 - 1). Het duurde vrij lang voor er weer gescoord werd in de 2e helft en dat gebeurde pas in de 41e en 48e m door Felipe en Josť, wat een eindstand van (3 - 2) is geworden.
 vr12okt3-2
geplaatst door frits op 12/10/2018 22:00REAGEER, 0 reacties
Weer een fijne wedstrijd
En dat was het zeker want (OZ Architects - Urban UnitedXL) speelde een prettige waedstrijd, met in de 1e helft twee gelijke teams en even veel kansen. Heel sportief en werd er met veel plezier gevoetbald, Dus een compliment is zeker op zijn plaats en wil ik alle bedanken voor deze wedstrijd die ik met veel plezier heb gefloten. De 1e helft werd dan ook met een niet zo groot verschil afgesloten (1 - 3) en wilde Pim de doelman er niet aan mee werken en enkel goede kansen om zeep hielp. Het score verloop was als volgt in de 5e minuut Enrique (1 - 0) en wist OZ niet meer te scoren. Dat deed Urban wel in de 10e - 12e en 23e m door Tuur (2x) en Peter (1x), dus de 2e helft begon met een (1 - 3) stand. In de 29e - 32e en 35e m Peter - Tuur met een hattrick (1x) en Bas (1x) dat werd een stand van (1 - 6). OZ scoorde nog in de 36e en 46e m door Maarten en Hesk en Peter ook met een hattrick en zorgde voor de stand van (3 - 7).
 do11okt3-7
geplaatst door frits op 11/10/2018 20:53REAGEER, 0 reacties
Weer twee fantastische wedstrijden
Wij beginnen met de eerst wedstrijd (OTH -Venhoeven) die een speciale status heeft gekregen, want voor Venhoeven is de A poule veel te sterk en om het wat aantrekkelijk te maken gelden alleen de doelpunten die in de eerste helft worden gescoord. In de 2e helft wordt er een mix van twee teams gemaakt, zodat Venhoeven plezier blijft houden in het voetballen. Natuurlijk een compliment voor OTH die heel netjes bleef voetballen, want uiteindelijk voetballen er diverse dames in het team. Zonder meer een compliment voor deze sportieve wedstrijd en ondanks alles wist Venhoeven toch als eerste te scoren in de 3e minuut door Timothee. Voor OTH scoorde vanaf de 4e t/m de 14e minuut Maurice (1x) - Maarten (2x) en Ralf (4x) zodat de wedstrijd met (7 - 1) stand werd geeindigd. Een hele leuke 2e helft die met een (1 - 1) stand eindigde.

De tweede wedstrijd (KJ'15 - De Toekomst) werd wel een hele aparte wedstrijd, want de uitslag klopt eigenlijk niet wat de kracht van beide teams betreft. Het verschil was veels te groot en was ik wel heel erg verbaasd dat er bij de Toekomst eigenlijk niets lukte en KJ'15 speelde de sterren van de hemel en lukte bijna alles wat het scoren betreft. Ook hier eerst een groot compliment voor het voetbal en vooral de geweldige sportiviteit. Er werd dan ook al heel snel gescoord en dat gebeurde al in de 1e en 7e m door Daan en Dion en Illias in de 8e de (2 - 1) en verder scoorde de Toekomst niet meer. kJ'15 scoorde nog even (5x) en dat gebeurde in de 10e t/m de 19e m door Luc - weer Dion beide (1x) - Sies (1x) met een schitterende lob en Rolf (2x). De 2e helft begon dan ook met (7 - 1) stand en scoorde voor Toekomst nog Justin en Illias beide (1x) en voor KJ nog Daan - Laurens en Sies alle (1x) wat een eindstand van (10 - 3) is geworden.
 wo10okt7-1
 wo10okt10-3
geplaatst door frits op 10/10/2018 23:49REAGEER, 0 reacties
Verandering van datum
Door de geweldige medewerking van Floris van de Wal (Dynamo Spartak) kan de wedstrijd (Deluka Sporting - Paul de Ruiter) op 18/10 worden verplaatst naar 23/10 in de Hogendorphal. De reden is dat Raymond met zijn werk een excursie hebben

Dus de wedstrijd (Deluka Sporting - Paul de Ruiter) gaat naar 23/10 Hogendorphal 18.00 uur in plaats van 18/10 Oostenburghal.

De wedstrijd (Deluka Sporting - Dynamo Spartak) gaat naar 18/10 Oostenburghal 19.00 uur in plaats van 23/10 Hogendorphal.

De wedstrijden worden meteen op de site veranderd.
geplaatst door frits op 10/10/2018 11:57REAGEER, 0 reacties
Een goed voetballende wedstrijd
Niets dan lof over deze geweldige wedstrijd, die tot het einde met goed voetbal werd gevuld. Van beide kanten werd er ook met veel snelheid gevoetbald en werd de wedstrijd pas in de laatste 5 minuten beslist. Wat de beste voetballer betreft denk ik dat eigenlijk alle daar wel recht op hebben, inclusief beide doelmannen en ondanks het verlies van Boeleboys wil ik Louise een extra compliment geven voor de geweldige reddingen. Er was er weinig krachtsverschil en dat bewees de gelijke na 25 minuten wel en het score verloop was als volgt in de 7e en 13e m Ricardo en een keer Boulevardboys (1 - 1) en in de 15e en 16e m Jacob en Arvid (2 - 2). In de 2e helft hetzelfde even sterk en scoorde voor Boulevardboys Huib nog (2x) en voor MVSA Jacob en Boy beide (1x) en Joris (2x) wat een eindstand van (4 - 6) is geworden. Jammer van de gele kaart en vind dit ook vervelend, maar door een aanvoerder van MVSA bekritiseerd te worden over mijn beslissing vind ik niet prettig maar blijf ik het toch een geweldige wedstrijd vinden met veel sportiviteit. Door deze overwinning is MVSA koploper geworden.
 di9okt4-6
geplaatst door frits op 09/10/2018 22:00REAGEER, 0 reacties
Een spannende wedstrijd
En daar zorgde (Paul de Ruiter Architects - Inbo) voor en als verrassing speelde Inbo de beste wedstrijd, want zij speelde op eens een stuk beter als de eerste 3 wedstrijden en wist Paul de Ruiter met de grootste moeite om met een doelpunt verschil te winnen. Heel verrassend kreeg Inbo onder aanvoering van de dame Robin, die een goede partij voetbal speelde diverse goede kansen in de 1e helft maar wisten zij toch niet te scoren. Dat deed Paul de Ruiter wel in de 15e - 21e en 23e door Dick - Ronald en Tom zodat deze helft met een (0 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft speelde Inbo wat beter en wisten zij eventjes (4x) te scoren door de dame Robin (1x) - Jeroen (1x) en Bart (2x) en werd het nog even behoorlijk spannend, maar Tom scoorde nog (2x) dus een hattrick en zorgde voor de (4 - 5) overwinning. Zonder meer een uitermate sportieve wedstrijd en ook hier weer een groot compliment voor allen.
 ma8okt4-5
geplaatst door frits op 09/10/2018 10:34REAGEER, 0 reacties
Start competitie 2018 - 2019
De start van het seizoen gaat alweer heel snel en vanaf 3 september zijn er al in de A poule 18 en in de B poule 16 wedstrijden gespeeld, dat betekend dat er alweer 34 wedstrijden zijn gespeeld en dat is nog niet gebeurd dat er al zoveel wedstrijden zijn gefloten in zo een korte tijd. Namens Danny en de scheidsrechters willen wij alle teams alvast bedanken, voor de geweldige sportiviteit en de vaak de hele spannende wedstrijden. Een klein minpuntje is dat er bij twee wedstrijden geen 10 is gegeven, voor de sportiviteit maar gezien het aantal wedstrijden moeten wij dat ene kleine minpuntje op al die wedstrijden maar gauw vergeten. Want het is gewoon fantastisch hoe alle teams op dit moment er voor zorgen dat de wedstrijden met een geweldige sportiviteit worden gespeeld. Een groot voorbeeld is natuurlijk de wedstrijden tegen Venhoeven, om in de 2e helft de teams te mixen zodat zij dan ook met plezier kunnen blijven voetballen. Nogmaals wat de sportiviteit betreft op het kleine dingetje na , zijn alle teams met het hoogste cijfer een 10 beloont. Wij spreken dan ook de wens uit dat dit zo blijft, zodat ik het vele werk met alle plezier kan blijven doen. Zelf ga ik nog eens alle teams een dik compliment geven en ben ik op allen super trots en ga met heel veel plezier naar de wedstrijden toe. Voor alle teams heel veel succes toegewenst en uiteraard met heel veel plezier.
geplaatst door frits op 07/10/2018 10:09REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd met twee gelijke teams
Ook hier weer een spannende wedstrijd en het blijkt nu weer, dat je in een snelle wedstrijd niet zonder wissels kan spelen. Dat gebeurde in de wedstrijd (KUUB - Royal HaskoningDHV) want als KUUB wissels had gehad, dan had de overwinning weleens andersom kunnen zijn. Dit is de mening van de scheidsrechter en wil meteen de teams een compliment geven, voor deze fijne en sportieve wedstrijd . Dat de teams gelijk opgingen bewijst de 1e helft wel, want deze werd met een (3 - 3) stand afgesloten. Het score verloop ging als volgt, in de 2e en 10e m scoorde Royal door Freek en Ato (0 - 2) en in de 14e en 18e m Lucas (2 - 2). Niels en Royal beide (1◊). In de 2e helft werd het moeilijk zonder wissels en scoorde voor Royal nog Freek - Ato - Kieth - Wout en nog (1◊) en voor KUUB Lucas met een zuivere hattrick (totaal (5◊) wat een eindstand van (6 - 8) is geworden. De man van de wedstrijd is natuurlijk Lucas. Fijn weekend voor allen.
 vr5okt6-8
geplaatst door Frits op 06/10/2018 08:18REAGEER, 0 reacties
Dynamo Spartak in vorm
En dat waren zij zeker want NL Architects is toch ook wel een best team, want voetballen kunnen zij zeker. In ieder geval een fijne en een spannende wedstrijd en uitermate sportief, dus eerst maar het compliment voor deze wedstrijd. De inzet voor DYNAMO was de 2e plaats en Architects wilde natuur hun 2e overwinning mee naar huis te nemen. In de 1e helft bleek Dynamo een tikkeltje te sterk en hadden zij het geluk dat Floris in een behoorlijke vorm verkeerde. Het score verloop in de 1e helft ging al heel snel en scoorde Dynamo in de 6e -10e en 13e m door Floris - Lennard en Louis en voor Architects in de 16e m (3 - 1) en Floris zorgde er voor in de 24e m dat de 2e helft met een (1 - 4) moest beginnen. In de 28e m scoorde Floris zijn hattrick (5 - 1) en verder wisten zij niet meer te scoren en dat deed Architects wel in de 28e en 41e m door Camiel en Vincent (5 - 3) en kregen nog enkele kansen, maar Tomas wilde daar niet aan meewerken. Fijne wedstrijd om te fluiten met een fijn weekend voor allen.
 vr5okt5-3
geplaatst door frits op 05/10/2018 20:45REAGEER, 0 reacties
Een doelrijpe wedstrijd
En daar zorgde (Paul de Ruiter - Urban United XL) en had Urban de pech om zonder wissel te moeten spelen. Daar kon je
in de 1e helft weinig van merken, want zij.speelde een hele sterke 1e helft met goed voetbal en een geweldige inzet. Toch was het verschil niet zo groot met Paul de Ruiter, maar Urban speelde even een tikkeltje beter en dat bewijst de uitslag van de 1e helft want deze werd met een (2 - 6) stand afgesloten. Voor we verder gaan even een dik compliment geven voor de uitermate sportieve wedstrijd, die dan nog eens wel heel erg spannend werd in de 2e helft. Want Paul speelde opeens een stuk beter en dat zal ook wel eens de oorzaak kunnen zijn dat Roel ging voetballen, want de 1e helft moest hij het doel verdedigen. In de 1e helft scoorde Urban al heel snel in de 1e t/m de 23e minuut scoorde Tijl (1x) en Tuur (5x) en voor Paul Arvid en Noud beide (1x). De 2e helft begon met een stand van (2 - 6) en wist Urban nog (1x) te scoren door Tijl en voor Paul (1x) door Arvid en Roel met een zuivere hattrick (3x) wat een eindstand van (6 - 7) is geworden. Voor Roel is dit een jubileum seizoen want hij heeft nu 200 doelpunten gescoord en dat is zeker een felicitatie waard. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 do4okt6-7
geplaatst door frits op 04/10/2018 20:45REAGEER, 1 reactie
Twee geweldige wedstrijden
Wat een geweldige ervaring om op een avond twee kanjers van wedstrijden te mogen fluiten. Beiden uiterst sportief dus ook hier weer een groot compliment voor alle 4 de teams.

Eerst beginnen met de wedstrijd (Deluka Sporting) die gespeeld werd met veel inzet en over het algemeen met goed voetbal. Er was geen verschil wat de kracht betreft en het gelijke spel bewijst dat wel, wat volgens mij wel terecht was want beide verdiende om te winnen. De 1e helft werd met een (1 - 2) stand afgesloten en werd er al heel snel gescoord in 45 seconden door Andreas en in de 9e m Ruben en pas in de 22e m Jonathan. In de 2e helft werd er gescoord in de 27e - 36e en 45e m door Jonathan - Ruben en Miquel, zodat de wedstrijd met een (3 - 3) stand werd geŽindigd.

De 2e wedstrijd werd een kopie van de 1e wedstrijd en dan hebben wij het over (KJ'15 - MVSA Architects) ook met een geweldige inzet, veel snelheid en ook goed voetbal. Alleen in deze helft werd er met een groot verschil (4 - 1) afgesloten en was KJ'15 een stuk sterker. Het score verloop begon ook al heel snel in de 4e m door Rolf en in de 11e m Jacob (1 - 1). Verder scoorde MVSA niet meer in deze helft en dat KJ'15 wel in de 15e - 20e en 24e m door Dies (2◊) en Daan (1◊). Dirk had de pech om met een schitterend schot de paal te raken. In de 2e helft scoorde alleen nog MVSA (3◊) door Jacob (1◊) en Max (2◊) wat een eindstand van (4 - 4) is geworden.
 wo3okt4-4
 wo3okt3-3
geplaatst door Frits op 03/10/2018 23:17REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Helaas moet ik na de gele kaart vermelden wat de consequenties zijn als deze gegeven worden. Ik hoop alleen dat ik dit voor niets vermeld. Direct rood betekend twee wedstrijden niet spelen en dat kan meer zijn gezien de overtreding. Twee keer geel betekend een wedstrijd en (3◊) geel in diverse wedstrijden ook twee wedstrijden. Nogmaals ik doe een beroep op allen, zorg dat het niet zover komt. Tot nu zijn alle wedstrijden heel sportief geweest en ik hoop dat dit ook zo blijft.
geplaatst door Frits op 02/10/2018 22:03REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd met twee verschillende helften
Wij beginnen eerst maar met de 1e helft die alleen maar complimenten krijgt. De wedstrijd (De Architecten Cie - Studioninedots) werd een echte wedstrijd met veel strijd en goed voetbal. Een hele sportieve 1e helft en werd er met respect tegen elkaar gevoetbald. Deze helft werd met een (2 - 3) stand afgesloten en was het score als volgt. In de 4e en 7e m Spike en Marco (1 - 1) en in de 15e - 16e en 17e m Thomas - John als doelman en Jurgen (2 - 3). Een mindere 2e helft met wat te hard spel en een gele kaart voor Studio, zorgde er voor dat de wedstrijd toch wat minder leuk werd. In de 2e helft scoorde voor Cie Ronald een zuivere hattrick en voor Studio - Dannis terug van een lange blessure (1◊) en Spike ook met een zuivere hattrick wat een eindstand van (5 - 7) is geworden.
 di2okt5-7
geplaatst door Frits op 02/10/2018 21:09REAGEER, 0 reacties
Een fantastische wedstrijd
Met plezier gefloten en met plezier geŽindigd en had de wedstrijd best wat langer mogen duren. Voor dat plezier zorgde (AS Berlage - Nunc Athletic) voor die ook voor een hele sportieve wedstrijd hebben gezorgd. Jammer dat er altijd in zo een fijne wedstrijd een blessure gebeurde en dat over kwam Koen en moest stoppen, ik wens hem sterkte toe met een snelle genezing. In de 1e heft waren beide teams even sterk en een eigen doelpunt van Berlage zorgde er voor dat deze helft met een (3 - 4) stand werd afgesloten. Voor Nunc scoorde de in vorm verkerende Jasper die een zuivere hattrick scoorde en voor Berlage scoorde Mike (1◊) en Gert (2◊). Berlage wist niet meer te scoren en dat deed Nunc wel door Johan - Ralph en Rutger alle (1◊), zodat de wedstrijd met een toch wel iets te groot verschil van (3 - 7). Groot compliment voor deze wedstrijd.
 ma1okt3-8
geplaatst door Frits op 01/10/2018 22:40REAGEER, 0 reacties
Toernooien in de Oostenburghal
Daar ik elke maand een zaalvoetbal toernooi organiseer en het genoegen mee nog maken dat Studioninedots heeft mee gedaan op 29 september. Dat is de heren zo goed bevallen dat Niels opperde zet dit op de site, want misschien willen er wat meer teams mee doen. Dus bij deze als je een keer mee wilt doen geef je op en dan stuur ik wel de gegevens op. De toernooien staan bekend om hun geweldige sportiviteit en bestaat er een voor keur om teams uit te nodigen. Daar ik alle teams kan van de Archicup is dat geen probleem. Er zijn natuurlijk kosten aan verbonden en als je mee wilt doen dan even een mail naar (scheidsrechter67@ zonnet.nl) of (fritswijngaard74@gmail.
com).
geplaatst door frits op 30/09/2018 09:43REAGEER, 0 reacties
Een kanjer van een wedstrijd
Alleen maar lof voor deze wedstrijd en begin maar meteen met een groot compliment te geven voor deze sportieve wedstrijd. Stevig met heel veel inzet en werd er over het algemeen goed gevoetbald. De man van de wedstrijd is niet te noemen, want dat geld voor iedereen. Beide teams (Boeleboys - de Toekomst) stonden gelijk met 3 punten, maar dat was in de 1e helft niet te merken want deze werd met een (5 - 1) stand afgesloten. Het score verloop Benny - Jos en Maxime als doelman alle (1◊) - Bart (2◊) en Illias (1◊). In de 2e helft een veel beter spelende Toekomst en met terecht twee gelijke teams, want beide wisten (5◊) te scoren en had Toekomst de pech om een eigen doelpunt te scoren. Voor Boeleboys scoorde Bart (hattrick) - Bennie en Jos alle (1◊) en Koen (2◊). Voor Toekomst Nizar - Sam - Pieter alle (1◊) en Illias (2◊) ook een hattrick. Gezien de 2e helft vind ik de uitslag (11 - 6) wel iets te hoog uitgevallen. Fijn weekend voor allen.
 vr28sep11-6
geplaatst door Frits op 29/09/2018 08:35REAGEER, 0 reacties
Het wil nog niet lukken met
Ondanks dat het voetballen bij Inbo steeds beter wordt, wil het nog steeds niet lukken. Het geluk is dat zij toch met plezier blijven voetballen en zal het steeds beter gaan. Natuurlijk hadden zij de pech om tegen een goed draaiend OZ Architects te moeten voetballen. Toch had OZ het niet makkelijk in de 1e helft, want Inbo speelde goed en wist OZ pas in de 13e minuut scoorde Nancho de (0 - 1). In de 21e en 24e m scoorde Maarten en Inigo, zodat de 2e helft met een (0 - 3) stand moest beginnen. Verder scoorde nog Nancho weer (1◊) - Alexis (2◊) en Maarten ook (2◊) dus een hattrick, wat een eindstand van (0 - 8) is geworden. Compliment voor deze sportieve wedstrijd. Fijn weekend voor allen.
 vr28sep0-8
geplaatst door Frits op 29/09/2018 08:31REAGEER, 0 reacties
Een sportieve 2e wedstrijd
Dat is de wedstrijd (KUUB - OTH) die eventjes een dijk van een wedstrijd speelde met zeker twee gelijke teams en er voor zorgde dat de spanning tot de laatste minuut is gebleven. Voor KUUB zeen belangrijke wedstrijd want met winst zouden zij koploper worden en voor OTH werd het een zaak om te bewijzen dat zij toch wel beter kunnen voetballen als de laatste twee wedstrijden. Het werd ook een behoorlijke snelle wedstrijd, met even veel kansen van beide kanten en wat belangrijk is het werd ook een hele sportieve wedstrijd. Dus maar beginnen met een compliment en ook weer met veel plezier gefloten. Zoals gezegd even sterk en dat bewijst de uitslag van de 1e helft wel (1 - 1). Er werd al heel snel gescoord in de 3e minuut door Joel en heeft OTH 17 minuten moeten vechten om de (1 - 1) te scoren door Paul. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met evenveel kansen voor beide teams en was het nu OTH die ook heel snel in de 27e m scoorde door Doede en in de 30e m Jobbe (2 - 2). OTH scoorde ook de (2 - 3) in de 36e m weer Doede door een fraaie assist van Paul en met een heel fraai doelpunt scoorde Joel nu als doelman in de 44e m de (3 - 3). Ik denk dat dit wel terecht is en vind het fijn dat OTH heb laten zien dat het wel anders kan.
 wo26sep3-3
geplaatst door Frits op 27/09/2018 12:27REAGEER, 0 reacties
In aan sluiting op mijn verslag Venhoeven
Zoals ik al schreef dat Venhoeven nood gedwongen in de A poule is ingedeeld om dat de B poule al uit 10 teams bestond. Zij wilde toch graag mee doen en een programma maken met twee poules 9 en 11 is geen haalbare kaart. Want dan had de A 1x in de 3 of 4 weken gevoetbald en de B bijna elke week 1x. Dus om het team ook plezier te gunnen en te blijven voetballen, is het volgende besloten. Alleen in de 1e helft gelden de doelpunten en met een ieder zijn medewerking wordt de 2e helft een mix gemaakt. De 1e reden is om het team te behouden en ook het plezier te geven om even wat vrijer te voetballen. De volgende reden is ook belangrijk om een verslag te maken met 20 of meer doelpunten is geen reclame voor de Archicup, die een goede naam heeft in Amsterdam. Dat betekend ook dat de de doelpunten van de eerste twee wedstrijden, die gescoord zijn in de 2e helft worden verwijderd zodat het voor alle teams die tegen Venhoeven al hebben gevoetbald en nog moeten voetballen het gelijk blijft. Wij hopen dat alle teams ook het plezier voor Venhoeven gunnen en zeker mee willen werken om een mix te maken in de 2e helft.
geplaatst door Frits op 27/09/2018 12:22REAGEER, 0 reacties
Een speciale wedstrijd
En dat was het zeker en in overleg met enkele teams heb ik een beslissing genomen om het team toch te behouden. Wij hebben het over de wedstrijd (Royal HaskoningDHV - Venhoeven). En het gaat over Venhoeven die noodgedwongen in de A poule ingedeeld is. Dat is veel te zwaar voor het team en met een stand van (12 - 0) al in de 1e helft, heb ik met Royal overlegd en heb besloten dat alleen de doelpunten in de 1e helft gelden. Op verzoek van Ricardo hebben wij van de twee teams een mix gemaakt en dat is zo goed bevallen dat ik aan alle teams wil vragen om ook hier aan mee te werken. Om even op de wedstrijd terug te komen werd er gescoord door Sten en Nick beide (1◊) - Ato en Keith beide een hattrick Ricardo (4◊). Compliment voor de sportiviteit en Ricardo super trots ben ik op jou, om met het idee te komen om een mix te maken.
 wo26sep12-0
geplaatst door Frits op 26/09/2018 23:10REAGEER, 0 reacties
De topscoorders
In overleg met Danny Edwards is er besloten om vanaf 1 oktober geen nieuwe namen meer aan te nemen. De reden is het vele werk om constant de wedstrijd kaarten opnieuw in te vullen en opnieuw te maken. De maand september is helemaal uit de hand gelopen, wat het aantal nieuwe namen betreft. Zelf wilde ik al stoppen met het bijhouden van de topscoorder,
maar vele vonden dat niet leuk en heb besloten om alleen met de namen die in september zijn opgegeven en de vaste namen het score verloop bij te houden. Spelers die niet op de lijst voorkomen en scoren worden als anoniem vermeld. Dit heb ik in het belang voor de Archicup besloten, zodat ik dit werk nog een paar seizoen kan behartigen. Wij spreken wel af dat de maand september de maand blijft om nieuwe spelers aan te melden. Ik hoop op een ieder zijn begrip want het scheelt mij een hele berg werk en kan mij dan volledig alleen richten op het andere werk.
geplaatst door Frits op 26/09/2018 13:48REAGEER, 0 reacties
Een stevige wedstrijd van beide kanten
Een behoorlijke stevige wedstrijd en toch uitermate sportief, daar zorgde (Dynamo Spartak - Team V) voor en mogen Coen en Floris best trots zijn op hun teams. Ik begin eerst maar met een behoorlijk compliment te geven voor deze wedstrijd en had meer regels uit leggen dan gewoonlijk, maar heb de wedstrijd met veel plezier gefloten. Vanaf het begin bleef het spannend en werd er al heel snel gescoord in de 2e m door Louis en met een eigen doelpunt in de 7e m en een doelpunt van Ivan in de 9e m, werd de 1e helft met een (1 - 2) stand afgesloten. Verder scoorde Team V nog door Onno (2◊) en voor Dynamo Jochem - Jobbe en Louse alle (1x) en Floris (2x) zodat de wedstrijd met een (6 - 4) stand werd geŽindigd. Bedankt voor deze wedstrijd met een compliment voor allen.
 di25sep6-4
geplaatst door Frits op 25/09/2018 22:55REAGEER, 0 reacties
Een spannende wedstrijd
En daar zorgde (Deluka Sporting - NL Architects) voor die niet alleen spannend was, maar werd er nog eens goed gevoetbald en zonder meer heel sportief. Het werd een wedstrijd met in de 1e helft een heel sterk NL Architects die er ook voor zorgde dat deze met een een royale voorsprong van (0 - 4) werd afgesloten. Het score verloop was als volgt Bas en Kay (1x) en Nick (2x). In de 2e helft werd het nog erger want in de 32e t/m de 36e m Nick en Vincent (2x) - (0 - 7). Door vechtlust maakte Deluka het nog spannend want zij scoorde in de 40e t/m de 48e m (6x) door Dax (1x) -Wouter (2x) en Michael met een zuivere hattrick (3x) - (6 - 7). Vincent besliste de wedstrijd ook met een hattrick (6 - 8). Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 ma24sep6-8
geplaatst door Frits op 25/09/2018 08:59REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd die laat werd beslist
Een hele sportieve wedstrijd met twee gelijke teams. Vooral in de 1e helft waren de teams even sterk die maar met een (1 - 0) stand werd afgesloten. De Arcitecten Cie had misschien wat meer geluk, want dit deze stand had ook in het voordeel MVSA kunnen zijn. Het doelpunt werd door Robbert gescoord in de 10e minuut. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, want pas in de 40e m scoorde Dion de (1 - 1). Met nog 7 minuten te spelen scoorde Cie in de 43e - 47e en 48e m door Ronald (2◊) en Robbert weer (1◊). In de 49e m Kay (1◊) en Ante (1◊) zodat de wedstrijd met een (5 - 2) werd stand afgesloten. Groot compliment voor de sportieve wedstrijd en vind de scheidsrechter Ronald de man van de wedstrijd.
 vr21sep5-2
geplaatst door Frits op 21/09/2018 22:36REAGEER, 0 reacties
Venhoeven verliest met ere
De wedstrijd (Boulevardboys - Venhoeven) werd een hele sportieve wedstrijd en werd er met veel respect tegen de 2 dames gevoetbald. Wij weten nu wel Venhoeven veel te zwaar is ingedeeld, maar het kon niet anders en ondanks de verloren wedstrijden blijven zij met veel plezier voetballen. Moet er wel even vermeld dat Robin de doelman, er voor heeft gezorgd dat de uitslag niet veel groter is en dat deed hij met heel veel fraaie reddingen. Dan had Venhoeven nog eens de pech dat Maxime de doelman in een geweldige vorm verkeerde en de pech om in eigen doel te koppen. Toch wist Venhoeven in de 49e m te scoren door Timothee en dat was zeker verdiend. Voor Boulevard scoorde Bart (1◊) - Benny en Jos beide (2◊) - Koen met een hattrick en Huib met een zuivere hattrick, zodat de wedstrijd met een (12 - 1) stand werd afgesloten. Compliment voor allen met een fijn weekend toegewenst.
 vr21sep12-1
geplaatst door Frits op 22/09/2018 08:53REAGEER, 0 reacties
Een uitstekende wedstrijd
Wij hebben het over de wedstrijd (KJ'15 - Studioninedots) die een dijk van een wedstrijd hebben gespeld en was het heel plezierig om deze wedstrijd te mogen fluiten. Een goed voetballende wedstrijd met veel snelheid en wat heel belangrijk is, uiterst sportief met weinig kracht verschil. Het werd ook een wedstrijd mer twee verschillende helften, in de 1e helft een sterk Studioninedots en in de 2e een sterk KJ'15 die op een geweldige manier terug kwam na een achter stand van (1 - 3). In de 1e helft werd er al heel snel gescoord in de 6e en 7e minuut door JŁrgen en Luc (1 - 1). In de 10e en 16e m Metin en weer JŁrgen (1 - 3) en had Studio de pech dat Thomas weer geweldig stond te keepen ondanks een misverstand. In de 2e helft wist Studio niet meer te scoren en dat deed KJ'15 wel door Daan en Laurens met een fraai afstand schot in de 39e en 40e m (3 - 3) wat de eindstand is geworden. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 do20sep3-3
geplaatst door frits op 21/09/2018 20:18REAGEER, 0 reacties
Nunc Athletic draait op volle toeren
Wat Johan van plan is haast wel te raden, want in deze vorm zal het moeilijk wezen om van Nunc te winnen. Zelf geeft hij het voorbeeld door diverse assists en te scoren. Maar dit compliment geld voor alle, door het goede voet bal tegen Paul de Ruiter werd het een hele sportieve wedstrijd. Toch lopen er bij Paul genoeg goede voetballers rond (Roel en Arvid) zijn een goed voorbeeld. Maar ook zij wisten in de 1e helft niet te scoren en dat deed Nunc wel (5x) door Johan - Ralph en Rutger alle (1x) en Koen in vorm (2x). De (5 - 0) was al beslissend en door hard werken wist Paul toch in de 2e helft (3x) te scoren door Roel (1x) en Floris (2x). Voor Nunc ook (3x) door Roel en Rutger met een hattrick (2x) zodat de wedstrijd verdiend met een te groot verschil (8 - 3) werd afgesloten. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 wo19sep8-3
geplaatst door Frits op 20/09/2018 09:08REAGEER, 0 reacties
OZ Architects wint verrassend
Het internationale team van Jetze krijgt de smaak te pakken en lieten even zien dat het wel degelijk kan voetballen. En dat gebeurde tegen NL Architects die echt niet zo slecht voetbalde maar de doelman Jeffrey, was niet te passeren in de 1e helft. Deze werd dan ook met een (0 - 2) stand afgesloten en daar zorgde in een goed vorm verkerende Maarten voor in de 14e en 20e m. NL wist toch in de 2e helft te scoren door Maarten in de 34e m met een fraai afstand schot en daar bleef het bij. OZ scoorde nog (2x) door Alexis en Hesk in de 45e en 49e m wat een eindstand van (1 - 4) is geworden. Compliment voor deze sportieve wedstrijd.
 wo19sep1-4
geplaatst door Frits op 20/09/2018 08:24REAGEER, 0 reacties
Inbo gaat beter draaien
Tijdens de wedstrijd (Deluka Sporting - Inbo) kon je duidelijk merken dat het voetbal van Inbo toch beter wordt en dat de doelman David een dijk van een wedstrijd heeft gekeept ondanks het verlies. Zonder meer een hele sportieve wedstrijd, dus alzo is een dik compliment zeker verdiend. In de 1e helft scoorde alleen Deluka en kreeg Inbo enkele goede kansen maar Martijn wilde daar niet aan meewerken. Het score verloop was Peter - Wouter - Jonathan en Rick alle (1x), zodat de 2e helft met een (4 - 0) stand begon. Inbo wist nu wel (3x) te scoren door Bart - Jeroen en Elmar en voor Deluka Rick en Wouter nog (1X) en Jonathan nog (2x) dus een hattrick. Nogmaals een fijne wedstrijd.
 di18sep8-3
geplaatst door Frits op 18/09/2018 22:51REAGEER, 0 reacties
Verkeerd verslag van maandagavond
Sorry
maar het verslag van Royal - Toekomst was fout en wordt over nieuw gemaakt
geplaatst door frits op 18/09/2018 17:53REAGEER, 0 reacties
Ondanks eigen doelpunt toch winst voor Toekomst
In ieder geval kunnen wij spreken over veel sportiviteit en gezien de hele wedstrijd tegen Royal HaskoningDHV, waren beide teams even sterk. In de 1e helft veel kansen voor beide teams en was het Geert die in de 11e m de (0 - 1) wist te scoren en met deze stand begon dan ook de 2e helft. In de 30e m scoorde Tim de (1 - 1), Illias in 33e m de (2 - 1) en een eigen doel punt in de 38e m van Toekomst (2 - 2). Royal wist niet meer te scoren en dat deed Toekomst wel in de 38e m (3 - 2), wat de eindstand is geworden. Een gelijk spel was zeker terecht geweest en ook bedankt voor deze prettige wedstrijd. Brian weer geweldig gekeept en dat was de zeker pech voor Royal. Denk om de nieuwe namen door te geven en ook bedankt voor deze prettige wedstrijd
 ma17sep3-2
geplaatst door Frits op 18/09/2018 19:58REAGEER, 0 reacties
Namen opgeven
Toch nog even vermelden en zie dit maar als een herinnering, met nadruk nog even het volgende want met ingang van aankomende week worden er geen nieuwe namen meer voor de wedstrijd of na de wedstrijd genoteerd. Deze kan je ruim voor de wedstrijd op sturen naar (fritswijngaard74@gmail.com) of (scheidsrechter67@zonnet.nl), zodat ik dan de namen voor de wedstrijd al kan invullen. Gaat dit een probleem worden, dan is de kans groot dat de top scoorderslijst gaat verdwijnen.
geplaatst door Frits op 16/09/2018 21:18REAGEER, 0 reacties
Het wil maar niet lukken met OTH
Natuurlijk hadden zij een sterke tegenstander MVSA Architects, want Jacob heeft natuurlijk weer voor een sterk team gezorgd. Dan had OTH weer de pech om zonder wissels te moeten spelen en dat wordt meestal een groot probleem in de 2e helft en dan nog eens de pech hebben om in eigen doel te schieten. Dat heeft natuurlijk niets te maken met de uitslag, want die is zeker verdiend. De 1e helft viel eigenlijk wel mee want die werd met een (3 - 1) stand afgesloten inclusief het eigen doelpunt, dus zonder wissels viel dit wel mee. Het score verloop in deze helft was als volgt in de 5e en 7e m een nieuwe speler Jafier en Paul (1- 1) - 23e m weer Jafier en in de 25e m het eigen doelpunt. In de 2e helft wist OTH niet meer te scoren en dat deed MVSA nog 7x door Jafier (1x) dus een hattrick - ook een nieuwe speler Cornee (1x) - Ricardo (2x) en Max met een zuivere hattrick (3x), zodat de wedstrijd met een (10 - 1) stand werd geŽindigd. Sportief met een groot compliment van de scheidsrechter, dat de wedstrijd met deze uitslag toch sportief is gebleven.
 vr14sep10-1
geplaatst door frits op 15/09/2018 13:54REAGEER, 0 reacties
Een fijne wedstrijd met goed voetbal
Heel prettig om deze wedstrijd (De Architecten Cie - KUUB) te mogen fluiten en een groot compliment is zeker op zijn plaats. De sportiviteit was erg hoog en in de 1e helft was KUUB een stukje sterker, met in de 2e helft een goed terug komend Cie die de pech had dat Jobbe de wedstrijd van zijn leven keepte. Het was voor Cie om moedeloos van te worden en eerlijk gezegd denk ik dat een gelijk spel op zijn plaats was geweest. Ik denk ook dat Jobbe best de man van de wedstrijd mag worden, want hij was praktisch niet te passeren. In de 1e helft scoorde Joel al in de 3e m heel fraai en Pascal in de 10e m, door een assist van Lucas. Surc een nieuwe speler scoorde in de 22e m zodat de 1e helft met een (1 -2) stand werd afgesloten. In de 2e helft had Cie de meeste kansen, maar wisten zij maar een keer te scoren door de altijd hardwerkende Lars en voor KUUB scoorde nog Thijs met een afstand schot wat een eindstand van (2 - 3) is geworden. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 vr14sep2-3
geplaatst door frits op 14/09/2018 19:29REAGEER, 0 reacties
Namen opgeven tijdens de wedstrijd
Beste sportvrienden,

In overleg met Danny hebben wij besloten dat er voor en na de wedstrijd geen nieuwe spelers meer worden genoteerd. De reden is dat ik de eerste 8 wedstrijden elke dag, alleen maar bezig ben geweest om de juiste namen te krijgen en weer op de lijst te zetten. Er moet voor de wedstrijd te snel geschreven worden en vooral de moeilijke namen, zijn bijna altijd verkeerd. Dat houdt in dat ik de leiders weer moet bellen om de juiste namen te krijgen en geloof mij maar dat dit op het moment 50 procent van mijn tijd kost. De aardigheid gaat er zo vanaf en thuis wordt er nog wel eens gemopperd en terecht, want elke morgen zit ik meteen na het eten weer voor de Archicup te werken en dan moet het verslag(en) ook nog eens gemaakt worden. Mocht er een speler scoren die niet op de lijst voor komt, dan wordt dit een anoniem doelpunt en wordt deze later ook niet meer vermeld op de naam. Mocht dit toch een probleem blijven dan is de kans groot dat de topscorerslijst gaat verdwijnen en alleen een verslagje wordt gemaakt van de wedstrijd met de uitslag. Dus de nieuwe namen kunnen alleen en bijtijds per mail of een bericht per telefoon vermeld worden zodat ik dan op mijn gemak de naam kan verwerken. Werk hier aan mee zodat ik nog enkel jaartjes voor de Archicup mag werken, maar dan moet ieder daar aan meewerk en dat ligt zeker aan de wedstrijden.
geplaatst door frits op 14/09/2018 11:39REAGEER, 0 reacties
De 9e wedstrijd viel behoorijk tegen
En dat gebeurde eigenlijk in de 2e helft, veel commentaar op de beslissingen en onder elkaar was het soms ook niet prettig. Dus een verslag maken is zonde van mijn tijd en zal wel de doelpuntenmakers vermelden. Acht fijne wedstrijden al gefloten en daarom vind ik het zo jammer dat de negende tegen viel vooral in de 2e helft. Ik weet drommels goed dat ik gewaardeerd word, maar het plezier moet er wel bij blijven want anders wordt het wel erg moeilijk voor mijzelf. In de 1e helft scoorde Jos in de 6e m met een fabelachtig doelpunt en Luc na een fraaie actie in de 17 e m (1 - 1). In de 2e helft scoorde Jos met zijn schouder fraai over de doelman heen in de 29e m Dirk met een fraai actie 35e m (2 - 2). Dit had een terechte stand geweest maar Daan dacht daar anders over en scoorde in de 49e m de (2 - 3). Ik wil toch een uitschieter vermelden en dat is Thomas de doelman wegens de vele fantastisch reddingen. Ik hoop dat ik niet meer van deze wedstrijden mee zal maken, want dan is de aardigheid voor mij over en dan wordt het een groot probleem.
 do13sep2-3
geplaatst door frits op 13/09/2018 23:44REAGEER, 0 reacties
Twee fantastische sportieve wedstrijden
Wij beginnen met de 1e wedstrijd (Paul de Ruiter Architects - OZ Architects) met vermelding dat Jetze met een nieuw team is gestart, met 5 verschillende nationaliteiteiten. De start was niet zo best want het team van Raymond bleek veel te sterk, maar gezien het spel ben ik er van over tuigt dat dit zeker een goed gaat worden als zij meer wedstrijden met elkaar hebben gespeeld. In ieder geval is het een hele nette wedstrijd geworden en werd er in de 1e helft voor Paul de Ruiter gescoord door Roel en voor OZ Alex, zodat deze helft met een (1 - 1) stand afgesloten. In de 2e helft scoorde OZ niet meer en dat deed Paul wel door Arvid - Dick en Koen alle (1◊) en Roel nog (2◊) dus een hattrick. Bedankt voor de fijne wedstrijd.

De 2e wedstrijd (Team V - Urban United XL) werd zonder meer een wedstrijd met een grote verrassing, want Coen heeft een fantastisch goed team bij elkaar gekregen. Zij zouden een aanwinst zijn voor de A poule en zeker mee kunnen draaien. In de 1e helft bleek Team V al te sterk zijn voor Urban want deze werd al met een (4 - 1) stand afgesloten. Het score verloop voor Team V ging als volgt in de 3e en 16 e minuut scoorde Mark en Andreas en voor Urban in de 17e m heel verrassend Pim (2 - 1) en in de 20e en 22e m Balthazar en Onno zodat de 2e helft met een (4 -1) stand begon. Tuur (1◊) en Andreas - Coen en Onno alle (1◊) wat een eindstand van (7 - 2) is geworden. Ook bedankt voor deze fijne wedstrijd.
 wo12sep1-6
 wo12sep7-2
geplaatst door Frits op 12/09/2018 23:20REAGEER, 0 reacties
Een moeilijke start
En dat was het zeker voor Venhoeven en wil ik als eerste een groot compliment geven aan Studioninedots, voor de wijze om met veel sportiviteit te voetballen tegen de dames. De uitslag van (14 - 1) had veel groter kunnen zijn. In de 1e helft werd (8x) gescoord en met deze stand begon dan ook de 2e helft. Het score verloop ging als volgt, Kamil en Metin beide (1x) - Spike en Thomas beide een zuivere hattrick. In de 2e helft scoorde Jurgen - Pim - Spike - Thomas alle (1x) en Kamil nog (2x) dus ook een hattrick. Voor Venhoeven scoorde Lucas (1x) en redde zo de eer. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di11sep14-1
geplaatst door Frits op 11/09/2018 20:44REAGEER, 0 reacties
Voor de B poule
Mijn vraag is gezien de veel te zware in deling voor Venhoeven, of er misschien een team is die eventueel naar A poule wil. Ik ga er al zo van uit dat erg moeilijk is, maar ik probeer het toch. De rede is ook dat er in dat team eventjes 4 dames mee doen zodat een ieder begrijpt waarom het gaat.
geplaatst door Frits op 11/09/2018 20:05REAGEER, 0 reacties
Een wedstrijd met twee gelijke teams
Zonder meer een hele sportieve wedstrijd, en over het algemeen goed voetbal met een geweldige inzet. Dat de 1e helft met een (1 - 1) stand werd afgesloten was volkomen terecht. Wij hebben het over de wedstrijd (AS Berlage - Dynamo Spartak) die als 1e scoorde in de 7e m door Sybren en in de 21e m Wouter. In de 34e en 35e m Tomas en weer Wouter (2 - 2). Verder scoorde nog voor Dynamo Thomas als doelman - Louis en Floris alle (1x). Voor Berlage Benjamin - Sander - Daan en Wouter met een hattrick alle ook (1x). De wedstrijd eindigde met een (6 - 5) stand en ik denk dat een gelijk spel ondanks de verdiende overwinning terecht had geweest. Met een compliment voor allen.
 ma10sep6-5
geplaatst door Frits op 11/09/2018 07:54REAGEER, 0 reacties
Een verrassende grote uitslag in deze wedstrijd
En daar zorgde Royal Haskoning voor en je kan wel merken dat Wouter aardig wat talent heeft gecontracteerd. Zij moesten tegen OTH spelen die gepromoveerd was uit de B poule. In de 1e helft ging het gelijk op tot de 20e m (2 -2) en had OTH hadden de pech om zonder wissels te moeten spelen, zodat de 2e helft met een (2 - 4) stand begon. Voor OTH scoorde Doede en Wouter (1◊) en voor Royal Nick - Freek - Ricardo en Keith alle (1◊). De oorzaak dat OTH niet meer scoorde zal de vermoedheid wel zijn, maar de uitslag (2 - 10) is wel erg groot uigevallen. Voor Royal scoorde nog Nick - Stijn - Ricardo - Sietse alle (1◊) en Ata (2◊). Heel sportief met een fijn weekend toegewenst.
 vr7sep2-10
geplaatst door Frits op 08/09/2018 09:49REAGEER, 0 reacties
Nunc Athletic sterk in de 2e helft
Eerst maar beginnen met een compliment voor beide teams, voor deze prettige en sportieve wedstrijd. De 1e helft ging gelijk op en het aantal kansen voor beide teams, ging gelijk op en dat deze helft maar met een (1 - 1) stand werd afgesloten is te danken aan beide keepers Eddy en Gen. Johan in de 15e m en Bobby in de 21e m en gezien het spel tot de 38e m zou een gelijk spel terecht geweest zijn. Maar een slippertje van Gen zorgde er voor dat Nunc de wedstrijd met een (1 - 5) uitslag wist te winnen en gezien de wedstrijd is de uitslag (volkomen verdient) wat te groot uitgevallen. Haider- Johan - Koen en Ralph scoorde alle (1x). Fijn weekend toegewenst.
 vr7sep1-5
geplaatst door Frits op 08/09/2018 09:51REAGEER, 0 reacties
Een uitermate sportieve wedstrij
En daar zorgde (Dynamo Spartak - Inbo) voor en wil niet alleen een groot compliment geven voor de wedstrijd, maar wil ik Dynamo bedanken voor de netheid tegen de dames die bij Inbo meespeelde. Alle begin is moeilijk en dat bleek wel gezien de stand (13 - 2), maar gezien het spel weet ik wel zeker dat het beter gaat worden . Ondanks de grote uitslag wist Inbo door Rik een voorsprong te nemen (0 - 1) en voor Dynamo scoorde Louis 3x een zuivere hattrick - Floris (2x) en vader en zoon beide (1x), zodat de 2e helft met een (7 - 3) stand starte. Inbo dwist niet meer te scoren en voor Dynamo scoorde Floris en Zeeger beide (2x) Floris ook een hattrick en Thomas en Gino beide (1x). Bedankt voor de fijne wedstrijd en David ondanks de uitslag heb je toch goed gekeept.
 do6sep13-2
geplaatst door frits op 08/09/2018 08:27REAGEER, 0 reacties
Twee goed voetballende wedstrijden
Wij beginnen met de 1e wedstrijd (AS Berlage - Deluka Sporting) en was het Gert die al gauw de smaak te pakken kreeg en scoorde al in de 2e m de (1 - 0). Maar in de 5e m scoorde Rick al de (1 - 1) op een fraaie manier. In de 9e m Felipe (2 - 1)en Gert weer in de 16e m de (3 - 1) en Rick weer in de 19e m de (3 - 2). Met deze stand begon de 2e helft en scoorde Felipe weer in 29e m, Rick weer met een hattrick in de 41e m en Gert ook met een hattrick in de 43e m zodat de wedstrijd met een (5 - 3) stand werd geŽindigd. Goede wedstrijd en soms iets te stevig op het einde.

De 2e wedstrijd (KJ'15 - KUUB) werd een uitermate spannende wedstrijd, met veel snelheid en goed voetbal. Ook in deze wedstrijd werd er snel gescoord in de 6e m door JoŽl die uit een moeilijke hoek de bal fraai over de fantastische kiependeThomas lobte (0 - 1). Genoeg kansen voor beide teams maar ook doelman Bas wilde daar niet aan meewerken. Pas in de 22e m scoorde Dion de (1 - 1) en met deze stand begon de 2e helft. Voor KUUB heel veel kansen maar Thomas was haast niet te passeren en heeft een groot aan deel in de (2 - 2). JoŽl scoorde zijn 2e in de 37e m en Daan heel fraai in de 45e m. Fijne wedstrijd maar ook hier op het einde teveel commentaar en ook wat te stevig.
 wo5sep5-3
 wo5sep2-2
geplaatst door Frits op 06/09/2018 07:49REAGEER, 0 reacties
Weer een fijne en sportieve wedstrijd
MVSA - Toekomst is wel een speciale want beide waren algeheel kampioen, MVSA 2016 - 2017 en de Toekomst seizoen 2017 -2018. Het werd een wedstrijd met goed voetbal van beide teams en had Toekomst de pech om 5x het houtwerk te raken, maar dat gebeurde ook 3x bij MVSA. De 1e helft werd met een (3 - 1) stand afgesloten. Voor de Toekomst scoorde Ilias zeer fraai, door een combinatie van Adam en Tim. Voor MVSA scoorde Joris (1x) en Jacob (2x). MVSA scoorde verder niet meer en dat lukt Ilias nog (1x) vlak voor het einde zodat de wedstrijd met een (3 - 2) stand werd geŽindigd. Allemaal goed gevoetbald, maar de 2 doelmannen Bryan en Ufuk vielen even wat meer op, wegens de fraaie reddingen.

 di4sep3-2
geplaatst door Frits op 04/09/2018 23:49REAGEER, 0 reacties
Een sportieve wedstrijd met veel spanning
En daar zorgde voor (Architecten Cie - Boulevardboys) die in het begin aan elkaar gewaagd waren. Vooral in de 1e helft ging het gelijk op, deze werd maar met een doelpunt verschil afgesloten in het voordeel Boulevardboys. Cie scoorde 3x door (Lars (2x) en een nieuwe speler Marco (1x) en voor Boulevardboys Arvid (1x) en Koen als doelman (1x) en Benny (2x) zodat de 1e helft met een 4 - 3) stand werd afgesloten. In de 2e helft scoorde
alleen nog Architecten Cie door Lars (1x) hattrick - Ronald (2x) en een nieuwe speler Marco (1x) wat een eindstand van (6 - 4) is geworden. Goed begin en hoop ik dat er nog veel van deze wedstrijden zullen volgen.
 ma3sep4-6
geplaatst door Frits op 05/09/2018 21:49REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd wijziging
Het gaat om de wedstrijd (Architecten Cie - OTH) die gespeeld zou worden op 31/10 in Zuid. Deze kan niet gespeeld woeden door omstandigheden. De wedstrijd wordt nu gespeeld op dinsdag 13/11 in de Hogendorphal om 18.00 uur. Alvast bedank voor beide teams om hier aan mee te werken en geen enkele moeite hadden om de wedstrijd te verplaatsen. Op de site heb ik de datum al veranderd.
geplaatst door frits op 03/09/2018 14:31REAGEER, 0 reacties
Verandering van datum
De wedstrijd (Boulevardboys - Royal HaskoningDHV) speelt in plaats van 30/11 nu op 23/11 ook op vrijdag in de Oostenburghal.

De wedstrijd (NL Architects - Urban United XL) speelt in plaats van 23/11 nu op 30/11 ook in de Oostenburghal.

Op de site is dit al veranderd.
geplaatst door frits op 23/08/2018 09:35REAGEER, 0 reacties
seizoen 2018 - 2019
Beste sportvrienden,

Nog twee weken en dan gaan wij weer starten op maandag 3 september in Sporthal Zuid hal B 1. Vanaf 24 oktober gaan wij ook op de woensdag in Sporthal Zuid spelen en beginnen wij op 24/10 in hal 3 en vanaf 31/10 in hal B 1. Later in het seizoen gaan wij ook in hal 3 verschillende avonden spelen met het grootste deel 18.00 en 19.00 uur. Ondanks dat ik zeker weet dat het programma tot eind oktober in orde is, vraag ik toch aan allen om het programma constant na te kijken of er misschien een verandering is. Vanaf eind oktober ga ik nog diverse keren het programma nakijken en als dat okť is dan zal ik dit direct vermelden. Ten slot heb ik een verzoek aan alle teams in de A poule om met veel respect tegen Venhoeven te gaan spelen, want er doen drie dames mee in het team. De reden dat zij in de A poule zijn ingedeeld, is dat zij niet meer in de B poule ingedeeld konden worden en toch graag wilde voetballen. Ik heb wel degelijk gezegd dat dit toch een hele sterke poule is, maar zij wilde toch graag mee doen en heb er voor gezorgd dat ik alleen Venhoeven fluit zodat ik met jullie medewerking er voor kunnen zorgen dat zij ook een fijn seizoen tegemoet gaan. Misschien is het niet nodig maar ik vind het fijn als een ieder het weet en ik reken op allen dat zij hier aan mee werken. Veel succes.
geplaatst door frits op 20/08/2018 11:05REAGEER, 0 reacties
Verandering van wedstrijden
Vanaf 23 oktober zijn er enkele wijzingen, dus let even op. Ik heb vandaag nog een poging gedaan om de situatie wat het langere wachten voor de volgende wedstrijd, korter te maken maar het lukt mij niet. Dus de wachttijd van 3 tot 4 weken voor de volgende wedstrijd kan niet veranderd worden, dus sorry hier voor en gelukkig komt dat maar een keer of twee keer voor. Dit geld voor meerdere teams dus ik hoop dat dit mij niet kwalijk wordt genomen en reken op een ieder zijn medewerking. Wat de datums betreft die zijn zo goed als zeker en wordt er hierna nog wat veranderd, dan zal ik persoonlijk de teams benaderen en dit mededelen.
geplaatst door frits op 08/08/2018 20:24REAGEER, 0 reacties
Goed nieuws
Na vandaag 7 augustus weer voor de zoveelste keer alles nagelopen en ben er bijna zeker van dat alle datums tijd en sporthallen correct zijn ingevuld. Ik wil dan ook aan allen vragen als je denkt dat het niet goed is, bel even en ik maak het meteen in orde. Uiteindelijk ben ik ook een mens en een foutje kan altijd gebeuren. Blij dat ik toch redelijk op tijd het volledige programma op de site heb staan, zodat een ieder bijtijds het volledige programma van zijn team op de agenda kan zetten. Er is wel een klein probleempje en dat is het verslag maken van de wedstrijden, deze gaan denkelijk een stukje kleiner worden en de reden is gewoon het aantal wedstrijden 7 of 8 per week. Veel succes voor allen met een heel sportief seizoen toegewenst.
geplaatst door frits op 07/08/2018 18:41REAGEER, 0 reacties
Even een uitlag over de indeling
In ieder geval op dit moment ben ik alweer voor de zoveelste keer, alles aan het controleren en let op blijf het programma nakijken. Want er zijn weer enkele wijzigingen en zal zo snel mogelijk het sein geven dat alles definitief is. Tot nu klopt het aardig maar ik wil het toch nog enkele keren nakijken, zodat alles correct is.

Dan wil ik graag even uitleggen wat de reden is dat een team soms 3 weken moet wachten, maar over het algemeen vooral in het begin speel je bijna allemaal elke week. Dan wordt het een keer bijna voor alle teams een keer in de twee weken. Dat je soms 3 weken moet wachten heeft te maken met het aantal avonden en dat zijn over het algemeen 8 wedstrijden in de week en een gedeelte met 7 avonden. Daar de teams geen twee wedstrijden willen spelen, want dat zou best voor een gedeelte kunnen, moeten diverse teams een enkele keer 3 weken wachten. Dus heb daar begrip voor en heb op het einde zelfs enkel wedstrijden tussen het beker gebeuren ingedeeld en de reden is weer geen twee keer in de week voetballen. En geloof mij maar ik het programma diverse keren over hoop gehaald, maar ik krijg het niet beter en wij spreken wel even over 207 avonden die even ingedeeld moeten worden. Nogmaals ik hoop dat een ieder dit begrijpt en kan geen beter programma voor elkaar krijgen.
geplaatst door frits op 07/08/2018 08:49REAGEER, 0 reacties
Competitie en beker wedstrijden
Ik schrijf dit met veel plezier want het is mij toch na vele dagen gelukt, om het volledige programma redelijk op tijd op de site te zetten. Met nadruk er bij blijf het altijd goed nakijken want ik ga nog eens diverse keren het programma na kijken en er kan altijd een foutje in zitten. Ik denk het niet maar blijf toch maar alert en wil toch nog even vermelden, dat er veel wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Zuid hal B 1 en hal 3 en natuurlijk nog een gedeelte in de Hogendorphal en een groot gedeelte in de Oostenburghal. Zodra ik na de controles weet dat alles correct is, wordt dat meteen op de site vermeld. Veel succes.
geplaatst door frits op 04/08/2018 11:27REAGEER, 0 reacties
Gelukkig zijn alle datums binnen
Beste Heren,

Vandaag 2 augustus na 5 dagen aan het programma te hebben gewerkt, heb ik de datums van de gemeente binnen gekregen. Dat betekend dat ik vanaf nu enkele uurtjes per dag de wedstrijden op de site ga zetten en houd er rekening mee dat er behoorlijk wat wedstrijden in sporthal Zuid worden gespeeld. Let ook op de hal want wij spelen in hal B 1 achter (hal 1) of hal 3 en in hal 3 wordt er om 18.00 en 19.00 uur gespeeld. Alvast een fijn seizoen toegewenst namens de scheidsrechters Frits - Frits J.r - Ruud en Danny Edwards.
geplaatst door frits op 02/08/2018 10:20REAGEER, 0 reacties
Veranderde datums op de dinsdag Hogendorphal
In de A poule zijn er twee datums veranderd van dinsdag 4/9 naar maandag 3/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 18/9 naar maandag 17/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

In de B poule zijn er vier datums veranderd van dinsdag 11/9 naar maandag 10/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 25/9 naar maandag 24/9 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 2/10 naar maandag 1/10 Zuid hal 3 18.00 uur.

dinsdag 9/10 naar maandag 8/10 Zuid hal 3 18.00 uur.

Vandaag 30/7 weer een groot gedeelte van het programma moeten veranderen en weer vele uren bezig geweest. De rede is weer dat er 10 datum niet beschikbaar zijn en er weer nieuwe datums toegevoegd. Na 5 keer het programma veranderd te hebben, gaat de moed er wel een beetje uit en heb vandaag het programma veranderd en kan het niet meer opbrengen om het weer een keer te veranderen. Dus wees a.u.b. niet boos op me als je het er niet mee eens en heb het dit keer ook weer alles naar eer en geweten ingevuld. Ik ga natuurlijk woensdag weer een keer alles na lopen of er geen fouten zijn en ook dat er geen twee wedstrijden in de week zijn gepland. Hopelijk heb ik deze week een groot gedeelte op de site staan en kan nu wel met zekerheid zeggen dat de datums tot 19 oktober definitief zijn.

geplaatst door frits op 30/07/2018 12:14REAGEER, 0 reacties
Wijziging van hal op de dinsdagavond in de Hoogendorphal
Door omstandigheden moeten er diverse wedstrijden van de Hogendorphal die op dinsdag avond gepland zijn, gespeeld worden op de maandag avond in sporthal Zuid hal 3 ook om 18.00 uur. Let wel op dat dit een datum eerder is en ik ga dit zo spoedig mogelijk op de site veranderen en let ook op dat dit verschillende datums zijn. Het gaat voorlopig even over de wedstrijden die tot 16 oktober gepland zijn, dus let goed op. Dit geld ook voor de rest van de competitie
geplaatst door frits op 27/07/2018 16:57REAGEER, 0 reacties
Competitie 2018 -2019
Voor alle zekerheid nog even een mededeling, wat de datums betreft na half oktober. Net bericht gekregen van de Gemeente Amsterdam, dat ik waarschijnlijk eind juli begin augustus de definitieve datums opgestuurd krijg. Dat betekend dat ik dan waarschijnlijk het volledige programma pas in de 2e week van augustus op de site kan vermelden. Kan het eerder dan gebeurt dat zeker en ik hoop wel dat een ieder begrijpt, dat ik hier niets aan kan doen.

In ieder geval wat het programma betreft tot half oktober kan ik bijna met zekerheid zeggen dat deze datums voor 98 procent definitief zijn. Let wel op dat er altijd nog een verandering kan gebeuren, dus controleer constant het programma na. Nog een fijne zomer toegewenst en tot begin september.
geplaatst door frits op 09/07/2018 11:47REAGEER, 0 reacties
Rectificatie vermelding datums
Voor de A poule staan de datums vanaf 4/9 t/m 17/10 vermeld en deze zijn voor 95 procent zeker. Vanaf 23/10 tot het einde van de competitie weet ik de datums nog niet.
Voor de B poule staan de datums vanaf 4/9 t/m 19/10 vermeld en deze zijn ook voor 95 procent zeker en vanaf 23/10 ook tot het einde van de competitie weet ik de datums nog niet.
Zoals eerder vermeld weet ik de datums na 23 oktober pas eind juli, maar krijg ik deze eerder dan komen zij zo spoedig mogelijk op de site te staan.
geplaatst door frits op 18/07/2018 10:43REAGEER, 0 reacties
Controleren van datums
Daar nog niet alle datums zeker zijn, wil ik een ieder er even op attenderen om constant de datums goed te controleren. Er kunnen altijd nog veranderingen plaats vinden en zodra ik alles definitief weet, zal ik dit na vele controles van de datums meteen vermelden dat de geplande datums okť zijn. Ik reken op een ieder zijn medewerking.
geplaatst door frits op 13/06/2018 10:14REAGEER, 0 reacties
Geplande wedstrijden 2018 - 2019
Zoals een ieder kan zien is het toch een feit dat beide poules een competitie gaan draaien met 10 teams. Even een paar dagen bezig geweest om een nieuwe indeling te maken voor de A poule en natuurlijk een nieuwe indeling voor beide poules. Ik heb dat zo eerlijk mogelijk ingedeeld, zodat alle teams vanaf half oktober enkele keren met langere wachttijden te maken krijgen. De reden is dat ik vanaf half oktober een of twee avonden moet inleveren tot ongeveer half maart. Dan wordt het twee of drie weken wachten en daar kan ik niets aan doen. De eerste helft van de competitie staat voor beide poules al op de site en denk ik dat deze week in ieder geval, de definitieve datums op de site geplaats kunnen worden t/m half oktober. Dus nog even geduld maar dan weten de teams in ieder geval de definitieve datums tot half oktober en kan dat vast in de agenda vermeld worden.
geplaatst door frits op 16/06/2018 17:20REAGEER, 0 reacties
Venhoeven weer terug
Goed nieuws want de A poule gaat ook met 10 teams de competitie draaien. Venhoeven heeft zich weer aangemeld en is zonder meer een aanwinst voor de Archicup. Het voorlopige programma op de site wordt dan ook veranderd en komt er dus voor de A poule een heel ander programma. Ik ga er snel aan werken want eind juli weet ik de definitieve datums. Wij heten Venhoeven van harte welkom en wensen wij het team veel plezier toe in de aankomende wedstrijden. Wij starten dan ook zeker op 4 september.
geplaatst door frits op 11/06/2018 08:45REAGEER, 0 reacties
Geplande wedstrijden 2018 - 2019
Beste sportvrienden,

Ik heb al een voorlopig programma op de site staan, maar kan nog niet de juiste datums vermelden. De reden is dat ik nog niet zeker weet of ik alle datums definitief toegewezen krijg, dus even nog wat geduld. Er is nog een reden met de kans dat er nog een team bij komt en dat weet ik nog niet zeker. Ik denk dat ik pas eind juni begin juli de definitieve datums krijg opgestuurd en dan zal ik zo snel mogelijk de definitieve datums op de site zetten. Deze wil ik zeker begin augustus vermelden zodat allen rekening kunnen houden met de geplande wedstrijden. Wij beginnen zoal op
4 september en heel misschien zelfs op 3 september.

Groeten Frits.

geplaatst door frits op 06/06/2018 16:05REAGEER, 0 reacties
Het seizoen 2017 -2018
Het seizoen zit er weer op en uiteindelijk is het wel een bijzonder seizoen want als je 20 jaar bestaat is dat tegenwoordig wel een prestatie. En dat hebben wij zeker te danken aan Danny Edwards en Frank de Volder en niet te vergeten Robert de Volder die de mooie site heeft ontworpen en toch een belangrijk onderdeel is geworden. Want zij zijn begonnen in 1998 met de competitie en werd de Brediushal hun thuishaven en is het nog steeds jammer dat de hal 14 jaar geleden is verbrand. Voor Danny is het nu dus 20 jaar dat hij al mee voetbalt en er voor zorgt dat de financiŽn altijd in orde zijn en dat is natuurlijk een heel belangrijk onderdeel. Deze taak heeft hij jaren geleden van Frank over genomen, want Frank had daar geen tijd meer voor wegens zijn werk. Daarom vind ik dat Danny even in het zonnetje gezet mag worden, om dat hij ook wegens zijn werk toch nog steeds de tijd vind om de belangen van de Archicup te blijven doen. Dan vind ik ook dat Ruud en Frits J.r de scheidsrechters dit verdienen want zij zorgen er ook voor dat de wedstrijden altijd perfect eindigen. Dat geluk ontbrak mij dit seizoen wel een klein beetje want de ervaring zeker met 5 of 6 wedstrijden, waren niet zo prettig en moest toch diverse keren de wedstrijd stil leggen en dat zit mij nog steeds niet lekker want dit heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Zeker als ik moet dreigen dat ik er mee stop en dat vind ik niet zo prettig, maar gelukkig zijn de laatste 2 maanden vlekkeloos verlopen en kunnen wij zeker weer over een geslaagd seizoen praten. Daar ben ik iedereen dankbaar voor en ben al weer diverse weken met de voorbereiding voor het seizoen 2018 -2019. Voor allen een hele fijne zomer toegewenst en spreek de wens uit dat alle weer in gezondheid in het nieuwe seizoen mag begroeten. De bedoeling is dat wij weer op 3 of 4 september gaan beginnen.

Ten slot doe ik voor de derde keer een beroep op de volgende teams om een lijst met de meest recente namen op te sturen naar (fritswijngaard74@gmail.com) of (scheidsrechter67@zonnet.nl).
NL Architects - OTH - Rohmer&deruiter - MVSA Architects - Royal HaskoningDHV - Dynamo Spartak - Boulevardboys.
IK heb de eerste keer dit ook op de site vermeld - de tweede keer heb ik een persoonlijk bericht gestuurd en nu weer op de site. Als jullie daar geen tijd voor hebben dan heb ik pech gehad, maar het zou nu al een heleboel werk schelen en stop er mee om jullie lastig te vallen.
geplaatst door frits op 28/05/2018 07:23REAGEER, 0 reacties
De Toekomst in vorm
Gezien de uitslag van deze finale wordt het wel een beetje moeilijk om een redelijk verslag te maken. Wij beginnen eerste maar met de sportiviteit en die was zonder meer super en dat bewees KUUB meteen al voor de aanvang van de wedstrijd, want De Toekomst had bij het begin van de wedstrijd maar 3 spelers en zij boden meteen heel spontaan aan om met de wedstrijd wat later te beginnen. In het begin van de eerste 10 minuten leek het een gelijk opgaande wedstrijd te worden, maar in de 11e m scoorde Toekomst de (0 - 1) en deed dat ook in de 17e en 19e m (0 - 3) en met deze stand begon ook de 2e helft. In deze helft hetzelfde spelbeeld en scoorde Toekomst al heel snel in de 21e - 25e en 36e m (0 - 6) en KUUB werd toch beloont met een fraai doelpunt in de 38e m (1 - 6). De Toekomst scoorde nog (2x) wat een stand van (1 - 8) betekende en vind dat veels te hoog, want KUUB kreeg echt wel genoeg kansen maar Brian de doelman wilde daar niet aan mee werken. Bedankt voor de nette wedstrijd en voor allen een hele fijne zomer toegewenst. De foto's worden later op de site gezet.

geplaatst door frits op 25/05/2018 10:27REAGEER, 0 reacties
Strafschoppen beslissen de wedstrijd
De beker finale is zonder meer een dijk van een wedstrijd geworden en heb ik twee teams een geweldige partij voetbal zien spelen. En dat niet alleen maar ook werd er gespeeld met veel sportiviteit en bleven de teams tot het even sterk. Moeilijk te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen en dat bleek wel op het einde van de wedstrijd die met een terechte stand (3- 3) werd geŽindigd. Dus een groot compliment voor de Architecten Cie en de Toekomst is zeker op zijn plaats en werd er zeer verrassend al heel snel (2x) door Cie in de 6e en 7e minuut gescoord (2 - 0). De Toekomst werd zonder meer hier door verrast en moest alle zeilen bij zetten en wist pas in de 17e minuut te scoren (2 - 1). In de 2e helft scoorde Cie weer als eerste in de 33e m (3 - 1) en wisten verder niet meer te scoren. De Toekomst deed dat wel en scoorde in de 27e en 37e m (3 - 3) en moesten 12 strafschoppen de beslissing brengen. Na 10 strafschoppen was de stand gelijk en had Cie de pech dat de 6e werd gestopt en de Toekomst de 6e wist te benutten. Bedankt voor de fijne wedstrijd en krijgen wij zeker een fijne super finale, ook weer met twee goed voetballen teams. Veel succes voor beide en de foto's worden wat later op de site gezet.

 wo16mei8-9
geplaatst door frits op 19/05/2018 09:59REAGEER, 0 reacties
Namen van de teams
Ik doe een dringend beroep op de teams om even als je tijd hebt, een lijst met de meest recente namen naar mij op te sturen voor de wedstrijd kaarten. Het programma voor het nieuwe seizoen heb ik al gereed (het wachten is op de uurtjes van de gemeente) en het meeste werk is weer de namen. Er zijn teams die al zoveel namen hebben opgegeven tijdens het laatste seizoen, dat zelfs de kaartjes met 25 regels te klein zijn geworden. Dus werk a.u.b. even mee zodat ik nog tijd genoeg heb, om de kaartjes voor het nieuwe seizoen weer in orde te maken. Ik praat natuurlijk over een kleine 350 kaartjes buiten de beker wedstrijden om, die allemaal met de juiste datums en tijd ingevuld moeten worden. Ik reken op een ieder zijn medewerking, zodat ik dan op mijn gemak alles opnieuw kan in vullen. Dit geld niet voor Inbo en OZ architect, want zij hebben de nieuwe namen al opgegeven.

Voor de twee finales op 16 en 23 mei wil ik alle drie de teams nog heel veel succes toewensen en reken op weer twee fijne wedstrijden met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 11/05/2018 09:56REAGEER, 0 reacties
Twee fantastiche halve finales
En heb deze dan ook met heel veel plezier gefloten en was het voor beide wedstrijden, in de 1e helft niet te voorspellen wie de wedstrijd zou winnen want er was weinig verschil wat de kracht betreft. In beide wedstrijden werd er nog eens goed gevoetbald, en waren beide nog eens uiterst sportief ondanks dat er voor een finale plaats gestreden moest worden. Dus alleen maar complimenten voor de teams en denk ik dat wel eens een hele spannende finale kam worden met als inzet de super finale.

Eerst maar beginnen met de wedstrijd (AS Berlage - De architecten Cie) die tot het einde spannend bleef en werd er door beide teams nog eens heel goed gevoetbald. Evenveel kansen en was het wachten wie er als eerste zou scoren en dat was heel verrassend en al heel snel in de 4e minuut door John de doelman, met een ver schot die een beetje van richting werd veranderd (0 - 1). AS Berlage met een hele fraaie aanval 7e m (1 - 1) en Cie weer in de 17e m ((1 - 2) en met deze stand begon de 2e helft. Berlage weer in de 37e m (2 - 2) en deze stand was terecht geweest voor de penalty's maar Cie scoorde in laatste minuut de (2 - 3). Verdiend maar dat geld zeker ook voor Berlage, want zij hadden net zoveel recht om te winnen.

De 2e wedstrijd (Deluka Sporting - De Toekomst) werd er een met een kopie van de 1e wedstrijd en ook hier een en al spanning tot het einde en werd er al heel snel met een fraaie combinatie gescoord door Deluka al in de 1e minuut (1 - 0). Gezien het spel van de Toekomst en diverse kansen, wisten zij pas in de 12e m de (1 - 1) te scoren en mogen zij wel blij zijn dat Brian de doelman in een geweldige vorm verkeerde want de stand had veel hoger moet zijn in deze helft. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met goed voetbal van beide kanten en was het nu de Toekomst die meteen even (2x) wist te scoren in de 25e en 26e minuut (1 - 3). Dat bleek de eindstand te zijn ondanks de vele kansen van Deluka maar Brian wilde daar niet aan mee werken en heeft een groot aandeel in deze overwinning.

Nogmaals bedankt voor de fijne wedstrijden en alvast een prettig weekend toegewenst.
 wo9mei2-3
 wo9mei1-3
geplaatst door frits op 10/05/2018 11:36REAGEER, 0 reacties
Competitie 2017-2018
Nog even en dan zit het seizoen 2017 - 2018 er weer op. Aan komende woensdag 9/5 nog twee halve finales - 16/5 de beker finale en op 23/5 de super finale en kijkt KUUB zeker uit wie op 23/5 de tegenstander gaat worden en hopen wij nuurlijk weer op twee fijne finales. Wij als scheidsrechters wensen de teams heel veel succes toe en hopen wij ook weer, de komende 3 woensdagen op sportieve wedstrijden zodat wij met zijn allen het seizoen sportief kunnen afsluiten. Zelf ben ik al met het programma voor 2018 - 2019 gereed en is het wachten op de datums die ik heb aangevraagd. Dit is weer geen makkelijke klus geweest, omdat wij weer met een oneven getal te maken hebben (9 teams in de A poule) en (10 teams in de B poule) met twee nieuwe teams Inbo en OZ Architect. Inbo een oud gediende en OZ een aftakking van OZ Indoor Soccerteam. Veel succes toegewenst voor alle, met veel sportiviteit.
geplaatst door frits op 06/05/2018 09:33REAGEER, 0 reacties
Weer een super kwart finale
Het begon al meteen met een staaltje sportiviteit. Door dat de doelman van de Toekomst niet op tijd kon zijn, wilde Team V wel 10 minuten wachten. Wat de sportiviteit betreft tijdens de wedstrijd, die was in een woord geweldig. In de 1e helft viel de kracht verhouding wel mee, want deze werd maar met een (0 - 2) stand afgesloten. Maar de 2e helft ging de Toekomst steeds beter spelen en scoorde weer (3x), wat een eindstand van (0 - 5) is geworden. Ondanks het grote verschil bleef het toch een fijne wedstrijd. Fijn weekend voor allen.
 do3mei0-5
geplaatst door Frits op 03/05/2018 21:30REAGEER, 0 reacties
Twee fijne bekerwedstrijden
Twee verschillende wedstrijden, maar beide waren uiterst sportief. De 1e wedstrijd werd met een klein verschil gewonnen en de 2e wedstrijd werd verassend met een te groot verschil gewonnen.

De 1e wedstrijd (Architecten Cie - Studioninedots) werd een strijd met twee gelijke teams en werd er nog eens door beide goed gevoetbald. Cie begon goed en wist in de 3e en 9e minuut te scoren en Studio deed dat in de 10e minuut en daar bleef het bij. De 2e helft begon dan ook met een (2 - 1) en in deze helft wisten beide (2x) te scoren (4 - 2) in het voordeel voor Cie. Tevens kreeg Thomas de doelman van Cie de prijs overhandigd voor de beste doelman. De foto wordt later op de site geplaatst


De 2e wedstrijd (Deluka Sporting - Urban United Xl) begon ook met twee gelijke teams en gezien de 1e helft was het niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou winnen. Deluka scoorde al in 1e minuut en Urban 3e minuut (1 - 1). Deluka nog (2x) en Urban nog (3x), zodat de 2e helft met (3 - 4) stand begon. Kon wel eens een spannende 2e helft worden, maar Urban wist niet meer te scoren maar Deluka heel verrassend nog (5x) zodat de eindstand (4 - 8) is geworden. Alle teams bedankt voor de sportieve wedstrijden.


 wo2mei4-3
 wo2mei8-4
geplaatst door Frits op 03/05/2018 17:06REAGEER, 0 reacties
De 1e kwart finale
Zowel KJ'15 als AS Berlage speelde een dijk van een wedstrijd en vooral de sportiviteit die was formidabel. Vooral in de 1e helft waren de twee teams even sterk en werd er met veel snelheid gevoetbald. Beide even veel kansen en de kracht verhouding zorgde er voor dat de 1e helft maar met een (1 - 0) stand werd afgesloten. De 2e helft begon al snel met doelpunten, Berlage in de 26e en 27e m (1 - 2) - KJ 29e m (2 - 2) en daar bleef het bij. Berlage scoorde wel in de 33e m met een heel fraai doelpunt en de 49e m, zodat de wedstrijd met een (2 - 4) stand werd afgesloten. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
 di1mei2-4
geplaatst door Frits op 01/05/2018 21:10REAGEER, 0 reacties
Een fantastische beker wedstrijd
Daar hebben (NL Architects - Team V) voor gezorgd. Ik heb deze wedstrijd dan ook met heel veel plezier gefloten en vooral de sportiviteit sierde deze wedstrijd. In ieder geval twee gelijke teams die niets voor elkaar onder deden. Een hele spannende wedstrijd, die pas in de laatste minuut werd beslist. Beide teams verdiende om te winnen en had Team V het geluk in de laatste minuut de (2 - 3) te scoren. Bedankt voor deze fijne wedstrijd.

 wo25apr2-3
geplaatst door Frits op 25/04/2018 21:09REAGEER, 0 reacties
De laatste achtste final
In deze wedstrijd bleek De Toekomst in vorm te zijn en had OTH de pech om zonder wissels te moeten voetballen. Toch was het kracht verschil niet zo groot, ondanks dat de 1e helft met een (0 - 2) stand werd afgesloten en had OTH nog eens de pech om 2x de paal te raken. Ondanks de vermoeidheid wist OTH in de 2e helft toch 2x te scoren, maar konden niet voor komen dat Toekomst de wedstrijd met (2 - 5) wisten te winnen. Compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd. Na afloop kreeg Toekomst de beker voor de 2e plaats uitgereikt. Gefeliciteerd en de foto wordt later op de site geplaatst.

 do26apr2-5
geplaatst door Frits op 30/04/2018 13:15REAGEER, 0 reacties
Wedstrijd kon niet gespeeld worden
Helaas kon Dynamo Spartak geen team op de been brengen. Urban United XL wint reglementair met (5 - 0).
 wo25apr5-0
geplaatst door Frits op 25/04/2018 13:12REAGEER, 0 reacties
Strafschoppen brengen de beslissing
De beste beker wedstrijd tot nu toe. Helaas werd deze verpest in de laatste 7 minuten. Bevechten onder elkaar en het niet eens zijn met een beslissing. Dat gebeurde door beide teams (Royal HaskoningDHV - Deluka Sporting).

Voor de volgende wedstrijden ga ik nu het bekvechten meteen bestraffen met twee minuten. Dat geld ook voor het niet eens zijn met een beslissing. Er wordt dus niet meer gewaarschuwd en geloof mij maar, dat ik dit echt niet wil maar ik wil graag de Archicup blijven organiseren en wil deze voor enkele personen niet in de steek laten. Sorry voor het bericht en wil de teams vragen, werk a.u.b. een beetje mee.
 di24apr5-7
geplaatst door Frits op 24/04/2018 20:35REAGEER, 0 reacties
Een uitermate sportieve beker wedstrijd
En een compliment voor (Studioninedots - Nunc Athletic) is zeker op zijn plaats, want er werd met heel veel respect tegen elkaar ggespeeld. Over het algemeen werd er leuk gevoetbald vooral in de 1e helft en viel het kracht verschil wel mee, met kansen voor beide teams. Ondanks dat Nunc Athletic de wedstrijd verloor, wisten zij toch als eerste te scoren in de 4e minuut en daar bleef het helaas bij want verder wisten zij niet meer te scoren. De 1e helft eindigde met een (3 - 1) stand en wist Studio in de 2e helft nog (6x) te scoren met vermelding, dat Metin het mooiste doelpunt scoorde met een schitterende lob van zeker 25 meter. De wedstrijd eindigde dan ook met een veels te groot verschil (9 - 1), want de geweldige inzet van beide teams bleef tot het einde van de wedstrijd. Bedankt voor de nette wedstrijd.
 do19apr9-1
geplaatst door frits op 19/04/2018 20:38REAGEER, 0 reacties
Fouten vermelding
Met Excuus maar op de wedstrijd 2 mei kwart finale heb ik KUUB ingevuld en dat moet zijn (De Architecten Cie - Studioninedots). De stand was wel goed ingevuld en Vincent bedankt dat je mij hier op heb geattendeerd.
geplaatst door frits op 24/04/2018 08:09REAGEER, 0 reacties
Twee bekerwedstrijden
Wij beginnen eerst maar met de wedstrijd (AS Berlage - Boulevardboys) met een heel sterk Berlage, die in een goede vorm verkeerde. Daar tegen lukte het niet zo bij Boulevard en hadden zij de pech om enkele keren de paal te raken. Toch kregen zij enkele goede kansen, maar Bram de doelman was niet te passeren. Berlage scoorde wel (4x) en won de wedstrijd dan ook met (4 -0). Leuke en een sportieve wedstrijd.

De 2e wedstrijd (KUUB - De Architecten Cie) werd een wedstrijd waar je U tegen zegt, want er werd van beide kanten goed gevoetbald en bleef tot 5 minuten voor het einde een fijne wedstrijd, tot er een paar spelers het nodig vinden om flink te discuseren en eigenlijk de wedstrijd een beetje verpeste. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en wist Cie de wedstrijd met een (4 - 6) stand te winnen. Jammer dat dit op het einde moest gebeuren.


 wo18apr4-0
 wo18apr4-6
geplaatst door Frits op 18/04/2018 21:53REAGEER, 0 reacties
Een sportieve beker wedstrijd
En daar zorgde (Nunc Athletic - Urban United XL) voor, met in de 1e helft twee gelijke teams en dat bewijst wel dat deze helft met een (5 - 4) stand werd afgesloten. In de 2e helft was Nunc iets te sterk en wist de wedstrijd met een (9 - 4) stand af te sluiten. Compliment voor deze wedstrijd.
geplaatst door Frits op 12/04/2018 21:13REAGEER, 0 reacties
De laatste wedstrijd in de voorronde
Eerst maar een compliment geven voor deze leuke en vooral sportieve wedstrijd. Weinig verschil in de 1e helft tussen (Royal HaskoningDHV - NL Architects) want deze werd met (2 - 1) stand afgesloten. In de 2e helft ging Royal beter spelen en wisten zij de wedstrijd met een (5 - 2) stand af te sluiten. Fijn weekend voor allen en ook bedankt voor deze leuke wedstrijd.
geplaatst door frits op 13/04/2018 21:15REAGEER, 0 reacties
Sterk KJ'15 in de 2e helft
De eerste wedstrijd in de 8e finale werd een sportieve wedstrijd tegen MVSA Architects, met een gelijk redelijke opgaande wedstrijd in de 1e helft die ook met klein verschil van (2 -0) werd afgesloten. In de 2e helft lukte er niet zo veel meer bij MVSA en wisten zij maar een keer te scoren. KJ'15 ging beter draaien en scoorde nog (4x) zodat wedstrijd met (6 - 1) werd afgesloten. Sportieve wedstrijd en gezien de inzet van MVSA, is de uitslag wel wat geflatteerd.
 di17apr6-1
geplaatst door Frits op 17/04/2018 20:57REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijden
Vrijdagavond de laatste beker wedstrijd in de Oostenburghal en als beide teams de wedstrijd spelen, gaan zij door naar de achtste finale. Dan ga ik uitrekenen hoe de verliezende teams zijn geŽindigd. Dat heeft te maken met de indeling van de achtste finale, maar er is alleen een probleem en dat zijn de drie teams (Rohmer&deruiter - De Toekomst en FC Binnenboys). Inmiddels heeft Raymond besloten om met Binnenboys te stoppen, dus er blijven twee teams over en moet er geloot worden wie van de twee door gaat naar de achtste finale. Dit wordt gedaan door Danny en mijzelf en heb dat met Danny ook besproken dat als het niet anders kan. Bryan en Raymond ik heb een bericht gestuurd en gevraagd om mij even te bellen.
geplaatst door frits op 13/04/2018 09:38REAGEER, 0 reacties
Twee bekerwedstrijden
Beide wedstrijden werden heel sportief gespeeld en de 1e was (de Architecten Cie - OTH). Cie in een behoorlijke vorm en won de wedstrijd met een grote uitslag (6 - 1).

De 2e wedstrijd (Studioninedots - Deluka Sporting) was Deluka in de 1e helft sterker en werd deze met een (2 - 4) stand afgesloten. In de 2e helft een heel sterk Studio en werd de wedstrijd met een (6 - 4) stand beŽindigd.

Compliment voor beide wedstrijden.
geplaatst door Frits op 12/04/2018 05:07REAGEER, 0 reacties
De 4e beker wedstrijd
Wat een fijne en een sportieve wedstrijd en daar zorgde (Boulevardboys - Dynamo Spartak) voor en dat was alweer de 4e beker wedstrijd. In het begin van de wedstrijd leek het er op dat de teams even sterk waren. Dynamo scoorde al in de 2e minuut en in de 4e m Boulevardboys (1-1). Vanaf dat moment scoorde alleen nog Boulevard nog (4x) zodat de 2e helft met een (5- 1) stand begon. Dynamo scoorde nu (3x) en Boulevard weer (5x) wat een eindstand van (10 -4) is geworden. Roel weer in vorm en scoorde zo maar (7x), tevens heeft hij de prijs voor de beste speler en topscoorder gekregen.

geplaatst door frits op 09/04/2018 12:59REAGEER, 0 reacties
Competitie 2018 - 2019
Daar dat FC Binnenboys stopt, betekend dat nu nog maar een team moet afvallen en dat wordt berekend met het doelgemiddelde. Dus het team wat de meeste doelpunten tegen heeft moet helaas afvallen.

Wat het seizoen 2018 - 2019 betreft is er al heel goed nieuws AS Berlage blijft gelukkig voetballen en daar ben ik persoonlijk heel blij mee. Tevens komen er twee nieuwe teams bij en zij gaan beginnen in de B poule en dat zijn eigenlijk oud gediende OZP en Inbo. Wij wensen hun natuurlijk veel succes toe met veel sportiviteit.

geplaatst door frits op 06/04/2018 09:59REAGEER, 0 reacties
De laatste wedstrijd van de competitie
En dat werd de wedstrijd (Deluka Sporting - Urban United XL) en beginnen wij maar meteen een compliment te geven voor de sportiviteit met een hele leuke 2e helft. Wat de 1e helft betreft die werd een potje voetbal onderling want er waren spelers te kort en deze werd dan ook met (0 - 0) stand afgesloten. In de 2e helft werd er echt gevoetbald en dat bewijst het scoren wel van beide teams en eindigde de wedstrijd, na twee keer gelijk te hebben gestaan in een overwinning voor Urban met een stand van (3 - 5). De scheidsrechter vond gezien de kansen aan beide kanten, dat een gelijk spel de juiste verhouding had geweest voor deze wedstrijd. Het score verloop ging als volgt in de 28 en 33e minuut scoorde Miquel en Daan (1 - 1) - in de 34e en 35e m weer Daan en Wouter (2 - 2) en in de 41e en 45e m Jelle en Rick (3 - 3). Deluka wist niet meer te scoren en dat deed Urban wel weer door weer Jelle en Daan zijn 3e dus een hattrick. De scheidsrechter vond Daan wel de meest opvallende voetballer.
geplaatst door frits op 05/04/2018 14:17REAGEER, 0 reacties
Beker wedstrijd
De beker wedstrijd (MVSA Architects - Team V) is zonder meer een fijne en een leuke wedstrijd geworden en was er weinig verschil in de 1 e helft en vooral heel sportief. Deze werd dan ook maar met een (2 - 1) stand afgesloten en bleek de routine van MVSA in de 2e helft de doorslag te zijn voor hun overwinning. Goed gevoetbald door beide teams en wist Team V nog maar een keer te scoren en MVSA deed nog even (4x) met een eigen doelpunt van Team V. De uitslag is dan ook (6 - 2) geworden en moet Team V nog even wachten, of zij nog een ronde verder komen en dat is pas te berekenen als alle verliezers bekend zijn. Bedankt voor de fijne wedstrijd.
geplaatst door frits op 04/04/2018 20:42REAGEER, 0 reacties
Een leuke 1e helft
Wij hebben het over de wedstrijd (Studioninedots - Royal HaskoningDHV) die gewoon in de 1e helft een hele fijne wedstrijd is geworden. Maar in de 2e helft ging het nog in het begin goed maar hoe meer het einde van de wedstrijd naderde werd het toch te stevig en wilde 5 minuten voor tijd eigenlijk niet meer verder. Ik geef niemand de schuld maar ik ga steeds meer aan mijzelf twijfelen, of ik hier nog geschikt voor ben en het werk te serieus wil uitvoeren. In ieder geval ga ik er nu toch echt wel aan twijfelen of ik hier mee door moet gaan en of ik wel aan mijn 20e seizoen 2018 - 2019 moet beginnen. In ieder geval laat ik de boel niet in de steek en maak zonder meer het seizoen af, dus dat is het hele beker programma en dan zien wij wel weer verder. De wedstrijd werd in ieder geval beslist door een eigen doelpunt van Studio beslist en had ik een gelijk spel zeker terecht gevonden, want dat verdiende Studio niet en nu werd de uitslag (7 - 8). Het score verloop in de 1e helft 5e en 6e minuut Adriaan en Thomas (1 - 1) - in de 10 en 11e m Jurgen en weer Adriaan (2 - 2) en Jurgen zorgde in de 24e m de (3 - 2). In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en werd er weer om en om gescoord en scoorde voor Royal Adriaan mat een hattrick en Wouter beide (2x) en Ricardo (1x). Voor Studio Metin en Omar beide (1x) en Thomas ook met een hattrick (2x) en jammer genoeg het eigen doelpunt. Wat reacties op mijn bericht zou ik op prijs stellen en ook als ik het niet goed doe, dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben.
geplaatst door frits op 04/04/2018 12:14REAGEER, 0 reacties
Verslagen van de wedstrijden
Met excuus maar ik wil alle even er op attenderen dat ik de komende beker wedstrijden niet in staat ben om van de wedstrijden een verslag te maken. De reden is de ontvangst van het internet en hoe ik dat ga oplossen weet ik nog niet, maar de kans is groot dat ik wacht voor meerdere wedstrijden en dan als het kan korte verslagen ga maken. Dus sorry hier voor maar het is niet anders.
geplaatst door frits op 03/04/2018 11:10REAGEER, 0 reacties
Terug blik van de Archicup
Velen zullen het niet weten maar de Archicup heeft toch al een aardige geschiedenis. het is allemaal begonnen in het seizoen 1997 - 1998 en werd er alleen maar in het Vondelpark gevoetbald en ontstond het idee van Danny Edwards en Frank van de Volder om een echt competitie in het seizoen 1998 - 1999 op te richten en de thuishal was de Brediushal, waar het allemaal begon en nog steeds een aantrekkelijke competitie is geworden met een A en een B poule. Helaas is deze fijne hal (14 jaar geleden) door brand verwoest, die aangestoken is door enkele personen en ben zodoende in de Oostenburghal terecht gekomen. Er werd eventjes een site gemaakt door de broer van Frank, Robert waar ik nog steeds met alle plezier aan werk. Een snel cursus van Frank zorgde er voor dat ik voor de Archicup site alle standen en gegevens kan bij houden. De aller oudste deelnemer is natuurlijk Urban United XL en enkele voetballers vanaf het begin, Danny - Pim - Daniel - Mark en Tijl die nog steeds de naam van Urban United XL alle eer aan doen en met veel inzet de punten proberen binnen te halen. De Archicup is inmiddels een begrip geworden in diverse sporthallen en dat hebben wij natuurlijk aan Danny en Frank te danken. Frank heeft al lange tijd geleden besloten om te stoppen wegens een eigen bureau te beginnen, maar blijft altijd een steun op de achtergrond. Dat houdt wel in dat de Archicup gestart in 1998 nu in 2018 al 20 jaar bestaat en dat is natuurlijk ook een hoop aan Danny te danken, die op de achtergrond altijd veel dingen doet (de financiŽn het huren van de extra uren en uiteraard de betalingen aan de Gemeente Amsterdam verzorgd) en zo een goede naam heeft opgebouwd. Hoe ik bij de Archicup terecht gekomen ben komt door Frank en Danny, of ik enkel de finale wedstrijden wilde fluiten en daar begon ik mee in het seizoen 1999 - 2000. In het seizoen 2008 - 2009 werd ik benaderd of ik de competitie onder mijn hoede wilde nemen en ben meteen begonnen om voor alle wedstrijden scheidsrechters te regelen en dat lukt mij door de geweldige medewerking van mijn zoon Frits en schoonzoon Ruud. De teams vonden het een fijn idee en wij als scheidsrechters vinden het ook prettig om al deze wedstrijden te mogen fluiten. Een top jaar was +- 9 jaar geleden dat de Archicup 30 teams had, dus een A - B en een C poule en dat is altijd het drukste jaar geweest. Dus Danny mag wel even in het zonnetje gezet worden om al 20 jaar de Archicup onder zijn hoede te hebben en zelf hoop ik het nog vele jaren dit te mogen doen. Ik heb nog een kleine wens en dat is dat alle teams blijven in het seizoen 2018 - 2019 en met twee nieuwe teams er bij Inbo en OZP hebben wij dan weer 20 teams. Veel geluk voor allen.
geplaatst door frits op 14/03/2018 10:42REAGEER, 1 reactie
De kampioenen wedstrijd
Dit is nog nooit gebeurd maar de kampioenen wedstrijd wordt niet gespeeld en de reden is dat Maarten met veel pijn en moeite deze wedstrijd moest afzeggen. Maarten goed kennende heeft er zeker alles aan gedaan om toch een team bij elkaar te krijgen, maar hij kon niet meer als twee voetballers regelen. De reden is diverse zieken en enkele geblesseerde en dat is natuurlijk een groot probleem. Jammer maar dat is overmacht en zelf vond hij het ook heel erg dat juist deze wedstrijd moest afgezegd worden. Daar er geen ruimte is om nog een andere datum te regelen, betekend dat Pascal en zijn team de super finale gaan spelen op 23 mei.
geplaatst door frits op 03/04/2018 11:03REAGEER, 0 reacties
Het zomer toernooi
Helaas maar het is niet anders maar tot nu toe zijn er maar 3 inschrijvingen en dat betekend twee teams die al aan de competitie mee doen en een nieuw team. Wij kunnen wel zeggen volgen seizoen beter, maar dat zeggen wij nu al 3 seizoenen lang. Conclusie dat er in ieder geval een heel gezellig gebeuren, niet meer georganiseerd kan worden en wij vinden dat heel jammer. Kortom wij hebben de moed opgegeven en dat betekend het einde van vele leuke toernooien.
geplaatst door frits op 08/03/2018 13:08REAGEER, 0 reacties
De intrap hoekschop de aftrap
Sinds wij gaan opletten met de intrap en hoekschop ( bal op de lijn of iets er achter) en voeten op de lijn, of ook achter de lijn ontdekken wij dat dit al behoorlijk wordt uitgevoerd. Wat het midden uit betreft (dus doelpunt of beginnen) moet de bal altijd naar voren gespeeld worden. Er is wat verwarring voor de veld spelers, want met ingang van dit seizoen mag de bal wel met de aftrap naar achteren gespeeld worden. Dus bij het zaalvoetbal is dat nog niet veranderd en moet de bal altijd naar voren gespeeld worden.
geplaatst door frits op 13/09/2016 10:38REAGEER, 0 reacties
Spel regels
Graag wil ik de teams er even op attenderen, dat wij de spel regel wat de uitbal en de hoekschop betreft nu gaan affluiten als de bal in het veld ligt en een of twee voeten in het veld staan. De regel is dat de bal op de lijn moet leggen en dat geld ook voor de voeten, maar legt de bal iets achter de lijn en als de voeten iets achter de lijn staan dan is dat geen probleem. De reden is dat de actie's steeds verder in het veld gebeuren en de lijn totaal vergeten wordt. Een van redenen is dat het zaalvoetbal steeds beter wordt en over het algemeen, weten de teams de regels en vind ik ook dat deze regel gehanteerd moet worden. Voor de rest wil ik de teams die ik tot nu toe heb gefloten, een extra compliment geven voor wat het zaal voetbal betreft en zou de KNVB blij zijn met zulke teams.

Voor alle zekerheid wil ik de teams nog even informeren over de aftrap, dat de bal altijd naar voren gespeeld moet worden en dat de aftrap alleen op het veldvoetbal terug gespeeld mag worden.
geplaatst door frits op 07/09/2017 09:10REAGEER, 0 reacties
Gele en rode kaarten
Alle teams even een geheugensteuntje: Alle gele en rode kaarten worden door ons in een overzicht bijgehouden. Dat houdt in dat een speler die een 3e gele kaart krijgt een wedstrijd niet mee kan doen. Een gele en vervolgens een rode in een wedstrijd, betekent meteen al niet mee doen in de volgende wedstrijd. In een wedstrijd rechtstreeks rood, betekent de volgende 2 wedstrijden niet mee doen. Alle wedstrijden waar in een speler geschorst worden persoonlijk door mij gefloten. De reden is natuurlijk dat ik bijna alle namen kan. Wij hopen dat deze competitie weer sportief verloopt en dat dit bericht voor niets is geplaatst.
geplaatst door frits op 16/09/2014 09:09REAGEER, 0 reacties
seizoen 2018/2019
0735 
ARCHICUP TOPSCORER  
Ato Cardna
Royal HaskoningDHV  
18 goals
  TOPSCORERS
  Floris van der Wal18  
  Tuur Pluijmen17  
  Illias El-Harak16  
 
last update: 5 november 2018 
1MVSA architects4311
2Studio 4x44240
3De Architekten Cie.4137
4KUUB4013
5KJ'153977
continu ranking | alle seizoenen
Wat is jouw favoriete sporthal?
Oostenburghal
Ookmeerhal
Hogendorphal
Verheijhal
[ stand ]
Stemmen: 505
  last update: 11 december 2018  23:30  |  copyright © 1999-2018 stichting ARCHICUP Amsterdam, All Rights Reserved 0,234
ARCHICUP Content Managing Systeem